Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ζώδια & Κάρμα.. Ποια Ζώδια μπαίνουν στη ζωή μας δυναμικά και ανατρέπουν το σκηνικό το 2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να σας αποκαλύψω κάποια από τα μυστικά των άστρων για το 2015. Πλησιάζει, μπορώ να πω πως πλέον οι ημέρες τρέχουν, αγωνιούν και αυτές και θέλουν να
ξεμπερδεύουν με οτιδήποτε είναι παλιό.

Λοιπόν, οι πλανήτες εκεί ψιλά θα κάνουν τα μαγικά τους ξανά και θα μας φέρουν ανθρώπους στο σκαλοπάτι μας, για να μας αναστατώσουν γλυκά, να μας ξυπνήσουν από το λήθαργο, να μας ανατρέψουν τη καθημερινότητά μας, να γίνει πιο πικάντικο το θέμα, δε λέτε και εσείς;;

Το κάρμα είναι άλλη φάση. Δε μπορώ να το κατανοήσω στο απόλυτο, όμως αντιλαμβάνομαι την έννοια του και δε του αντιστέκομαι καθόλου. Όσο και αν προσπαθούμε να διώξουμε κάποιους ανθρώπους από τη ζωή μας, εκείνοι παραμένουν σταθερά και επιμένουν, γιατί προφανώς ακόμα δεν έχουμε ανταλλάξει τα απαραίτητα. Ένας κύκλος, φαύλος θα έλεγα, γιατί ουσιαστικά εδώ χρειάζεται μια επανάσταση! Αλλά δίχως αποτέλεσμα..

Προσπερνάμε το γεγονός, αποφασίζουμε να βάλουμε νέους ανθρώπους στη ζωή μας, με άλλη σκέψη, άλλες ιδέες, διαφορετική νοοτροπία. Ίσως να είναι καιρός να μάθουμε άλλες πτυχές του εαυτού μας..

Για αυτό ας δούμε τώρα αστρολογικά, τι εκπλήξεις μας περιμένουν για το 2015;;; Να έρθει γρήγορα ή να το καθυστερήσουμε λίγο ακόμα το θέμα;;


Κριός
Τα ζώδια που θα τραβήξουν τη προσοχή σας και θα υπάρξουν έντονα μέσα στη ζωή σας, θα είναι οι Κριοί, τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι! Απίστευτο και όμως αληθινό, μη γελάτε, γιατί μπορεί να προκύψει ένας πολύ μεγάλος έρωτας εδώ πέρα, ή μια νέα δυνατή επαγγελματική συνεργασία. Ως ζώδιο της φωτιάς, ταιριάζετε με τους Κριούς και τα Λιοντάρια, υπάρχει χημεία και κατανόηση. Έχετε κοινούς στόχους. Όμως με τους Υδροχόους, αν μπλέξετε, σας βλέπω να καψουρεύεστε, να βασανίζεστε, να καταρρίπτετε οτιδήποτε ως τώρα θεωρούσατε δεδομένο! Εξαρτάται σε τι περιπέτειες θα πάτε να μπλέξετε! Πάντως σχέσεις βγαλμένες από τη φωτιά, συνήθως καίνε.. το νερό προφανώς θα τις σβήσει.. και μετά το χάος..!!!

Ταύρος
Γλυκά μου ποιος σας είπε πως θα ηρεμίσετε με τη νέα τη χρονιά; Υπάρχει και συνέχεια, αλλά αυτή τη φορά θα έρθει και ένα τέλος! Τα ζώδια που θα μπουν στη ζωή σας δυναμικά, ήδη υπάρχουν και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε face to face, να μάθετε την αλήθεια και να τραβήξετε το δρόμο σας! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα συνεχίσουν να σας βασανίζουν ακατάπαυστα! Όλος ο σταθερός σταυρός, στη διάθεσή σας.. Από τον Ιούνιο του 2015 και μετά θα λάβετε τις απαντήσεις που ψάχνετε τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια! Υπάρχει απίστευτη χημεία με όλα τα ζώδια αυτά, σίγουρα ένα παρελθόν και άγνωστο το μέλλον. Θα πρέπει να μελετήσετε πολύ καλά, πριν πάρετε την απόφαση ενός τέλους..!!!

Δίδυμος
Εμ σας τα λέω και δε με ακούτε.. Πάτε και μπλέκετε συνεχώς με άσχετα ζώδια και τραβάτε τα μαλλιά σας μετά. Αφού σας τραβάει το θέμα, γιατί συνεχώς το αποφεύγετε; Άντε και για να μπω στο ψητό, ακούστε τα ζώδια που θα μπουν δυναμικά στη ζωή σας και θα ξυπνήσετε από τον ύπνο το βαθύ. Κριοί, Λιοντάρια, Ζυγοί και Υδροχόοι! Απίστευτο;;;; Μη ξινίζετε τα μούτρα σας, σας βλέπω! Το Κάρμα, παίζει και αυτό τα παιχνίδια του και το 2015, θα σας φέρει τους ανθρώπους που πραγματικά ταιριάζετε. Ετοιμαστείτε να απογειωθείτε και να ζήσετε πάλι έντονα πάθη και τρελές καταστάσεις.. !!! Να το ακούτε άλλη φορά το ξωτικό.. χα χα ..

Καρκίνος
Η νέα χρονιά σας φέρνει εκπλήξεις όλων των ειδών. Καρμικές σχέσεις καταρρέουν και μπαίνουν στο παιχνίδι άλλοι άνθρωποι, νέοι και πιο δραστήριοι. Θα παίξετε μπάλα με ένα Κριό ή ένα Λιοντάρι. Αυτοί θα είναι οι άνθρωποι που θα σας στιγματίσουν το 2015! Τι να πω.. Ρομαντικοί εσείς, ονειροπόλοι, ήρεμοι, πώς θα τα κυμιάσετε με τη φωτιά;; Δε ξέρω! Θα σας περιτριγυρίζουν μετά το καλοκαίρι και τα ζώδια της γης, ίσως για να σας φέρουν την ασφάλεια που τόσα χρόνια αποζητάτε. Εσείς θα επιλέξετε τι προτιμάτε καλύτερα; Περιπέτεια και σασπένς, ή κάτι πιο ήρεμο και προσιτό;;

Λέων
Λιονταράκια μου ετοιμαστείτε για περιπέτειες και έντονα πάθη! Κριοί και Τοξότες μπαίνουν στη ζωή σας το 2015, πολύ δυναμικά. Σας ξυπνούν κανονικά και σας παρασέρνουν στο να αλλάξετε στόχους και όνειρα. Ακόμα και ένας Ζυγός μπορεί να σκάσει μύτη, για να σας θυμίσει τη ρομαντική πλευρά της ζωής. Πάντως αλλάζει το σκηνικό της ζωής σας, ξεμπερδεύετε με τα ζώδια του σταθερού σταυρού και μεταμορφώνεστε μπορώ να πω;;; Ακόμα και σε θέματα εργασίας, δραστηριοποιήστε πιο έντονα και μπορεί να φταίει ακόμα και ένας συνεργάτης Κριός ή Τοξότης. Όταν οι φωτιές ενώνονται, φτιάχνουν πυρκαγιές δε λέτε;;;

Παρθένος
Τη νέα χρονιά το σύμπαν σας φέρνει ανθρώπους δίπλα σας, με σταθερές αξίες, όνειρα και δυναμισμό. Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, θα πρωταγωνιστήσουν και θα σας δώσουν αυτά που αποζητάτε καιρό τώρα σε λάθος μεριά. Αυτό τι σημαίνει; Πως αρκετοί από εσάς, θα πάρετε την απόφαση της συμβίωσης ή του γάμου. Γιατί αυτά τα ζώδια δεν είναι για πολλές περιπέτειες, πέρα του Σκορπιού φυσικά. Το κοινό σας σημείο;;; Η όρεξη για δημιουργία σε γερές βάσεις. Το 2015, προφανώς σας νοικοκυρεύει και σας βάζει μυαλό. Αλλάζετε προτεραιότητες.. Με το Σκορπιό είναι άλλη φάση. Μπορεί να σας βγάλει τον άλλο σας τον εαυτό, εκείνο που κανείς δε ξέρει.. Μου αρέσει μόνο που σας το λέω..

Ζυγός
Απομακρύνεστε κάπως από τα καρμικά τα ζώδια και βρίσκονται στο δρόμο σας, νέα πρόσωπα, με περισσότερα ενδιαφέρονται και πιο γοητευτικά. Το 2015, φέρνει στη ζωή σας ένα Λιοντάρι, πολύ μοναδικό, πολύ αξεπέραστο, πολύ ερωτικό. Τι σημαίνει αυτό; Η νεκροψία θα δείξει. Ξαφνικά βρίσκετε κοινή γραμμή με Κριούς και Ταύρους. Μήπως θα γίνετε και πιο αποφασιστικοί και δραστικοί από ποτέ; Δε ξέρω ερωτικά τι μπορεί να σας δώσει ένας Κριός; Αφού ο τυχοδιωκτικός του χαρακτήρας θα σας κουράσει κάποια στιγμή, όμως με το Ταύρο υπάρχει ρομαντζάδα. Νομίζω πάλι θα τα μπερδέψετε μέσα σας και έξω σας και θα επιστρέψετε στα κλασικά.. Όπου φυσάει ο άνεμος.. Για να δούμε..

Σκορπιός
Αφού τα έχετε κάνει μπάχαλο με τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, το σύμπαν θα σας εκπλήξει ευχάριστα με ένα Παρθένο ή Ιχθύ! Τι σχέση μπορεί να υπάρχει; Καταρχήν ας το πιάσουμε από την αρχή το θέμα. Το 2015, φτιάχνουν οι σχέσεις σας με τα ζώδια που ανέφερα αρχικά. Φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα και επιτέλους λιακάδα. Βέβαια, ο Κρόνος άφησε πληγές και δε ξέρω κατά πόσο θα υπάρξει συνέχεια ή όχι. Πάντως μια συγχώρεση θα τη βρείτε. Ο Παρθένος μπορεί να φέρει μυστήριο και σταθερότητα στη ζωή σας. Ο Ιχθύες το παραμύθι. Όλα σας λείπουν και αυτή τη φορά θα δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό. Τον Ιχθύ μπορεί να τον πνίξετε στο τέλος, αλλά έτσι είναι ένας γνωστός ψυχασθενής..

Τοξότης
Τι χρονιά θα είναι αυτή για εσάς; Απορώ ειλικρινά.. Πάντως αλλάζει πολύ το σκηνικό της ζωής σας, γιατί ο Κρόνος πλέον στο ζώδιό σας, να ξέρετε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πάντα! Μπορεί με τον όμορφο τον τρόπο, μπορεί όμως και με το πιο άγαρμπο! Δηλαδή ξου-ξου σε οτιδήποτε δε σας κάνει. Το σύμπαν για το 2015 φέρνει στη ζωή σας Κριούς και Λιοντάρια. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.. Δυναμικές παρουσίες, με έντονο συναισθηματικό κόσμο και με αρκετή δόση ανεμελιάς, για να σας ξυπνήσουν και να δείτε τη ζωή με διαφορετικό το μάτι. Αυτά θα είναι τα ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν, με τον πιο έντονο τον τρόπο. Ετοιμαστείτε για περιπέτειες, χαλαρότητα και γέλιο πολύ. Σας λείπει αυτό από τη ζωή σας. Μήπως το νέο έτος θα σας κάνει παιδιά ξανά;;;

Αιγόκερως
Λοιπόν αγαπητά μου το νέο έτος θέλει να φέρει ποικιλία στη ζωή σας μεγάλη μπορώ να πω. Ερωτικά θα μπουν δυναμικά οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί. Κάτι θα γίνει εκεί πέρα μαγικό και ένας από αυτούς θα γίνει το ταίρι σας για το 2015! Δύσκολη η επιλογή, αλλά με όλους ταιριάζετε πολύ. Με το Σκορπιό δε ξέρω πού θα βγάλει γιατί ισχυρογνώμων εσείς, κάπως έτσι και αυτός, ανταγωνιστικό το βρίσκω περισσότερο παρά αισθηματικό.. Οι λοιποί είναι της δικής σας της συχνότητας, λίγο ο Καρκίνος μας τα κάνει ροζ, αλλά αν αυτό λείπει από τη ζωή σας, τότε είναι όλος δικό σας..

Υδροχόος
Γλυκά μου όσο και αν το αποφεύγετε, εκεί αυτό θα επιμένει. Το 2015 σας βρίσκει πιο ήρεμους και πιο χαλαρούς και πιο ορεξάτους να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας που ο Κρόνος τις ρήμαξε κανονικά. Τα ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι άλλοι Υδροχόοι. Δε μπορεί να ζήσετε δίχως τη παρουσία τους, την ανάσα τους, την αύρα τους. Βέβαια η μπόρα δεν έχει περάσει, γιατί τόσα χρόνια τους τσακίσατε με την αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σας. Υπάρχουν πληγές που δε κλείνουν και τόσο εύκολα. Είναι οι άνθρωποί σας καιρός να το καταλάβετε και να το εμπεδώσετε αυτό!

Ιχθύες
Ένας αχταρμάς μπορώ να πω. Τίποτα άλλο. Όλα τα ζώδια θα παρελάσουν από τη ζωή σας και θα αφήσουν τα σημάδια τους. Ο Κρόνος βλέπετε από το Τοξότη, σας βάζει τρικλοποδιές και φέρνει αναστατώσεις και φουρτούνες. Ταύροι και Σκορπιοί θα παίξουν το πρωταγωνιστικό το ρόλο. Εκεί θα νιώσετε μια φούντωση που λέμε, μια φλόγα μέσα στη καρδιά. Βέβαια, τα καρμικά τα ζώδια δε θα λείψουν, γιατί η αλήθεια είναι πως μαζί δε κάνετε και χώρια δε μπορείτε. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, πάντα θα βολτάρουν μέσα στη ζωή σας και το 2015, θα έχει μπόλικους από αυτούς.. Ρομαντικοί και ανέμελοι εσείς, κάπως έτσι θα είναι και το σκηνικό.. Βέβαια με αρκετά κενά αέρος..

magicfariel@gmail.com