Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 20/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή σήμερα, έξω έχει ένα απίστευτο, λαμπερό πρωινό, τα πουλάκια κελαηδούν αμέριμνα και εγώ, τι να πω.. Σα μεθυσμένη πολιτεία… Όχι δε τα ήπια, ήμουν καλό κορίτσι, κοιμήθηκα νωρίς! Βέβαια, κάποιο κακό διαβολάκι με
επισκέφτηκε και με ξύπνησε πολύ ξαφνικά και γλυκά, νομίζω δεν έχω κλείσει μάτι όλη τη νύχτα αλλά δε με νοιάζει… αξίζει το κόπο!!!


Εχθές μετά από εκατομμύρια χρόνια συγχρονίστηκα με το πάθος μου!! Πώς έγινε αυτό?? Άγνωστο, Μαγικό, Αξεπέραστο, όμως έγινε! Τόση χαρά, τόση ευτυχία, μέσα σε χρόνο ντε τε και τώρα θέλω να τα κάνω όλα ξανά, από την αρχή!
Έφυγαν τα σκοτάδια μακριά και επανήλθαν η αισιοδοξία και τα όνειρα ξανά.. Και όλα αυτά, έτσι, επειδή μια ψυχή είχε κέφια τρελά και είπε, «…ας αναστατώσουμε, ας ξεσηκώσουμε, ας τρελάνουμε..».. εμένα, εσένα, όλους εμάς!!!
Δε ξέρω για εσάς, αλλά το ξωτικό, είτε έχει πούπουλα, είτε όχι, πέταξε, απογειώθηκε, χάθηκε, κάπου εκεί, στο απέραντο γαλάζιο..

Σήμερα λοιπόν, αγαπώ όλο τον κόσμο!
Χαμογελώ ήδη από το πρωί!
Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, όμως έχω δουλειά πολύ!
Πρέπει το μυαλό μου να βρω, να συγκεντρώσω,
στη θέση του να ξανά μπει,
έχω χρόνο για να σαλέψω,
και να ξεφύγω σα τρελή!!

..αυτά είναι..

μου αρέσουν οι ανατροπές, οι ευχάριστες εκείνες ανατροπές.. και σήμερα ειδικά, είναι η ημέρα των απρόβλεπτων συναντήσεων.. θα δείτε..

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Κάποια σύννεφα έχουν έρθει από πάνω σας και δε θα σας αφήσουν να περάσετε και τόσο καλά σήμερα! Με γκρίνια ξεκινάει η ημέρα σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό, αφού πάλι θα πείτε μερικές κουβέντες παραπάνω, για να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας, ακόμα και να τάξετε λαγούς με πετραχήλια, για να σας αφήσουν στην ησυχία σας! Μη δώσετε βάση ούτε στα λόγια των άλλων, αλλά ούτε στα γεγονότα της ημέρας! Και μην υπόσχεστε πράγματα και θάματα, γιατί θα σας τα ζητήσουν αργότερα!

Ταύρος
Σίγουρα έχετε περάσει από πολλές βιτρίνες, κάτι έχετε δει και είστε έτοιμοι να ξεπαραδιαστείτε κανονικά! Καλά θα κάνετε να κρατήσετε τα λεφτουδάκια σας, γιατί αν είναι ρούχο, θα μείνει στη ντουλάπα, αν είναι αντικείμενο, ένα έπιπλο ας πούμε, δε θα ταιριάζει με το χώρο σας, με τίποτα! Φάτε καλύτερα ένα παγωτό, special κιόλας, να σας γλυκάνει και να σας φύγει και λίγο το μεράκι! Η απόλαυση είναι εξίσου μεγάλη, παχαίνει μεν, όμως σίγουρα δε θα σας αδειάσει το πορτοφόλι!

Δίδυμος
Η ημέρα σας πολύ παράξενη και άκρως επικίνδυνη! Οτιδήποτε και αν έχετε κανονίσει, μη το αφήσετε για τελευταία στιγμή! Ξεκινήστε νωρίς από το σπίτι, γιατί θα σας τύχουν τα απίστευτα μέχρι να φτάσετε στο ραντεβού σας και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα, αν αργήσετε, να είστε σίγουροι για αυτό! Μέρα ακόμα πιο δύσκολη, σε θέματα επικοινωνίας! Μην είστε αφηρημένοι και να σας πω, αποφύγετε τα κακοπροαίρετα σχόλια και τα κουτσομπολιά! Μη τα γράψετε πουθενά! Για αλλού θα ξεκινήσει το μήνυμα και αλλού θα καταλήξει!!! Το νου σας..

Καρκίνος
Σήμερα θα ακούσετε διάφορα πράγματα, πολύ παράξενα! Κάποια δε θα αφορούν το άτομό σας, όμως κάποια θα το αφορούν άμεσα και εσείς θα κλονιστείτε κανονικά! Βασικά θα σας στριμώξουν στη γωνία και μόνο τα κλάματα που δε θα βάλετε! Μπενάκης-Βγενάκης, θα σας πρότεινα, αφού δε θα είναι κουβέντες που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία! Αν μάθετε τίποτα κουτσομπολιά, κρατήστε τα για τον εαυτό σας, γιατί παίζει και εκείνη η αρβύλα που λέμε και θα εκτεθείτε άνευ λόγου και αιτίας… Και εσείς το νου σας!

Λέων
Κάποιον θα συναντήσετε από τα παλιά, έτσι πολύ ξαφνικά! Θα χαρείτε απίστευτα πολύ, γιατί θα σας θυμίσει εποχές αξέχαστες, όμως αυτή τη φορά αυτό το άτομο, θα σας ζητήσει να κρατήσετε επαφές και να μη χαθείτε! Ίσως έχει να σας προτείνει και μια νέα δουλειά, ή ακόμα και να σας ξεσηκώσει να βγείτε έξω, να νυχτοπερπατήσετε, να αλωνίσετε που λένε.. Κάντε όπως νιώθετε, όμως μη ξεχνάτε, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή! Πρέπει τις ευκαιρίες να τις αρπάζουμε από το μαλλί και ότι προκύψει.. Δε λέτε..??

Παρθένος
Έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και είτε είστε καλά, είτε όχι, κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε! Μια συνάντηση με κάποιον από τα παλιά, θα την έχετε και ίσως σας φέρουν πίσω κάποιον που μια φορά και ένα καιρό συνεργαζόσασταν μαζί! Πριν ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά, μάθετε την αιτία, ψάξτε γιατί αυτή η επιστροφή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή? Βάλτε το σιγά-σιγά στο παιχνίδι και αφήστε να περάσουν αυτές οι ημέρες! Δεν είναι και τόσο καλές..

Ζυγός
Να περιμένετε να χτυπήσει το τηλέφωνο, από εκείνο το φιλαράκι που ζει κάπου μακριά, εκτός χώρας και να σας πει, ότι βρίσκεται εδώ και καταλαβαίνετε τη συνέχεια! Ραντεβού, νυχτοπερπατήματα, βόλτες, ατελείωτες κουβέντες και πολλές ζαβολιές! Ξεσηκώνεστε κανονικά, θα τα κάνετε όλα σήμερα και αύριο, μέσα στη τρελή χαρά σας βρίσκω! Απολαύστε τις στιγμές που θα έρθουν, έστω και κατά προσέγγιση, γιατί τη Κυριακή σας βρίσκω, μέσα στο Χάος!! Τα καλά πάντα κρατούν λίγο! Εσείς το ξέρετε καλύτερα αυτό, από όλους!!

Σκορπιός
Άλλη μέρα σήμερα, πάλι βέβαια θα βάλετε το χέρι στη τσέπη, όμως για άλλους λόγους! Πληρώστε κανένα λογαριασμό, τα χρέη σας δηλαδή και αφήστε τα νούμερα, ότι από Δευτέρα, γιατί μέχρι τότε δε θα έχετε σάλιο! Αρκετοί από εσάς, τουλάχιστον! Ακόμα και αν σας χρωστούν χρήματα, ζητήστε τα και ας γίνετε και λίγο κακοί, γιατί έτσι είναι αυτά! Έχετε και εσείς ανάγκες που πρέπει να καλύψετε άμεσα και δε τα βρίσκετε και στο δρόμο, τσάμπα! Πρέπει να γίνετε λίγοι σκληροί και ψυχροί, όμως είστε στο στοιχείο σας! Πάλι καλά θα περάσετε!!

Τοξότης
Λοιπόν, κάτι που είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι, ένα πρόβλημα, εμφανίζεται ξανά! Μπορεί να είναι προσωπικό, μπορεί και επαγγελματικό, όμως αυτή τη φορά θα αποζητήσει την οριστική του λύση και θα σας ανατρέψει όλο το πρόγραμμα, κανονικά! Αφιερώστε όλη την ημέρα σας σε αυτό, μη κάνετε πίσω ξανά και αφήστε τις χαρές και τα γλέντια από αύριο! Μη βιάζεστε, γιατί για να σας ξανά χτυπά τη πόρτα κάτι τέτοιο σημαίνει ότι αν δε λύσετε το τεστ, δε θα το περάσετε κιόλας!!

Αιγόκερως
Με τις ανασκαφές θα ασχοληθείτε να είστε σίγουροι για αυτό! Κάτι ψάχνετε να βρείτε, κάτι θα σας ζητήσουν, κάτι θα πρέπει να ξεθάψετε, όμως το χρειάζεστε και σας είναι άμεσα απαραίτητο για να προχωρήσουν οι σημερινές σας οι δουλειές! Μέσα στη γκρίνια θα είστε, αφού άντε να βρείτε το χρόνο και το κέφι για τέτοια πράγματα! Δυστυχώς, θα μπείτε μέσα στη σκόνη, θα σπάσετε και κανένα νύχι, πάντως δε ξέρω για το αποτέλεσμα! Χλωμό το βρίσκω, αν δεν ηρεμίσετε πρώτα!

Υδροχόος
Πολύ ξεσηκωμένους και χαρωπούς σας βρίσκω πουλάκια μου.. Τι έγινε? Με τον έρωτα ασχολείστε σήμερα, με τα πειράγματα, με τα φλερτ και ίσως να πείτε και μια κουβέντα παραπάνω! Δε ξέρω, από τη μια σας παροτρύνω να εκφραστείτε επιτέλους ελεύθερα, από την άλλη θα σας πω, ότι αν δεν εννοείτε αυτά που λέτε ή κάνετε, μη ξεσηκώνετε άδικα ανθρώπους που μπορεί να τρέφουν ιδιαίτερα συναισθήματα για εσάς.. Ελπίδες και ζεστασιά να μοιράσετε, εκεί όμως που αληθινά θέλει η καρδιά σας..

Ιχθύες
Άκρως ερωτικούς σας βρίσκω σήμερα! Καίτε, έχετε πάρει φωτιά από το πρωί και νομίζω πως μόνο το σεξ σας ενδιαφέρει! Κάντε κάτι για αυτό, δε ξέρω, ξεκλέψτε χρόνο, κάντε ένα ντουζ, πάντως και το μάτι θα γυαλίζει και η αύρα σας θα είναι κάπως, αναψοκοκκινισμένη θα έλεγα, έτσι καλλιτεχνικά.. Για οργανωθείτε, λίγη ατμόσφαιρα, ένα καλό εστιατόριο, μερικά κεριά, έτσι για να τσουλάει το πράγμα! Αφού αυτό σας έχει καρφωθεί, αυτό και πρέπει να γίνει!!

magicfariel@gmail.com