Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 22/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπήκαμε στη τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, που όλοι τα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Όχι γιατί θα κατέβει ο Αϊ Βασίλης με τίποτα δώρα από τη καμινάδα, αλλά γιατί
επιτέλους θα μας δει και λίγο το σπίτι μας, οι φίλοι μας, η οικογένειά μας..

Και επειδή ο μήνας έχει 22, είναι μαγικό και το νούμερο αυτό.. λέω να αναφερθώ για ακόμα μια φορά στο κύριο Έρωτα..

Παίζει αλλιώς τον καιρό αυτό, νομίζω πως κάνει τον εξερευνητή και φυσικά δουλεύει υπογείως και με άκρα μυστικότητα. Έτσι λοιπόν, έφερε τον Ιχθύ δίπλα μου, μια φοβερή και αξιολάτρευτη προσωπικότητα, για να μου ρίξει το τυράκι και εγώ να τσιμπήσω φυσικά.. χα χα .. εννοείται πως τσίμπησα, γιατί ένας Ιχθύς, ξέρει πότε να σε πλησιάσει, σε βρίσκει σε ευαίσθητη κατάσταση και εκεί κάνει τα μαγικά του… Παρασύρθηκα συναισθηματικά.. Φουρτούνες στο μυαλό μου.. Αλλά είχε πλάκα.. Κακά παιδιά θα σας μαλώσω..
Και επειδή τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, χαμογελώ, γιατί σε αναστάτωσα και εγώ. Φουρτούνες και το χάος φέρνεις;;; Τέτοια θα λαμβάνεις πίσω! Μια σου και μια μου! Γιατί άλλα ζήτησα και άλλα μου δίνεις!

Και στη τελική είμαστε νέοι, όσο νιώθουμε νέοι. Ταμπέλες και περιορισμοί δεν υπάρχουν στα θέλω και στις επιθυμίες.. Γουστάρει η καρδιά σου ακόμα;; Ακολούθησέ την.. Τότε θα είσαι για πάντα νέος.. Συναίσθημα είναι αυτό και γνώση.. 

Και κάπως έτσι σας λέω.. Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Γλυκά μου, μέχρι και τις 24 μουτράκια τέλος! Φεύγουν όλα τα μαύρα τα σύννεφα από επάνω σας και παίρνετε μεγάλη ανάσα και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, αλλά και τα προσωπικά. Μέρα θετική πολύ, για αυτό σήμερα να κανονίσετε εκείνο το ταξιδάκι άμα σας κάνει κέφι, ή μια νέα συμφωνία, ή ακόμα και το τι θα κάνετε μέσα στις γιορτές! Γιατί μετά για να σας είμαι ειλικρινής ξεκινάει ένα αστρολογικό τριήμερο της συμφοράς! Μπλοκάρουν τα πάντα!

Ταύρος
Κάτι καλό θα σας συμβεί σήμερα, που θα σας αλλάξει κατά πολύ τη διάθεσή σας και προς το καλύτερο! Μια νέα πρόταση ίσως, που θα έχει άμεση σχέση με τις ασχολίες σας, θα σας διώξει την ανασφάλεια και τη δυσαρέσκεια που νιώθετε μέρες τώρα. Ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη, θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή και ίσως να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό που έχετε και ας είναι μικρό ακόμα.. Στη πορεία πάντα αλλάζουν τα δεδομένα.

Δίδυμος
Πολύ ωραία ημέρα σας ξημέρωσε και από όλες τις απόψεις! Αν δε φορέσετε το δαχτυλίδι του αρραβώνα, θα σκάσετε! Όλα τα καλά θα σας συμβούν, ακόμα και για μια νέα δουλειά μπορεί να συζητήσετε όπου τα χρήματα θα είναι σαφώς καλύτερα. Τα ερωτικά σας φτιάχνουν, μέσα στις γλύκες σας βρίσκω και στα χαμόγελα. Νομίζω πως είστε στη φωλιά του λύκου και όσο και αν το αποφεύγετε, μια δέσμευση θα τη κάνετε.. χα χα .. θέλετε να σας πω και τη συνέχεια; Η νύφη το έσκασε.. να μια ταινία, παράδειγμα..!!

Καρκίνος
Με κέφια θα ξυπνήσετε και ευτυχώς θα τα διατηρήσετε όλη την ημέρα, αφού σήμερα θα ανεβείτε εκεί στο ροζ το συννεφάκι σας και θα τα δείτε όλα your way! Κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα παιδί. Κάποιοι να αλλάξετε δουλειά. Να βρείτε μια καλύτερη. Κάτι τέτοιες σκέψεις θα κάνετε και κανείς δε θα σας το χαλάσει αυτό, γιατί θα είστε και μες στη γλύκα.. Πάντως αλλάζει η ζωή σας από εδώ και πέρα και πρέπει να το δεχθείτε αυτό, για να προχωρήσετε παραπέρα.

Λέων
Μήπως πήγατε στο γιατρό και τώρα νιώθετε κάπως καλύτερα; Μήπως να πάτε γιατί έχουμε βαρεθεί να σας ακούμε να βήχετε; Δεν έχει αρκούδες. Μη φοβάστε! Μέρα πολύ θετική κυρίως για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Κάτι θα συμβεί απρόοπτο και παίζει να αναλάβετε μια νέα θέση, με νέα καθήκοντα και ένα καλύτερο μισθό. Πάντως αφήστε να σας μιλήσει η ημέρα από μόνη της και μη φέρετε αντιρρήσεις με το παραμικρό. Το σύμπαν κάτι θέλει να σας δώσει!!!

Παρθένος
Παρατήστε τα όλα και ασχοληθείτε ξανά με τον Έρωτα. Καιρός να νιώσετε τα μαγικά του βέλη να σας τρυπούν τη καρδιά και να το απολαύσετε κιόλας. Ναι είναι μέρα φοβερή για να κάνετε ακόμα και μια τρέλα. Αρκετά με τις δουλειές σας, τώρα προέχει η διασκέδαση και οι επιθυμίες σας. Αν και πάλι πέφτουν έξω τα άστρα, τότε ξεκινήσετε γυμναστήριο ή βρείτε μια νέα ασχολία για να εκτονώνετε τα νεύρα σας.

Ζυγός
Με τρελά κέφια ξεκινάει η ημέρα σας και μέσα στα χαμόγελα. Φέτος θέλετε να κάνετε διαφορετικά Χριστούγεννα, να καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι και να τους περιποιηθείτε. Όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνετε μια γενική καθαριότητα, που σημαίνει φωνάξτε γυναίκα να σας βοηθήσει, για να μη χάνετε το χρόνο σας άσκοπα και εσείς οργανώστε αυτό που λέμε ένα gathering ή to know us better! Σίγουρα θα συμβούν απρόοπτα, αλλά είστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια..!

Σκορπιός
Μη σας ακούσω να γκρινιάξετε, θα σας δαγκώσω! Η ημέρα σας αστρολογικά είναι πολύ super, φεύγει και ο Κρόνος.. μια και σήμερα! Πραγματικά θα κάνουμε όλοι μαζί ένα party για αυτό το γεγονός!!!! Ανοίγουν όλοι οι δρόμοι για εσάς, ξεμπλοκάρουν τα πάντα και θα νιώσετε ένα κύμα ευτυχίας να έρχεται όλο κατά επάνω σας! Ταξίδια, νέα δουλειά, νέοι άνθρωποι, όλα αλλάζουν γύρω σας και μπορώ να πω πως βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό!

Τοξότης
Λεφτά έρχονται! Ναι είναι το πρώτο που σας λέω, γιατί θα είναι απρόβλεπτο το γεγονός. Μπορεί να είναι κάτι ξεχασμένα δανεικά, μπορεί ένα μπόνους από τη δουλειά, μπορεί το οτιδήποτε, πάντως λεφτά θα πάρετε και δε θα τα περιμένετε με τίποτα. Πάντως οι δουλειές σας ανοίγουν και υπάρχει φως και μέλλον σε αυτό που κάνετε. Εκεί δηλαδή που νομίζατε πως όλα τέλος, εκεί τελικά υπάρχει πάντα μια νέα αρχή! Μήπως θα πάρετε και προαγωγή;;;

Αιγόκερως
Και Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας και ξεκινούν και τα γενέθλιά σας! Πιο τυχεροί δε νομίζω να υπάρχουν από εσάς! Τι σημαίνει αυτό; Πώς τα επαγγελματικά σας ζητήματα από εδώ και πέρα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και θα μπορέσετε να κάνετε και εκείνο το επιχειρηματικό βήμα που τόσο σκέφτεστε. Ακόμα και προαγωγή ή αύξηση θα πάρετε και τι να σας πω, ανοίγουν οι ουρανοί και πέφτουν διάφορα καλά, μόνο για πάρτη σας, χρυσά μου..!!!


Υδροχόος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και το δουλεύετε ολοταχώς! Είστε δαιμόνια μυαλά και δε θα ησυχάσετε εάν δε γίνει το δικό σας. Η Νέα Σελήνη σας κάνει πιο δυνατούς, πιο δραστήριους και ναι βάζετε στόχους για τα επόμενα βήματά σας. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι μόνο επαγγελματικά τα σχέδια, αλλά παίζουν και τα προσωπικά σας, στη μέση. Δε ξέρω, τι ψάχνετε; Τον έρωτα σίγουρα πράγματα, όμως σε ποια μορφή; Το θετικό της υπόθεσης είναι πως τη βρήκατε την άκρη και νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα κέφια. Έτσι λένε τα άστρα για αυτό μη δω το αντίθετο. Θα νευριάσω! Σήμερα θα το πάρετε απόφαση, πως από εδώ και πέρα θα κάνετε ότι σας αρέσει και όποιος θέλει ακολουθεί. Το καράβι αν είναι δικό σας, χρειάζεται έναν ονειροπόλο καπετάνιο, εσάς δηλαδή και αν το έχετε το θέμα, μη το αφήσετε να φύγει. Ναι πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα που τόσο τα λατρεύετε. Δωράκια, ταξιδάκια, αγάπες και λουλούδια. Σεξ.. Είναι και αυτό στο πρόγραμμα. Ναι ονειρευτείτε, ο Αϊ Βασίλης υπάρχει. Είναι αληθινός..!

magicfariel@gmail.com