Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 26/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έξω στη φύση γίνεται ο πανικός ο ίδιος! Οι γάτες έχουν εκστασιαστεί, κυνηγιούνται με πολύ άγριο και βάναυσο τρόπο, θέλουν σεξ επειγόντως! Εγώ τι φταίω?? Μιλάμε για
σφαγή, όχι αστεία!! Είναι η εποχή του ζευγαρώματος, σεξ και πάλι σεξ! Σημασία δεν έχει πώς θα είναι, δηλαδή, θα είναι άγριο, θα είναι τρυφερό, θα είναι διαρκείας, θα είναι μια ξεπέτα? Η πράξη μετράει, η απόλαυση και τίποτα άλλο!!!


Έχει και ζέστη πολύ ξαφνικά, ο ιδρώτας είναι και ένα θέμα, μη κολλήσουμε και τίποτα … χα χα !! Καιγόμαστε, αυτή είναι η αλήθεια και αυτός ο καιρός, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, πάθη, αφού η καψάδα υπάρχει, ας την εκμεταλλευτούμε κιόλας.. Τα ρούχα είναι πιο απαλά, πιο αέρινα, πιο λίγα, προκαλεί το θέμα από μόνο του..
Βέβαια και το οφθαλμόλουτρο καλό είναι, παίζει πολύ και αυτό, ανεξαρτήτου φύλλου! Φυσικά οι γυναίκες είναι πιο ωραίες και πιο εντυπωσιακές και έχουν να πετάξουν και περισσότερα έξω, από τους άντρες, αλλά αν το ματάκι έχει κάνει καλό practice που λέμε και στο χωριό μου, τότε εκεί που αξίζει το κόπο, εστιάζουμε, ακτίνες Χ που λέμε και κάτι κάνουμε και εμείς.. Ωραία, που είναι………..

Η ημέρα από μόνη της είναι άκρως ερωτική και σεξουαλική! Παλιές αγάπες επιστρέφουν, το παρελθόν ξανά χτυπά και το τι θα γίνει ως το τέλος, κανείς δε ξέρει… Ότι πει η καρδιά.. Δε ξέρω τι εκπλήξεις κρύβει ακόμα η ημέρα μου, σίγουρα δε θα με αφήσει να βαρεθώ! Πάντως καλά ξεκινήσαμε.. σεξάκι, βραδινό μπανάκι και το φεγγάρι εκεί ψιλά.. και κάποιος από τα παλιά… μμμμ τι λέτε και εσείς..??


Κριός
Όσο κουρασμένοι και αν είστε, όσο και αν βαριέστε, θα πρέπει για ακόμα μια φορά να μαλλιάσει η γλώσσα σας, να τα πείτε όλα ξανά από την αρχή και να φροντίσετε να σας καταλάβουν όσο περισσότερο γίνεται! Ακόμα μια δύσκολη ημέρα, μπλοκαρισμένη από όλες τις απόψεις και άκρως πιεστική! Πείτε τα όλα έξω από τα δόντια και μη φοβάστε κάτι! Ιδιαίτερα εάν έχετε δίκιο, πρέπει να το δουν, να το ακούσουν, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους! Για ξεκινήστε τη μάχη από νωρίς..!!

Ταύρος
Μέρα δύσκολη επίσης, που τα ψυχολογικά σας θα κάνουν party! Πρέπει να ξεδώσετε και όχι με το σεξ φυσικά! Ψώνια, λιχουδιές, η σπατάλη η ίδια, για τόσο πολύ! Το μόνο που σας σώνει είναι ότι είναι τέλος του μήνα και δε παίζει και πολύ το χρήμα, αλλιώς πάει ο μισθός, φύλλο και φτερό! Ακόμα και εσείς οι καβατζωμένοι, κάντε κράτη, γιατί όταν συνέλθετε από το θέμα σας, θα πάθετε και επόμενο σοκ! Η κάρτα σας, ποτέ δεν ήταν στα κόκκινα! Αποφύγετε δηλαδή τα περιττά και ανούσια έξοδα! Μόνο παγωτό!!

Δίδυμος
Καλά πολύ παράξενη η ημέρα σας, θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα πείτε τα απίστευτα! Αν είναι για προσωπικά σας ζητήματα, δε τρέχει και τίποτα, άλλωστε οι φίλοι σας, σας γνωρίζουν και δε σας δίνουν και τόση σημασία, αφού γνωρίζουν ότι αύριο θα αλλάξετε γνώμη! Όμως αν πρόκειται για επαγγελματικά θέματα, τότε μαζευτείτε, μη τάζετε και μην εξάπτεστε! Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, καλύτερα μη του δώσετε σημασία, γιατί όντως αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα!

Καρκίνος
Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια, έχει θολώσει και ο εγκέφαλός σας, δύσκολη και η σημερινή ημέρα! Βασικά, οξυγονωθείτε, γιατί αυτό σας λείπει! Μην ασχολείστε με ανούσιες λεπτομέρειες, για να δείχνετε ότι και εσείς κάνετε κάτι! Βρείτε την ουσία των πραγμάτων και αν βαριέστε να σκεφτείτε, βάλτε κανέναν άλλον! Άλλωστε το συνηθίζετε αυτό, αφού μερικές φορές μέχρι να πάρουν μπρος οι μηχανές, σάπισε το μήλο! Μιλήστε με κάποιον για τις ανησυχίες σας και αφήστε τη διαίσθησή σας, να κοιμηθεί… Είναι λανθασμένη τούτη τη φορά!

Λέων
Κάτι υπάρχει μέσα στο μυαλό σας, που σας βασανίζει απίστευτα πολύ! Να είναι προσωπικό, να είναι επαγγελματικό? Πάντως κάτι σας ανησυχεί και το κρατάτε καλά μέσα σας! Σήμερα λοιπόν, είναι η ημέρα να το βγάλετε και να το μοιραστείτε με ένα δικό σας άτομο, πολύ έμπιστο και περισσότερο έμπειρο από εσάς! Αυτά που θα ακούστε θα σας φτιάξουν πολύ το κέφι και θα επανέλθουν κατά κάποιο τρόπο οι ισορροπίες! Θα τη βρείτε την άκρη και ας είναι μυστική! Κρατήστε την έτσι!

Παρθένος
Το ξέρουμε ότι είστε άρρωστη με τις λεπτομέρειες, με πράγματα που ποτέ κανείς δε δίνει σημασία, όμως σήμερα για το καλό το δικό σας και όλων φυσικά, θα πρέπει να εξονυχιστικό τρόπο, να ψάξετε τα θέματά σας, γιατί κάτι κρύβεται κάπου, που σας έχει μπλοκάρει τα πάντα! Δώστε σημασία ακόμα και στο πιο μικρό, γιατί μπορεί να κρύβει κάτι πολύ μεγάλο από πίσω! Και επειδή είστε πολύ καλοί, θα το ανακαλύψετε και ας σας πάρει το βράδυ!! Τώρα κρατήστε το γερά!!!

Ζυγός
Θα ξυπνήσετε με ένα πολύ παράξενο συναίσθημα σήμερα! Το μυαλό σας θα είναι σε ένα άτομο που βρίσκεται μακριά, για τον οποιονδήποτε λόγο και θα είστε σε σημείο, να φτιάξετε βαλίτσα και να πάτε να το βρείτε! Καλά, ηρεμίστε πρώτα, πάρτε βαθιές ανάσες και ξανά σκεφτείτε το! Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως σας φαίνονται και μέχρι το βραδάκι θα έχουν φτιάξει περισσότερο! Όχι μη το βάλετε στα πόδια, μείνετε σταθερά στη θέση σας και παλέψτε το! Αύριο θα είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα για εσάς!!

Σκορπιός
Μαύρα σκοτάδια, για τόσο πολύ! Γιατί σκέφτεστε το παρελθόν? Γιατί πήγατε τόσο πίσω και αποζητάτε εκείνο το άτομο που κάποτε αγαπήσατε? Τι ψάχνετε για αποκούμπι? Μια επιβεβαίωση? Ή απλά θέλετε μια καλή παρέα? Μπα, το σεξ σκέφτεστε, γιατί αν το δε κάνετε εσείς πρώτα, ποιος θα το κάνει, άραγε? Αναπολήστε όσο θέλετε, αλλά μην αρχίσετε τις συγκρίσεις, το χθες με το τώρα, γιατί θα μελαγχολήσετε και ίσως να αντιδράσετε και πολύ παράξενα! Ξεπεράσετε τις σκέψεις σας και χαμογελάστε..!!

Τοξότης
Το παρελθόν επιστρέφει! Κρατηθείτε γερά, γιατί μια παλιά σας αγάπη, ξαφνικά θα σας χτυπήσει τη πόρτα και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Μπορεί και τηλέφωνο να σας πάρει, όμως την επαφή θα την αποκτήσετε και ας είναι τρίτου τύπου! Χαμογελάστε, νιώστε όμορφα, αφήστε το να σας μιλήσει, ακούστε τι έχει να σας πει και μετά αντίο! Μη κάνετε το λάθος να πέσετε στην ίδια τη παγίδα, γιατί μετά καταστροφή, ξανά και ξανά! Το νου σας!!!

Αιγόκερως
Το έχετε χάσει λίγο το μυαλό σας τις ημέρες αυτές και καλά θα κάνετε τουλάχιστον σήμερα να συγκεντρωθείτε και να είστε απολύτως σίγουροι για τη κάθε σας κίνηση! Προσοχή σε deadlines, σε επίσημα έγγραφα, σε θέματα που μπορεί να σας κάψουν και να σας εκθέσουν στο λεπτό! Δουλέψτε ακόμα πιο σκληρά, όμως με οργάνωση και λογική γιατί νομίζω το χάσαμε το κορμί, ζέστη πολύ και όρεξη καμία! Ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και τα super sos!

Υδροχόος
Και εκεί που θα περπατάτε στο δρόμο, εκεί θα συναντήσετε και ένα παλιό σας έρωτα! Θα σας πιάσει το στομάχι, θα αναστατωθείτε γλυκά, όμως επειδή είστε και στη καρακοσμάρα σας, θα γυρίσετε από την άλλη και θα συνεχίσετε τις δουλειές σας! Από τους λίγους της παρέας, που θα έχετε τρελά κέφια, πολύ χαμόγελο και όρεξη να φτιάξετε κάτι που θεωρώ ότι το καταστρέψατε εντελώς! Για να δούμε, θα υπάρξει βελτίωση, ή η απόλυτη καταστροφή..!?

Ιχθύες
Μαύρη και άραχνη η ημέρα σας, από ψυχολογία, χάλια τα πράγματα! Σήμερα παίζει να σας πουν διάφορα, σχετικά δυσάρεστα λόγια και θα πληγωθείτε κανονικά! Καλά θα κάνετε να μη δώσετε σημασία, να πεισμώστε κιόλας και να βγείτε στην αντεπίθεση, όχι τίποτα άλλο για να μη σας πιάνουν και κορόιδο και για να το βγάλετε και από μέσα σας! Το τριήμερο που ακολουθεί θα είναι σαφώς πολύ καλύτερο και θα βρείτε χρόνο για την οικογένειά σας.. Λίγη υπομονή ακόμα..

magicfariel@gmail.com