Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 12/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι απίστευτο πρωινό!!! Στο μισό ουρανό βρέχει και στον άλλο μισό, βγαίνει το ουράνιο τόξο!! Πραγματικά, τόση ομορφιά, δε περίμενα να
δω, με του που θα άνοιγα τα μάτια μου..

Το θέμα των καλοκαιρινών διακοπών, έχει ήδη πέσει στο τραπέζι, όμως οι απόψεις διίστανται, με έντονο τρόπο, αφού η μιζέρια και η κακομοιριά, πρωταγωνιστούν και αποφασίζουν για εμάς!

Η διάθεση τύπου, να πάμε από εδώ, να πάμε και από εκεί, όχι απλά δεν υπάρχει, ούτε καν..!! Πάνε τα κέφια, τα πάτησε το τρένο, εκείνο το γερμανικό, με τους πολλαπλούς νόμους και τις περικοπές, έφτασε και σπίτι μου!!

Και σκέφτομαι, δουλεύω όλη την ημέρα, κάθε μέρα, ακόμα και ΣΚ από το σπίτι, για το κέφι μου μεν, αλλά το χρόνο μου τον χαλώ! Όχι δε βγάζω τα απίστευτα τα φράγκα, όμως μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, κυρίως για το ψυχικό μου κόσμο, πρέπει και εγώ να ανταμείψω τον εαυτό μου με κάτι! Και τι είναι αυτό? Οι καλοκαιρινές οι διακοπές!
Η σκέψη του να μείνω στην Αθήνα, από τη μια μου αρέσει, γιατί πραγματικά θα ξεκουραστώ, όμως η σκέψη, ότι συνεχίζουμε από εκεί που τα αφήσαμε, όχι απλά με τρομάζει, ξενερώνω κιόλας!

Και το δικαστήριο αποφάσισε! Θα πάω, μόνη μου, στο αγαπημένο μου νησί, να συναντήσω, το καλύτερό μου φίλο, να πιούμε τα καφεδάκια μας, να κάνουμε τις απίστευτες τις συζητήσεις μας και γελάσω με τη ψυχή μου, από τα Δωδεκανησιακά παράξενα.. τα κόλπα τους! Τι να κάνουμε, αγαπώ πολύ Ρόδο!

Βέβαια, επειδή η ζήλεια είναι ένα έντονο και κακό συναίσθημα, ως τότε πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει και εγώ ξαφνικά να βρεθώ, κάπου αλλού.. !!! It Depends..!@



Κριός
Και ναι σήμερα θα θελήσετε να αγοράσετε και το ένα και το άλλο, όμως προς μεγάλη σας έκπληξη, τα λεφτά δε θα φτάσουν και το μουτράκι εκείνο το θυμωμένο, θα εμφανισθεί ξανά! Για πατήστε λίγο φρένο, δε σας χρειάζονται τόσα πράγματα ξαφνικά, αφού αν κοιτάξετε ξανά τη ντουλάπα σας, έχετε ήδη αμέτρητα από τα πάντα! Για αυτό μόνο τα απαραίτητα και τίποτα άλλο!!

Ταύρος
Καιρός να εμπιστευθείτε ξανά μερικούς ανθρώπους στη ζωή σας! Είτε βρίσκονται στο χώρο της εργασίας σας, είτε αφορά φίλους ή ακόμα και τη σχέση σας, καλό είναι να τα πείτε ένα χεράκι, όχι όμως με ύφος και νεύρα! Σε άλλο επίπεδο εντελώς! Πρέπει να μάθετε τι σκέφτονται, αλλά και να μάθουν και τα δικά σας, γιατί στη μέση κάπου πάλι θα βρεθεί η χρυσή τομή! Βρείτε λύσεις στα θέματά σας!

Δίδυμος
Άλλη μέρα σήμερα! Μια έντονη κούραση θα νιώσετε, αφού εχθές τα κάνατε όλα! Αν μπορείτε αφήστε το, μη κάνετε τίποτα, κοιμηθείτε, ξεκουραστείτε, κλείστε τα τηλέφωνα! Γεμίστε τη μπανιέρα, ρίξετε μέσα εκείνα τα σαπουνάκια, κάντε μπουρμπουλήθρες και χαλαρώστε! Ακόμα και κομμωτήριο μπορείτε να πάτε, ή για κανένα μασάζ! Σεξο-μασάζ θα ήταν ακόμα καλύτερα, θα σας ανανεώσει κανονικότατα!!

Καρκίνος
Σε όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει να πιάσετε εκείνα τα ηνία και μετά το άγνωστο! Αρκετά μείνατε στην απέξω, δε μιλήσατε, δεν ασχοληθήκατε! Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα, που θα πρέπει να δώσετε το παρόν, στο σπίτι, στη δουλειά, στη σχέση σας! Μη χάσετε το χρόνο σας σε άσκοπες συζητήσεις. Πάρτε πρωτοβουλίες, δώστε λύσεις, πείτε την άποψή σας άφοβα, αλλά σε σοβαρό ύφος και δείξτε τους, ότι ναι μεν αλλά! Δηλαδή, δίχως εσάς, δε κάνουν!!!

Λέων
Το πρόγραμμά σας είναι φουλ από όλα! Δουλειά, σημαντική υπόθεση, σπίτι, κάτι εκκρεμότητες υπάρχουν και εκεί και μετά έξοδος και νυχτοπερπατήματα! Αυτά είναι! Είστε σίγουροι ότι θα τα προλάβετε όλα, ή στη πορεία, θα αρχίσετε να ρίχνετε διάφορα κάτω από το χαλί, γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το τέλος? Ναι χρυσά μου, το ξέρουμε, διασκέδαση και τι άλλο στο κόσμο! Όμως βάλτε μια σειρά, οργανωθείτε καλύτερα, γιατί θα χαθείτε..!!

Παρθένος
Έχετε βάλει κάτι το ακατόρθωτο μέσα στο μυαλό σας και πρέπει να πετύχει, οπωσδήποτε! Κάπου κολλάει το θέμα, σε σημαντικά στοιχεία μάλιστα, όμως δε πρέπει να αποθαρρύνεστε καθόλου! Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα έχετε βρει τη λύση, θα έρθει και το βαρύ πυροβολικό για να βοηθήσει, άρα κάτι θα γίνει, δίχως να πάθετε το εγκεφαλικό! Τα γεγονότα θα τεστάρουν τις αντοχές σας, για ακόμα μια φορά, όμως έχετε γερό στομάχι!

Ζυγός
Δύσκολη ημέρα για εσάς, αφού θα το ακούσετε εκείνο το ηρωικό το όχι και θα σοκαριστείτε αλλά δε θα έπρεπε αυτή τη φορά! Μη ζητάτε από τους άλλους λαγούς με πετραχήλια, γιατί ούτε οι εποχές είναι τέτοιες, ούτε υπάρχει η διάθεση! Αν σας το έχουν ήδη δηλώσει στο παρελθόν, κακώς θα κάνετε ξανά την ίδια συζήτηση, σήμερα ειδικά δε θα κερδίσετε απολύτως τίποτα! Χρησιμοποιήστε τη πλαγιομετωπική σας τεχνική, δώστε κάτι λίγο και μετά κάντε πίσω! Για να δούμε αντιδράσεις τότε..??

Σκορπιός
Μπορεί να προσφέρετε πολλά στη δουλειά σας, ή στο ταίρι σας, όμως δε παίρνετε όσα σας αξίζουν πίσω! Βέβαια, μη περιμένετε και θαύματα, γιατί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, μια τα ψυχολογικά σας, μια το παρελθόν σας, μια οι κακοτυχίες οι επαγγελματικές, σας έχουν κάνει άλλον άνθρωπο, πιο σκληρό και ίσως και πιο κακό! Είστε βουτηγμένοι στο σκοτάδι και αυτές τις ημέρες μη περιμένετε να δείτε κάποιο φως! Ψυχραιμία, πάνω από όλα!

Τοξότης
Κομμένα τα παγωτά, οι σάλτσες, τα ποτά και τα ξενύχτια! Σήμερα διαπιστώνετε, ότι πάλι έχει ξεφύγει η κατάσταση, εντελώς! Κάνετε πολλές καταχρήσεις, αυτή είναι η αλήθεια και τώρα με το Ποσειδώνα ανάδρομο, δε το βλέπω να τις κόβετε όση καλή διάθεση και να έχετε! Βέβαια ξεκινήστε από κάπου, κάντε μια αρχή, μη πέσετε κατευθείαν στη σκληρή λιτότητα, γιατί αύριο μπορεί να αλλάξετε γνώμη και να σαρώσετε τα πάντα! Βήμα-βήμα και με προσοχή!

Αιγόκερως
Εκπέμπετε λανθασμένα σινιάλα από εδώ και εκεί και έχετε μπερδέψει ακόμα και τους φίλους σας! Εσείς μπορεί να νιώθετε γοητευτικοί και σέξι, όμως οι άλλοι νομίζουν ότι φλερτάρετε μαζί τους και αν ξαφνικά σήμερα σας τη πέσει ο καλύτερός σας φίλος, να μη ξαφνιαστείτε καθόλου! Αυτό μπορεί να συμβεί και στη δουλειά σας, με μια σχέση που ούτε καν σας περνάει από το μυαλό, αλλά αν τα έχετε πετάξει όλα έξω, δε φταίει ο άλλος που παίρνει μάτι… Για μαζευτείτε λίγο!!!

Υδροχόος
Τέρμα για λίγο οι βόλτες! Οργανωθείτε καλύτερα στα νέα επαγγελματικά σας βήματα, φτιάξτε εκεί ένα πλάνο και φροντίστε μια-μια τις εκκρεμότητες να τις κλείνετε! Στη τσίτα σας βρίσκω και σήμερα, όμως ως δια μαγείας, αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις σας, μέσα σε μια νύχτα και πρέπει να τρέξετε πολύ παραπάνω, από όσο νομίζατε! Εντάξει σήμερα δε θα δείτε τους φίλους σας, ούτε τη σχέση σας, δε πειράζει! Και αύριο μέρα είναι και με πανσέληνο μάλιστα!!

Ιχθύες
Κρατηθείτε, χαπακωθείτε, αλυσοδεθείτε, κάποιος να σας κλείσει το στόμα, τα νέα δε θα είναι και τόσο χαρωπά, όσα θα θέλατε! Κάτι θα μάθετε, που θα σας απογοητέψει περισσότερο, θα σας αποθαρρύνει και μόνο τα κλάματα που δε θα βάλετε! Και επειδή θα λυσσάξετε σε σημείο απίστευτο, προσοχή σε λόγια που θα ξεστομίσετε, που θα πληγώσουν τους δικούς σας ανθρώπους, που μετά δε θα μπορέσετε να ξελασπώσετε με ένα απλό συγγνώμη… Μεγάλη Προσοχή!!!!

magicfariel@gmail.com