Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 10/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από σήμερα Ανάδρομος Ποσειδώνας, τη νιώθετε τη φλόγα μέσα στη καρδιά..?? Μια φούντωση που λέμε?? Εμένα ήδη με έπιασε και ήδη έχω γίνει ένα κακό, πονηρό και άτακτο ξωτικό!

Και επειδή έχω και εγώ κρυμμένα πάθη, ηφαίστειο είμαι που
βράζει χρόνια τώρα, ο φίλτατος Θεός, δε θέλει και πολύ για να κάνει τα μαγικά του, επάνω μου! Μη πω, εμένα προσμένει, για να αποδείξει το πόσο τέλεια είναι όλα του φίλτρα!!!

Η διακριτικότητα, είναι ωραία! Δείχνει άνθρωπο συνετό, με τρόπους! Όμως όταν γίνεται σε πολύ έντονο ύφος, τότε κρύβει ενοχή!! Εδώ βέβαια υπάρχουν δυο περιπτώσεις, ή σε αποφεύγει με τρόπο τέτοιο για να μη παρεξηγηθεί και να σου δείξει γλυκά, ότι απλά δεν ενδιαφέρεται, ή το πάθος του είναι τόσο έντονο για σένα, που δεν επιτρέπεται να πλησιάσει πιο κοντά, γιατί θα καεί και αυτός και εσύ και όλοι μας!

Τη 2η περίπτωση τη βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα, δε λέτε? Και ρωτώ, «Γιατί, τι είναι αυτό που σε κρατάει, σε έχουν αλυσοδέσει?» «Τι είναι αυτό που φοβάσαι, μην εκδηλωθεί η καρδιά σου και πέσει το τοίχος και άντε να το ξανά χτίζεις από την αρχή?» «Είναι τόσο δύσκολο, να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρίσκεσαι κάπου στο ενδιάμεσο?» «Γιατί τιμωρείς τόσο σκληρά τον εαυτό σου?»

Ένοχη διακριτικότητα, κρύβει πάθος, πολύ πάθος, ανεξέλεγκτο, εκείνο που οδηγεί σε μεγάλες καταστροφές και τεράστιες απολαύσεις!

Τολμώ να το αποζητήσω, τολμώ να το ζήσω, τολμώ να ρισκάρω, γιατί δε θέλω να πεθάνω με την αιώνια και άκρως βασανιστική τη σκέψη του.. “What If”.. Εσύ?


Κριός
Θα το φάτε το φλας σήμερα και θα γίνετε πιο παράξενοι από ποτέ! Ξαφνικά, θα θελήσετε να κόψετε το κάπνισμα, το ποτό, ή ακόμα και το φαγητό! Όμως η επιρροή φτάνει ως και τις προσωπικές σας ασχολίες, που για ακόμα μια φορά διαπιστώνετε είναι πολλές και μερικές άκρως ανούσιες που μόνο άγχος σας προκαλούν! Καλά μη τα κόψετε όλα μαχαίρι, μια και έξω, γιατί μετά δε θα έχετε λόγο ύπαρξης κανέναν! Ξεκινήστε από τα πιο βλαβερά και βλέπετε..

Ταύρος
Νιώθετε ότι προσφέρετε πάρα πολλά πράγματα τον καιρό αυτό και σε φίλους και σε συνεργάτες και παίρνετε πίσω, ξέρετε πιο.. Σίγουρα το μακρύτερο! Πάλι θα σας πιάσει έτσι ένα παραπονάκι, αφού προτιμάτε τις αμοιβαίες σχέσεις και πάνω από όλα εκείνες που σας ανταμείβουν και ψυχολογικά και υλικά! Τι να πω, ψυχραιμία, γιατί τα νερά είναι θολωμένα αρκετά και η κρίση σας, όχι και τόσο δα καλή! Η ικανοποίηση θα έρθει, θέμα χρόνου είναι απλά!

Δίδυμος
Πάλι θα σας πιάσουν εκείνα τα υπαρξιακά, ποιοι είστε και πού πάτε στη ζωή αυτή! Τα επαγγελματικά σας, είναι αυτά που σας βασανίζουν, γιατί αρκετοί ξαφνικά νιώθετε, ότι δεν είστε μικρά παιδιά, ότι οι προτιμήσεις σας έχουν αλλάξει και εννοείται ότι δε μπορείτε να ανεχθείτε καταστάσεις που τις έχετε ήδη αντιμετωπίσει και αποτελούν κομμάτι από το παρελθόν σας! Το ζητούμενο είναι να βγαίνουν λεφτά, να ξεχρεώσετε και μετά να δείτε τι θα κάνετε στη πορεία! Προσγειωθείτε περισσότερο!!

Καρκίνος
Πολύ θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Κυρίως στον επαγγελματικό τομέα όμως, αφού κάτι που είχε κολλήσει και ήσασταν έτοιμοι να το παρατήσετε, ξαφνικά με τη βοήθεια φίλων και γνωστών, θα ξεκολλήσει και μπαίνετε πάλι δυναμικά στο παιχνίδι! Τρελή υποστήριξη θα υπάρξει, ίσως και να εκπλαγείτε κιόλας, όμως θέλουν να σας βοηθήσουν και θα το πετύχουν! Συνεργαστείτε και μη τα περιμένετε όλα στο πιάτο..!! Είπαμε, τυχεροί, όχι όμως και αναίσθητοι!!

Λέων
Σήμερα θα πάρετε ένα νέο, τόσο χαρούμενο που δε θα πιστεύετε στα αυτιά σας! Εσείς που είχατε ένα στόχο, το πετυχαίνετε και παίρνετε ή προαγωγή, ή αύξηση, ή και τα δυο! Το σύμπαν ευνοεί αυτούς που είχαν κάτι για να το παλέψουν, εκείνους που ρίσκαραν τις προηγούμενες ημέρες και εκείνους που όντως έχουν δουλέψει σκληρά για το οτιδήποτε! Το μάτι είναι εκεί ψιλά και βλέπει και στέλνει τα δώρα του πού και πού! Σας εύχομαι Καλή Επιτυχία!!!

Παρθένος
Θα χρειαστεί να ξεδιπλώσετε ένα κομμάτι του εαυτού σας, λίγο πιο ρομαντικό, περισσότερο γοητευτικό και πολύ έξυπνο και μορφωμένο θα πω! Μέρα που θα σας δώσουν το λόγο, είτε σε μια φιλική συζήτηση, είτε σε μια επαγγελματική και θα μπορέσετε δίχως καμία δυσκολία, να προβάλετε τις απόψεις σας, τα επιχειρήματά σας και να σας θαυμάσουν κιόλας! Μη φοβάστε τίποτα, έχετε όλα τα φόντα για να πείσετε τους συνομιλητές σας!

Ζυγός
Λοιπόν, έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τα χρέη σας! Σε λίγο θα καλύψει και τη μύτη σας το θέμα και θα σκάσετε! Όμως υπάρχει μια καλή νεράιδα για εσάς, που θα έρθει τη τελευταία στιγμή και θα σας σώσει! Ξεχάστε τη πληροφορία που σας έδωσα, μην επαναπαύεστε εν ολίγοις και παλέψτε το, με τη ψυχή σας, να βρείτε άκρη στο πρόβλημα άμεσα! Η ημέρα είναι θετική από μόνη της και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε! Έχετε τον τρόπο εσείς.. ξέρετε πλέον!!

Σκορπιός
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε! Μπορείτε να θέσετε νέους στόχους, είτε επαγγελματικούς, είτε ερωτικούς! Πάντως κάτι έχετε ήδη στο μυαλό σας και αυτή τη φορά δε θα μείνει μόνο εκεί! Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι έντονος αρκετά, θα τη κάνετε εκείνη τη βουτιά στο σκοτάδι, όσο περνάει και η ημέρα, για αυτό προετοιμαστείτε να ζήσετε στιγμές έντονες και πολύ μοναδικές! Στο τέλος όλα παίζουν και το κλάμα και η χαρά, όμως και η εμπειρία!!

Τοξότης
Ντυθείτε ωραία, φορέστε τα αρώματά σας, γιατί η ημέρα σας κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Σίγουρα θα βρεθείτε να συζητάτε με πολύ κόσμο, με κάποιο άτομο κιόλας θα φλερτάρετε και θα είναι και μέσα από τη δουλειά σας! Πώς το βρίσκετε αυτό? Να περιμένετε να σας φωνάξει ο προϊστάμενος σας και να σας ανακοινώσει, μια αύξηση ή ένα μπόνους! Πάντως και οι κόποι σας αναγνωρίζονται και πλέον έχετε αποδείξει και το πόσο ικανοί! Ίσως η ημέρα που το puzzle αυτό τελειώνει και ξεκινάτε καινούριο, πια!

Αιγόκερως
Άκρως ερωτική η ημέρα σας και εσείς γοητεύετε τα πλήθη μια και έξω! Δε νομίζω κανείς να σας χαλάσει το χατίρι, για αυτό ζητήστε ότι θέλετε! Σε λογικά πλαίσια πάντα, όμως κάντε το! Θα ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας, αφού θέλετε παιχνιδάκια απόψε, κάτι έχει φουντώσει μέσα σας και δε ξέρετε τι! Ο Θεός είναι τα είπαμε, για αυτό φτιάξτε ατμόσφαιρα, νιαουρίστε πολύ και κάτι μπορεί να γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή! Τα έχετε κάνει και λίγο μαντάρα με τις παραξενιές σας, όμως το όχι είναι out of the question!!

Υδροχόος
Μέρα παράξενη για εσάς, τι πιο φυσιολογικό! Κανείς δε θα σας καταλάβει όσο θα το θέλατε, όσο καλές και αν είναι οι ιδέες σας! Δε πρόκειται να συμβεί, γιατί ο καθένας θα είναι στο κόσμο του σήμερα και δε θα έχει τις δικές σας τις ορέξεις! Εσείς μη το βάλετε κάτω, καλά κάνετε και πιστεύετε στον εαυτό σας, καλά κάνετε και βρίσκεστε σε εγρήγορση, για αυτό κάντε τα μαγικά σας τα κόλπα, δίχως τη βοήθεια κανενός και δίχως να πείτε σε κανέναν τίποτα! Παίξετε μπάλα μόνοι σας, θα βγει κάτι καλό από αυτό!!!

Ιχθύες
Γλυκά μου τι πάθατε? Φάγατε πολύ και βαρυστομαχιάσατε? Δεν έχετε όρεξη για τίποτα σήμερα? Ωραία όλα αυτά, όμως σηκωθείτε και πιάστε την ημέρα από τα μαλλιά γιατί είναι θετική και τυχερή για εσάς! Μη βαριέστε, υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν! Γοητεύετε τον κόσμο γύρω σας, μπορείτε να ζητήσετε ότι θέλετε, αρκεί να ασχοληθείτε με το θέμα που σας ενδιαφέρει! Ως δια μαγείας, τίποτα δε θα έρθει στο πιάτο σας! Ειδικά σήμερα! Για ασχοληθείτε με τους στόχους σας!!

magicfariel@gmail.com