Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πώς το κάθε Ζώδιο, θέλει να περνάει τη Κυριακή του .. by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξημέρωσε Κυριακή, ο μήνας έχει 15 και βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση, όμως το καλοκαίρι ξεκίνησε για τα καλά! Σκέφτηκα, να αλλάξω λίγο μοτίβο, έτσι, να ξεφύγουμε λιγάκι από τα γνωστά και να αναφερθώ στο
τι αρέσει να κάνουμε, συνήθως κάθε τέτοια μέρα, τη μέρα του Θεού!!


Όχι δε θα πάω στην εκκλησία, δε μου ταιριάζει άλλωστε! Κολασμένες σκέψεις, τη νύχτα και το πρωί Θεούσα, όχι να μου λείπει!!! Προς το παρόν είμαι καλό κορίτσι και δε ξενυχτάω τα βράδια, όμως θα έρθουν και εκείνες οι στιγμές, συνεπώς, θα αλλάξω πάλι πρόγραμμα.. και πόσο τις προσμένωωωωω…..
Μου αρέσουν, κυρίως τα μεσημέρια, είναι πολύ γλυκά, ο κόσμος είναι ήσυχος, όλο και κάποια ταινία θα παίζει, σίγουρα θα αποκοιμηθώ, όπου βρω, έτσι θα ξεκουράσω τα μάτια μου που λένε, αλλά και αυτό είναι τέλειο!!
Μέχρι βέβαια, να αποφασίσω, να κάνω εκείνη τη ρημάδα τη βουτιά, γιατί μετά ποιος με πιάνει!! Ξαμολιέμαι στις παραλίες, πετώ έξω τα καπούλια και ο Θεός βοηθός!! Εννοείται ότι το μπικίνι, είναι προτιμότερο από όλα τα άλλα και εννοείται ότι το θέαμα είναι πολλές φορές χάλια, αλλά τι να κάνουμε, ανήκουμε στις στρουμπουλές τις γυναίκες, εκείνες με τα πιασίματα τα τρελά και τα άκρως ζουμερά!!

Λοιπόν αρκετά με εμένα, ας ασχοληθώ τώρα εγώ με εσάς! Τι αρέσει λοιπόν, στο κάθε Ζώδιο να κάνει με τις Κυριακές του??


Κριός
Εσύ είσαι μυστήρια περίπτωση! Από τη μια θα ασχοληθείς με τα εργαλεία σου, εκείνα που όλο και κάτι μαστορεύεις στο σπίτι! Θα τα μαζέψεις, θα τα καθαρίσεις, θα τα τακτοποιήσεις, πριν καν τα χρησιμοποιήσεις! Από την άλλη όμως, επειδή σου αρέσουν πολύ οι μεζέδες, αυτοί που εσύ θα φτιάξεις, θα προτιμήσεις τα φιλαράκια σου, κάτι να τους ετοιμάσεις, να τους ενθουσιάσεις, να ακούσεις εκείνες τις φοβερές κουβέντες! Πάντως μέχρι το απόγευμα, θα τα έχεις κάνει όλα!

Ταύρος
Το πιο πιθανό είναι να φτιάξεις εκείνη τη τούρτα, που είδες στη τηλεόραση, ή σε κάποιο περιοδικό, να τη φωτογραφίσεις και να τη θαυμάσεις! Βέβαια, η κηπουρική είναι μια πολύ βασική ασχολία της Κυριακής, αφού τότε θυμάσαι, να τα ποτίσεις, να τα σκαλίσεις και να τους ρίξεις και λίγο χώμα! Όμως επειδή είσαι τεμπέλικο πλασματάκι και βαριέσαι που ζεις και υπάρχεις, οι ξάπλες είναι αυτές που σου αρέσουν περισσότερο, είτε κάτω από ένα δέντρο, είτε σε μια παραλία, είτε ακόμα και στο καναπέ του σπιτιού σου!

Δίδυμος
Λογικά θα έχεις κανονίσει με δυο και τρεις παρέες να κάνεις διάφορα. Μπορεί να προλάβεις όντως να πας και για καφέ και για φαγητό και για ποτό, όμως ίσως να τα αφήσεις όλα φλου και να πας όπου σου αρέσει, ότι ώρα εσύ θες δίχως πολλές δεσμεύσεις! Όχι το σπίτι δε θα το καθαρίσεις, ούτε θα φτιάξεις φαί! Έξω και πάλι έξω! Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να μη ξυπνήσεις καν στο σπίτι σου, άρα να το δεις ξανά προς το βράδυ, που θα τελειώνει η ημέρα!

Καρκίνος
Η περίπτωσή σου χρειάζεται γερανό, για να ξυπνήσεις και να σηκωθείς από το κρεβάτι! Για εσένα η ημέρα αυτή είναι του ύπνου, του χουζουρέματος και τις πιτζάμας! Προς το μεσημεράκι, προς απόγευμα, ίσως να πας για ένα μπανάκι, σίγουρα θα φορέσεις το σέξι το μπικίνι, το κοντό το σορτσάκι και μια βόλτα κάπου, έτσι να σε δουν να σε θαυμάσουν θα τη κάνεις! Μη ξεχνιόμαστε κιόλας! Περισσότερο σου αρέσει όταν σουρουπώνει, τη στιγμή που σου ανοίγει και η όρεξη! Και θα προτιμήσεις το έξω, παρά το μέσα.. Περιποίηση πάνω από όλα!

Λέων
Άλλος ένας λάτρης του ύπνου! Αν μπορούσε να σε κλειδαμπαρώσει κανείς μέσα στο δωμάτιο, θα το έκανε! Εσύ, ο βασιλιάς, των ζώων, θα αποζητήσεις ένα φοβερό, φανταστικό πρωινό, εκείνο που βγάζουν στα ξενοδοχεία! Βέβαια, το όνειρο από τη πραγματικότητα, απέχει κάτι χιλιόμετρα, όμως τα αυγά, τα μπέικον, τα ψωμιά και τα τυριά, θα κάνουν party πάνω στο τραπέζι σου. Και ο χυμός, χυμός! Βασική υπόθεση! Και μετά αναλόγως, ή άραγμα στο σπίτι, ή στη παραλία! Όπως κάτσει, δεν υπάρχει καμία βιασύνη και κανένα άγχος!!

Παρθένος
Εξαρτάται από τις διαθέσεις! Το πιο σίγουρο, είναι η γενική καθαριότητα που θα κάνεις σε όλο το σπίτι σου! Πρέπει όλα να είναι στη θέση τους, πριν ξημερώσει η Δευτέρα! Αν δε δουλεύεις φυσικά! Πάντως κάθε τέτοια μέρα θυμάσαι, τι πρέπει να πετάξεις, μαζεύεις τις σαβούρες, οργανώνεσαι για το επόμενο χάος! Επειδή όμως καταπιέζεσαι καθημερινά, ίσως να αποζητήσεις και μια εξόρμηση προς τα βουνά! Ένα σπορ έτσι λίγο πιο επικίνδυνο, σε συναρπάζει και σου αλλάζει πολύ τη διάθεση!

Ζυγός
Ο χαδιάρης της παρέας! Ναι θες να σε ξυπνήσουν γλυκά. Να σου χαϊδέψουν τα μαλλιά, να σε φιλήσουν, να σου κάνουν και έρωτα! Ακόμα περισσότερο θες, να βρεις ένα καφέ ζεστό να σε περιμένει με πολύ αγάπη! Τι ωραία και μετά ξύπνησες! Εσύ πουλάκι μου δε μαζεύεσαι γενικώς! Η ημέρα αυτή είναι των φίλων, της κουβέντας, του γέλιου και του παιχνιδιού! Θα πας οπουδήποτε, θα ακολουθήσεις ακόμα και στο πουθενά, αρκεί να κάνεις αυτό που σου αρέσει! Θάλασσα, φλερτ, χαμόγελα και πολλά εγκεφαλικά παιχνίδια..

Σκορπιός
Βασικά έχεις ήδη φύγει! Είσαι εκτός σπιτιού, σε κάποιο εξοχικό και αν είσαι άντρας το ψαροντούφεκο είναι στα χέρια σου και εσύ κάτω από το νερό! Αν είσαι γυναίκα, δε ξέρω το σκέφτομαι ακόμα.. Η εξόρμηση σε ένα μέρος σχετικά άγονο και ξερακιανό, είναι κάτι που προτιμάει το ζώδιο αυτό, ανεξαρτήτου φύλλου! Ινκόγκνιτο που λέμε! Αυτό είναι το σίγουρο. Το κρεβάτι σου αρέσει, μόνο όταν έχει προκύψει μια άκρως σεξουαλική νύχτα! Γιατί έτσι θα υπάρξει και συνέχεια! Αλλιώς σηκώνεσαι από το πρωί, με τις κότες και τη βγάζεις σε μια παραλία! Κοντά στο νερό! Είτε είσαι μέσα, είτε όχι! Η μαγειρική δε παίζει, εκτός εάν πιάσεις εκείνη τη ψαρούκλα, αλλά και πάλι σε κάποιον άλλον θα τη δώσεις να τη μαγειρέψει.. Εσύ απλά επιβλέπεις, το έπαθλο!!

Τοξότης
Κανονικά σήμερα ειδικά, θα πρέπει να έχεις ξημερωθεί μέσα σε κάποια σπηλιά, αφού τις ημέρες αυτές λογικά κάνεις το λυκάνθρωπο! Σίγουρα δε θα έχεις κοιμηθεί και πάρα πολύ, ούτε και πολύ καλά, αφού βασανίζεσαι χρυσό μου, βασανίζεσαι! Πρέπει να εκτονωθείς ο κόσμος να χαλάσει! Εσύ είσαι των πολύ επικίνδυνων σπορ! Από νωρίς το πρωί, μη πω ότι βρίσκεσαι ήδη κρεμασμένος σε κάποιο βουνό, θα ξεκινήσεις τις εξορμήσεις και ότι προκύψει! Συνήθως τις Κυριακές, δε θες να κάνεις τίποτα από ότι κάνεις καθημερινά! Βρίσκεις τρόπους να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα!

Αιγόκερως
Εσύ ο λόρδος, ο αριστοκράτης της παρέας, θέλεις να ξυπνήσεις ότι ώρα σου αρέσει, όχι πολύ αργά και να βρεις να σε περιμένει ο δύσμοιρος ο σύντροφός σου, παρέα με ένα φοβερό πρωινό! Δε θες φασαρία, ούτε πολλές κουβέντες, μέχρι να σου έρθει η επιθυμία να κάνεις κάτι! Σούζα όλοι μέσα στο σπίτι, μέχρι να πέσουν οι διαταγές σου! Αναλόγως τα κέφια, ή θα φτιάξεις το κήπο σου, σε σημείο υπερβολής, ή θα βάψεις κάποιο τοίχο, ή θα θυμηθείς να κάνεις και λίγη γυμναστική! Ότι φανεί του λωλοστεφανή! Καταπιεστικός όπως πάντα, καταλήγεις απλά να παρακολουθείς! Βέβαια και μια βόλτα σε ένα παραθαλάσσιο ταβερνάκι, δε σε χαλάει καθόλου!

Υδροχόος
Εσύ, το μεγάλο βάσανο! Έχω την εντύπωση, ότι δε σου αρέσει να ξυπνάς με παρέα! Για πολλούς και διάφορους λόγους! Αποζητάς την ησυχία σου τη πρωινή, τις δικές σου σκέψεις και μετά όλα τα άλλα! Η φασαρία σε τρελαίνει και την αποφεύγεις! Σίγουρα θα έχεις προτάσεις για έξω και σίγουρα θα εξαφανιστείς! Επειδή είσαι κυρίως και βραδινός τύπος, το δικό σου πρωί ξεκινά, άλλες ώρες, εκείνες τις μεγάλες! Για αυτό θα προτιμήσεις ένα καλό φαγητό, σε ένα ωραίο εστιατόριο, δίπλα στη θάλασσα, έτσι να την αγναντεύεις και να σου ανοίγει η όρεξη.. Άλλωστε κοντεύει πάλι να νυχτώσει και πάλι θα καταλήξεις να μοιράζεις χαμόγελα σε εκείνο το μπαράκι..

Ιχθύες
Αν ήσουν στρουμφάκι θα σε λέγανε Χουζούρη! Ξυπνάς μεν νωρίς, όμως βαριέσαι να σηκωθείς από το κρεβάτι! Σου αρέσει να βρίσκεσαι μεταξύ ξύπνιου και ύπνου, γιατί έτσι φαντάζεσαι διάφορα πιο εύκολα, δε λες? Αν δεν έχεις ήδη φύγει, για κάποιο εξοχικό, θα κανονίσεις έστω και την ημέρα αυτή να βρεθείς κάπου, λίγο μακριά, έτσι για να αλλάξεις παραστάσεις! Επειδή όμως είσαι και αγχωτικός τύπος, αν υπάρχουν εκκρεμότητες στο σπίτι, θα μαζευτείς, για να τις τελειώσεις και ας ξημερώσει.. για τόσο μούρλια λέμε.. Όμως και τα βιβλία σου είναι κάτι που λατρεύεις! Το να αράξεις και να αφεθείς στη μαγεία ενός μυθιστορήματος, σε συναρπάζει πολύ!

magicfariel@gmail.com