Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 17/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελικά ότι είπα εχθές, το έκανα, αφού έκλεισα τη βραδιά μου, με μια απίστευτη ταινία, «The Way we Were»! Του 73, μετά από 3 χρόνια γεννήθηκα, όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Λατρεύω
Barbara Streisand και Robert Redford, ηθοποιοί ανεπανάληπτοι, με απίστευτες ταινίες που έχουν αφήσει εποχή, όχι αστεία!!


Ενώ ποτέ δε βλέπω ξαπλωμένη κάτι ως το τέλος, αφού πάντα με παίρνει ο ύπνος και πάντα σκέφτομαι.. «Δε βαριέσαι, θα το πάρω σε dvd, να δω το τέλος..» Και εννοείται ότι αυτό δε γίνεται ποτέ και εννοείται ότι το κάρμα, είναι τέτοιο, που για να δω αυτό που λέμε.. The End, θα πρέπει να περάσουν χρόνια, ή να πέσω στην ειδική περίπτωση, ε λοιπόν εχθές το είδα και το τέλος και τα γράμματα και έβαλα και τα κλάματα, γιατί πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά!

Μια αγκαλιά, μια ζεστή ματιά, ένα χαμόγελο, είναι αρκετά, για να δείξεις την αγάπη σου, το πάθος σου, τη πίστη σου, στο μοναδικό άτομο, που πραγματικά υπάρχει μέσα στη καρδιά σου, 100 χρόνια και αν περάσουν!

Χρόνια αξέχαστα, αν και δε ζούσα, όμως οι άνθρωποι είχαν αξίες, ιδανικά, οράματα! Χάρη σε αυτούς, είμαστε τώρα εδώ, ελεύθεροι να πούμε τη γνώμη μας, ελεύθεροι να αγαπήσουμε όποιον θέλουμε, ελεύθεροι να επιλέξουμε αυτό που μας αρέσει..

Εκείνη θυσίασε τον έρωτα της ζωής της, για τη πολιτική και για ένα καλύτερο κόσμο! Εκείνος προτίμησε το θέατρο, τη τηλεόραση, τη γκλαμουριά, γιατί έτσι είναι οι καλλιτέχνες.. Και παρόλα αυτά, όσο αντίθετες και αν ήταν οι ζωές τους, οι απόψεις τους, κατάφεραν να αγαπηθούν μεταξύ τους, δυνατά, να ερωτευθούν αιωνίως και να ζήσουν το όνειρό, έστω για λίγο…

..αυτά είναι… και κλάμα η κυρία…


Κριός
Από σήμερα καλά θα κάνετε να προσέχετε τα πάντα! Την οδήγησή σας, τα πεζοδρόμια, τις σκάλες, τις λακούβες, όλα μπορούν να σας αναστατώσουν, ή καλύτερα να πω, αν βρεθείτε με πατερίτσες.. σίγουρα το σύμπαν θα φταίει για αυτό! Αφηρημένοι, όχι γιατί κάτι σκέφτεστε, απλά σας επισκέφτηκε λίγο το χάος και θα μείνει έτσι μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα! Προσοχή τι λέτε στο τηλέφωνο και πού στέλνετε μηνύματα! Ίσως σας παρακολουθούν.. !

Ταύρος
Η βασική σας έγνοια είναι τα λεφτά! Πάλι έχετε ξεμείνει, πάλι δουλεύετε περισσότερο από όσο αμείβεστε, πάλι γκρινιάζετε! Μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να έχετε πληρώσει τους λογαριασμούς σας, να έχετε κάνει εκείνο το διακανονισμό και γενικότερα να τακτοποιηθείτε οικονομικά! Το χρήμα μεν σας περιτριγυρίζει ως έσοδο, όμως πρέπει να κάνετε υπομονή και εννοείται, ότι δε παρατάτε τα όπλα με τίποτα! Δεν έχετε και τα τρελά σας τα κέφια, όμως βρείτε τρόπους να τα αποκτήσετε!

Δίδυμος
Πολύ παράξενη ημέρα για το ψυχικό σας κόσμο! Καλύτερα να καθίσετε φρόνιμα, στα αυγά σας που λένε, γιατί οτιδήποτε και αν αποφασίσετε τις ημέρες αυτές, θα είναι λανθασμένο και θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Μπορείτε να σκεφτείτε διάφορα, εναλλακτικές, μια νέα δουλειά, καλά κάνετε! Το μυαλό πρέπει πάντα να δουλεύει! Όμως μη πείτε τίποτα σε κανέναν, μη κάνετε καμία κίνηση, παραμείνετε εκεί που είστε, μέχρι νεοτέρας!!

Καρκίνος
Καλημέρα με τα υπαρξιακά σας θα κάνετε και θα κρατήσει αυτό δέκα μερούλες για πλάκα! Τι σημαίνει.. Πάλι κλείνεστε στον εαυτό σας, πάλι απομονώνεστε από τους πάντες, πάλι χάνετε το χαμόγελό σας! Περισσότερο δείχνετε σα να σας έχουν κλέψει το γλειφιτζούρι, παρά να έχει συμβεί κάτι άλλο! Ψαχτείτε μέσα σας, ταξιδέψτε ως τα βάθη της ψυχής σας και κάντε μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σας! Δε φταίει κανείς για το πώς νιώθετε εσείς… Κάτι πρέπει να αντιμετωπίσετε, άμεσα κιόλας!

Λέων
Τι έγινε τα έχετε βάλει με το καλύτερό σας φίλο και το περνάτε από κόσκινο? Είστε εσείς δηλαδή τόσο τέλειοι σε όλα σας, που πρέπει να κάνει το ίδιο και το φιλαράκι σας? Πάντως αν σας κάνει πέρα τις ημέρες αυτές, να ξέρετε ότι φταίει η κάκιστη συμπεριφορά σας και τα νεύρα σας φυσικά, που δε θέλει ούτε να σας δει, ούτε να σας ακούσει! Μη σκίσετε τις φωτογραφίες και μην αρχίσετε να λέτε διάφορα στο κόσμο! Όλοι έχουν τις κακές τους τις στιγμές και ίσως να χρειάζεται περισσότερο τη συμπαράστασή σας, παρά τη κριτική σας!

Παρθένος
Ως εδώ οι χαρές και τα γλέντια στη δουλειά! Από σήμερα να περιμένετε να σκάσουν όλα τα προβλήματα, όλα τα εμπόδια και οι αναποδιές μαζεμένα! Θα το πάθετε το σοκ, γιατί ουσιαστικά θα σας πιάσουν στον ύπνο και τελικά θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να φέρετε τη κατάσταση στα επιθυμητά αποτελέσματα! Πάρτε βαθιές ανάσες γιατί σίγουρα θα σας πάρει κάτι μέρες όλο αυτό! Μη περιμένετε σήμερα να τελειώσετε!!!

Ζυγός
Μμμμ κάτι που σχεδιάζατε με τόση όρεξη, ένα ταξιδάκι αναψυχής, τελικά δε θα γίνει και θα τις κρεμάσετε τις μαύρες τις κουρτίνες κανονικότατα! Καλά μη πεθάνετε κιόλας, θα γίνει, απλά σε 15 μέρες περίπου.. Να σκεφτείτε κάθε εμπόδιο για καλό! Τίποτα δε συμβαίνει έτσι, άνευ λόγου και αιτίας! Αργότερα θα έχει καλύτερο καιρό, ο κόσμος θα είναι περισσότερο σε καλοκαιρινό mood και εσείς πολύ πιο όμορφα, συναισθηματικά κυρίως.. Υπομονή, θα περάσουν, πού θα πάει..??

Σκορπιός
Τι να πει κανείς για τη περίπτωσή σας? Έχει κατσικωθεί και αυτός ο Κρόνος επάνω σας, σας έχει αλλάξει τα φώτα κανονικά! Πάλι σκοτεινιάζει ο κόσμος σας όλος, πάλι είστε καχύποπτοι με τους πάντες και τα πάντα, πάλι δε πιστεύετε ούτε ακόμα και το πιο έμπιστο άνθρωπο που έχετε! Κακώς, νιώθετε έτσι, από το να κλείνεστε στον εαυτό σας και να τρώγεστε με τα ρούχα σας, προτιμήστε ένα διάλογο! Μια καλή κουβέντα, ή ακόμα καλύτερα τα μάτια, λένε πάντα την αλήθεια.. έτσι δεν είναι..??

Τοξότης
Μερικές φορές η φαντασία και τα όνειρα μας δημιουργούν προβλήματα εδώ στο κόσμο τον αληθινό! Και κάτι τέτοιο θα πάθετε και εσείς, αφού σήμερα θα σας δώσουν κάτι, για το κόπο σας? για βοήθεια? για τα ωραία σας τα μάτια? όμως δε θα είναι αρκετό, σύμφωνα με τα όσα έχετε προσφέρει εσείς το τελευταίο καιρό! Ίσως να μην είναι και πολύ καλή η ημέρα αστρολογικά και ο κόσμος να έχει αλλού το μυαλό του! Καλά θα κάνετε να μη βάλετε ακόμα ταμπέλες.. Αύριο είναι μια άλλη ημέρα!

Αιγόκερως
Σας ενοχλεί κάτι στην υγεία σας? Το σπίτι σας είναι ακατάστατο? Τα μαστορέματα που πρέπει να γίνουν ξαφνικά πολλαπλασιάστηκαν? Πάντως σίγουρα κάτι σας ενοχλεί και θα είστε μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα σήμερα! Ξεκινήστε από το σημαντικότερο, την υγεία σας! Όλα τα άλλα δεν έχουν και τόση σημασία.. Μην αγχώνεστε! Σας βρήκα τη λύση! Δώστε εντολές, κατευθύνσεις, στους δικούς σας ανθρώπους και σκαρφιστείτε κάτι με την υγεία σας, για να σας λυπηθούν και να μη σας χαλάσουν το χατίρι… Πάντα πιάνει..!!

Υδροχόος
Δεν είστε και στα καλύτερά σας! Υπάρχει εκείνο το σκοτάδι μέσα στη ψυχή σας, όμως έτσι, δίχως κάποια αιτία! Βασικά μυρίζεστε τη μπόρα, που θα ξεσπάσει στην ερωτική σας ζωή, αφού κάποιο άτομο από τα παλιά επιστρέφει και εσείς το έχετε ήδη διαισθανθεί αυτό! Εσείς πάλι αποφασίζετε αν θα του ανοίξετε τη πόρτα ή όχι, όμως οι αδυναμίες, είναι αδυναμίες, δε λέτε..?? Εκφραστείτε δημιουργικά, στα νέα σας σχέδια, σκεφτείτε λεπτομέρειες, που κανείς άλλος στο κόσμο, δε μπορεί και προετοιμαστείτε για το όνειρο.. ξανά..

Ιχθύες
Μπα αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας? Να αλλάξετε λίγο το ντεκόρ? Να αγοράσετε κάτι νέο? Πώς έγινε αυτό?? Ωραία ημέρα λοιπόν, για να ανανεώσετε λίγο το χώρο σας, ακόμα και στο γραφείο θα έλεγα, για τους εργασιομανής της παρέας! Πάντως κάντε μικρές αλλαγές, για να αλλάξει και η διάθεσή σας! Όχι μη ξεκινήσετε γενική καθαριότητα, γιατί θα χαθείτε στη πορεία και ξαφνικά το πρόγραμμά σας, θα γίνει άνω κάτω.. Όσα βλέπει η πεθερά και πολλά λέω..!! Φτιάξτε και εκείνη τη βρύση που στάζει… ήμαρτον πια!!

magicfariel@gmail.com