Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 29/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άντε λίγες ημέρες ακόμα και μετά adios στο έτος που μας έδωσε ελπίδα, αλλά εκείνη δεν έφτασε ποτέ στο τελικό της το προορισμό.. Άντε να τελειώνουμε, να ξεμπερδεύουμε, γιατί όσο να είναι
με κούρασε, μου τσάκισε τα φτερά, καταπάτησε τον εγωισμό μου, όμως νομίζω με έκανε πιο δυνατή. Γιατί κάπως έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσω το μέλλον.
Το άγνωστο, που μας λέει καλημέρα κάθε πρωί και μας αφήνει μια γεύση άλλες φορές γλυκιά και άλλες πικρή..


Οι σχέσεις, αυτές οι σχέσεις, διαταράχτηκαν όσο εκεί που δε φτάνει. Φιλίες διαλύθηκαν, γάμοι το ίδιο, ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Όλα τόσο μοναχικά, τόσο εγωιστικά, τόσο απρόσωπα, που φτάνει πια.. Βαρέθηκα..

Θέλω η νέα χρονιά να μου φέρει τους ανθρώπους που αγαπώ, ακόμα πιο κοντά, να επανέλθει το χαμόγελο, η χαρά και η ανεμελιά και όχι δε θέλω λεφτά, αλλά προτιμώ την αγάπη.. Θέλω να σε αγαπώ και να με αγαπάς και να μου το δείχνεις. Δε με νοιάζει ποιος είσαι, από πού έρχεσαι, τι έχεις και δεν έχεις. Με νοιάζει όταν είσαι δίπλα μου, να είσαι ο εαυτός σου, να περνάς καλά, να νιώθεις όμορφα, με εμένα, με το περιβάλλον, με τα πάντα που είναι γύρω σου.. Γιατί η ζωή είναι μια και αξίζει όλα τα χρυσάφια του κόσμου.. Δε λες;;;

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Κάπως ανήσυχους σας βρίσκω, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει και ουσιαστικός λόγος. Μια κρύο και μια ζέστη, κάπως έτσι θα νιώθετε όλη την ημέρα. Έχετε και τη μύγα και με το παραμικρό αγχώνεστε για το τίποτα. Θα συμβούν διάφορα, ως συνήθως, αλλά δε θα είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Βαθιές ανάσες, μια βόλτα ως το παράθυρο και όχι πανικό! Θα τα καταφέρετε; Ή θα αρχίσετε να δαγκώνεστε και να κατεβάζετε μουτράκια;; Εντάξει από αύριο όλα super…

Ταύρος
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να πάτε στο ψυχολόγο σας. Εκεί να αράξετε στο δερμάτινο το καναπέ και να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Επειδή και αυτό είναι σχετικά ακριβό σπορ μπορείτε να το κάνετε και με ένα φίλο σας, που εμπιστεύεστε και δε θα θελήσει να σας κρεμάσει στη πορεία. Δεν έχετε ανάγκη από το να ακούσετε τις συμβουλές των άλλων, αλλά περισσότερο χρειάζεται να πείτε το πώς νιώθετε για διάφορα πράγματα.. Καλέ πού πήγαν οι θετικές οι σκέψεις;;

Δίδυμος
Εντάξει αρκετά με τις γιορτές και τα πανηγύρια, σήμερα έχετε ανάγκη από απομόνωση και όχι μόνο. Καμία διάθεση ούτε για συναντήσεις φιλικές, ούτε για ερωτικές. Θα προτιμούσατε να φτάνατε ως το αεροδρόμιο και να φεύγατε προς μια άγνωστη κατεύθυνση. Ναι, καλά καταλάβατε. Τάσεις φυγής! Μόνο που με τα χιόνια που έχουν πέσει, να πάτε προς το Νότο για να είστε σίγουροι! Πάντως το ανατρέπετε το πρόγραμμά σας, για ακόμα μια φορά και κάποιοι το παθαίνουν το σοκ..!

Καρκίνος
Γλυκά μου να ξέρετε πως σήμερα σας έχουν στη μπούκα. Περιμένουν οι άνθρωποι που ταλαιπωρήσατε με τις ιδιοτροπίες σας τις ημέρες αυτές, να κάνετε το λάθος, να πείτε τη κουβέντα εκείνη που δεν έπρεπε, για να σας κολλήσουν στο τοίχο. Ναι μόνο καραμπίνα που δε θα πιάσουν, για τόσο πολύ. Θα τα καταφέρετε σήμερα να είστε διακριτικοί και ήρεμοι; Μπορείτε να γίνετε και αόρατοι; Αλλιώς το νου σας, γιατί θα τα ακούσετε τα σχόλια και θα ανεβάσετε πίεση, τσακ μπαμ..!!!

Λέων
Μήπως σήμερα να το αλλάζατε το πρόγραμμά σας και να πηγαίνατε σε άλλη γη και άλλα μέρη; Μήπως να γίνετε και εσείς λίγο απρόβλεπτοι, μπας και ταρακουνήσετε λίγο τα νερά και έρθει και εκείνη η περιπέτεια στη ζωή σας ξανά; Πάντως τα άστρα λένε, να κάνετε κάτι το διαφορετικό, να ξυπνήσετε από το πολύ φαί και ύπνο και να βγείτε έξω, να σας δει η ημέρα και οι φίλοι σας φυσικά. Μη μένετε μέσα. Μη κακομοιριάζετε. Γιορτές έχουμε, χαρωπές και όμορφες.. Πού είναι ο Δίας, οεο;;;

Παρθένος
Σας βλέπω να βάζετε κάτω κάποιον με το ζόρι και να του μιλάτε όλη την ημέρα. Έχετε ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να πείτε τι σας ενοχλεί, ή τι σας αρέσει, ακόμα και να μοιραστείτε ένα υποχθόνιο μυστικό. Δε ξέρω τι σας έχει πιάσει, πάντως συγκρατηθείτε κάπως, γιατί αυτά τα ένοχα τα μυστικά, αργότερα μπορεί να χρησιμοποιηθούν εις βάρος σας. Με μέτρο θα σας έλεγα, γιατί ναι μεν είναι ωραία να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας, αλλά κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας..

Ζυγός
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε και θα είστε και τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς που βρίσκεστε με ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι, που σας εκτιμούν και σας κάνουν και χαμογελάτε. Γνωρίζετε συνεχώς και νέο κόσμο, κάποιοι σας εντυπωσιάζουν και κάποιοι όχι και τόσο. Βέβαια πριν τους κρεμάσετε, αφήστε λίγο να περάσει η ώρα. Μπορεί να σας εκπλήξουν με το χαρακτήρα τους και με αυτά που έχουν να σας προσφέρουν. Είστε και άτιμα πλασματάκια.. Υπομονή..

Σκορπιός
Μη κανονίσετε τίποτα για σήμερα, γιατί το σύμπαν έχει να σας κάνει μερικές εκπλήξεις ακόμα. Για αλλού είστε και αλλού θα βρεθείτε, αυτό είναι σχετικά σίγουρο. Εννοείται πως δε θα αράξετε καθόλου, μπορεί να σας μπλέξουν και σε τίποτα δουλειές, αλλά ευτυχώς που έχετε κέφια τρελά και δε θα γκρινιάξετε. Απρόβλεπτη η ημέρα σας, ανατρεπτική μπορώ να πω, για αυτό αναμένετε στο ακουστικό σας. Εντάξει από το βραδάκι και μετά αλλάζει το κλίμα..

Τοξότης
Καλά σήμερα θα παίξετε το θέατρο. Δε ξέρω πώς θα τα καταφέρετε, αλλά να έχετε και κάπου εκεί κοντά σας τα υπογλώσσια, γιατί θα σας την ανεβάσουν τη πίεση κανονικά. Βέβαια δε θα πέσετε στη παγίδα τους, γιατί θα είναι εσκεμμένο το σκηνικό. Μπορεί να ενδιαφέρεστε για το θέμα, να σας καίει και να σας τσουρουφλάει, όμως εσείς θα δείξετε το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί και ερωτικό, πάντως ανάψτε τσιγάρο και κοιτάξτε προς την άλλη τη μεριά.. Όπως κάνουν στις ταινίες ένα πράγμα..

Αιγόκερως
Σήμερα αγαπητά μου έχετε κατά νου να κάνετε διάφορα πράγματα που σας αφορούν άμεσα. Έχετε το δικό σας πλάνο. Πάει και τελείωσε. Φροντίστε να μείνετε πιστοί σε αυτό και να απομακρύνετε τους ενοχλητικούς, γιατί θα σας αποσυντονίσουν και θα βρεθείτε εκτός τόπου και χρόνου. Θα σας πιάσει εκεί ο εγωισμός σας, το πείσμα σας, θα γκρινιάξετε για τα καλά, πάντως ξεκόψτε από νωρίς το πρωί και μείνετε σε αυτό! Μέρες που είναι ο καθένας ότι θυμάται χαίρεται.. Μη τρελαθούμε κιόλας..!!!

Υδροχόος
Τι έγινε χρυσά μου; Νιώσατε ξαφνικά Χριστούγεννα στο πετσί σας; Σας αρέσουν ξανά οι γιορτές; Αγαπήσατε τον εαυτό σας; Μήπως σας τσίμπησε κάτι; Πάντως εντυπωσιάζομαι από την απρόβλεπτη τη συμπεριφορά σας και χαίρομαι συγχρόνως, γιατί κατά βάθος, πολύ βάθος, έχετε μεγάλη καρδιά. Βέβαια μη λέμε και μεγάλες κουβέντες, γιατί μπορεί να τη κρύψετε ξανά.. Μέσα στα τρελά τα κέφια είστε, θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα και πάνω από όλα να κάνετε ευτυχισμένους τους δικούς σας τους ανθρώπους.. Γοητεύομαι ιδιαιτέρως..

Ιχθύες
Και εννοείται πως δεν έχουν όλοι τα κέφια τα δικά σας, ούτε τις ορέξεις σας. Σας βρίσκω να μιλάτε από εδώ και εκεί, συνεχώς και ασταμάτητα και κανείς να μη σας δίνει σημασία. Άκρως εκνευριστικό αυτό για εσάς, αλλά μέρες που είναι, αφήστε τους ανθρώπους σας να χαλαρώσουν. Να δουν και μια άσπρη ημέρα. Μέσα στη μουρμούρα θα είστε, έτσι γιατί τελειώνει ο χρόνος και γιατί ξαφνικά θυμηθήκατε αυτά που δε προλάβατε να κάνετε.. Με τη νέα χρονιά, χρυσά μου.. Δε χάθηκε και ο κόσμος..

magicfariel@gmail.com