Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 27/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι μέρα έχουμε σήμερα;;; Σάββατο.. Τι ωραία που είναι να χάνεις τις ημέρες, την ώρα και γενικά οτιδήποτε θεωρείται περιοριστικό.. Φοβερά Χριστούγεννα;; Πώς δε πήγαμε και
στη παραλία για μπάνιο. Βέβαια χαλάει ο καιρός, άντε θα δούμε και εμείς εδώ στην Αθήνα λίγο χιονάκι ή πάλι θα μας ξεσηκώσουν άδικα..;;

Το ζητούμενο δεν είναι να πάω στο βουνό για να δω χιόνι. Είναι να ξυπνήσω και να τα βρω όλα κατάλευκα. Πόσο λατρεύω το σκηνικό αυτό.. Γίνομαι 5 χρονών για πλάκα. Ντύνομαι καλά και βγαίνω έξω, μέσα στο κρύο και στη παγωνιά και κάνω βόλτες με τα πόδια.
Η ησυχία που έχει είναι απερίγραπτη. Είμαι και πρωινός τύπος, συνεπώς το χιόνι είναι απάτητο, ακόμα χιονίζει και η ατμόσφαιρα, τόσο καθαρή. Μπορώ να περπατώ για ώρες. Μέχρι να μουλιάσει όλο μου το είναι. Δε με νοιάζει καθόλου.


Αλλά μετά θα γυρίσω σπίτι μου. Στη φωλίτσα μου. Στο τζακάκι μου. Και μετά όλα έχουν την αξία τους, που είναι ανεκτίμητη φυσικά αν και δεδομένη πολλές φορές.. Πόσο θέλω να χιονίσει…

Το λέει και το τραγούδι.. Let it snow, let it snow, let it snow..


φιλάκια ξωτικούλια μου..


Κριός
Και σήμερα μέσα στα μουτράκια είστε. Μα τι έχετε πάθει μέρες που είναι. Διαισθάνεστε πως κάτι δε πηγαίνει καλά. Βέβαια τα φαινόμενα απατούν, για αυτό πριν ξεστομίσετε κάτι ή πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση, καλά θα κάνετε να το ψάξετε πρώτα. Αφήστε να ξεδιπλώσει πρώτα το κουβάρι και μετά βγάζετε το πόρισμα. Μη βιάζεστε και μη φαντάζεστε διάφορα. Μόνοι σας προκαλείτε τα δυσάρεστα..

Ταύρος
Όσο και αν βαριέστε, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας την εμφάνιση. Το βράδυ έχει έξοδο, είτε το θέλετε, είτε όχι. Δε θα το μετανιώσετε στη πορεία για αυτό κοιμηθείτε, ξεκουραστείτε, φάτε καλά, γιατί το πρωί επιστρέφετε στο σπίτι. Μέρα που θα συναντήσετε φίλους και γνωστούς, ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και αστρολογικά η βραδιά σας θα είναι πολύ super!

Δίδυμος
Φοβερή η ημέρα σας και πολύ θετική μπορώ να πω. Σήμερα ίσως να πάρετε και ένα μπόνους ή ακόμα να γίνετε και το παράδειγμα στη δουλειά σας. Πάντως το μπράβο το ακούτε και παίρνετε τα επάνω σας, όπως και γεμίζει και το πορτοφόλι σας με το κάτι της παραπάνω. Μπορεί ακόμα να σας κάνουν και μια νέα πρόταση, πολύ καλύτερη και αυτό να ικανοποιήσει τον εγωισμό σας. Χαμογελάστε, ντυθείτε ωραία και βγείτε να γοητέψετε τα πλήθη..

Καρκίνος
Αρκετά με τις γκρίνιες και τα βάσανα, είπατε ότι είχατε να πείτε μέρα να ξανά αγαπήσετε με το ταίρι σας, τους φίλους σας και φυσικά τον εαυτό σας. Ζητήστε ένα συγγνώμη εκεί πέρα ή κάντε καλές πράξεις για να φτιάξει το κλίμα και να επανέλθουν οι ισορροπίες. Τώρα που σκέφτεστε με καθαρότερο μυαλό, μήπως ήσασταν και λίγο υπερβολικά ζηλιάρηδες; Τι σας κάνανε καλέ;

Λέων
Θα έχετε πολύ καλή διάθεση όλη την ημέρα και αυτό μεν είναι φοβερό από την άλλη λίγο επικίνδυνο, αφού μπορεί και να ξεπαραδιαστείτε κιόλας. Βάζετε πάλι το χέρι στη τσέπη, όμως όχι για τον εαυτό σας, αλλά κυρίως για τους άλλους. Θέλετε να μοιραστείτε ότι έχετε, να σκορπίσετε χαρά και να βοηθήσετε και κάποιον που ίσως να έχει την ανάγκη σας. Πάντως πράξτε όπως νιώθετε, αλλά λίγο μέτρο δε βλάπτει..

Παρθένος
Εσείς οι μοναχικοί της παρέας, κάνατε μια γνωριμία πρόσφατα η οποία σας έχει γοητέψει και θα το προχωρήσετε το θέμα κανονικά. Επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος που να σας καταλαβαίνει και όχι μόνο. Υπάρχει επικοινωνία, εγκεφαλική, πολύ σημαντικό αυτό και χαμογελάτε μετά από πολύ καιρό. Κρατήστε αυτό που ήρθε και μπείτε σε διαδικασία σχέσης.. Ίσως να είναι αυτό που λέμε .. The One!

Ζυγός
Η ημέρα σας θα είναι πολύ όμορφη και ρομαντική. Έχετε καλή διάθεση και μετά τα παρατράγουδα των οικογενειακών στιγμών, θα μπορέσετε να βρείτε χρόνο για την ερωτική σας τη ζωή. Σήμερα θα μπορέσετε να δείξετε στο άτομο που σας αρέσει, λίγο ενδιαφέρον παραπάνω, μπορεί να του κάνετε και ένα δώρο, πάντως μέσα στις γλύκες σας βρίσκω και τα νάζια. Δε πιστεύω να κάνατε κάποια βρομοδουλειά..;;;

Σκορπιός
Ψυχολογικά είστε μια χαρά. Όμως σας λείπει κάποιο άτομο. Το μυαλό σας συνεχώς θα τριγυρνά στον άνθρωπο που τέτοιες μέρες, σα πέρσι ας πούμε και σα πρόπερσι ήσασταν μαζί, με πολύ τρέλα, πάθος και μουσική.. Θέλετε να το δείτε; Να του μιλήσετε ίσως; Σηκώστε το τηλέφωνο και κάντε το! Σειρά σας, να δείξτε στους άλλους το πώς νιώθετε και κατά πόσο τους εκτιμάτε.. Θα νιώσετε τέλεια..!!!

Τοξότης
Μέσα στις γλύκες θα είστε σήμερα και τα καμώματα. Αφού τα κάνατε όλα λίμπα, δε σας παίρνει άλλο για φασαρίες και εντάσεις. Κάντε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να αγαπήσετε ξανά με το ταίρι σας, τους φίλους σας, τους γονείς σας. Μήπως να τους παίρνατε και ένα δωράκι;; Πάντως η ημέρα είναι ιδανική για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους. Μη μένετε μόνοι και χαμογελάστε..

Αιγόκερως
Λύθηκαν τα κακά τα μάγια, είστε πιο ήρεμοι και πιο ήσυχοι και θα κάνετε πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο τις προηγούμενες ημέρες. Βασικά ας είστε αθόρυβοι και χαμογελαστοί και αφήστε λίγο τους άλλους να πρωταγωνιστήσουν. Είτε ο σύντροφός σας, είτε οι φίλοι σας. Ξέρουμε για τις ηγετικές σας ικανότητες, αλλά αν θέλετε να φτιάξει το κλίμα, τότε κάντε τα πάπια. Πολύ σας το λέω τελευταία.. πα πα πα πα …

Υδροχόος
Γλυκά μου σήμερα λέει το σύμπαν πως θα γίνετε πολύ καλά παιδιά. Φτου μη σας ματιάσω γιατί δε το πιστεύω με τίποτα. Επιτέλους θα κάνετε τη προσέγγιση απέναντι στο άτομο που έχετε βαθιά μέσα στη καρδιά σας και το εκτιμάτε ιδιαιτέρως. Θα πείτε τη καλή σας τη κουβέντα, θα δείξτε τις αληθινές τις προθέσεις σας και ξαφνικά θα κάνετε τα μαγικά σας και όλα μέλι γάλα. Άμα πραγματικά νιώθετε κάπως έτσι, να το κάνετε, γιατί και εσείς θα νιώσετε ωραία με τον εαυτό σας και θα εκπλαγεί το άτομο αυτό!!!

Ιχθύες
Κάτι τρελό θα κάνετε σήμερα, να το περιμένετε. Προφανώς βαρεθήκατε τον ύπνο και το φαί και μπορεί να κάνετε ακόμα και extreme sports. Εντάξει αν είστε νιάτο, δε το συζητάμε κιόλας, αλλά αν είστε άνω των 40, ξανά σκεφτείτε το, γιατί η πατερίτσα δεν είναι και πολύ σέξι. Αυθόρμητους πολύ σας βρίσκω, λίγο χαζοχαρούμενους, αλλά έτσι είναι οι γιορτές. Ανέμελες και χαρωπές. Το νου σας όμως..

magicfariel@gmail.com