Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 24/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όχι δεν ήμουν στις Μπαχάμες εχθές, ούτε βρισκόμουν σε τίποτα πελάγη ευτυχίας, αντιθέτως ένα γερό σοκ, με ταρακούνησε τόσο, που για να είμαι ειλικρινής, ακόμα να συνέλθω! Πραγματικά, κανείς, ποτέ δε ξέρει, τι του ξημερώνει! Μεγάλη αλήθεια αυτή! Τώρα καταλαβαίνω γιατί
ο καλλιτέχνης, απομακρύνεται από τα κοινά! Ζει κάπου απομονωμένα, δίχως τηλεόραση, δίχως φασαρίες, όσο πιο λιτά γίνεται.. Πρέπει να έχει τη ψυχική ηρεμία, να γράψει, να ζωγραφίσει, να τραγουδήσει, να παίξει μουσική κα όσο πιο ήσυχο είναι το περιβάλλον του, άλλο τόσο η φαντασία καλπάζει..!!

Αν ήμουν ζωγράφος, το θέμα μου θα ήταν αφηρημένο, με πολύ κόκκινο και μαύρο! Τα χρώματα της οργής!
Αν έγραφα στοίχους για να τους τραγουδήσω, θα έβγαινε σε στυλ μπλουζ.. με πολύ παράπονο στο ρεφρέν!
Αν έπαιζα κάποιο μουσικό όργανο, θα προτιμούσα το πιάνο, γιατί κάθε πλήκτρο, και από ένα συναίσθημα!

Όμως είμαι μόνο ένα ξωτικό, με μια τσακισμένη καρδιά, που το μόνο που μπορώ να κάνω από όλα αυτά, είναι να γράψω! Δε θέλω, δε μου κάνει κέφι, όμως θα το κάνω! Γιατί μόνο αυτό μου έχει απομείνει, μόνο έτσι μπορώ να εκτονωθώ, μόνο η δική μου πέννα τελικά γράφει την αλήθεια..


Κριός
Με κάποιον θέλετε να επικοινωνήσετε σήμερα, οπωσδήποτε! Από το πρωί το σκέφτεστε το άτομο αυτό και καλά θα κάνετε να σηκώσετε το τηλέφωνο εσείς πρώτα! Ακόμα και e-mail μπορείτε να στείλετε, γιατί και αυτός ένας τρόπος είναι, όμως η φωνούλα σας καλύτερα να ακουστεί, για να λάβετε και πιο άμεσα τις απαντήσεις που αποζητάτε! Ξεχάστε τους εγωισμούς και δε θα χάσετε!

Ταύρος
Σήμερα θα θελήσετε να πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά, έτσι για να ψωνίσετε το κάτι της, μπας και σας φτιάξει λίγο ο ψυχικός σας κόσμος! Το ξέρουμε ότι το μάτι σας πηγαίνει στο ακριβότερο, όμως οι ημέρες δεν είναι τέτοιες για να ξεπαραδιαστείτε εντελώς! Μήπως ένα παγωτάκι πριν, έτσι για να γλυκαθείτε και μετά όλα τα άλλα? Ωραία ημέρα για shopping therapy, αλλά για αυτούς που τα έχουν! Τελειώνει και ο μήνας.. καταλαβαίνετε!

Δίδυμος
Η ημέρα είναι πολύ θετική, για εσάς, που θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού, είτε για δουλειά, είτε για κάτι προσωπικό! Ακόμα και στο γιατρό αν θέλετε να πάτε, δε θα συναντήσετε κανένα απολύτως εμπόδιο! Στο εργασιακό κομμάτι όμως, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση, γιατί σήμερα θα σας ακούσουν με προσοχή και αν χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα επιχειρήματα, δε νομίζω να σας χαλάσουν και το χατίρι! Για μαγέψτε, μπας και δείτε καμιά άσπρη μέρα..

Καρκίνος
Δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε! Υπερένταση πολύ και νευράκι μπόλικα, σε σημείο που δε θα μπορέσετε να κρατηθείτε! Θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα κάνετε ένα μικρό χαμό! Βέβαια, κοιτάξτε να έχετε καλή δικαιολογία, γιατί θα σας επιτεθούν κανονικά και με το νόμο! Κρατήστε τη δυσαρέσκεια που νιώθετε για τον εαυτό σας και συμπαρασταθείτε στις απόψεις των άλλων! Κυρίως εκείνων που σας στηρίζουν και είναι συνεχώς δίπλα σας!

Λέων
Πετάει σήμερα η ομάδα! Μέσα στα χαμόγελα και στον ενθουσιασμό θα είστε όλη την ημέρα και θα βρείτε τον τρόπο, να φέρετε τον κόσμο με το μέρος σας! Ξεχάστε τι έγινε τις προηγούμενες ημέρες και βάλτε μπροστά ένα φοβερό σχέδιο! Να αποδείξετε την αξία σας, το πόσο ικανοί είστε και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Ξεκινήστε από νωρίς το πρωί, σκεφτείτε θετικά και μέχρι το απόγευμα, θα έρθει και μια χαρούμενη είδηση.. Δίνεις καλό, παίρνεις καλό..!!

Παρθένος
Σήμερα θα έρθουν δίπλα σας άτομα πολύ δυναμικά και άκρως γοητευτικά! Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Πάντα μέσα από τη δουλειά, έρχονται τα καλύτερα και συμβαίνουν και εκείνα τα ερωτικά απρόοπτα! Νιώθετε και εσείς καλά με τον εαυτό σας, έχετε πολύ θετική ενέργεια και θα βρεθεί ο άνθρωπος κλειδί, που θα σας βοηθήσει να ανέβετε ένα σκαλοπάτι ακόμα! Συγχρόνως θα σας φλερτάρει, αφού το μυαλό σας είναι και αυτό άκρως γοητευτικό!

Ζυγός
Μέρα που θα ξυπνήσει λίγο ο επαναστάτης από μέσα σας και δε θα δεχτείτε κουβέντες από κανέναν! Καμία διαταγή, καμία εξυπηρέτηση, καμία συμβουλή! Δε ξέρω τι σας συνέβη, πάντως θα κάνετε μόνο αυτό που γουστάρει η ψυχή σας! Ξέρετε πολύ καλά τις υποχρεώσεις σας, τα βάσανά σας, όμως για ένα περίεργο λόγο, δε θέλετε να ασχοληθείτε καν με όλα αυτά! Εντάξει, κάντε το κομμάτι σας, όμως με μέτρο, γιατί πάντα λεφτά χαλάτε κατά ένα περίεργο τρόπο και δε πρέπει..!!

Σκορπιός
Είτε έχετε λεφτά, είτε όχι, σήμερα θα ξεπαραδιαστείτε εντελώς! Όχι γιατί νιώθετε ωραία, αντιθέτως οι διαθέσεις σας είναι άκρως σκοτεινές θα έλεγα! Ξεσπάτε με αγορές, ακριβές, ίσως και ανούσιες πάντως ξεφεύγει το πράγμα εντελώς! Ακόμα και παράξενο σεξ θα θελήσετε να κάνετε σήμερα, τόσο παράξενο που φοβάμαι να σας πω τη συνέχεια! Χάος, πολύ χάος, για αυτό κάντε ότι νομίζετε! Είτε είναι σωστό, είτε λάθος! Άλλοι θα τρέχουν να σβήνουν τη φωτιά! Έτσι δεν είναι..??

Τοξότης
Καλέ συνέβη και αυτό! Ο Έρωτας σας τσίμπησε το βράδυ στον ύπνο και θα πρέπει να είστε μέσα στις γλύκες και τα χαμόγελα πρωί-πρωί! Βασικά, θα ασχοληθείτε με το ταίρι σας, θα του δείξετε πόσο πολύ το αγαπάτε, με ωραίες πράξεις, όμορφα λόγια και θα εντυπωσιαστείτε και εσείς, με τον εαυτό σας! Άντε μοιράστε λιγάκι συναίσθημα, γιατί αύριο θα είναι μια εντελώς διαφορετική ημέρα για εσάς! Απολαύστε την ημέρα στο έπακρο!

Αιγόκερως
Κάτι θα φορέσετε που δε θα σας χωράει πια, κάπου θα τρέξετε λίγο παραπάνω και θα λαχανιάσετε τόσο πολύ, μυστήρια ημέρα σας ξημέρωσε, αφού θα θυμηθείτε ότι πρέπει να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική, άμεσα! Μέρες τώρα το σκέφτεστε όμως τις λιχουδιές τις κατασπαράζετε τη μια μετά την άλλη! Φρένο στα πάντα, για να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και φυσικά την ομορφιά και τη γοητεία σας! Εσείς μπορείτε να το καταφέρετε καλύτερα από όλους!

Υδροχόος
Θα σας πιάσουν λίγο τα υπαρξιακά σας, τύπου ποιοι είστε και τι κάνετε στο κόσμο αυτόν! Νιώθετε ένα μεγάλο κενό, νιώθετε πως έχετε χάσει τον εαυτό σας και ψάχνετε να βρείτε το νόημα ξανά! Ξεκινήστε από απλά πράγματα, από αυτά που σας αρέσουν τόσο! Δημιουργήστε το οτιδήποτε, αρκεί αυτό να σας θυμίσει ένα κομμάτι του εαυτού σας! Αν το κάνετε με τη καρδιά σας, θα υπάρξει ένα φοβερό αποτέλεσμα, αν το κάνετε με το ζόρι, τσάμπα το χρόνο σας χαλάτε!

Ιχθύες
Θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να το διακοσμήσετε ξανά από την αρχή και να αλλάξετε και μερικές γωνιές για να ανανεωθεί το μάτι σας! Ωραίο όλο αυτό, αρκεί να μη χρειαστεί να βάλετε το χέρι στη τσέπη! Δεν είναι μέρες για τέτοια έξοδα, ούτε φυσικά για να γκρεμίσετε κάποιον τοίχο! Λίγο ψυχραιμία σε αυτή την ανησυχία που έχετε σήμερα, γιατί αύριο ίσως σκάσει ένας λογαριασμός, που θα σας σοκάρει κανονικά! Κρατήστε τα λεφτά σας, στην άκρη!!!

magicfariel@gmail.com