Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια ενός μαγικού Σαββατοκύριακου, 21/06 & 22/06 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Υποψιάζομαι ότι πρέπει να είμαι συγγενείς εκείνου του δράκουλα, από εκείνα τα Καρπάθια τα όρη, αφού πέφτει το σκοτάδι και δε μπορώ να κλείσω μάτι! Έρχεται η ημέρα και
λιώνω.. μόνο τα ΣΚ! Να πάω στο γιατρό μήπως, ή θα τον δαγκώσω, με τη πρώτη χαζομάρα που θα ακούσω.. !! Προτιμώ τα φυσικά τα γιατροσόφια, παρά τα μη..!!
Καλύτερα να καώ στο πυρετό, παρά να χαπακώθω.. για τόσο πολύ λέμε.. Μήπως είμαι μια Βαμπιρίνα..?? χα χα ..

Τελειώνει ο μήνας, πολύ σιγά-σιγά, ο Ανάδρομος βρίσκεται στα φόρτε του, μας έχει πάει κάπως περίεργα, μπορώ να πω και το καλοκαίρι μια μας θυμάται και μια μας ξεχνά! Κατά τα άλλα, είναι όλα super!

Θα πάμε παραλία το ΣΚ αυτό? Η θα ρίξει πάλι καρέκλες και από Δευτέρα καύσωνας? Μα είναι ποτέ δυνατόν? Χάλια η κατάσταση! Τι κοινό υπάρχει μεταξύ εμού και ενός γαλατά? Το χρώμα! Άσπρη, κάτασπρη, ούτε ίχνος καλοκαιριού επάνω μου, σα να βγήκα από τη ναφθαλίνη ένα πράγμα! Πωωωωωωω καταστροφή!!

..σιγά μη κάνω solarium, το δοκίμασα και αυτό! Εεε είτε μπαίνεις στο φούρνο με πατάτες, είτε εκεί μέσα το ίδιο και το αυτό! Ψήνεσαι κανονικά, μυρίζει και το δέρμα περίεργα, άντε μετά να νιώσεις άνθρωπος… ποτέ ξανά!!! Πάλι προτιμώ, πιο natural καταστάσεις..
Πάω να κάνω τα beaute μου, να με περιποιηθούν, να γίνω λίγο γυναίκα, να είμαι έτοιμη για παραλία.. αν και δε το κόβω, έχει μια αδικαιολόγητη ψύχρα μπορώ να πω.. Πώς μου τη δίνει?? Πάντα πρώτη βουτούσα και τώρα.. τι είμαι γριά..??

Βγείτε, πιείτε, χορέψτε, κάντε έρωτα.. ξεζουμίστε τις ημέρες αυτές.. αξίζει το κόπο!!!

Καλό ΣΚ..!!



Κριός
Οικογενειακά και μαζεμένα θα περάσετε τις ημέρες αυτές! Σταματάτε τις δουλειές σας, αφήνετε τα άγχη στο γραφείο και αφιερώνεστε στο σπίτι σας και στους δικούς σας τους ανθρώπους! Σήμερα φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί τους περισσότερο, κάντε αισθητή τη παρουσία σας και αύριο ρίξτε το έξω, όλη μέρα! Η Κυριακή είναι η ημέρα του Θεού, για αυτό ένα ταβερνάκι, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Μακριά από το σπίτι, οπουδήποτε αρκεί να αλλάξετε παραστάσεις! Θα σας κάνει καλό!

Ταύρος
Χαμογελαστοί και πρόσχαροι θα είστε ευτυχώς και τις δυο ημέρες! Σήμερα θα πάτε από εδώ, θα πάτε από εκεί, θα επικοινωνήσετε με τον κόσμο, πάντως στη τσίτα σας βλέπω, όμως με τον ευχάριστο τον τρόπο! Αύριο βάζετε τις επιθυμίες σας μπροστά και ότι προκύψει! Θα είναι ένα φοβερό παγωτό? Θα κοιμόσαστε όλη την ημέρα? Θα κάνετε ζαβολιές πονηρές και ανήθικες? Προσοχή λίγο γιατί το γέλιο και το κλάμα συγγενεύουν!! Μη βρεθείτε στο άλλο άκρο!!

Δίδυμος
Τη βρήκατε την άκρη του νήματος, δηλαδή πώς να βγάλετε περισσότερα λεφτά! Σήμερα ειδικά θα καταφέρετε αρκετοί, να ανακαλύψετε τον τρόπο που θα το κάνετε και πώς θα είναι άμεσος! Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις, για αυτό ξεχάστε ότι είναι Σάββατο! Αύριο βέβαια, καλά θα κάνετε να ξεκουραστείτε και βασικά να κλειστείτε σπίτι! Μη δείτε κανέναν! Πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας γιατί έρχεται δύσκολη εβδομάδα!

Καρκίνος
Ένα φοβερό ΣΚ ξεκινάει για εσάς από όλες τις απόψεις! Θα μπορέσετε να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση μαζί! Πολύ τυχερές οι ημέρες σας, για αυτό ναι μεν, αλλά! Ο στόχος είναι τα λεφτά, έτσι δε λέει και το τραγούδι? Τουλάχιστον σήμερα επικοινωνήστε στο χαλαρό με κάποια άτομα, συναντήστε κάποιους άλλους, γιατί υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κρυμμένες στο τσεπάκι! Αύριο ας είναι η ημέρα που θα δείτε τους φίλους και που θα γελάσετε με τη ψυχή σας!

Λέων
Πεσμένα τα κέφια αυτό το ΣΚ! Αρκετοί θα χρειαστεί να δουλέψετε από το σπίτι! Κάποιοι θα αναγκαστείτε να μείνετε μέσα γιατί δεν υπάρχει σάλιο, ως συνήθως! Πάντως χάλια η κατάσταση και από ψυχολογικής πλευράς, αφού ξαφνικά σας βασανίζουν τα πάντα! Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό που σας τρώει το σαράκι και αν αφορά τη δουλειά σας κυρίως, δουλέψτε λίγο περισσότερο! Τίποτα δε πηγαίνει χαμένο στη ζωή αυτή!! Δύσκολη εβδομάδα έρχεται..

Παρθένος
Και επειδή είστε παράξενοι πολύ, σήμερα θα ξεκουραστείτε, θα δείτε φίλους, θα διασκεδάσετε, όλα μαζί, αφού έχετε και πολύ καιρό να ασχοληθείτε με τέτοια απλά και όμορφα ζητήματα! Κάντε το γιατί μια ανανέωση τη χρειάζεστε! Αύριο βέβαια, θα τη κάνετε τη φοβερή τη πράξη, θα δουλέψετε και θα καταστρέψετε και το χρόνο των άλλων! Δύσκολη η Κυριακή σας, μέσα στο άγχος αλλά ακούστε πρώτα τι έχουν να σας πουν! Μη βιάζεστε και ψυχραιμία πάνω από όλα..

Ζυγός
Περίεργο μεν, αλλά σήμερα θα μεγαλουργήσετε πάνω σε ένα θέμα επαγγελματικό! Μια ιδέα σας, μια λύση, ένας χειρισμός, ο τρόπος τέλος πάντων που θα αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα, θα σας ανεβάσει πολύ και εσάς τους ίδιους, αλλά και στα μάτια των άλλων! Θα σας θαυμάσει γενικά ο κόσμος για αυτό αφού το έχετε κάντε εκεί τα μαγικά σας γιατί αύριο η ημέρα σας θα είναι άκρως χαοτική! Το μυαλό σας θα είναι στους έρωτες, στις αγάπες και στα λουλούδια, αλλά τίποτα και κανείς δε θα σας αφήσει να το απολαύσετε!! Το νου σας..!!

Σκορπιός
Φοβερό ΣΚ ξεκίνησε για εσάς, αισιόδοξο, χαμογελαστό και νιώθετε πώς να το πω, ότι είστε έτοιμοι ακόμα και να κάνετε εκείνη τη πρόταση γάμου? Για τόσο πολύ μιλάμε! Σήμερα βασικά θα βάλετε ένα στόχο, για κάτι δύσκολο πολύ, όχι όμως ακατόρθωτο! Θα είναι προσωπικό το ζήτημα? Θα είναι επαγγελματικό? Πάντως νιώθετε έτοιμοι και αρκετά δυνατοί για να κάνετε παιχνίδι! Αύριο ακόμα πιο φοβερή η ημέρα σας, αφού θα είστε με φίλους, καλούς και θα γελάσετε με τη ψυχή σας! Μην αρνηθείτε τίποτα και σε κανέναν! Κάντε καλό, για να σας έρθει καλό!

Τοξότης
Ωραία ημέρα για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και το σύντροφό σας! Θα έχετε ορεξούλες βασικά και θα αρχίσετε και εκείνες τις ερωτήσεις και καλά θα κάνετε να είστε διακριτικοί γιατί δεν έχουν πάντα οι άλλοι τα κέφια τα δικά σας! Επικοινωνήστε και θερμάνετε τη σχέση σας πρώτα και μετά όλα τα άλλα! Αύριο θα το ρίξετε στη γυμναστική και στην υγιεινή διατροφή! Δηλαδή μπρόκολα και τέτοια! Παν μέτρο άριστον έλεγαν, ντάξει κόψτε σιγά-σιγά, μη λιμοκτονήσετε κιόλας!

Αιγόκερως
Θα τα μπλέξετε τα μπούτια σας κανονικά μέσα στο ΣΚ! Δουλειά από τη μια, το χόμπι σας από την άλλη και ο σύντροφός σας που θα σας κυνηγάει για σεξ, πάει τα πιάσατε τα λεφτά σας! Χαοτικό θα το χαρακτήριζα, αφού τελικά όλα θα τα κάνετε, αφού όλη αυτή η δράση, σας ανάβει τα αίματα! Δημιουργικές οι ημέρες από όλες τις απόψεις! Σήμερα θα τρέξετε λίγο παραπάνω, αλλά αύριο θα βρεθείτε κάτω από τα σεντόνια για περισσότερη ώρα..!! Μη κοιμηθείτε μόνο!!

Υδροχόος
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτό το ΣΚ είναι να εξαφανισθείτε από το σπίτι! Βασική προϋπόθεση αυτό! Αλλιώς θα έχετε μια μουρμούρα και μια γκρίνια άνευ προηγουμένου! Σήμερα αφήστε τα πολλά τα λόγια και δουλέψτε με τη ψυχή σας, για να δημιουργήσετε το τέλειο! Θα υπάρξει φοβερή ανταπόκριση και θα εκπλαγείτε τρελά! Αύριο μακριά από συγγενείς, οικογενειακά τραπέζια, οτιδήποτε μπορεί να σας στριμώξει στ γωνία και θα σας χαλάσει το κέφι!! Είστε καλοί στις εξαφανίσεις, μη το σκέφτεστε!!

Ιχθύες
Ερωτική η ημέρα σας σήμερα, αν το θελήσετε φυσικά, γιατί πολλές κόνξες κάνετε τώρα τελευταία, μια το ένα και μια το άλλο! Δε γίνεται να έχετε συνεχώς πονοκέφαλο! Ασχοληθείτε και με τους δικούς σας ανθρώπους, κάντε αισθητή τη παρουσία σας, στο σπίτι μέσα, ζεστάνετε πρώτα το κλίμα και μετά χτυπάτε στο ψαχνό! Αύριο μια εκδρομούλα θα ήταν ότι έπρεπε για να αλλάξετε λιγάκι παραστάσεις και να χαμογελάσετε περισσότερο! Αλλιώς μια ταινία ή ένα βιβλίο εποχής ίσως, θα ήταν ότι πιο ιδανικό για να ξεφύγει το μυαλό!!!

magicfariel@gmail.com