Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Το Ζώδιο του μήνα.. Καρκίνος .. by F’Ariel!

Αχ Καρκινάκια μου γλυκά, τι σας μέλει να πάθετε, στα καλά καθούμενα! Φεύγει και ο Δίας, πάει καταστροφή!! Αστειεύομαι φυσικά, γιατί και στο Λέων που θα πάει, πάλι θα σας
επηρεάσει θετικά και θα σας βοηθήσει να λύσετε θέματα κυρίως προσωπικά!

Μπορεί εντάσεις να μην υπάρχουν, μπορεί οι σχέσεις σας να βελτιωθούν κατά κάποιο τρόπο, όμως προβλήματα που έχουν παραμείνει άλυτα καιρό, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα!


Σταματήστε επιτέλους να τα ρίχνετε κάτω από το χαλάκι..

Επεισοδιακός ο μήνας αυτός για εσάς, αφού οι σχέσεις σας, μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο, θα περάσουν πάλι όλες από κόσκινο! Θα κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και ίσως να πείτε και το αντίο, σε μια σχέση που ναι μεν, αλλά! Οι αλλαγές είναι σίγουρες, είτε σας αρέσουν, είτε όχι! Μη κάνετε πίσω, μη σας πιάνουν εκείνες οι ψυχολογικές οι μεταπτώσεις και κάθε συμβιβασμός, μη αρεστός, θα σας προκαλέσει πολλά νεύρα και τα ψυχολογικά σας, για ακόμα μια φορά!

Για αυτό λοιπόν, μια επανάσταση, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα!

Ακόμα και στη δουλειά, το τοπίο αλλάζει, κόσμος έρχεται και κόσμος φεύγει και εσείς θα πρέπει πάρετε και εκεί τις αποφάσεις σας! Σας ταιριάζει αυτό που κάνετε? Θα μείνετε να το παλέψετε? Αξίζει το κόπο? Μη φθείρεστε άδικα, γιατί θα πέσετε στο κρεβάτι τέζα, έτσι ξαφνικά!
Τίποτα δε θα είναι εύκολο, για αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε καλά, να έχετε απίστευτη υπομονή και επιμονή και να δουλέψετε σκληρά, για να πετύχετε τους στόχους σας! Αν αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε, να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα που θα έρθουν θα είναι πολύ θετικά και επειδή κυρίως ανήκετε στο καλλιτεχνικό στερέωμα, θα σας ζητήσουν και οι προτάσεις θα πέσουν κάπως βουνό! Και άλλη δουλειά να κάνετε, κάτι παρόμοιο να το προσμένετε!

Μην είστε εγωιστές, επιβάλλεται να είστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να αποφύγετε τα λάθη γιατί όλα αυτά μαζί κοστίζουν και χρόνο και χρήμα! Παίζει μέσα στο καλοκαίρι να μείνετε άφραγκοι, για αυτό προνοήστε από τώρα! Οι εκκρεμότητες που θα προκύψουν, θα σας πνίξουν στη κυριολεξία, αν δεν οργανωθείτε από τώρα σωστά! Μόνο αν δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, θα υπάρξουν θετικές και ευχάριστες αλλαγές!

Κόψτε στη τελική, συνήθειες, που δε σας ενδιαφέρουν και τόσο, αρκεί να κάνετε οικονομία! Και τέλος, προσέξτε τον εαυτό σας, αλλάξτε λίγο στυλ, χάστε κανένα κιλό και μην αφήνετε τις καθημερινές δυσκολίες της ζωής, να σας χαλούν το image. Η ομορφιά πάνω από όλα, μη το ξεχνάτε αυτό..!! Χρόνια Πολλά σε όλα τα Καρκινάκια του κόσμου…

magicfariel@gmail.com