Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ζώδια & Δώρα .. Αρώματα, Κοσμήματα ή Έξυπνα gadgets, τι αρέσει καλύτερα;;; by F’Ariel!

Ξωτικά μου, έφτασε η εποχή των δώρων. Τις ημέρες αυτές τρέχουμε στα μαγαζιά, ψάχνουμε κάτι όμορφο, πρακτικό, χρήσιμο αλλά και εντυπωσιακό, γιατί θέλουμε ο σύντροφός μας να εκπλαγεί, να νιώσει
εκείνη τη χαρά και φυσικά να μας ανταμείψει το ίδιο, ακόμα και με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Λέμε τώρα και εμείς οι φαντασμένες.. «..Κύριε, το Διαμάντι να είναι μαύρο… Το προτιμώ..!» Σε ένα κόσμο φανταστικό και ονειρεμένο, θα μπορούσα να το κάνω και σετ, αλλά κρίμα, πάλι φέτος θα συμβιβαστώ με κάτι πιο ταπεινό. Ουφ και πάλι ουφ..


Και επιστρέφουμε πίσω στη γη, να δούμε τι πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε, με τα χρήματα που διαθέτουμε και ας υποστηρίξουμε πως η σκέψη μετράει και τίποτα άλλο.. Γιατί η αλήθεια είναι πως και μια κουβέντα, θα μπορούσε να είναι χρυσός! Αλλά εμείς οι γυναίκες, το θέλουμε πάντα σε είδος, γιατί είμαστε και λίγο γατούλες.. Σωστά;;;

Τα αρώματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και τα κοσμήματα. Βέβαια οι επώνυμες τσάντες, είναι αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών, αφού βγάζουν μάτι οι άτιμες! Δε πειράζει αν κοστίζουν μια μικρή περιουσία, ας πούμε πως και αυτό είναι μια μικρή επένδυση. Τα σέξι εσώρουχα, είναι και αυτά στις προτιμήσεις των γυναικών, αρκεί να είναι σεταρισμένα, δηλαδή τα κομμάτια να είναι όλα μέσα στο κουτί, ακόμα και η δαντελωτή η κάλτσα.. γιατί μετά η παράσταση θα είναι υπέρ θεαματική.. μη το ξενερώνουμε το θέμα..

Για τους άντρες υπάρχουν μεν τα αρώματα, αλλά τα gadgets είναι τα λατρεμένα τους. Τα πουλόβερ είναι μια κλασική επιλογή, όμως άκρως βαρετή, αφού πάντα είναι η εύκολη η λύση. Ανάλογα φυσικά με τον άντρα και με το επάγγελμα που κάνει. Αν ανήκει στους κουστουμάτους της παρέας, τότε τα μανικετόκουμπα, είναι αξεσουάρ τρελό και μοναδικό αν θέλετε, όπως και οι τρελές οι μεταξωτές οι γραβάτες. Επειδή όμως όλοι οι άντρες κρύβουν το αγόρι μέσα τους, οτιδήποτε θυμίζει play mobile είναι και το αγαπημένο τους.

Και ψάχνοντας από εδώ και εκεί, ανακάλυψα κάτι καταπληκτικά δωράκια που μπορείτε να κάνετε στο σύντροφό σας, βάση ζωδίου φυσικά. Γιατί μη ξεχνάμε οι παραξενιές είναι πάντα μοναδικές και ξεχωρίζουν ακόμα και στο θέμα των δώρων..


Κριός
Η περίπτωση η δική σας είναι κάπως παράξενη. Σας αρέσουν τα δώρα, αρκεί να είναι ακριβά και να μη μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα αποκτήσει. Η γυναικά θα προτιμήσει ένα κόσμημα, ή μια γούνα. Και όταν λέμε ένα κόσμημα, μιλάμε για όλο το σετ, για να μπορεί να το ταιριάζει με τα ταγεράκια της. Η γούνα από την άλλη θα πρέπει μεν να είναι εντυπωσιακή, ως κομμάτι μοναδικό και σε χρώμα που να ταιριάζει με τα πάντα. Μια επίσκεψη στα folli follie , να τη κάνετε! Συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασικό και το χρώμα.. Ο άντρας είναι κάπως πιο απλός σε αυτά. Θα προτιμήσει μια συσκευή που θα έχει άμεση σχέση με τη τεχνολογία. Ένα ρολόι, που θα είναι και κινητό, με ψηφιακή κάμερα και Bluetooth! Όλη την ημέρα θα ασχολείται με αυτό! Να είστε σίγουρες!!!

Ταύρος
Είστε πιο βολικοί με τα δώρα, αφού σας αρέσουν γενικώς και τα αποζητάτε όλες τις ημέρες του χρόνου, από το σύντροφό σας. Η κάθε εποχή, έχει όμως και τα δικά της. Τα Χριστούγεννα για εσάς, είναι τα αρώματα. Σας αρέσουν οι μυρωδιές, τα απαλά και τα μετάξια, οτιδήποτε σας χαλαρώνει και σας θυμίζει γιορτές. Λατρεύετε τα σχήματα των μπουκαλιών, τα χρώματα και κάθε μυρωδιά και έκπληξη. Ένα j’adore, ή ένα Miss Dior Blooming Bouquet – Dior, πάντως ο οίκος αυτός σας ταιριάζει γάντι! Οι άντρες αγαπάτε τα ζεστά απαλά πουλόβερ! Τι ταύροι θα ήσασταν άλλωστε. Όχι δε θέλετε gadget εσείς, τα βρίσκετε βαρετά. Μια βόλτα στην Ερμού, θα σας δώσει πολλές λύσεις. Μπορεί να το πάρετε σετ με χνουδωτές παντόφλες..

Δίδυμος
Θέλετε να σας κάνουν δώρα, αλλά εσείς σπανίως ανταποδίδετε. Όχι γιατί τσιγκουνεύεστε, αλλά το βρίσκετε ιδιαίτερα βαρετό να τρέχετε στα μαγαζιά και να ψάχνετε το ιδανικό δώρο για το σύντροφό σας. Κάπως κακούς σας βρίσκω και μονοφαγάδες, αλλά για εσάς, μια φορά και ένα καιρό.. Τι αρέσει στις γυναίκες. Τα πάντα! Τα θέλετε όλα γιατί κάπως έτσι θα νιώσετε πως ακόμα σας αγαπά.. Το ιδανικό δώρο για μια Διδυμίνα είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο, σε μια χώρα μακρινή, διαφορετική με σασπένς και κουλτούρα. Όλα τα άλλα περισσεύουν! Άντε αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό να της πάρετε ένα άρωμα, Yellow Diamond Intense – Versace. Θα της αρέσει το χρώμα από το μπουκάλι, όπως και ο τίτλος! Ο άντρας τώρα είναι μια άλλη περίπτωση. Δε τον νοιάζουν τα δώρα. Όμως τα ασύρματα ακουστικά, με mp3 player, θα του ταίριαζαν γάντι. Να μην έχει γενικώς επαφή με κανέναν!! Χα χα ..

Καρκίνος
Τα ρομαντικά μας τα πλασματάκια. Εσείς θέλετε όμορφα πράγματα, ακριβά και εντυπωσιακά. Το ροζ πρέπει να είναι το αγαπημένο σας το χρώμα, όπως και τα αρώματα, εκείνα που δε τα γνωρίζουν και πολλοί. Έχετε και το ψώνιο, συγγνώμη που σας το λέω έτσι, αλλά το ζώδιό σας μου θυμίζει κάπως Μέρλιν, δηλαδή φρου-φρου και αρώματα και διαμάντια. Ένα ωραίο βραδινό φόρεμα, για τη γυναίκα θα ήταν μεγάλη έκπληξη! Εκεί να βρει το κουτί πάνω στο κρεβάτι και να τη περιμένει και μια πρόσκληση για νυχτερινή έξοδο. Εντυπωσιακό δώρο, αλλά πολύ ακριβό. Σε κάτι πιο οικονομικό και προσιτό να της δώσουμε και ένα άρωμα, Manifesto L’eclat – Yves Saint Laurent, θα της αρέσει εξίσου πολύ! Ο άντρας είναι και αυτός στην ίδια τη ψυχοσύνθεση. Εντάξει δε θα του αγοράσουμε κουστούμι, όμως ένα ακριβό πουκάμισο, με το λογότυπο να βγάζει μάτι, είναι το ιδανικό. Άντε να του δώσουμε και ένα άρωμα για να μη γκρινιάζει.. Velvet Wood, Dolce & Gabbana!

Λέων
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερη περίπτωση. Το κόσμημα μιλάει από μόνο του είτε το δώρο θα το λάβει γυναίκα, είτε άντρας. Και επειδή λατρεύετε το χρυσό, ναι να πάτε μια βόλτα στο Lalaouni, θα εκπλαγείτε με τα κομμάτια που έχει στις βιτρίνες του. Εντάξει ας αναφερθούμε κυρίως στη γυναίκα. Ένα χρυσό περιδέραιο θα ταίριαζε γάντι με την ισχυρή προσωπικότητά σας. Το φαντάζεστε με ένα μαύρο φόρεμα, πως θα λαμπιρίζει και όλοι θα κοιτάζουν προς το μέρος σας;;; Σας βάζω ιδέες.. Σωστά; Με τι άρωμα όμως να το συνοδέψετε έχετε βρει; Σας προτείνω λοιπόν και Prive Rose d’Arabie – Giorgio Armani, για να μετατρέψετε τη νύχτα σας, σε πιο Ανατολίτικη και πικάντικη, δε λέτε;;; Ο άντρας θα προτιμήσει ένα πανάκριβο ρολόι. Η αδυναμία του η μεγάλη. Ένα Rolex, ένα Tag Heuer. , πάντως μόνο έτσι εσύ κοπελιά, θα τον εντυπωσιάσεις..!! Για αυτό και τα αγαπημένα τα λιονταράκια είναι μονίμως άφραγκοι.. Επενδύουν κάπως έτσι στον εαυτό τους..

Παρθένος
Ιδιόμορφη η περίπτωσή σας. Δε τρελαίνεστε και τόσο με τα δώρα, αφού θέλετε πάντα να είναι επιλογή σας αυτό που θα λάβετε. Νομίζω συνεχώς χαλάτε την έκπληξη, αφού ξέρετε πότε θα σας ψωνίσει ο σύντροφός σας κάτι και του το ζητάτε, πριν καν ξεμυτίσει από κοντά σας! Για εσάς, τις γυναίκες λοιπόν έχω να προτείνω μια ωραία τσάντα Kem! Ναι ετοιμαστείτε να επενδύσετε στον εαυτό σας, αλλά το στυλ τους, σας ταιριάζει. Μαζί με ασορτί γοβίτσες και γαντάκια, θα είστε μια κουκλίτσα, βγαλμένη από παραμύθι. Τα αρώματα μπορεί να σας ενοχλούν. Προτιμάτε απαλές και πολύ διακριτικές μυρωδιές. Ο άντρας ως συνήθως άλλη περίπτωση. Βρήκα μόλις το τέλειο δώρο για εσάς! Γάντια για οθόνες αφής, κινητών, tablet, smartphone. Για να αποφεύγετε τους μύκητες και τα βακτηρίδια.. χα χα φοβερό το gadget αυτό;; Ακόμα και ένας ανιχνευτής ψεύδους. Το λατρέψατε ήδη!

Ζυγός
Σίγουρα δε σας λείπει κάτι, είστε από τα άτομα που δε περιμένετε τις γιορτές για να σας κάνουν δώρα, ή να τα κάνετε από μόνοι σας στον εαυτό σας! Σας αρέσουν τα ακριβά, τα επώνυμα, τα όμορφα και τα ρομαντικά. Τα αρώματα δε σας λείπουν, είμαι σίγουρη για αυτό, τα κοσμήματα τα βρίσκετε κάπως βαρετά. Ένα ωραίο παλτό, μακρύ, με γούνα, νομίζω θα σας ταίριαζε! Κλασικό κομμάτι, βγαλμένο όμως από ασπρόμαυρη παλιά ταινία. Με γάντια δερμάτινα και καπέλο. Για φανταστείτε λίγο τον εαυτό σας; Πόσο σικ θα είστε; Εντάξει, θέλετε και άρωμα; Bronze Godess – Estee Lauder, τι λέτε για αυτό; Νεανικό, παιχνιδιάρικο και ναζιάρικο, σα το χαρακτήρα σας. Ο άντρας τώρα, ανάλογα με τη περίπτωση. Θα προτιμήσει ένα ωραίο μπουφάν. Γιατί εκεί που κυκλοφορεί, μπορεί και να κρυώσει κιόλας! Ή ακόμα ένα παλτό ως το γόνατο, που να θυμίζει λίγο London style! Τι λέτε;; Να υπάρχει και ένα μυστήριο..

Σκορπιός
Και να μπούμε κατευθείαν στο ψητό! Τα σέξι μαύρα εσώρουχα είναι αδυναμία μεγάλη. Όλο το σετ, μαζί με εκείνο το παράξενο το βαλιτσάκι. Τι να κάνουμε είστε πολύ σεξουαλικοί τύποι και οτιδήποτε μπορεί να ξανάψει τη φαντασία σας και να κάνει τις νύχτες σας καυτές, το θέλετε! Και μια γούνα. Καλή ιδέα. Και από μέσα τίποτα! Μόνο εκείνα τα σέξι τα εσώρουχα. Ετοιμαστείτε να ξεπαραδιαστείτε. Άντε να σας πάρω και ένα άρωμα δώρο, Hypnotic Poison – Dior! Αγαπητές μου, τώρα είστε έτοιμες να σαγηνέψετε το σύντροφό σας κανονικά! Τώρα ο άντρας. Βρήκα κάτι καταπληκτικό. Θα σας αρέσει πάρα πολύ. Στυλό διπλής χρήσης με αόρατη γραφή. Για να γράφετε τους κωδικούς σας, δίχως να φαίνονται. Φοβερό; Άκρως κατασκοπευτικό; Κάμερα στυλό με φωτογραφική μνήμη; Τέτοια καταπληκτικά gadget τελικά δεν υπάρχουν μόνο στη φαντασία μας..

Τοξότης
Ένα αεροπορικό εισιτήριο και φύγαμε! Και ο άντρας και η γυναίκα. Να όμως που δε γίνεται να εξαφανισθούν όλοι οι Τοξότες. Για αυτό ας το πιάσουμε από την αρχή το θέμα. Εντάξει ένα ταξίδι στο Μαρόκο, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Άλλωστε τα Χριστούγεννα εσείς τα βλέπετε με διαφορετικό μάτι. Αλλά και μια Χαβάι, ακόμα πιο μακριά, έχει και τα ηφαίστεια, μια χαρά τη βρίσκω τη περιπέτεια. Αλλά και με ένα κόσμημα συμβιβάζεστε σωστά; Παράξενα κοσμήματα, συνδεδεμένα με την αρχαιότητα, σας συναρπάζουν. Να έχει ιστορία και μυστήριο το θέμα. Είστε απλές οι γυναίκες, θα προτιμήσετε κάτι μη φανταχτερό, όπως ακόμα και μια καρφίτσα, που θα θυμίζει άλλες εποχές. Η αξία που θα έχει για εσάς, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Κλείνουμε δηλαδή προς τις αντίκες! Ο άντρας έχει και αυτός τη μούρλια του με το θέμα, κάτι προϊστορικό ας πούμε δε θα το χαλούσε καθόλου. Ένα ρόπαλο! Ψάχνω ώρα για να βρω κάτι που να σας ταιριάζει για αυτό θα καταλήξω στο άρωμα. Burberry Sport for Men Eau de Toilette !

Αιγόκερως
Ξεκινάω με τη λέξη οικονομία. Όλα μπορείτε να τα βρείτε αρκεί να ψάξετε στο σωστό το μέρος. Δε θα πήγαινα ποτέ μαζί σας για ψώνια. Θα προτιμούσα να λιποθυμήσω στη μέση του δρόμου! Αλλά επειδή μιλάμε για δώρα, θα προτιμήσετε σίγουρα ένα ακριβό άρωμα. Σας αρέσουν πολύ τα αρώματα και θέλετε να έχετε ποικιλία μεγάλη. Για αυτό σας προτείνω το Hilfiger Woman Edlessly – Tom Hilfiger. Να ξεφύγετε και λίγο από τα κλασικά. Δε λέτε; Από την άλλη τα κοντά τα γουνάκια τα λατρεύετε, σε χρώματα πάντα γήινα που ταιριάζουν καλύτερα με τη γκαρνταρόμπα σας. Ο άντρας θα καταλήξει πάλι στο να αγοράζει παπούτσια. Δερμάτινα, κλασικά, που φοριούνται παντού. Έχει κόλλημα με τα παπούτσια. Και μετά οι κάλτσες. Είναι θέμα μεγάλο. Τι να κάνουμε, βίτσια είναι αυτά..!!!

Υδροχόος
Η μεγάλη μου αδυναμία. Άλλο πράγμα η γυναίκα, άλλο ο άντρας! Καμία σχέση! Το ταξίδι βέβαια είναι κάτι κοινό, δηλαδή σε όλες τις περιπτώσεις το καλύτερο δώρο είναι ένα εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη. Φανταστικά ονειρεμένα και κοσμοπολίτικα. Αλλιώς εσείς που θέλετε να ικανοποιήσετε μια γυναίκα Υδροχόο, ετοιμαστείτε να ξεπαραδιαστείτε. Τα θέλει όλα! Το κόσμημα. Το άρωμα. Τη γούνα. Το ακριβό το εστιατόριο. Τα πάντα! Είναι γυναίκα μυστήρια, γεμάτη από πάθος και για να σας ερωτευτεί και να σας δώσει σημασία, τα δώρα θα πρέπει να είναι πολύ εκλεκτά και μοναδικά! Άρωμα, Dolce & Gabbana – The One! Κόσμημα, Michalis Jewelry και πάει λέγοντας το πράγμα. Ο άντρας είναι πιο απλός στις προτιμήσεις του. Δε θέλει ρούχα, γιατί ποτέ δε θα τα φορέσει. Παράξενος σε αυτό. Θα προτιμήσει ένα αντικείμενο, που θα του θυμίζει μια εποχή που κάποτε του άρεσε. Ένα αναμνηστικό ενθύμιο, περασμένων μεγαλείων. Όμως εσένα, σου κάνω δώρο και αυτό, D&G Light Blue Pour Homme Eau de Toilette, έτσι για να μυρίζεις ωραία..

Ιχθύες
Γουνίτσες για τις κουκλίτσες. Ότι πιο απαλό και χνουδωτό το θέλει η γυναίκα Ιχθύες. Γαντάκια με σκουφάκι; Παλτό με γουνίτσα γύρω-γύρω; Κάτι πάντως για να χαϊδεύεται όταν είναι μόνη της.. Μη πηγαίνει το μυαλό σας στο πονηρό. Ακόμα και μια κουβέρτα πολύχρωμη με φουντίτσες τριγύρω θα της αρέσει πολύ. Τι να κάνουμε, είναι της χουζούρας και λατρεύει τα απαλά ζεστά υφάσματα, τέτοιες μέρες που είναι. Να της πάρουμε ένα άρωμα, να μη το έχει και παράπονο; Armani Code, της ταιριάζει. Και το μπουκάλι και το σκοτεινά λουλούδια. Κόσμημα; Μια αλυσίδα για το πόδι. Ας έχει εκεί τα διαμαντάκια της. Τα πόδια της είναι η ερωτική της ζώνη. Αρκετά σας αποκάλυψα για τη γυναίκα αυτή.. Ο άντρας τώρα. Τι να του πάρουμε του παιδιού; Ένα σάκο για τα ταξίδια του. Αλλά όχι ένα κοινό σάκο. Εκείνο του james bond. Πρέπει να είναι και παιχνιδάκι συγχρόνως. Να υπάρχει μια περιέργεια. Να το σκαλίσει, να μάθει τι κρύβεται πίσω από εκείνο το φερμουάρ και πότε χρησιμεύει. Όσο πιο δύσκολο είναι, άλλο τόσο θα ασχοληθεί με αυτό.. Όχι αρώματα δε τρελαίνεται κιόλας. Όλο τα ξεχνάει..

magicfariel@gmail.com