Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ζώδια & Πανσέληνος .. Ένα Επαναστατικό Φεγγάρι μας επισκέπτεται στις 13/06/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τρίτο χτύπημα, το δυνατότερο, αστρολογικά, έρχεται με τη Πανσέληνο σήμερα στις 13/06, που γίνεται στο Τοξότη! Ήδη θα το έχετε νιώσει αρκετοί, αφού έχουμε πει, πως κρατάει τρεις ημέρες πριν και τρεις μετά! Τόσο μαγική είναι κάθε φορά, ανεξάρτητα του τι συμβαίνει,
στη πραγματικότητα!

Τα Ζώδια που επηρεάζονται κυρίως, είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! 



Θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας, εκείνα τα ξαφνικά ξεσπάσματα! Αισιόδοξοι, όμως γεμάτοι από ανεξαρτησία, θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας και θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι πολύ άγνωστο, με συνέπειες απίστευτες, τόσο στη προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική! Κανείς δε θα σας σταματήσει σε αυτό!

Σε γενικές γραμμές όμως, έρχονται Αλλαγές Μεγάλες! Άτομα από το παρελθόν επιστρέφουν, ή εσείς επιστρέφετε σε αυτά! Μια επαναστατική τάση θα υπάρχει, όπως και η φυγή και μπόλικη, μα μπόλικη περιπέτεια!

Μεγάλη προσοχή, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι! Νιώθετε απίστευτα πιεσμένοι, είστε εγκλωβισμένοι συναισθηματικά και οι αντιδράσεις σας, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, θα είναι σίγουρα εκρηκτικές!

Πιο τυχεροί είστε εσείς οι Κριοί, οι Καρκίνοι, Οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Μη νομίζετε όμως πως μείνετε ανέπαφοι. Το κάτι της θα σας συμβεί στα σίγουρα!

Και για να γίνω και πιο συγκεκριμένη τώρα, μη σας κρατώ σε αγωνία..!!


Κριός
Πάρτε μια άδεια από τη δουλειά, πιάστε το ταίρι σας ή ένα πολύ καλό φίλο και κάντε ένα ταξιδάκι, να αλλάξετε παραστάσεις και να ανανεωθείτε! Το έχετε μεγάλη ανάγκη αυτό, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που υπάρχουν. Ανεξάρτητα όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα και να λύσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί το τελευταίο καιρό! Πικρή η αλήθεια, αλλά πρέπει να ειπωθεί! Όσοι σκαφτόσασταν να χωρίσετε, ίσως και να το κάνετε, όμως κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες! Ή πόλεμος, ή ειρήνη! Ετοιμαστείτε!

Ταύρος
Καιρός να ξεκολλήσει ο εγκέφαλός σας, από μια εμμονή που σας βασανίζει, μέρες τώρα! Μιλήστε με κάποιον πιο μεγάλο, πιο έμπειρο, πιο σοφό και κάντε πίσω, αυτή τη φορά! Βασικά κάντε τα στραβά τα μάτια, ή δείτε το θέμα σας από άλλη οπτική γωνία. Αποφύγετε το πρόβλημα προς το παρόν, γιατί τα νερά είναι πολύ θολωμένα από το φεγγάρι αυτό και ίσως να μη βλέπετε και πολύ καθαρά! Μη χαίρεστε, θα έρθει η στιγμή που θα το αντιμετωπίσετε, ο κόσμος να χαλάσει! Απλά όχι αυτές τις ημέρες, η κρίση σας, θα σας οδηγήσει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια!

Δίδυμος
Θα βρεθείτε στο άλλο άκρο, εκείνο της σκληρής της δουλειάς, της καταπίεσης και της έλλειψης χρημάτων, ως συνήθως! Τις ημέρες αυτές θα σας πιέσουν πολύ, θα σας φορτώσουν με περισσότερες εκκρεμότητες ή ακόμα μπορεί να αναγκαστείτε να ξεκινήσετε και δεύτερη δουλειά! Χρόνος καθόλου για ξεκούραση και προσωπική ζωή! Πάλι στο άλλο άκρο βρεθήκατε, πάλι τα υπαρξιακά σας, θα σας πιάσουνε και πάλι θα αναρωτηθείτε τι θα κάνετε με τη πάρτη σας, στο μέλλον! Κυρίως επαγγελματικά! Μη δώσετε καμία απάντηση ακόμα σε κανέναν!

Καρκίνος
Γλυκά μου, θα κατεβάσετε ρολά κανονικά, σκοτεινιάζει η ψυχή σας και ξαφνικά αποζητάτε το παρελθόν και την ασφάλεια που είχατε τότε! Περισσότερο αυτοκαταστροφικές τάσεις θα νιώσετε και κάπως έτσι θα κινηθείτε, παρά το οτιδήποτε άλλο! Κάποιοι παίρνετε μεγάλη ανάσα και λέτε το αντίο στη σχέση σας, αφού θα προτιμήσετε ένα πρώην σύντροφο! Καλά θα κάνετε πριν πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις, να βγάλετε πρώτα τα εσώψυχά σας, να εκτονωθείτε και μετά θα δείξει το πράγμα!

Λέων
Από τη μια υπάρχουν υποχρεώσεις που απαιτούν άμεση λύση! Από την άλλη όμως είναι πλέον καλοκαιράκι και θέλετε και εσείς να ξενοιάσετε και να παίξετε λίγο με τους φίλους σας! Όλα μπορούν να γίνουν, αν κάνετε καλό προγραμματισμό! Ούτε αυτό σας, αρέσει! Πίεση από τη δουλειά, τώρα θυμούνται όλοι να σας ζητήσουν τα απίστευτα! Παρόλα αυτά βρίσκετε τρόπο να τη κάνετε για μια μικρή απόδραση, γεγονός που εκπλήσσει και φέρνει αντιδράσεις από αρκετό κόσμο! Βασικά, ότι και αν συμβεί, πρέπει να κρατήσετε την αθωότητα εκείνη τη παιδική και να χαμογελάσετε!

Παρθένος
Δύσκολα και παράξενα τα πράγματα για εσάς, αφού το μόνο που θέλετε να κάνετε και νομίζω πως θα το κάνετε, είναι μια επανάσταση! Έχετε βαρεθεί τους πάντες και τα πάντα, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, τη σχέση σας, τη δουλειά σας, που θα το κάνετε το μπαμ και μετά το άγνωστο! Τάσεις φυγής, όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο! Σας πιέζουν να συμβιβαστείτε, να ακολουθήσετε τα κλασικά τα μονοπάτια, όμως αυτή τη φορά δε θέλετε με τίποτα! Βασικά, ή θα τους στύψετε εσείς το λαρύγγι, ή οι άλλοι θα στύψουν το δικό σας! Εσείς επιλέγετε το ρόλο!!

Ζυγός
Πάρτε μια άδεια από τη δουλειά σας και εξαφανιστείτε! Μη σκέφτεστε ούτε το οικονομικό, ούτε τα χρέη σας, ούτε τίποτα! Πρέπει να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, γιατί και εσείς πάνω από όλα άνθρωποι είστε και όχι το ρομποτάκι του κάθε απαιτητικού φίλου σας, ή αφεντικού σας! Αποζητήστε την ηρεμία, τη χαλάρωση, ένα κάμπινγκ στα δικά σας μέτρα δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Εννοείται ότι τα ρούχα αυτή τη φορά πρέπει να τα ξεχάσετε στο σπίτι, αφού ο γυμνισμός, θα σας κάνει πολύ καλό σε όλη σας τη ψυχοσύνθεση. Πώς το λέμε, εκείνο… και επιστροφή στη Φύση!!

Σκορπιός
Τα έχετε κάνει μπάχαλο τις ημέρες αυτές! Αρκετοί είστε και στα πρόθυρα του χωρισμού, ή ακόμα προχωρήσατε αφού οι κουβέντες που σας ξέφυγαν, έσταζαν όχι απλά φαρμάκι, το θάνατο τον ίδιο! Παρόλα αυτά το φεγγάρι σας κάνει να ξεχάσετε πόσο κακά παιδιά είστε και θα φτιάξετε βαλίτσα για ταξιδάκι, ρομαντικό, στο πουθενά! Ρωτήστε πρώτα, αν θα έρθει κανείς μαζί σας..?? Καλά θα κάνετε να καθίστε φρόνιμοι, άλλωστε ούτε λεφτά υπάρχουν και να κοιτάξετε λίγο τις δουλειές σας, που είναι το ρημαδιό το ίδιο! Κάποιος σας πούλησε, κάποιος εξαφανίστηκε και τώρα είστε μόνοι, με το στόχο και τα όνειρά σας αγκαλιά! Βγάλτε το φίδι από τη τρύπα, όσο είναι νωρίς!!!

Τοξότης
Πάει αν δεν έχετε ακόμα τρελαθεί, θα συμβεί από λεπτό σε λεπτό! Εξαφανίζεστε από προσώπου γης, πιάνετε εκείνα τα βουνά και τις ραχούλες κανονικότατα! Θέλετε να είστε μόνοι, να ταξιδέψετε, να ξεπεράσετε τα όριά σας, να φτάσετε ίσως και στο άλλο άκρο του πλανήτη, γιατί η περιπέτεια είναι σίγουρα στο αίμα σας, μόνο που αυτές τις ημέρες βράζει και αυτό και ησυχία δεν έχετε! Όμως υπάρχει και η άλλη περίπτωση, η φοβερή και άκρως τρομακτική! Παίρνετε τη μεγάλη απόφαση, επιστρέφετε σε μια μεγάλη σας αγάπη, λέτε το ναι και αποφασίζετε ακόμα να προχωρήσετε και σε γάμο!!! Οι αλλαγές που θα φέρετε στη ζωή σας, θα είναι τρομακτικές, έντονες όμως αρκετά γουστόζικες!!

Αιγόκερως
Σας χαϊδεύει κάπως γλυκά το φεγγάρι αυτό και σας βάζει να αναρωτηθείτε, αν είστε καλοί άνθρωποι, αν φέρεστε όμορφα στο σύντροφό σας, γενικότερα θα τα πείτε λίγο με τον εσωτερικό σας τον κόσμο και θα σας αρέσει! Ηρεμείτε ευτυχώς, γίνεστε πιο φιλικοί, πιο συζητήσιμοι, πιο προσιτοί. Κοιτάξτε την υγεία σας, αρκετά με το άγχος και τη καθημερινή τη πίεση! Βέβαια η τάση για να επιστρέψετε κάπου στο παρελθόν, θα είναι έντονη και αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να είναι! Όχι δε το βλέπω, τόσο ερωτικό το ζήτημα, όσο επαγγελματικό, οικογενειακό, ή φιλικό! Πάντως αν έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς, κλείστε τους με το καλύτερο τον τρόπο!

Υδροχόος
Τόσο καιρό κάνατε τα δικά σας τα κόλπα και κανείς δε σας έλεγε τίποτα! Τώρα ξαφνικά, πέφτει η οικογένεια από πάνω, σας πιέζουν για διάφορα και έχουν και τρελές απαιτήσεις από εσάς! Μόνο με τη σκέψη, αρρωσταίνετε, αντιδράτε και βγάζετε αμέσως εισιτήριο, μπαίνετε στο αεροπλάνο και δρόμο! Το ευχάριστο έρχεται στα επαγγελματικά! Αφοσιωθείτε περισσότερο σε αυτό που σας αρέσει! Πρέπει να ολοκληρώσετε το έργο σας, να εντυπωσιάσετε για ακόμα μια φορά και να κάνετε τη διαφορά, έτσι για να σας δείχνουν με το δάχτυλο ξανά! Θετικές όλες οι ημέρες, θα χαρείτε τόσο πολύ με το αποτέλεσμα, που πάλι θα ξεφύγετε, από τα συνηθισμένα!

Ιχθύες
Φανταστικά μου πλασματάκια, πάει μπερδεύετε τα μπούτια σας κανονικά! Χάνεστε ανάμεσα από την αλήθεια και το ψέμα! Σας πιάνουν πάλι τα ερωτικά σας τα υπαρξιακά τα κόλπα και ψάχνεστε από εδώ και εκεί! Βασικά μόνο εσείς γνωρίζετε την τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στη ψυχή σας, όμως εκφράζεστε εντελώς διαφορετικά και δημιουργείτε μια σύγχυση στο κόσμο τριγύρω! Καλά θα κάνετε να μη τους κοιτάτε μέσα στα μάτια, γιατί αυτοί που σας γνωρίζουν καλά, θα καταλάβουν αμέσως τι τρέχει και θα σας στριμώξουν στη γωνιά και θα γίνουν οι αποκαλύψεις! Είναι και το φεγγάρι τέτοιο, που σας κάνει και κάπως ασυγκράτητους! Μήπως κάτι δε σας αρέσει στη σχέση σας και αντί να το λύσετε, φτιάχνετε δράκους μέσα στο μυαλό σας??


magicfariel@gmail.com