Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 18/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ καλύτερα τα κέφια σήμερα, όχι γιατί συνέβη κάτι το φοβερό και τρομερό, όμως διαπίστωσα πάλι κάτι, κάτι που είχα ξεχάσει και αφορά τον εαυτό μου! Ως Ταυρίνα λοιπόν, είμαι κτητική, ζηλιάρα και
τα θέλω όλα δικά μου! Δε με ενδιαφέρει αν θα δουλέψω σκληρά, αν θα χάσω τον ύπνο μου, αν θα θυσιάσω κάποια πράγματα, για να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα!



Και μετά έρχεται ο Υδροχόος που κρύβω, η άλλη μου πλευρά, η τρελή, η ξέφρενη, η ονειροπόλα και πάει λέγοντας το πράγμα.. Όλα καλά και όλα ωραία, όσον αφορά τη καριέρα και τους στόχους!

Όμως στα θέματα αγάπης, δεν είναι το ίδιο! Εκεί θέλει άλλες συμπεριφορές, διαφορετική νοοτροπία και όχι, ο έρωτας της ζωής μου ή σου, δεν είναι ένα παιχνιδάκι, ούτε μια νίκη, ούτε κάποιος που μπορείς να κατακτήσεις με το ζόρι!
Μερικές φορές πρέπει να κάνεις αυτό το .. Let Go..! Να αφήσεις τον άλλο ελεύθερο, να επιλέξει, να φύγει μακριά αν χρειαστεί, όμως αν γυρίσει τότε έχεις νικήσει, τότε όχι δεν είναι δικός σου ή δική σου, αυτό ποτέ δε θα συμβεί γιατί, να θυμίσω ο άνθρωπος δεν είναι ένα κτήμα, ή ένα δαχτυλίδι, είναι μια ψυχή!!

Ο εγωισμός τα φταίει όλα, γιατί προσπαθεί ο καθένας από εμάς, να ικανοποιήσει τα προσωπικά του θέλω, τα πάθη του, που ξεχνάει ότι και ο άλλος, αυτός που είναι απέναντί μας, νιώθει ακριβώς το ίδιο και ίσως εσύ ή εγώ, απλά να μην είμαστε η επιλογή του.. Δε πειράζει.. Δεν είναι κακό! Είναι μεν άκρως απογοητευτικό και λυπητερό, όμως με το ζόρι δουλειά δε γίνεται!!

Έτσι θυμήθηκα, γιατί ποτέ όταν ήμουν μικρή, σε μια άλλη εποχή, δεν είχα αγόρι, σχέση δηλαδή όπως είχαν οι φιλενάδες μου! Όταν ήμουν ερωτευμένη, έκοβα τον αέρα του άλλου και πάντα έφευγε.. Μέχρι που βρήκα και εγώ το δάσκαλό μου, μου έχωσε κάτι «μπάτσες» ανεπανάληπτες και συνήλθα!!

Έκτοτε, μεταμορφώθηκα σε γυναίκα ζαμανφού.. όμως με ένα απίστευτο συναισθηματικό κόσμο..

Όχι, θα σε αφήσω ελεύθερο, να κάνεις αυτό που θέλεις, να επιλέξεις εσύ το σωστό και αν δεν είμαι και εγώ στα πλάνα σου, δε πειράζει, το Κάρμα, έχει ήδη αποφασίσει για εμάς..

Και έτσι για να ξέρετε.. «Παιδιά η ημέρα αστρολογικά είναι πολύ super.. μη πάει στράφι..»!!!


Κριός
Λοιπόν αγαπητά μου σας περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Λεφτά μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας, είτε από εσάς, είτε από το σύντροφό σας, είτε από κάποιον τέλος πάντων και θα αλλάξει κατά πολύ η διάθεσή σας! Όχι μη σκέφτεστε λούσα και διακοπές, οικονομία καλύτερα, αλλά και αυτό είναι μια ανάσα και τι ανάσα! Μη βάλετε τη φαντασία σας να οργιάσει, γιατί αν θυμάστε έχετε και εσείς κάποιους στόχους! Ένα γάμο ας πούμε, μια μετακόμιση, πάντως κάτι ετοιμάζετε και θα σας χρειαστούν..!!

Ταύρος
Ευχάριστη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Κάτι θα μάθετε που θα σας απογειώσει, ένα γεγονός, ας πούμε και θα ξεσηκωθείτε κανονικά! Συναντήσεις ευχάριστες με φίλους και γνωστούς, θα τις οργανώσετε, αφού θα χτυπήσουν τα τηλέφωνα, θα έρθουν και εκείνα τα μηνύματα, πάντως το χαμόγελο επιστρέφει ξανά στη θέση του! Ακόμα και ένα ταξίδι ίσως χρειαστεί να κάνετε, το οποίο σίγουρα θα σας μαγέψει και θα σας κάνει πιο δυνατούς!

Δίδυμος
Λοιπόν σήμερα θα κινηθείτε πολύ υπογείως, όμως με τον ευχάριστο τον τρόπο! Κανείς στην αλήθεια δε γνωρίζει τι ξέρετε και μέχρι πού φτάνει η χάρη σας! Κάτι σας έχει μπει μέσα στο μυαλό, θέλετε να το πετύχετε οπωσδήποτε και θα κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε! Ακόμα θα χρησιμοποιήσετε και εκείνους τους ανώνυμους αλλά πολύ καλούς φίλους σας, χωρίς κανείς να σας πάρει χαμπάρι! Κάντε τα κόλπα σας, μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια και προχωρήστε μερικά βήματα μπροστά, έτσι πολύ ξαφνικά..

Καρκίνος
Και ναι έφτασε η ημέρα που πρέπει και εσείς να χωθείτε κάπου! Τι εννοώ? Έχετε βάλει νέους στόχους, θέλετε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και σε διαφορετικά μονοπάτια! Αυτό μπορεί να γίνει, αν και εσείς αποφασίσετε να αλλάξετε παρέες, συναδέλφους, χόμπι, ή να μπείτε μέσα σε μια νέα ομάδα! Πρέπει να ακολουθήσετε λίγο και τα αρέσω των άλλων, όμως να το απολαμβάνετε συγχρόνως! Πώς γίνεται αυτό? Θα κινηθείτε μέσα στα δικά σας τα πλαίσια, όμως σε άγνωστες πλευρές, εκείνες που δε σας ενδιέφεραν ως τώρα…

Λέων
Σήμερα ναι θα έχετε πολύ τρέξιμο και πολύ άγχος! Οι δουλειές βέβαια ποτέ δε τελειώνουν, για αυτό δε χρειάζεται να τρελαθείτε κιόλας! Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μια νεράιδα θα έρθει και θα σας βοηθήσει από το πουθενά και θα ξελασπώσετε πολύ νωρίτερα από ότι το υπολογίζατε! Πείτε της ένα ευχαριστώ και χίλια αν χρειάζεται γιατί θα σας δώσει τη πολυτέλεια να αποκτήσετε προσωπικό χρόνο, λιγοστό μεν, αλλά ουσιαστικό! Χαμογελάστε και δείξτε και κάτι από το έργο σας..

Παρθένος
Κρατηθείτε γερά στη θέση σας, γιατί σήμερα τα νέα θα σας απογειώσουν, θα φτάσετε στο διάστημα! Σε όλα νικάτε, ένα παράξενο πράγμα! Θέλετε να ταξιδέψετε, φτιάξτε βαλίτσα! Θέλετε να κερδίσετε ένα δικαστήριο, είναι η ημέρα σας! Θέλετε να σας μεταθέσουν σε ένα καλύτερο πόσο? Ζητήστε το και θα γίνει! Για τόσο πολύ, μιλάμε, για αυτό μη καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα! Ξεκινήστε να επιθυμείτε διάφορα και ίσως όντως να σας βγουν όλα αληθινά..!! Μαγική ημέρα..

Ζυγός
Φοβερή η ημέρα σας, γεμάτη από αισιοδοξία! Συγκεντρωθείτε λίγο στη δουλειά σας και εκμεταλλευθείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από μια συζήτηση! Θα καταφέρετε να ζητήσετε ή τα λεφτά που σας οφείλουν και θα τα πάρετε! Ακόμα και αν θέλετε να αλλάξετε θέση, θα σας τη δώσουν! Είναι η κατάλληλη ημέρα για να ζητήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν και παίζει πολύ να σας τα δώσουν! Αρκεί να έχετε αποδείξει την αξία σας και τις ικανότητές σας! Ανταμείβονται αυτοί που προσπαθούν και όχι αυτοί που γκρινιάζουν και κάνουν πίσω! Χαμογελάστε γιατί όλα θα πάνε καλά..!!

Σκορπιός
Επιτέλους χαμογελάτε και εσείς! Πολύ όμορφη ημέρα σας ξημέρωσε και θα μάθετε και κάτι ευχάριστα μαντάτα, σίγουρα θα χαρεί η ψυχούλα σας! Καιρός ήταν! Μια νέα δουλειά, μια νέα συνεργασία, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα στόχο που έχετε βάλει πιο σύντομα από ότι υπολογίζατε! Ακόμα και στα ερωτικά σας θα υπάρξουν εξελίξεις, με κάποιον μιλάτε, κάτι σας λέει και η καρδιά σας ζεσταίνεται ξανά από την αρχή! Κρατήστε την ημέρα αυτή, όσο μπορείτε και μάθετε από αυτή, έχει πολλά να σας προσφέρει!

Τοξότης
Θετική η ημέρα σας σε όλα τα θέματα που σας βασανίζουν! Κάτι θα σας πουν στη δουλειά, για κάτι έξτρα, που θα πληρωθείτε σαφώς και ναι θα το αναλάβετε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση! Σας επέλεξαν, αυτό είναι το σημαντικότερο! Ακόμα και στον έρωτα θα είστε πολύ τυχεροί! Για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει πιο πολύ, ζητήστε εκείνο το ραντεβού και ελπίζω να ακούσετε εκείνο το ναι!! Υπάρχουν ελπίδες, πολύ περισσότερες από όσο φαντάζεστε!!

Αιγόκερως
Από όλα τα καλά θα έχετε σήμερα και προπάντων τρελά κέφια! Ιδέες κατέβασε το κεφάλι σας μέσα στη νύχτα, που σήμερα κιόλας θα τις εφαρμόσετε! Ναι το έχετε αυτές τις ημέρες, για αυτό εκμεταλλευτείτε το για να εντυπωσιάσετε και πετύχετε και κανένα στόχο, που τόσο πολύ σας αρέσει αυτό! Ακόμα και ερωτικά, κάτι θα παιχτεί απόψε, αφού έχετε ορεξούλες και χρειάζεστε και εσείς πού και πού, αγάπη, φροντίδα και προδέρμ! Στείλτε κανένα σινιάλο πρώτα, γιατί πρέπει και ο σύντροφός σας να το καταλάβει αυτό, δε νομίζετε..??

Υδροχόος
Σήμερα θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και πολύ άτακτα παιδιά νομίζω! Πάντα μέσα από τη δουλειά θα βρείτε το χρόνο να το ρίξετε λίγο στη τρελίτσα, να φλερτάρετε με εκείνα τα τεκνά, να το παίξετε και εσείς κάπως! Βέβαια, μια απάντηση που περιμένατε, για κάτι επαγγελματικά σχέδια, θα σας ανεβάσει κυρίως, αφού μπαίνετε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, από τη μια στιγμή στην άλλη! Σας αρέσουν τα ακατόρθωτα, τι να κάνουμε τώρα? Για παίξτε μπάλα, με το μωρό τώρα και αφήστε όλα τα άλλα..

Ιχθύες
Καλή η ημέρα σας και ήρεμη! Βασικά πρέπει να βγείτε έξω, να σας δει ο κόσμος, ή να κάνετε εκείνα τα ραντεβού, με κάποια σημαντικά πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας! Θα εντυπωσιάσετε σήμερα, αφού έχετε κάτι το μαγικό επάνω σας, μια ηρεμία λίγο απερίγραπτη και πολύ επικίνδυνη, αλλά για τον εαυτό σας και μόνο! Ακόμα και ένα ερωτικό ραντεβού μπορείτε να κλείστε, αναφέρομαι στους ελεύθερους της παρέας, το τονίζω αυτό και όλα θα πάνε μια χαρά..

magicfariel@gmail.com