Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 27/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελειώνει μια πολύ φρικαλέα εβδομάδα και επειδή έρχεται ΣΚ, πρέπει να ανοίξουν οι ουρανοί, να έχει καταιγίδες, να μη
βουτήξουμε το δαχτυλάκι μας ακόμα!!

Βασικά θα τη χαρακτήριζα ως την εβδομάδα των αποκαλύψεων, αφού οι κακοί έδειξαν το χαρακτήρα τους, οι αμελείς φάνηκαν κανονικά, τα λαμόγια κυριάρχησαν, οι νταβάδες ζήτησαν περισσότερα και το ψέμα χτύπησε κόκκινο!

Κατά τα άλλα πολύ super περάσαμε, για αυτό αγωνιώ, να βάλω τελεία, να μαζευτώ σπίτι μου και να ξεχάσω ακόμα και το όνομά μου! Για τόσο πολύ!!

Εκεί που κινούμαι καθημερινά, αν βγάλω μερικά καλάθια έξω από τα γραφεία, θα γεμίσουμε από αυγά, αφού οι κότες, εκτός του ότι κακαρίζουν όλη την ημέρα, πρέπει κάπως να αποδώσουν! Γεμίσαμε πάλι το κοτέτσι, από όλα τα είδη τα πτηνοτροφικά και εννοείται ότι όσες περισσότερες γινόμαστε, άλλο τόσο υπάρχει και ο κίνδυνος να παίξουμε και καμιά … κοκορομαχία, έτσι πολύ ξαφνικά!
Να σας πω την ημέρα, να πέσει και λίγο τζόγος στο θέμα, γιατί πάντα τα αουτσάιντερ, εκπλήσσουν!!

Καλά καταλάβατε, τα νεύρα μου κοτσίδες, προτιμώ τους άντρες συνεργάτες, αλλά να που τελικά μόνο εγώ κάνω τέτοιες σκέψεις.. Κρίμα, γιατί τόση γυναίκα πια, μπουχτίσαμε!!!

Καλό ΣΚ σε όλους…


Κριός
Πραγματικά απορώ με την υπομονή σας! Έχουν πέσει όλοι από επάνω σας και σας ζητούν τα απίστευτα και εσείς ακόμα με το χαμόγελο τους απαντάτε και τους βοηθάτε! Να δω ποιος θα βοηθήσει εσάς, που πνίγεστε ως το λαιμό! Κλείστε τις εκκρεμότητές σας σήμερα και πείτε και κανένα όχι στη ζωή σας! Δε θα σας παρεξηγήσουν! Σιγά-σιγά, πρέπει μερικοί να αποκαλύψετε το σκληρό και ψυχρό χαρακτήρα σας!

Ταύρος
Ο ανάδρομος σας έχει τσακίσει σε όλα τα επίπεδα! Ήταν ξαφνικό, απρόβλεπτο, όμως συνέβη! Ψυχραιμία, μια και σήμερα και από αύριο ύπνο και ξεκούραση! Δυστυχώς δεν είστε καθόλου συνεργάσιμοι, η διάθεσή σας όχι σε τόσο καλή κατάσταση και οτιδήποτε προκύπτει, σας προκαλεί μεγάλη αναστάτωση! Μη θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, ζητήστε βοήθεια και ας γίνει και κάποιο λαθάκι. Ξέρετε εσείς πώς να το διορθώσετε!

Δίδυμος
Ψάχνετε να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, εκείνο που θα σας παντρευτεί και θα σας απαλλάξει από όλα σας τα προβλήματα, κυρίως τα οικονομικά! Βασικά ζείτε σε μια ψευδαίσθηση, γιατί και αυτό να συμβεί, πάλι δε θα σας αρέσει, γιατί δεν υπάρχουν χαζοί άνθρωποι πια προς εκμετάλλευση και φυσικά κάτι θα σας ζητήσουν πίσω! Τίποτα δε χαρίζετε έτσι, για τα ωραία σας τα μάτια! Αφήστε τα όνειρα που δε βγάζουν πουθενά και δουλέψτε σκληρά για τη πάρτη σας!

Καρκίνος
Τα έχετε δει όλα τις ημέρες αυτές και ο εγκέφαλός σας έχει πάρει ανάποδες! Ξεσπάτε με ένα κάρο χαζομάρες, αρκεί να δείξτε ότι και εσείς αντιδράτε, όμως ότι κάνετε είναι άκαιρο και μη σοβαρό, αφού πραγματικά ο κόσμος γύρω σας καίγεται! Μια σφαλιάρα θα ήταν ότι έπρεπε για να ταρακουνηθεί λίγο το μυαλό, γιατί από λόγια, τα ακούσατε όλα, για αυτό αντιδράτε και έτσι! Είναι ωραία επάνω στο ροζ το σύννεφο, όμως η γη σας χρειάζεται περισσότερο! Συγκεντρωθείτε!

Λέων
Λιονταράκια μου, πώς πάνε τα κέφια! Άντε και σήμερα και μετά relax! Αυτά που σας συμβαίνουν στη δουλειά να ξέρετε έχουν κάποιο λόγο! Δε πρέπει να το βάζετε κάτω με τη κάθε δυσκολία ή τρικλοποδιά που σας βάζουν οι κακοπροαίρετοι! Πείσμα, υπομονή και επιμονή και ήθος πάνω από όλα! Πάντα λάμπει το φως, όσο καιρός και αν περάσει και η ανταμοιβή είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που περιμένατε! Άλλωστε θα βρέξει σήμερα, για αυτό συγκεντρωθείτε περισσότερο!

Παρθένος
Ζείτε εσείς? Μήπως έχετε χωθεί σε μια τρύπα και δουλεύετε ολοταχώς? Στα πρόθυρα κατάρρευσης σας βλέπω πολύ σύντομα, για αυτό κάντε πάσα τίποτα σε κανέναν άλλον, μπας και ηρεμίσετε και εσείς! Είναι σίγουρο το λάθος που θα βρείτε, για αυτό μην εξάπτεστε! Αφήστε να φύγει ο όγκος και μετά εξετάζετε όλες τις λεπτομέρειες και αν κάτι έχει ξεφύγει, τσουπ, το φτιάξατε! Για παίξτε μπάλα, για να μαζευτείτε νωρίς σπίτι και να χαλαρώσετε με τους φίλους σας..

Ζυγός
Όταν λέω εγώ ότι είστε ο τέλειος δικηγόρος του διαβόλου, να μη με λέτε τρελή! Ενώ ξέρετε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, εσείς εκεί επιμένετε, ρίχνετε μπόλικη στάχτη στα μάτια σας και στων άλλων και προχωράτε παραπέρα! Το επί πτωμάτων, είναι δική σας υπόθεση, αφού έτσι σας έμαθαν χρόνια τώρα! Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε μια στενάχωρη κατάσταση, όσο πιο δίκαια γίνεται και αυτή τη φορά να πείτε στο «Διάβολο», να κάνει πίσω, να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του και να κάνει και καμιά καλή πράξη, γιατί το Καλό πάντα νικάει στο τέλος!

Σκορπιός
Τι να πω για εσάς, τι να πω! Εσείς έχετε τόσο πόνο στη καρδιά, για διάφορα θέματα που σας προβληματίζουν, που αν τα αφήσετε λίγο ακόμα, άλυτα, θα σκοτεινιάσει το σύμπαν σας, η ψυχή σας, αν δεν έχει ήδη γίνει και θα συνεχίζετε να φέρεστε, ψυχρά, παράλογα, απαιτητικά και πολύ βάναυσα! Κανείς δε θα σας βοηθήσει αυτή τη φορά! Πρέπει να βρείτε την άκρη του νήματος και να βελτιώσετε τη ζωή σας, όσο περισσότερο μπορείτε! Κοιμηθείτε, ξεκουραστείτε και κόψτε και λίγο το βάναυσο σεξ! Μπορείτε να αγιάσετε, έστω για λίγο?

Τοξότης
Βρίσκεστε σε μια άκρως δημιουργική περίοδο της ζωής σας, κυρίως επαγγελματικά! Εστιάστε εκεί, γιατί τα ερωτικά σας δεν είναι και τόσο ανθηρά, όχι ότι δε θα μπορούσαν να είναι, αλλά εκεί που πάτε και μπλέκετε συνεχώς, καλά να πάθετε! Μια σχέση που σας βασανίζει καιρό τώρα, πρέπει να αποφασίσετε αν θα τη συνεχίσετε ή αν θα τη τερματίσετε, γιατί δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείτε άλλο το σύντροφό σας! Αφήστε το ελεύθερο να φτιάξει τη δική του ζωή, έτσι όπως τη θέλει! Δουλέψτε περισσότερο και θα έρθουν και οι απαντήσεις από μόνες τους!

Αιγόκερως
Μέσα στη γκρίνια και στη μουρμούρα είστε όλες τις ημέρες αυτές! Θέλετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα συγχρόνως και εννοείται ότι δε φτάνει ο χρόνος! Οργανωθείτε καλύτερα και μη τα μαζεύετε όλα μέσα στο μυαλό σας! Μπορεί και κάποιος άλλος να ξεκινήσει για εσάς και εσείς κάποια στιγμή να μπείτε στο παιχνίδι και να το συνεχίσετε! Μοιράστε πράγματα, υποχρεώσεις, σκοτούρες, το ξέρουμε ότι είστε ικανοί, όμως το μυαλό είναι ένα και τα χέρια δυο! Μη τρελαθείτε κιόλας!

Υδροχόος
Συγγνώμη που θα σας το πω έτσι απότομα, αλλά τις ημέρες αυτές σας έχει πιάσει μια «μακακία», εντελώς! Έχετε εστιάσει στο χρήμα, στη φήμη και στη δόξα και έχετε ξεχάσει το θέμα ανθρωπιάς, φιλίας και δικαιοσύνης! Πρωταγωνιστείτε σε θέματα λαμογιάς, πληγώνετε τον κόσμο που σας αγαπά και σας στηρίζει και όχι δε κάνετε πίσω με τίποτα! Πρέπει να γίνει το δικό σας, ο κόσμος να χαλάσει! Ωραίο το πείσμα, ο εγωισμός, ο ανταγωνισμός, ναι μαζί σας είμαι, αλλά το ψέμα, βρε παιδιά.. Όχι δε συγχωρείται!! Think about it!

Ιχθύες
Νομίζω είστε λίγο πριν εκραγείτε! Απορώ με τη ψυχραιμία σας και με την υπομονή σας! Βλέπετε ότι όσο κάνετε καλές πράξεις, άλλο τόσο σας τη φέρνουν από πίσω! Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε χάσει λίγο τις ισορροπίες μεταξύ δίκαιου και άδικου! Κινείστε βάση της φαντασίας σας, του ενθουσιασμού σας, θεωρώ ότι σας έχουν παρασύρει κάπως και δε βλέπετε την ουσία των πραγμάτων! Βέβαια, θα ξυπνήσετε μια ωραία ημέρα, σύντομα το βλέπω και θα δημιουργήσετε τέτοιο πανικό, που ειλικρινά φοβάμαι!! Ψαχτείτε λίγο γύρω σας, δε βλάπτει!

magicfariel@gmail.com