Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 16/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δευτέρα σήμερα, φρίκη ολέ! Η απόλυτη φρίκη ήταν το όνειρό μου. Ήμουν λέει φυλακισμένη και το έσκασα! Διέσχισα ένα χωράφι με νάρκες, όλως τυχαίως δε πάτησα καμία και με περίμεναν οι
φιλενάδες μου, μέσα σε ένα αμάξι, να με πάρουν να φύγουμε!
Τι τέλειο συναίσθημα.. Κανείς δε με πήρε χαμπάρι! Γάτα το ξωτικό, με πέταλα!!! Χα χα.. πρωί-πρωί..

Τι άγχος στα καλά καθούμενα..

Η αλήθεια είναι, ότι όχι μόνο τις νάρκες θα πατούσα, αλλά μόλις έκανα να βγω από το κελί, θα μου κοβόντουσαν τα πόδια και θα λιποθυμούσα.. Για τόση τόλμη!! Βέβαια, εδώ παίζει ρόλο, κατά πόσο δίκαια με έχωσαν μέσα, ή όχι! Γιατί το δίκιο, κρύβει πάντα απεριόριστη δύναμη και κουράγιο, δε λέτε και εσείς..??

Και πάμε να το ερμηνεύσουμε το όνειρο!

Καταπιέζομαι, είναι και αυτό μια αλήθεια! Αλλού θέλω να βρίσκομαι και αλλού είμαι! Αλλιώς θέλω να ζω και άλλα πράγματα κάνω! Δε θέλω να συμβιβαστώ, όμως με αναγκάζουν! Θέλω να δραπετεύσω, αλλά όλο κάνω πίσω! Ακόμα και στο όνειρο οι φιλενάδες, κακή επιρροή! Ήρθαν να με μαζέψουν, να με πάρουν, μέσα στα χαμόγελα και τις μουσικές και να ξεκινήσουμε τις τσάρκες! Γιατί δεν ήρθε ο σύντροφός μου… Ωεο..!??? Τι μας λέει ο ποιητής πρωινιάτικο??

Το όνειρό μου θύμισε λίγο τη ταινία.. If Tomorrow Comes.. παλιά ταινία, άκρως αγαπημένη, λατρεμένη θα έλεγα, αφού τελικά για να τη θυμάμαι ακόμα.. κάποιος λόγος θα υπάρχει και εκεί..

Ωραία, σήμερα θα ζήσω, μεταξύ ονείρου και την ανάμνηση μιας ταινίας.. Και μέχρι το βράδυ βλέπουμε..


Κριός
Αν και η ημέρα παράξενη από μόνη της, για εσάς θα είναι κάπως διαφορετική! Μια πρόταση που θα σας κάνουν για έξω, να τη δεχθείτε και να ακολουθήσετε, δίχως κανένα δισταγμό! Εντάξει ίσως να σας λείψει λίγο ο ύπνος, όμως δε πειράζει, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας χρησιμεύσουν και το βασικότερο από όλα, θα περάσετε εσείς καλά! Προσοχή στο αλκοόλ και το υπερβολικό φαί!

Ταύρος
Ως δια μαγείας θα βρείτε μια απίστευτη όρεξη και δύναμη και θα το ρίξετε στη δουλειά με ψυχή και σώμα! Θα καταφέρετε να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας, ίσως και να προλάβετε και ένα κακό και ναι παίζει να ακούσετε εκείνο το μπράβο, στα καλά καθούμενα! Πάντως οι προσπάθειές σας όλο αυτό τον καιρό, δε θα πάνε χαμένες. Λίγη υπομονή ακόμα γιατί το χρήμα, όντως σας περιτριγυρίζει..

Δίδυμος
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το μυαλό σας έχει ξεμπλοκάρει από τα συνηθισμένα και μπορείτε να δείτε και τι κρύβεται πίσω από το δέντρο! Όλες οι ημέρες σας θα είναι άκρως τυχερές, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, για αυτό δραστηριοποιηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Χρησιμοποιήστε ακόμα και τις πρόσφατες τις γνωριμίες σας, για να πετύχετε ένα στόχο! Προσοχή στους παράνομους έρωτες!!

Καρκίνος
Κάτι σας βασανίζει μέρες τώρα! Να είναι προσωπικό? Να είναι επαγγελματικό? Πάντως βρίσκεται μέσα στο μυαλό σας, συνεχώς και αποζητάτε σήμερα ειδικά τη λύση, μπας και ησυχάσετε! Θα βρεθεί το άτομο που θα μπορέσετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση μαζί του και να σας καταλάβει. Καιρός και εσείς λοιπόν να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι, να μην αποκρύψετε τίποτα απολύτως, για να έρθει η σωστή η καθοδήγηση! Τα μυστικά δημιουργούν τρικλοποδιές..!!

Λέων
Νομίζω σας ξημέρωσε η ημέρα της παρεξήγησης! Πάλι θα κάνετε έντονες συζητήσεις, πάλι θα εκνευριστείτε και αυτή τη φορά θα ξεστομίσετε λόγια λίγο πικρόχολα, που θα στενοχωρήσουν κάποιον συνεργάτη σας ή φίλο! Για αυτό πριν ανεβείτε σε εκείνο το άλογο και πριν πιάσετε το μυτερό το κοντάρι, σκεφτείτε ότι σήμερα έχετε εσείς δίκιο, αύριο θα έχουν οι άλλοι! Δε χρειάζεται αμέσως να τους καρφώσετε! Ίσως να είναι μια δύσκολη ημέρα και για αυτούς..

Παρθένος
Δύσκολη η ημέρα σας, γεμάτη από υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και πολύ τρέξιμο! Θα τα καταφέρετε όλα μια χαρά ως το τέλος, δε χρειάζεται να σας πιάσει το στομάχι σας, ούτε να πάθετε παράκρουση και να μαστιγώσετε τους άμεσους συνεργάτες σας! Όλα θα γίνουν έτσι όπως εσείς θέλετε, αρκεί να δώσετε εκείνες τις φοβερές τις κατευθύνσεις! Οργανωθείτε καλύτερα, άλλωστε είστε αστέρια σε τέτοιου είδους υποθέσεις και όλα θα πάνε super..!

Ζυγός
Η ημέρα ανήκει στους ελεύθερους της παρέας! Θα το κλείσετε εκείνο το ραντεβού, το καυτό ραντεβού, με το άτομο που τόσο καιρό είχατε κατά νου! Πώς θα γίνει αυτό? Θα χαμογελάσετε περισσότερο, θα κάνετε μάτια πλάνα, πάντως θα το μαγέψετε το άτομο, για τόσο πολύ λέμε! Μη φορέσετε βραδινή ενδυμασία, αφήστε τις τυπικότητες και τις συμπεριφορές με ύφος, αφού άλλα πράγματα γουστάρει η ψυχή σας! Δοθείτε εξολοκλήρου στη μαγεία του έρωτα, εκείνου του σεξουαλικού… Είτε έχετε σχέση, είτε όχι!!!

Σκορπιός
Πάλι θα σας πιάσει εκείνο το πείσμα και ο εγωισμός και θα θελήσετε να κάνετε τα μόνοι σας! Και βοήθεια να σας προσφέρουν εσείς θα την απορρίψετε, γιατί πιστεύετε περισσότερο στις δυνάμεις σας παρά στων άλλων! Ας είστε όμως λίγο ευγενικοί, μη ξεχνάτε τους τρόπους σας και πάνω από όλα μη τα παίρνετε κρανίο! Διαφέρουμε όλοι μεταξύ μας, για αυτό υπάρχουν και οι ομάδες! Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, να έφτασε στο τέλος του το θέμα! Για σκεφτείτε το καλύτερα..??

Τοξότης
Σήμερα ο εγκέφαλός σας θα πάρει στροφές τρελές και ως δια μαγείας, θα βρίσκετε λύση για τα πάντα! Τόσες ιδέες μαζεμένες, τόσο επιχειρήματα, τι έγινε, φάγατε τίποτα το μαγικό..?? Θα εκπλήξετε τους πάντες με τη συμπεριφορά σας, με τη θετική σας την ενέργεια και με τις απόψεις σας, που σίγουρα τίποτα από αυτά δε θα σας αντιπροσωπεύουν, αλλά μια αλλαγή, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Μοιράστε χαρά και αισιοδοξία τώρα που μπορείτε! Γιατί αύριο σίγουρα θα είναι μια άλλη ημέρα!!!

Αιγόκερως
Ξυπνάτε με τέτοια αυτοπεποίθηση, που κανείς και τίποτα δε θα σας αλλάξουν γνώμη για τις αποφάσεις που έχετε ήδη πάρει! Προφανώς όλο το ΣΚ το μυαλό σας δούλευε, έψαχνε για λύσεις, κάτι ίσως να έχει βρει, από σήμερα κιόλας το βάζετε σε εφαρμογή και ίσως και να γίνουν και μερικά θαύματα! Ημέρα δυνατή από όλες τις απόψεις! Για αυτό μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του και στριμώξτε και το αφεντικό, άμα λάχει..!!

Υδροχόος
Για εσάς σήμερα έχει μεγάλη σημασία το ομαδικό το πνεύμα! Υπάρχει μπόλικη δουλειά που πρέπει να γίνει και το all together σας εκφράζει πολύ καλύτερα! Όποιος σας κάνει κόνξες θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι, γιατί μπορεί να χαμογελάτε και να έχετε πολύ καλή διάθεση, όμως μέσα σας υπάρχει πολύ χάος, έτσι δεν είναι? Όχι μη συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι εκπληκτικό και να γίνει έτσι ακριβώς όπως εσείς το θέλετε!!!!

Ιχθύες
Πολύ παράξενη ημέρα σας ξημέρωσε πουλάκια μου! Έχετε δουλειές με φούντες, όμως το μυαλό σας αρμενίζει σε κάτι βαρκούλες, σε μερικές καταγάλανες παραλίες και η αλήθεια είναι ότι από τώρα θέλετε να τη κάνετε και να ξεκουραστείτε, είτε είστε εργαζόμενοι, είτε όχι! Για τόση σπαρίλα μιλάμε! Βέβαια κρατήστε τα όλα αυτά μέσα στο μυαλό σας, οι ρυθμοί χελώνας να είστε σίγουροι και ακαταλαβίστικοι μέχρι εκεί που δε φτάνει… Έτσι είναι οι χαμένες οι σκέψεις.. Κολλάει το σύμπαν!!

magicfariel@gmail.com