Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 19/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί τα χρόνια να περνούν, να φεύγουν, αλλά οι κακίες πάντα μένουν μέσα στη ψυχή! Είναι απίστευτο πόση υπομονή, μπορεί να κάνει κανείς, απλά για να προσμένει, τη στιγμή που θα σε εκδικηθεί, που θα σε πικάρει, που θα
πάρει το αίμα του πίσω!

Αυτοί οι άνθρωποι, νομίζω έχουν ξεχάσει να ζουν, αφού για να βαστούν μέσα τους τόσα συναισθήματα και τέτοιου είδους, θα πρέπει να έχουν μπλοκάρει περισσότερο, να μη απολαμβάνουν τη ζωή, το τώρα το σήμερα και το αύριο και να γίνονται και μνησίκακοι, κάθε λεπτό και ώρα!


Και ερωτώ. Εντάξει το πήρες το αίμα σου πίσω! Έφτασε η στιγμή που περίμενες και ας έχουν περάσει και 100 χρόνια! Και τώρα τι θα κάνεις? Το ευχαριστήθηκες? Ένιωσες κάποια ανακούφιση, μήπως..?? Γιατί αυτό που μου δίδαξε η ζωή, είναι ότι πρώτον δε πρέπει να κρατάμε κακίες.. και δεύτερον μετά ξαφνικά, υπάρχει ένα κενό, μια ησυχία πολύ περίεργη και μια πικρία στη καρδιά, αφού ότι δίνεις παίρνεις!!
Το σύμπαν εκδικείται από μόνο του! Είναι εκείνη η Θεία Δίκη που λέμε και ξανά λέμε, που δε χρειάζεται κανένας από εμάς, ούτε να κρατάει κακίες μέσα του, ούτε να οργανώνει το τέλειο έγκλημα, ούτε να δημιουργεί μίση που όλα αυτά ουσιαστικά κάνουν κακό στη ψυχή! Ο καθένας τιμωρείται για τις πράξεις του, μια ωραία ημέρα, είτε του αρέσει, είτε όχι!

Για αυτό, ανοίξτε τη καρδιά σας, μιλήστε, βγάλτε από μέσα σας ότι δυσάρεστο συναίσθημα υπάρχει και συγχωρέστε τουλάχιστον αυτούς που το αξίζουν..

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάμε κακίες..



Κριός
Σήμερα θα σας βάλουν στο μάτι και θα σας σχολιάζουν όλη την ημέρα! Ναι θα πέσει στην αντίληψή σας, αλλά δε πρέπει να κάνετε και πολλά για αυτό! Καλύτερα να ρίξετε καμιά μπηχτή, από εκείνες που σας αρέσουν και τις έχετε έτοιμες στο τσεπάκι. Αφήστε τους άναυδους, με τη νοημοσύνη σας και στη τελική χωθείτε, όχι όμως να ξεκατινιασθείτε! Η ημέρα του κουτσομπολιού όμως εις βάρος σας! Να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσετε, αλλά ψυχραιμία πάνω από όλα!

Ταύρος
Οργανωθείτε καλύτερα και αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα! Μερικές φορές η δουλειά βγαίνει πιο εύκολα, όταν ανήκετε μέσα σε μια ομάδα και όταν μοιράζεστε πράγματα! Αφήστε τη ρομποτική, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τις υποθέσεις σας! Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε τους λόγους που πρέπει κάποια πράγματα να γίνουν και το πώς φυσικά! Είτε είστε σπίτι, είτε εργάζεστε, το ίδιο είναι..!!

Δίδυμος
Εντάξει έχετε πάρει τα επάνω σας κυρίως στη δουλειά και είστε αρκετά ικανοί, ίσως και οι καλύτεροι στο χώρο σας! Αυτό το βλέπουν, να είστε σίγουροι, σας έχουν ήδη προσέξει, για αυτό καλά θα κάνετε να έχετε και καλή συμπεριφορά! Μη καβαλάτε το καλάμι, ουδείς αναντικατάστατος! Φορέστε το χαμόγελό σας, συνεργαστείτε ότι και αν σας ζητήσουν και αφήστε τις παραξενιές σας για μια άλλη ημέρα! Δε σας παίρνει ειδικά σήμερα, να προκαλείτε τη τύχη σας, όσο καλό κονέ και αν έχετε!!

Καρκίνος
Ρομαντική και χαλαρή η ημέρα σας! Καλά θα κάνετε να τα αφήστε όλα έτσι όπως είναι, να μην ασχοληθείτε με τίποτα απολύτως και να κάνετε το οτιδήποτε μπορεί να ταξιδέψει το μυαλό σας και να σας ξεκουράσει! Οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν και νομίζω έχετε τρέξει αρκετά για αυτό και ένα παγωτό παρείτσα, δε θα σας χάλαγε καθόλου! Αν μπορείτε να μη πάτε και στη δουλειά, ακόμα καλύτερα! Οι ρυθμοί σας χελώνας, να το περιμένετε..!!

Λέων
Μια νέα γνωριμία θα κάνετε ή έχετε κάνει, που ναι μεν σας αρέσει πολύ, από την άλλη όμως σας δημιουργεί ερωτηματικά πολλά! Από τη μια το μυστήριο του να ψάξετε θα σας εξιτάρει, από την άλλη όμως ίσως και να σας κουράσει, γιατί τόσο κρυφτό δε σας αρέσει κιόλας! Πρέπει να αντλήσετε τις πληροφορίες που θέλετε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να δείξετε καλό χαρακτήρα και να επιμείνετε, ότι κόνξες και αν σας κάνουν! Ψυχραιμία και διπλωματία.. πάνω από όλα!

Παρθένος
Ωραία ημέρα για να πάρετε μια άδεια και να καθίσετε στο σπίτι σας να ξεκουραστείτε και να βοηθήσετε και λίγο την οικογένειά σας, ή τους δικούς σας ανθρώπους! Ο συναισθηματικός σας κόσμος, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορέσετε να προσφέρετε ένα κομμάτι του εαυτού σας, εκεί που θα είναι απαραίτητο! Τουλάχιστον ως τις 21 θα πετάει η ομάδα, από όλες τις απόψεις, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ημέρες καταλλήλως!

Ζυγός
Ωραίο το καλοκαιράκι, αλλά πρέπει να μαζέψετε λίγο τα μυαλά σας και να συγκεντρωθείτε στις δουλειές που πρέπει να γίνουν! Δώστε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και μη ρίχνετε από μόνοι στάχτη στα μάτια σας, θα τιμωρηθείτε για αυτό, με το πιο βάναυσο τρόπο! Τίποτα δε πρέπει να ξεφύγει, κανένα λάθος δε συγχωρείται, είστε αρκετά έξυπνοι και έμπειροι για να προλάβετε το οποιοδήποτε κακό! Ζητήστε βοήθεια, κάντε πάσα τις χαμαλοδουλειές, όμως επιβλέψτε τα όλα!

Σκορπιός
Καλά μέρα που σας ξημέρωσε! Ο έρωτας έρχεται από το πρωί, πολύ ξαφνικά και σας χτυπάει όχι απλά τη πόρτα, μπουκάρει μέσα και σας τρυπά με πολύ δύναμη και πάθος, λέμε! Η καρδιά σας θα χτυπήσει γρήγορα, θα ξυπνήσει το άτακτο παιδί που κρύβετε μέσα σας και αντί να δώσετε αγάπη, θα ξεκινήσετε τα βασανιστήρια! Ναι, το αγαπημένο σας παιχνίδι! Καλά θα κάνετε να δοκιμάσετε κατά πόσο το άτομο που σας ενδιαφέρει, καίγεται αληθινά για εσάς, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια! Ποτέ μη το ξεχνάτε αυτό..!!

Τοξότης
Λοιπόν σήμερα μη κάνετε τίποτα απολύτως! Πρέπει να γίνει μια ανακύκλωση όλων των γεγονότων που έχουν συμβεί ως τώρα και μετά να αποφασίσετε τελικά τι θα πρέπει να κάνετε στο τέλος! Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, κυρίως στη δουλειά σας, ναι μεν θέλετε το καλύτερο για εσάς, αλλά διαπιστώνετε ότι πάτε να το χάσετε το πράγμα! Συμμαζευτείτε τώρα που είναι νωρίς και που το φωνάζουν και τα άστρα. Κάποιο λόγο θα έχουν και αυτά! Να κάνετε και εκείνες τις υπαρξιακές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας! Θα εκπλαγείτε με τις απαντήσεις που θα δώσετε!

Αιγόκερως
Μέρα που τα αυτιά σας θα γίνουν τούμπανο! Όχι γιατί θα σας τσιμπήσει κάποια μέλισσα, αλλά γιατί θα ακούσετε τα απίστευτα! Ίσως να μιλήσετε και με όλο τον κόσμο που γνωρίζετε, για τόσο κοινωνικοί μιλάμε! Βέβαια, δε θα είναι και όλα τα μαντάτα ευχάριστα, θα υπάρξουν και μερικά πικρόχολα, ανούσια σχόλια, που φυσικά θα σας εξοργίσουν περισσότερο από ποτέ! Κλείστε τα αυτιά σας σε ξεκατινιάσματα και μη δίνετε και τόση σημασία! Δείτε το ως gossip day..!!

Υδροχόος
Καλά ξυπνήστε με κέφι γιατί σήμερα έχει shopping therapy!!! Το πήρατε απόφαση! Θα αλλάξετε το στιλ σας, θα πάτε για ψώνια και ίσως αγοράσετε και εκείνο το χρωματάκι, το παράξενο, που θα κάνει την ανατροπή! Δε ξέρω κατά πόσο θα φορέσετε χρωματιστό ρούχο, ή παρδαλό, αλλά το κέφι σίγουρα θα σας το φτιάξει! Αγοράστε νέα ρούχα, ανανεωθείτε από τη κορυφή ως τα νύχια, το χρήμα μη το υπολογίζετε! Θα ξανά έρθει, αν το κάνετε όλο αυτό με τη ψυχή σας και δε κακομοιριάσετε στο τέλος!!!

Ιχθύες
Μέσα στο πάθος σας βρίσκω πρωί-πρωί! Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, όμως θέλετε σεξ και πολύ μάλιστα! Έχει γυαλίσει το ματάκι σας, τα μαγουλάκια σας είναι κοκκινωπά και η θερμοκρασία ανεβαίνει από λεπτό σε λεπτό! Πρέπει να εκτονωθείτε, βρείτε την ώρα, το τόπο, τον άνθρωπο, δε ξέρω πώς θα το χειριστείτε, πάντως μη περιμένετε να βραδιάσει! Από τώρα, νωρίς το πρωί, στριμώξτε το ταίρι σας, ακόμα και στο πιο παράξενο σημείο του σπιτιού ή εκτός σπιτιού! Θα σας κάνει πολύ καλό, να το ακούτε το τρελό το ξωτικό!!

magicfariel@gmail.com