Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 04/12/2014, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γεμίζει το φεγγάρι και είμαι κάπως ανήσυχη.. Μπορεί τα σύννεφα να το έχουν καλύψει για τα καλά, αλλά είναι τόσο μαγικό που μας πιάνει ακόμα και στον ύπνο μας.. Σκεφτόμουν πως
έχω καταλήξει εκεί που πρωτο ξεκίνησα.

Όταν ήμουν 12 ετών, αντί να παίζω με τις κούκλες, γκομένιζα να πω την αλήθεια, αθώα μεν, αλλά ήταν σίγουρα τα προεόρτια, του τι θα γινόμουν.. Και επειδή η φαντασία ήταν στο φουλ από τότε, αποφάσισα με τη κολλητή μου, να γράψουμε ένα μυθιστόρημα. Εκείνη τα παράτησε, αλλά εγώ συνέχισα..
Βέβαια όχι μέχρι το τέλος, αφού σε τέτοια ηλικία πιάνεις πολλά στην αρχή τους και μετά τα αφήνεις αφού απλά δε ξέρεις τη συνέχεια ή τη κατάληξη, γιατί δεν υπάρχουν εμπειρίες..

Μετά από 2 χρόνια αποφάσισα να ξανά γράψω κάτι, μαζί με πολλές φιλενάδες μου. Είχαμε ένα τετράδιο και η κάθε μια συνέχιζε την ιστορία από εκεί που την είχε αφήσει η άλλη. Μετά τα έπαιρνα και τα δακτυλογραφούσα στον υπολογιστή μου, έναν Amstrad, μια φορά και ένα καιρό.. Όλες τα παράτησαν, αλλά εγώ συνέχισα, το ολοκλήρωσα και έβαλα και τελεία. …

χα χα .. ύποπτα μας τα λέει το ξωτικό.. πού βρέθηκαν οι εμπειρίες ..τσα;;;

Το παρέδωσα στη Θεία μου, φιλόλογος τότε, για να μου πει τη γνώμη της. Το μόνο που με ρώτησε ήταν αν είχα κάνει σεξ;;;;;; Γέλασε με το ύφος της κλασικής της Διδυμίνας και εν ολίγοις με γείωσε, αφού ήταν κουλτουριάρα και σοφιστικέ και το μυθιστόρημα μου ήταν.. ούτε καν άρλεκιν!!! Με απογοήτευσε η συμπεριφορά της, γιατί δεν είχε τίποτα το ενθαρρυντικό, αντιθέτως ένιωσα την ειρωνεία και την ανάκριση μέσα στο πετσί μου..

Τα χρόνια πέρασαν, απέκτησα εμπειρίες, συναισθήματα, εικόνες και βρήκα το δρόμο μου ξανά. Γράφω και πάλι γράφω και τώρα ξέρω προς τα πού βαδίζω και καμία και κανένας δε μπορούν να μου πουν, τι κάνω, πως το κάνω και γιατί…!!!

Είμαι μια γυναίκα.. με όνειρα, με φαντασία, με στόχους.. Και κάνω αυτό που μου αρέσει… Γράφω…!!!!


Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Εσάς θα σας κάνει πιο ερωτικούς το φεγγάρι αυτό και να νιώθετε και εσείς μια ανησυχία κάπως σεξουαλική. Ορεξούλες για απόψε μυστήριες, αφού φουντώνει η φλόγα μέσα σας και κάπου και κάπως πρέπει να ξεδώσει και αυτή. Δε ξέρω πώς θα το οργανώσετε, όμως φτιάξτε ατμόσφαιρα και φροντίστε να είστε με το σύντροφό σας και μόνο. Είναι μέρα που ίσως ντυθείτε και πιο σεξι από ποτέ, αφού εκπέμπετε εκείνο τον ερωτισμό και πρέπει ο κόσμος να το μάθει..

Ταύρος
Ακόμα μια φοβερή ημέρα για εσάς, νομίζω τα άστρα είναι με το μέρος σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Είστε πιο δυνατοί από ποτέ, νιώθετε επιτέλους εκείνη την αυτοπεποίθηση και προχωράτε αποφασιστικά παρακάτω. Θα έρθουν εκείνα τα ρημαδιασμένα τα λεφτά, τουλάχιστον για εσάς που το παλεύετε όλη μέρα και όλη νύχτα. Είναι μέρες τυχερές πάνω σε αυτό το θέμα, για αυτό δραστηριοποιηθείτε ακόμα περισσότερο..

Δίδυμος
Ερωτική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις.. Φουντώνει η φλόγα που κρύβετε μέσα σας όλο και πιο πολύ και δε ξέρω προς τα πού θα κινηθείτε.. Προς τη σχέση σας, που σας κάνει νούμερα το τελευταίο καιρό;;; ή προς μια νέα κατεύθυνση που έχετε βάλει στο μάτι κάτι χρόνια;; Πάντως ατακτούληδες σας βρίσκω ειδικά όταν νυχτώσει και σίγουρα θα καταλήξετε σε κάποιο κρεβάτι, αλλά θα είναι το δικό σας;;;; ή κάποιου άλλου;;; Μια νέα πρόταση για δουλειά ίσως να σας κάνουν. Να τη δεχτείτε!!!

Καρκίνος
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Ντυθείτε ωραία, να είστε και όμορφοι γιατί κάτι θα σας δώσουν και θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα. Τουλάχιστον αν σας βγάλουν φωτογραφία, να το έχετε όλο το πακέτο. Μπορεί ο σύντροφός σας να σας κάνει εκείνο το δώρο το ξεχασμένο και να τρέξουν δάκρυα χαράς στο προσωπάκι σας. Μπορεί στη δουλειά να σας κάνουν ένα μπόνους, για να σας δείξουν το πόσο σας εκτιμούν. Πάντως χαμογελάστε, ίσως να είναι και η ημέρα σας!!!

Λέων
Ερωτική η ημέρα σας και λίγο επικίνδυνη για τους άπιστους της παρέας. Εσείς οι ερωτευμένοι να χαμογελάσετε γιατί παίζει πολύ να σας πάρει τηλέφωνο σήμερα και να θέλει να σας δει το πρόσωπο. Πάντως κάτι που ξεκίνησε πρόσφατα, τελικά έχει μέλλον, κάτι θα γίνει που θα έχετε πλέον και τις χειροπιαστές αποδείξεις που αποζητάτε καιρό τώρα. Υπάρχει ελπίδα, απλά και εσείς, μην είστε τόσο απόλυτοι και δε χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σας.. Να ντυθείτε ωραία.. you never know..!

Παρθένος
Λοιπόν κρατηθείτε γιατί θα συμβεί το ευχάριστο κουλό και θα συγκλονιστείτε πρώτα εσείς και μετά οι άλλοι. Μια έκπληξη έρχεται ολοταχώς, έχει να κάνει με την οικογένειά σας, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, ή ακόμα και με εσάς τους ίδιους. Ακόμα και πρόταση γάμου μπορεί να σας κάνουν σήμερα και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό!!! Πάντως ότι και αν είναι αυτό, μη τρέξετε να το διαλαλήσετε από εδώ και εκεί γιατί υπάρχει και εκείνο το κακό το μάτι. Να δέσει πρώτα το γλυκό!!!

Ζυγός
Σήμερα θα μεταμορφωθείτε σε εκείνα τα ονειροπόλα τα πλασματάκια και θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα πετάξετε έξω όλα τα λουλούδια και τα διαμάντια του κόσμου και όποιον πάρει ο χάρος! Ο σκοπός σας δε θα είναι να φέρετε κάποια καταστροφή, αλλά όποιος έχει κάνει τη λαμογιά του, θα πάθει ένα σοκ, αφού ούτε να κρυφτεί δε θα προλάβει. Μιλήστε εσείς ελεύθερα, εκφραστείτε αυθόρμητα, άλλωστε θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση το όλο σκηνικό.

Σκορπιός
Κάτι κάνατε εσείς. Μια ζαβολιά ας πούμε;;; Νιώθετε φοβερά με τον εαυτό σας, γιατί ένα στόχο που είχατε βάλει τον πετύχατε και με μεγάλη επιτυχία. Προσπαθώ να καταλάβω. Είναι επαγγελματικό; Ή μήπως σεξουαλικό; Το θέμα είναι πως πετάτε από χαρά και ευτυχία σήμερα, μπορεί να απορήσετε και εσείς με τον εαυτό σας, αλλά τα άστρα σας θέλουν χαρωπούς και ικανοποιημένους. Για αυτό απολαύστε το έτσι όπως σας έρθει γιατί αύριο δε θα είναι το ίδιο!!

Τοξότης
Οτιδήποτε έχετε αποφασίσει να κάνετε, να ξέρετε πως θα υπάρξει και τρελή υποστήριξη από πίσω. Τι έγινε; Θα παντρευτείτε; Θα αλλάξετε δουλειά; Θα μετακομίσετε; Ή θα ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση; Πάντως είναι πολύ θετική η ημέρα σας, για να κάνετε αυτό που βαστάει η καρδιά σας. Θα σας βοηθήσουν, θα σας σταθούν, θα ακούσετε εκείνο το καλό το λόγο, πάντως μη χάνετε το χρόνο σας, στη βράση κολλάει το σίδερο!

Αιγόκερως
Η ημέρα των ευχάριστων εκπλήξεων. Ή λεφτά σας έρχονται ή ο έρωτας! Διαλέξτε και πάρτε, αλλά αφήστε το καλύτερα γιατί όλοι ξέρουμε προς τα πού θα κατευθυνθείτε. Αφήστε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του και να σας πω, όλα τα καλά θα έρθουν προς το μέρος σας, γιατί έχετε τον τρόπο σας εσείς.. Νέες δουλειές, αύξηση εισοδήματος, αγάπες και λουλούδια. Τι άλλο θα μπορούσα να σας πω;;; Πάντως μη λέτε από εδώ και εκεί, γιατί ζηλεύουν και ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Υδροχόος
Τι είστε εσείς; Μη σας χαμογελάσει λίγο η τύχη εκεί στο ψητό μια και έξω. Σήμερα θα μπορέσετε να μιλήσετε για νέες συνεργασίες και φυσικά να θέσετε τους δικούς σας τους όρους και θα σας το κάνουν το χατίρι, να το περιμένετε. Βέβαια, μη ζητήσετε τον ουρανό με τα άστρα γιατί εκεί ξεφεύγει το πράγμα. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, κινηθείτε έτσι όπως σας λέει η καρδιά σας και κάντε πράγματα για να φτιάξετε τη δημόσια εικόνα σας. Τώρα που το σύμπαν σας αγαπά …

Ιχθύες
Ντυθείτε ωραία, φτιάξτε μαλλί, φορέστε αρώματα και βουρ στο γραφείο του διευθυντή! Η ημέρα σας είναι πολύ τυχερή και θα έχετε και εκείνη την ευφράδεια του λόγου και θα μπορέσετε να ζητήσετε περισσότερα χρήματα για πράγματα που ήδη προσφέρετε και έχουν επιτυχία. Δεν υπάρχει ούτε το αύριο, ούτε ντροπές, ούτε αναστολές. Έτσι όπως σας ζητούν να δώσετε τον εαυτό σας με το παραπάνω, κάπως έτσι θα πρέπει να αμείβεστε. Θα το μάθω.. Να είστε σίγουροι!!!

magicfariel