Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ζηλεύει ο Δίδυμος;;;

Ακόμη μια απορία ενός ξωτικού.. Είναι μαγικές οι μηχανές αναζήτησης της magicfariel. Τα βλέπω όλα και τσουπ... σας απαντώ..

Αχ βρε κοπελιά.. πού πήγες και έμπλεξες;;;

Αχ βρε νεαρέ.. δε ρώταγες πρώτα;;

Δίδυμος, ένας άστατος χαρακτήρας. Να ξεκινήσω απο εκεί. Είναι μια
προσωπικότητα, διπλή. Είτε του αρέσει ο χαρακτηρισμός αυτός, είτε όχι. Αυτή είναι μια αλήθεια που κανείς δε μπορεί να την αναιρέσει. Ίσως και το μοναδικό άτομο που έχει το καλό και το κακό σε απόλυτη ισορροπία. Ανήκει στα παιδιά του Αέρα, συνεπώς, τι περιμένετε;;; Να σας παντρευτεί;;; Δύσκολο πολύ!

Ένας Δίδυμος, απο τη φύση του είναι περίεργος και άκρως επικοινωνιακός. Δε κάθεται ποτέ στο ίδιο το μέρος και συνέχεια ψάχνει πράγματα για να ασχολείται. Δε μπορεί τη ρουτίνα με τίποτα, θέλει περιπέτεια ακόμα και στις καθημερινές του τις σχέσεις..

Δυστυχώς για εσάς που ενδιαφέρεστε ερωτικά για ένα Δίδυμο, γιατί αγαπητοί μου είναι ασταθής και επιπόλαιος. Επίσης και απρόβλεπτος, αφού δε ξέρουμε ποτέ με τη διάθεση θα ξυπνήσει.. Βέβαια, στο σεξ ειναι αστέρι! Να γιατί έχετε κολλήσει τόσο. Δε δίνεται εύκολα, γιατί πρέπει πρώτα να τον αγγίξεις εγκεφαλικά και μετά.. Αλλά η συνέχεια είναι φωτιά που καίει..

Συνεπώς, μετά απο όλα αυτά που σας ανέφερα, πιστεύετε πως ένας Δίδυμος ζηλεύει;;; Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά όχι δε ζηλεύει.. Το συχαίνεται το συναίσθημα αυτό, γιατί δε του αρέσει ούτε οι άλλοι να νιώθουν έτσι για εκείνον. Τον πνίγει η ζήλια και το πιο πιθανό είναι να εξαφανισθεί.. Ούτε καν να δώσει εξηγήσεις..!!!

Ακόμα και αν σας ενδιαφέρει ερωτικά ένας Δίδυμος και κάνετε διάφορα κόλπα για να τραβήξετε τα μάτια του επάνω σας, να είστε σίγουρες και σίγουροι, πως ήδη το έχετε αντιληφθεί και θα σας περιπαίξει ακόμα πιο πολύ, σε σημείο που να πάθετε νευρικό κλονισμό..!!!! Για αυτό μια πιο άμεση προσέγγιση μπορεί να τον αφήσει παγωτό..!!!

Δε ζηλεύει ο Δίδυμος, δε ζηλεύει.. Βέβαια, πάντα υπάρχουν οι γνωστές οι εξαιρέσεις και φυσικά παίζει ρόλο ο ωροσκόπος.. Αν ας πούμε έχει Λέων ή Καρκίνο, τότε αλλάζει πολύ το σκηνικό..

..αλλά μην είστε και τόσο αισιόδοξοι..

magicfariel