Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Τι παθαίνουμε, όταν μας «..Μελετάνε..»???

Πόσες φορές στη ζωή αυτή, έχουμε πει, τη φράση, «Τώρα, κάποιος με μελετάει!». Άπειρες! Και πόσες ακόμα, θα το πούμε.. Δε ξέρω αν υπάρχει κάπου γραμμένο, αν ανήκει και αυτό σε εκείνα τα ανεξήγητα, όμως όταν
κάποιος μιλάει για το άτομό μας, τότε ανάλογα, φυσικά τι λέει και πώς νιώθει εκείνη τη στιγμή, μας συμβαίνουν τα απίστευτα! Δε λέτε..??


Αν εκεί που κάθεστε, ήρεμα και ωραία, στα καλά καθούμενα αρχίζετε να χασμουριέστε! Να κλαίνε τα μάτια σας και να δακρύζουν! Χωρίς να είναι κανείς άλλος μέσα στο δωμάτιο που βρίσκεστε! Τότε δεν είναι μάτι, αλλά κάποιος σας μελετάει και με πολύ έντονο τρόπο! Δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Πάντως συμβαίνει και είναι αλήθεια! Για σκεφτείτε, ποιον πειράξατε τελευταία??

Αν από την άλλη αρχίσετε ξαφνικά να μιλάτε για ένα άτομο, έτσι στο άσχετο, τότε να είστε σίγουροι, ότι εκείνη τη στιγμή, μιλάει και εκείνο για εσάς! Δε γίνεται έτσι ξαφνικά να σας τσίμπησε εκείνη η μύγα! Μια ανεξήγητη ενέργεια, ήρθε, σας ακούμπησε τον ώμο και σας είπε, «..εδώ είμαι, είσαι καλά?..»! Και εκεί ξεκινάει ο παραλογισμός, ένα παραλήρημα, μια συζήτηση τόσο έντονη, που νιώθει ότι εκεί, στην άλλη πλευρά, γίνεται της μουρλής!! Ναι είναι αλήθεια και αυτό!

Αν ξαφνικά, πετάγεστε μέσα στη νύχτα, σας κόβεται το οξυγόνο, δίχως να είστε άρρωστοι ή μπουκωμένοι, τότε ναι! Εκείνη τη στιγμή, έχει βγάλει φτυάρι και σας θάβει κανονικότατα! Ότι ώρα και αν είναι αυτή! Έφτασε η κακή ενέργεια, επάνω από το προσκεφάλι σας, σε χρόνο ντε τε!! Τι κάνατε βρωμόπαιδα? Βγάλατε κανένα video ή photo στο fb και συγκλόνισε μια ψυχή, έτσι ξαφνικά? Πάρτε τώρα, να έχετε!!

Αν παραπατάτε, ή σας πέφτουν συνέχεια πράγματα από τα χέρια, σα να έχει παραλύσει το σώμα σας, ένα πράγμα, τότε σας κάνουν βουντού! Τι λένε για εσάς, δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο όλον! Σίγουρα έχετε κάνει βρωμοδουλειά, σας έχουν ανακαλύψει και κάτι σας ωθεί να πέσετε από μόνοι σας κάπου, σε μια λακούβα, από μια σκάλα, ακόμα και από το κρεβάτι σας! Πρέπει να χτυπήσετε για να μάθετε! Μελέτημα, με πικρό φαρμάκι!!

Και τέλος η καρδιά! Αυτή η ρημάδα η καρδιά, που δέχεται όλα τα σινιάλα του κόσμου, όλη την ενέργεια μαζεμένη, οτιδήποτε την αφορά! Χτυπάει όλο και πιο δυνατά, τόσο δυνατά που θέλει να φύγει από τη θέση της, να πετάξει, να σε οδηγήσει σε αυτό το άτομο, που ουσιαστικά θέλει να σου τη ξεριζώσει με το κάθε τρόπο! Αυτή φέρνει εκείνη τη ζαλάδα, εκείνη την έξαψη, εκείνη τη θολούρα που δίνει εντολή, στον εγκέφαλο, να ταξιδέψει και να αποζητήσει, τη πηγή, την αιτία, το λόγο!

Και βρίσκει τα δυο σου μάτια, τα λαμπερά, μια θυμωμένα και μια χαρωπά.. Και ξέρει.. γιατί χτυπά τόσο δυνατά..

Ναι, όλα τα παραπάνω είναι σημάδια, που τα γνωρίζω από πρώτο χέρι, που τα ζω και τα βιώνω συνεχώς! Είναι εκείνη η διαίσθηση, που με τα χρόνια γίνεται πιο έντονη! Όλα είναι τεσταρισμένα και επιτυχημένα. Και πολύ αληθινά!!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos