Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 25/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο μήνας ευτυχώς τελειώνει, άντε να πάει στα τσακίδια, γιατί ενώ μας επισκέφτηκε και ένας μίνι καύσωνας, το ψύχος καλά κρατεί! Cruel Summer, από όλες τις απόψεις, επιμένω παρέα με
τις Bananarama! Αφού το λέει και το τραγούδι, ποια είμαι εγώ που θα το αμφισβητήσω μετά από τόσα χρόνια!



Πίνω λοιπόν τον ελληνικό μου το καφέ και σκέφτομαι.. Και εκεί που είμαι αφηρημένη, ψάχνω τα σχήματα στο φλιτζάνι μου και προσπαθώ να ερμηνεύσω, αυτά τα λιγοστά που με έμαθε μια ψυχή, αλλά τζίφος η υπόθεση! Όχι δε λέω το φλιτζάνι… τι κρίμα και το πιστεύω τόσο!!!

Κάποτε μια γιαγιά στη Κω, μου είχε πει ότι θα παντρευτώ ένα πιλότο! Ήταν όντως στα σκαριά το θέμα, όμως τον έδιωξα, γιατί ήταν πολύ ξερόλας και Σκορπιός! Καλό το δυνατό το σεξ, όμως η συμπεριφορά, παίζει και αυτή πολύ σημαντικό ρόλο!
Μια άλλη φορά, πολλές φορές μπορώ να πω, στη Ρόδο, μη χάσω το Δωδεκανησιακό, μαγικό, θα πάθω κάτι.. ασχολήθηκα πιο εντατικά.. αφού είχα άντρα Κριό και πολύ άπιστο! Έπρεπε να μάθω.. Κάθε αποκάλυψη και μια φρίκη! Το συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν, ότι είχε παιδί, με μια άλλη και το έκρυβε από τους πάντες! Εγώ όμως, το έμαθα!!

Δε ξέρω κατά πόσο πιστεύετε σε αυτά, αλλά όπου μπλέκει η Ανατολή με τη Δύση, γίνονται παράξενα πράγματα! Γυναίκες φεύγουν από εδώ, καταλήγουν σε περιοχές της Τουρκίας, άγνωστες για εμάς, συναντούν ανθρώπους πνευματικούς, που τους δίνουν διάφορα μαντζούνια! Άλλες τα χρησιμοποιούν για καλό σκοπό, άλλες όχι και τόσο! Το τι είδαν τα ματάκια μου, μια φορά και ένα καιρό, δε λέγεται! Γυναίκες, μεγάλες, με παιδιά, με εγγόνια, με συζύγους!! Η γυναίκα της διπλανής της πόρτας! Σκιάχτηκα μπορώ να πω.. Τόσο πολύ…???

Αυτό που έμαθα είναι ότι κανένα μαγικό φίλτρο, δε φέρνει την αγάπη, την υγεία, το χρήμα! Κάθε τι που παρεμβαίνει στο Κάρμα, φέρνει κακό! Η ιστορία του καθενός, πρέπει να προχωρήσει, τα μαθήματα πρέπει να τα πάρουμε και αν είναι η τιμωρία το τίμημα, δεν υπάρχει τότε άλλος δρόμος!
Ο καθένας από εμάς, κρύβει απίστευτη μαγεία μέσα του, στη ψυχή του, στο μυαλό του, στα χέρια του! Είναι αυτή η ενέργεια, η τόσο φοβερή, που άλλοτε είναι φωτεινή και άλλοτε σκοτεινή.. Όλα στο πρόγραμμα είναι..!!!

Και τελειώνω με ερώτηση… Έχετε προσέξει, ότι τα άτομα που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα, έχουν μεγάλα προβλήματα υγείας? Ότι η αγάπη δεν υπάρχει μέσα στη ζωή τους? Ότι το χρήμα, όσο εύκολα και αν το μαζεύουν, το σκορπούν στο άγνωστο?

Αυτά παθαίνει όποιος παρεμβαίνει στο Κάρμα... Αυτό είναι το τίμημα..!! Για σκεφτείτε το..



Κριός
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπουμ! Αυτό είναι το σίγουρο! Σήμερα ειδικά θα σας πιέσουν τόσο πολύ, που θα είναι θαύμα αν δε γίνει η έκρηξη! Βασικά, αν έχετε δίκιο, κάντε ένα μικρό χαμό, ένα σαματά, γιατί πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν είστε γαϊδούρι, αλλά άνθρωπος με δυο χέρια και κάποια όρια! Αν εκραγείτε έτσι ξαφνικά, παίζει να γίνει και της μουρλής! Εσείς διαλέγετε!!!

Ταύρος
Στη τσίτα θα είστε σήμερα, πολλά νεύρα και άγχος και παίζει και να πλακωθείτε στο ξύλο στη δουλειά! Σας τα έχουν κάνει τσουρέκια, συγγνώμη αλλά δε βρίσκω άλλο τρόπο να σας το πω και ότι έχει συσσωρευτεί όλο αυτό τον καιρό μέσα σας, θα βγει προς τα έξω με το πιο άχαρο τρόπο! Χαπακωθείτε καλύτερα, ή αποφύγετε οποιαδήποτε υποχρέωση έχετε σήμερα, αλλά να ξέρετε αύριο θα είναι εκεί και θα προσμένει!!

Δίδυμος
Δύσκολη ημέρα στη δουλειά αφού θα χρειαστεί να τρέξετε αρκετά παραπάνω για να εντυπωσιάσετε και να δείξετε πόσο ικανοί είστε! Θα υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι στο χώρο σας, το ίδιο καλοί με εσάς και ίσως να προσπαθήσουν να σας τρίξουν και λίγο τα δόντια! Βαστάτε γερά, μη κάνετε πίσω και παλέψτε σώμα με σώμα, γιατί μόνο έτσι, θα παραμείνετε στη θέση σας! Τι να κάνουμε, υπάρχει και αυτός ο ανταγωνισμός.. αλλά περιπέτεια σας αρέσει, άλλωστε!!

Καρκίνος
Μέρα παράξενη που θα πρέπει να είστε κάπως συγκρατημένοι! Η σκέψη σας είναι θολή, η ψυχή σας κινείται λίγο προς τα σκοτάδια και είστε έτοιμοι να πάρετε τις πιο λανθασμένες αποφάσεις ever! Κάτι θα προκύψει στη δουλειά που θα σας αναστατώσει πάρα πολύ σε σημείο, που όντως θα κρεμάσετε τις μαύρες τις κουρτίνες! Αντιμετωπίστε το με χιούμορ αν μπορείτε και μη το πάρετε προσωπικά!

Λέων
Για αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε! Να το περιμένετε από στιγμή σε στιγμή! Μέρα που θα σας ξετινάξουν κανονικά, αφού θα χρειαστεί να τρέξετε πολύ παραπάνω, είτε αφορά δικές σας υποθέσεις, είτε όχι! Στη τσίτα όλος ο κόσμος γύρω σας, για αυτό αποφύγετε να φέρετε πολλές αντιρρήσεις, όχι τίποτα άλλο θα υπάρξουν και αίματα στη συνέχεια! Για τόσο πολύ λέμε.. Ψυχραιμία πάνω από όλα και αποφύγετε τους καυγάδες! Άδικος κόπος..

Παρθένος
Λοιπόν, μαζέψτε τους λογαριασμούς που τους έχετε αφήσει από εδώ και εκεί, βάλτε τους σε μια σειρά και ξεκινήστε να πληρώνετε! Δε ξέρω πώς θα το καταφέρετε αυτό? Αφού τους αφήσατε να συσσωρευτούν και τώρα πανικός και άγχος! Ντροπή σας, κάνετε και τέτοια? Εγώ σας έχω για πιο μαζεμένους και οργανωτικούς! Μπορεί να ξεπαραδιαστείτε εντελώς. Μην ελπίζετε ότι θα μείνουν και ρέστα!!

Ζυγός
Σήμερα παίζει να γίνει ο πανικός ο ίδιος! Αν σας προκαλέσουν σε μια συζήτηση είτε προσωπική είτε επαγγελματική, τότε δε θα αντέξετε και θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και ναι, παίζει να παίξετε και ξύλο στο τέλος! Είστε πολύ θυμωμένοι, όμως μήπως να κάνατε πίσω? Μήπως να αδιαφορήσετε, αφού και αυτός είναι ένας τρόπος πολύ σκληρός, για το άτομο που σας προκαλεί? Θα σας συνιστούσα ψυχραιμία, όμως πράξτε όπως νιώθετε..!!

Σκορπιός
Καλά θα κάνετε να ξεκουραστείτε σήμερα όσο περισσότερο γίνεται! Το σώμα σας, υποφέρει κατά κάποιο τρόπο, μπορεί και η ψυχή σας το ίδιο και χρειάζεστε ηρεμία, καλό φαγητό και ύπνο! Κλείστε τα τηλέφωνα, εξαφανισθείτε από τους πάντες και φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί η υγεία πάνω από όλα! Νομίζω καιρός να κόψετε και εκείνες τις λιχουδιές γιατί έχετε πάρει κιλά, αρκετοί από εσάς και επιβάλλεται να επανέλθετε!!

Τοξότης
Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε έναν άνθρωπο κατάμουτρα! Σας έχει εκνευρίσει μέρες τώρα και του τα έχετε μαζεμένα και παίζει να γίνει και της μουρλής! Μη φωνάζετε, θα χάσετε το δίκιο σας. Προτιμήσετε ένα διάλογο πιο ήπιων τόνων και ας το στόμα σας στάζει φαρμάκι! Χτυπήστε στο ψαχνό, για τόσο πολύ λέμε! Πρέπει να το βγάλετε από μέσα σας και ήδη σας τρώει το σαράκι! Go for it!

Αιγόκερως
Θέματα στο σπίτι έχουν προκύψει που θα χρειαστούν τη προσοχή σας και χρόνο δεν έχετε! Από την άλλη η δουλειά σας πιέζει και θα συμβούν και διάφορα κουλά, πάει το νευρικό σας σύστημα, τσαντάλια! Βρείτε τρόπο να τα αντιμετωπίσετε όλα ψύχραιμα, δώστε εκεί τις εντολές σας και κάντε κουμάντο! Εννοείται ότι δεν αφήνετε κανέναν άλλον να αποφασίσει, γιατί μετά ποιος είδε το Θεό και δε το φοβήθηκε!! Βαθιές ανάσες, παρακαλώ..!!

Υδροχόος
Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες! Νιώθετε ένα χάος μέσα σας και ενώ ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, τσινάτε και αντιδράτε με το χειρότερο τον τρόπο! Μη βάλετε τη τζίφρα σας πουθενά και επιτέλους κλείστε και κανένα ραντεβού με το γιατρό σας, ή ακόμα και επαγγελματικό, δρομολογήστε τα θέματά σας άμεσα! Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, αγοράστε το εισιτήριο από σήμερα κιόλας, για να είστε σίγουροι ότι θα φύγετε, κάπου μακριά! Καλά να περάσετε!

Ιχθύες
Μη βάλετε σήμερα το χέρι στη τσέπη με τίποτα! Αποφύγετε κάθε είδους έξοδα, θα ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου και μετά καταστροφή! Μην αγοράσετε τίποτα απολύτως, βάλτε στην άκρη ότι μπορείτε, γιατί θέματα του σπιτιού, θα σας ξεπαραδιάσουν κανονικά! Αν τζογάρετε μη παίξετε καθόλου! Για τόση γκαντεμιά λέμε.. Μη κάνετε σα μικρά παιδιά και αύριο μια από τα ίδια θα είναι..!!

magicfariel@gmail.com