Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 14/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω! Βασικά χωρίς να προκαλέσω τη τύχη μου, εψές το βράδυ, έπαθα τα απίστευτα! Εκεί που κοιμόμουν μια χαρά, στο κρεβατάκι μου, σα καλό κορίτσι που είμαι, πετάχτηκα, ξύπνησα και πού να
κλείσει το μάτι ξανά!
Λυκάνθρωπος πρέπει να έγινα, αφού μου πρήστηκαν τα μάτια και πόνος!! Από το πουθενά!! Μάτι να ήταν αυτό? Γλωσσοφαγιά? Εκείνο το μελέτημα, που λέγαμε..?? Πάντως, μια ανεξήγητη ενέργεια, με ταρακούνησε, με βασάνισε και δε με άφησε να κοιμηθώ με τίποτα! Τι χαμομήλια έβρασα, στα μαντζούνια κατευθείαν φυσικά!



Τι νερά, τι προσευχές, πάει το ξωτικό, έγινε πειρατής και σκέφτομαι σήμερα, να πιάσω τις θάλασσες και τις λεηλασίες…. Χα χα .. κακός πειρατής φυσικά, με αμέτρητους θησαυρούς..!!

Ωραία εμπειρία θα ήταν, αφού όσοι έχετε επισκεφτεί τη Disneyland θα έχετε βιώσει έστω και το παραμύθι για λίγο..

Η τύχη μου έφτασε μια φορά και ένα καιρό, στο San Diego, της California! Απίστευτο θέαμα, φοβερά παιχνίδια, πραγματικά ο τόπος του παιδιού και όχι μόνο! Δυο πράγματα θυμάμαι, έντονα, τους πειρατές, αφού μας είχαν βάλει μέσα σε βάρκες και μας πήγαιναν στα σκοτεινά και από παντού πετάγονταν φωτιές, γίνονταν μάχες, όπως τα βλέπουμε στις ταινίες, αλλά ήταν αληθινά.. Αξέχαστες στιγμές! Και φυσικά το Space Mountain! Η πιο τέλεια βόλτα στο διάστημα, που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου! Φοβερή, ανεπανάληπτη, φανταστική, που θα τη ξανά έκανα εκατομμύρια φορές..

Είναι ωραίο όταν είσαι παιδί.. Η αθωότητα, κρατάει τις καλύτερες αναμνήσεις! Εκείνες που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους στη πορεία της ζωής μας..

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Ερωτικές γκρίνιες θα έχετε σήμερα και αύριο, γιατί άλλα θέλετε να κάνετε εσείς και άλλα το ταίρι σας! Επειδή το φεγγάρι σας έχει ακόμα μαγεμένους, θέλετε την ελευθερία σας, να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και φυσικά δε θα αρέσει καθόλου, μια τέτοια συμπεριφορά! Πριν σηκώσετε μπαϊράκι, σκεφτείτε μήπως είστε λίγο παράλογοι! Πάντως, μπουρίνια και φουρτούνες έρχονται, για αυτό μήπως να κάνατε πίσω?? Αν και δε το βλέπω!!!

Ταύρος
Νιώθετε υπερβολικά πιεσμένοι, γιατί πάλι έχουν μαζευτεί οι δουλειές σας βουνό και πάλι δεν έχετε καμία όρεξη να τις κάνετε! Αν τις αφήσετε ναι θα τεμπελιάσετε μια χαρά, όμως θα σας βρει μια κρίση πανικού μόλις ξεκινήσει η εβδομάδα, για αυτό σκεφτείτε να κάνετε τουλάχιστον τα μισά! Πρέπει να ξεκουραστείτε, πρέπει να κοιμηθείτε περισσότερο και αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς! Καλοκαιράκι, είναι, με μέτρο ότι και αν κάνετε!

Δίδυμος
Πάλι με τα ερωτικά σας βασανίζεστε, αφού κάτι κινείται καλό, όμως ακόμα δε ξέρετε πώς να το χαρακτηρίσετε, τουλάχιστον εσείς οι ελεύθεροι! Αν έχετε γνωρίσει κάποιον πρόσφατα, να είστε σίγουροι, ότι δε θα σας αφήσει και τόσο εύκολα να φύγετε, ή να κάνετε τις τσαλιμιές σας! Σοβαρεύει το πράγμα ξαφνικά και σήμερα νομίζω θα προσπαθήσει να σας επιβληθεί, θέμα που θα σας εκνευρίσει απίστευτα πολύ! Θέστε τα όρια τώρα που είναι νωρίς, αν και δε θα σας πάρει καθόλου στα σοβαρά! Οι δεσμευμένοι, θα τη κάνετε την αναμέτρηση και όποιος κερδίσει στο τέλος!

Καρκίνος
Κρατηθείτε γερά γιατί σήμερα θα σας προκαλέσουν, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Εκεί που εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, εκεί θα μπουν στη μέση και θα σας τα κάνουν ανάστα εντελώς! Θα αρχίσουν οι ερωτήσεις, τύπου ανάκρισης και εσείς θα πρέπει να έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα για να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε! Αν σας πιάσουν φάουλ κάπου, μαύρο φίδι που σας έφαγε, για αυτό βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και αφήσετε το ρομαντικό χαζοχαρούμενο ύφος που έχετε συνήθως! Να είστε έτοιμοι για μάχη!

Λέων
Νομίζω πολύ έχετε υψώσει τη φωνή σας, όλες τις ημέρες αυτές και είτε έχετε δίκιο είτε όχι, δε φαίνεται πουθενά! Τι είναι αυτό που σας απασχολεί τόσο? Πιέζεστε γιατί δε ξέρετε στα αλήθεια τι θέλετε για τον εαυτό σας? Πάντως καλύτερα να ψάξετε τη βαθιά αιτία του προβλήματος, παρά να βασανίζετε τον κόσμο τριγύρω σας! Χαμηλώστε τους τόνους, γιατί οι ημέρες από μόνες τους είναι άκρως εκρηκτικές! Βρείτε άλλους τρόπους έκφρασης, πιο αθόρυβους!

Παρθένος
Πάλι με τα λεφτουδάκια σας θα ασχοληθείτε, όμως ακόμα και των άλλων! Πάντως αυτή θα είναι η σκοτούρα σας για σήμερα! Αν δε σας βγαίνουν τα κουκιά, για τον οποιονδήποτε λόγο, καλά κάνετε και ανησυχείτε, όμως δε χρειάζεται να πεθάνετε κιόλας! Τίποτα δεν είναι στάσιμο και θα βρείτε εσείς τον τρόπο, να κάνετε το μικρό σας το θαύμα, αφού το μυαλό σας, ποτέ δε κολλάει μπροστά από το δέντρο, αλλά ταξιδεύει χιλιόμετρα μακριά!! Για αυτό don’t worry, αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για εσάς!

Ζυγός
Και εκεί που έχετε τα βάσανα τα δικά σας, θα σκάσει και ένα οικογενειακό ζήτημα, που θα σας αναστατώσει αρκετά! Καλά θα κάνετε, πριν ξεκινήσετε τη σκληρή κριτική και εκείνο το γαύγισμα, να ρωτήσετε πρώτα, όλες τις λεπτομέρειες, να κάνετε διασταύρωση στοιχείων και μετά να πείτε ότι έχετε να πείτε! Αν δε με ακούσετε χρυσά μου, θα τα κάνετε μπάχαλο και θα βγείτε και ο κακός της παρέας στο τέλος! Και επειδή ως συνήθως και εσείς έχετε λερωμένη τη φωλιά σας, καλά θα κάνετε να είστε πιο μαζεμένοι!

Σκορπιός
Ωραία θα είναι η ημέρα σας, αν την αφήσετε να κυλήσει έτσι όπως έρθει, δίχως να κάνετε παρεμβολές, εκείνες τις άστατες και μοχθηρές! Βασικά θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, τις αποφάσεις και γενικά να παραμείνετε στη θέση σας και να χαλαρώσετε! Προσοχή στα πικρόχολα σχόλια, ιδιαίτερα αν αφορούν ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας συμπαραστέκονται είτε είστε σωστοί, είτε όχι! Στάζει το στόμα σας φαρμάκι, σήμερα, όμως προσοχή μεγάλη, στα πάντα!!

Τοξότης
Κάπου θα πάτε, με πολύ κόσμο και όταν σας ζητηθεί η γνώμη σας, θα γίνει της μουρλής! Θα πείτε πράγματα που θα πειράξουν αρκετούς, θα είστε τόσο χύμα στο κύμα, που μια έκρηξη θα τη βιώσετε και εσείς και οι άλλοι! Καλύτερα να κρατήσετε τους τύπους, γιατί όλοι δαγκώνουν τις ημέρες αυτές! Μη δανείστε χρήματα σε κανέναν, κρατήστε τις φιλίες σας ανέπαφες, από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και συγκρατήστε τη φλυαρία σας! Φέρνει μπελάδες!!!

Αιγόκερως
Δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε, αφού από τη μια θέλετε να ασχοληθείτε λίγο με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, να ψάξετε διάφορες πληροφορίες που τις χρειάζεστε για εκείνους τους στόχους που έχετε βάλει και από την άλλη θα έχετε το σύντροφό σας, να σας ενοχλεί κατά βάση με το μακρύ και το κοντό του! Εννοείται ότι τα νεύρα σας θα γίνουν κουρέλια, προσοχή στα ψέματα και τις λαμογιές! Πείτε την αλήθεια εξαρχής για να ξεμπερδέψετε!!!

Υδροχόος
Χρυσά μου πλασματάκια, μη τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα, επειδή κάτι που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας, δε προχωράει όπως εσείς θα θέλατε! Καταρχήν ηρεμήστε και βάλτε τα κάτω από την αρχή ξανά! Πιάστε και μια σαμπάνια τώρα! Σκεφτείτε τι αλλαγές χρειάζονται? Ποια από τις τρελές σας ιδέες, θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη, για να ξεκολλήσει το πράγμα? Κοιτάξτε λίγο τη θάλασσα τώρα.. Μια βαθιά ανάσα, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Μήπως βρήκατε τη λύση, έτσι ξαφνικά??

Ιχθύες
Λοιπόν με λίγα και απλά λόγια, θα σας το πω! Θα σας τα πρήξουν σήμερα, για τόσο πολύ, αφού θα πέσουν από πάνω σας, διάφοροι και θα προσπαθήσουν και να σας πουλήσουν διάφορα και να σας πείσουν να καταξοδευτείτε για θέματα, που ίσως να είναι και λίγο επικίνδυνα! Κλείστε τα αυτιά σας, εξαφανισθείτε, μη βάλετε το χέρι στη τσέπη για κανέναν λόγο! Μη τσακωθείτε, πολύ βασικό αυτό! Τίποτα δε γίνεται τυχαία στη ζωή αυτή! Για αυτό κάντε ένα διάλογο, προσπαθήστε να καταλάβετε τι εννοεί ο ποιητής και αφήστε τις απαντήσεις σας για αργότερα!

magicfariel@gmail.com