Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 18/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παράξενα μας τα λένε τα άστρα αυτές τις ημέρες. Από σήμερα και μέχρι και τις 20, θα γίνει ο πανικός ο ίδιος. Νεύρα, άγχος, πίεση, λόγια, παρεξηγήσεις, ένας κακός χαμός! Κάτι παράξενο συμβαίνει εκεί
στο σύμπαν, γιατί όπως ήταν το καλοκαίρι μας, αν θυμάστε κρύο, ψυχρό και ανάποδο, κάπως έτσι βλέπω να είναι και τα Χριστούγεννά μας.. Έτσι στις διακοπές, του 2014, πρέπει να κάνουμε χαρακίρι κανονικό.. !!! Μη το ξεχάσουμε το έτος..


Εντάξει οι τυχεροί της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Σκορπιοί! Αυτά τα ζώδια, έχουν απορροφήσει όλη την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Οι λοιποί στο πηγάδι, με τα καθημερινά αφόρητα προβλήματα..

Γκρίνιες.. πολλές γκρίνιες.. μόνο γιορτές δε θυμίζει..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Δύσκολη η ημέρα σας, κυρίως για θέματα οικονομικά. Πάλι κάτι θα συμβεί, θα σας θυμίσουν τίποτα οφειλές σας; Πάντως αυτή τη φορά, παίζει να σας επιτεθούν, πριν προλάβετε να ανοίξετε το στόμα σας. Δε ξέρω αν θα πρέπει να κάνετε πίσω. Αν έχετε δηλαδή τα κατάλληλα επιχειρήματα και μπορέσετε να μιλήσετε με λογική, τότε να επιτεθείτε πάλι πίσω. Αλλιώς χρυσά μου, σας βλέπω με μουτράκια όλη την ημέρα..

Ταύρος
Καλό είναι να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν πιο σφαιρικά. Μην επιμένετε σε απόψεις και συμπεριφορές, που γνωρίζετε πως πληγώνουν τους γύρω σας. Σήμερα είστε εσείς, αύριο ο άλλος, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ακούστε με προσοχή τι έχουν να σας πουν και ένας διάλογος σε ήπιους τόνους, πάντα φέρνει κάποιες λύσεις. Αν ξεφύγετε εσείς, θα ξεφύγουν και οι άλλοι, και μόνο γαυγίσματα ακούω..!

Δίδυμος
Μέρα ζόρικη για εσάς, αφού παίζει να σας φορτώσουν με ένα σκασμό υποχρεώσεις και να ανεβάσετε πίεση. Δε ξέρω τι έχετε πάθει, μπορεί και να σας μάγεψαν, αλλά όλο ναι λέτε το τελευταίο καιρό και αν δείτε λίγο πίσω σας, έχει μαζευτεί ένα βουνό από υποχρεώσεις. Καλύτερα να σταματήσετε τις καλοσύνες και να κοιτάξετε να αντιμετωπίσετε αυτά που ήδη τρέχουν..!

Καρκίνος
Δε ξέρω τι σας τσίμπησε αλλά η διάθεσή σας θα είναι άκρως ερωτική και ρομαντική και δε θα μείνετε μόνο εκεί. Θα κανονίσετε το βραδάκι να πάτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, ή να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και να παίξετε λιγάκι με το σύντροφό σας! Βέβαια η ημέρα σας θα είναι κάπως απρόβλεπτη, αφού κάπως αλλιώς θα εξελιχθεί το story.. Πάντως θετική η ημέρα σας και χαρωπή, από όλες τις απόψεις!

Λέων
Πάλι κάτι θα προκύψει στη δουλειά σας, που θα σας χαλάσει πολύ το κέφι. Αυτή τη φορά δε θα αναλωθείτε σε καυγάδες και κουβέντες ανούσιες, αντιθέτως θα αποτραβηχτείτε εκεί σε μια γωνιά και θα ασχοληθείτε εξολοκλήρου από μόνοι σας. Καλά θα κάνετε να το αντιμετωπίσετε κάπως έτσι το θέμα σας, δηλαδή να μην αφήσετε κανέναν να ανακατευθεί περεταίρω.. Ο δικός σας ο τρόπος θα έχει αποτέλεσμα.

Παρθένος
Γλυκά μου, προσοχή στο τιμόνι! Τίποτα άλλο δε σας λέω. Εντάξει το ξέρουμε πως έχετε αμέτρητα πράγματα μέσα στο μυαλό σας, είστε και αγχωμένοι μέχρι θανάτου, αλλά έτσι όπως πάτε, θα χαλάσετε την ημέρα σας, που από αστρολογικής άποψης, είναι μια χαρά. Αφήστε κάποιον άλλον να οδηγήσει, μη μιλάτε στο κινητό ακατάπαυστα, βάλτε προτεραιότητες και πάρτε βαθιές ανάσες. Όλα θα γίνουν, έτσι όπως τα θέλετε!

Ζυγός
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Κάτι θα συμβεί σήμερα, που με ένα μαγικό τρόπο θα το αντιμετωπίσετε και θα εντυπωσιαστείτε και εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας, όπως και οι άλλοι. Το μυαλό σας ξέρετε, είναι το δυνατό σας το σημείο και όταν έχετε τα κέφια σας, τότε κάνετε θαύματα. Άμα θέλετε, βλέπετε και το μέλλον, κάτι τέτοιο ίσως να συμβεί και να ανατριχιάσετε ολόκληροι. Ακόμα και οι επιδόσεις σας στο σεξ, έχουν βελτιωθεί.. Παίρνετε κάτι μήπως;;;; ή φυσική κατάσταση;;;

Σκορπιός
Όλο ιδέες είστε και πάλι μέσα στα χαμόγελα. Δυο μέρες τώρα σερί, φτου-φου, μη σας ματιάσω. Σήμερα οτιδήποτε μπει στο μυαλό σας, θα το κάνετε πραγματικότητα. Μπορεί να είναι ακόμα και μια πολύ τρελή σκέψη, ακόμα καλύτερα για εσάς. Είναι μέρα που δε χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σας κανέναν και να πράξετε όπως προστάζει η καρδιά σας. Μπορεί να είναι επαγγελματικό το βήμα, μπορεί όμως και ερωτικό… Τίποτα δε σας σταματά..

Τοξότης
Μέρα δύσκολη και άκρως καταπιεστική. Ξαφνικά θα σας ανακοινώσουν πως πρέπει να παραδώσετε τη δουλειά σας νωρίτερα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει άμεσα να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε και αυτό φυσικά απαιτεί πολύ από το χρόνο σας. Μη βγάλετε κιχ που λένε, να πέσετε με τα μούτρα, γιατί δε πρέπει να γίνει κάποιο λάθος και φυσικά ούτε να ακουστεί το όνομά σας. Καλύτερα να μεταμορφωθείτε σε ένα φαντασματάκι… αόρατο!

Αιγόκερως
Υπάρχει κάποιο άτομο που όλο σας παίρνει τηλέφωνο, σας στέλνει μηνύματα. Θέλει οπωσδήποτε να σας συναντήσει. Εσείς όλο έχετε δουλειές, όμως καλά θα κάνετε να σταματήσετε να το αποφεύγετε. Κάτι καλό έχει να σας πει. Μπορεί ακόμα και να σας κάνει μια νέα πρόταση και να είναι η έκπληξη του αιώνα. Πάντως η ημέρα σας είναι καλή, η καρδιά σας πιο ζεστή, για αυτό κάντε εκεί πέρα το θαύμα σας και αφήστε το θέατρο για άλλες περιπτώσεις..

Υδροχόος
Τι έγινε; Ο εγωισμός σας χτύπησε πρωί-πρωί;; Με το καλημέρα;; Σήμερα θα είστε πολύ αυστηροί και με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους. Μπορεί η διάθεσή σας να είναι καλή, αλλά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ξανά στο προσκήνιο. Υποστηρίξτε τη θέση σας, με επιχειρήματα και λογική, αν υπάρχουν φυσικά και μην αφήσετε κανέναν να σας τη βγει με κόκκινο. Βέβαια ο τρόπος σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Για να δούμε..

Ιχθύες
Θέλετε επειγόντως διακοπές. Ναι σήμερα το μυαλό σας θα βρίσκεται κάπου εκεί, στα ταξίδια και στους μακρινούς προορισμούς. Κάποιοι μπορείτε να οργανωθείτε από τώρα και να οργανώσετε τις γιορτές σας. Κάποιοι άλλοι, ανοίξτε κανά περιοδικό, βάλτε εκεί κανά ντοκιμαντέρ, ταξιδέψετε εγκεφαλικά, γιατί και αυτός ο τρόπος είναι ωραίος και μοναδικός. Πάντως το φευγάτο, είναι το στοιχείο σας και θα το νιώσετε έντονα μέσα στο πετσί σας..

magicfariel@gmail.com