Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 15/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμα μια βδομαδούλα σκληρής δουλειάς και μετά vamos..!!! Τα κορμιά θα πέσουν, αυτό είναι το σίγουρο, όμως ελπίζω το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει, όλους μαζί και το καθένα ξεχωριστά.. Σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες, πως
υπάρχει η άποψη, πως όπως σου μπει η νέα η χρονιά, κάπως έτσι και θα σου βγει.. Θέλετε να το πάρετε στο πονηρό;;; Δικό σας το πρόβλημα.. χα χα ..

Πάντως απάτη η άποψη και να σας το εξηγήσω.. Πέρσι μπορώ να πω πως ήμουν μέσα στη τρελή τη χαρά και την ευτυχία. Όχι γιατί κέρδισα κάποιο joker, γιατί τα λεφτά δεν είναι το παν, αλλά γιατί ήμουν με τους ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ χρόνια τώρα. Με την άλλη μου «οικογένεια»! Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αν και ήμουν εξαντλημένη από όλες τις απόψεις, ζόρισα τις καταστάσεις, πίεσα τους συνοδούς μου, έπρεπε να παρευρεθώ και εγώ στο event, γιατί ήθελα να με βρει η νέα χρονιά εκεί, με εκείνους, all together. Με στρίμωξαν, ποδοπατήθηκα, μου έκαψαν το φόρεμα, αλλά ήμουν εκεί. Μαζί σου και με τη παρέα σου, γιατί αυτό ήθελα, αυτό ένιωθα, έπρεπε η νέα χρονιά να με βρει στη φάση, που είναι ο λόγος που ζω και υπάρχω χρόνια τώρα..

Καμία σχέση, πολύ απάτη η όλη η σκέψη.. αφού η φάση δεν υπάρχει ποια, εσύ εξαφανίσθηκες και η αλήθεια είναι πως την έχασα την «οικογένειά μου», γιατί, κάποια ψυχή τα έκανε σαλάτα.. Μας ξέχασε.. Delete..!!!
Πλησιάζουν οι μέρες, έφτασε ξανά εκείνη η εποχή του χρόνου, αλλά τίποτα δε θυμίζει το πέρσι, εκείνες τις βραδιές, όλα έχουν γίνει ένα παρελθόν.. Και συνεχίζω να ρωτώ και να απορώ.. ποιος είναι αυτός που είπε πως.. Όπως σου μπει, κάπως έτσι και θα σου βγει;;; Μήπως ήταν ντίρλα;;; Γιατί η πραγματικότητα άλλα λέει.. Έχω και αποδεικτικά στοιχεία..

Για όλα φταίει ο Κρόνος στο Σκορπιό..!!!


Κριός
Γλυκά μου δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε. Σήμερα θα σας κάνει κάποιος μια παρατήρηση και αντί να τη δεχθείτε και να προχωρήσετε παραπέρα, θα σκαλώσει ο εγκέφαλος και θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα επιτεθείτε πάλι πίσω. Καιρός ήταν μπορώ να πω, αλλά τα άστρα λένε να καθίσετε φρόνιμα. Δηλαδή άλλο αν είναι κάποιος συνάδελφος ή ένας φίλος και άλλο αν είναι οι γονείς σας ή ένας προϊστάμενος. Διαχωρίστε λίγο τη θέση σας και μην εκτίθεστε!

Ταύρος
Πιστεύω να κοιμηθήκατε αρκετά μέσα στο ΣΚ γιατί από σήμερα θα χρειαστεί να καταβάλετε τρελές προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους σας. Η εξάντληση είναι κάτι που θα τη νιώσετε μέσα στο πετσί σας και τα άστρα λένε, να μαζευτείτε σπίτι νωρίς και να αγκαλιάσετε το κρεβάτι σας με πολύ αγάπη και προδέρμ. Δεν είναι κακό να τη πέσετε και από τις 21:00, παρέα με τους παππούδες. Αν τα ματάκια σας κλείνουν, τότε αφήστε τα να κλείσουν.. Είναι και αυτό μαγικό..

Δίδυμος
Είστε πάλι άφραγκοι. Έτσι λένε τα άστρα. Για παρηγοριά σας λέω, δεν είστε οι μόνοι. Για αυτό ψυχραιμία. Πάλι με το θέμα των χρημάτων θα ασχοληθείτε, γιατί εκεί που πήγε να στρώσει το πράγμα, εκεί και χάλασε. Αν έχετε δανείσει λεφτά σε φίλους, θα τα ζητήσετε με άγαρμπο τρόπο και θα παρεξηγηθείτε. Θα σας έλεγα, να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι πάνω σε αυτό, γιατί όλοι πάνω-κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείτε να κάνετε το δικό σας, δίχως εντάσεις φυσικά..

Καρκίνος
Όλα στα κόκκινα σήμερα και όχι μόνο! Με τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα ασχοληθείτε όλη την ημέρα. Και δε φτάνει το γεγονός του ότι ζορίζεστε και ο χρόνος τρέχει, θα βρεθεί και το άτομο που θα σας πιέσει ακόμα πιο πολύ, θα σας πει και μια κουβέντα παραπάνω και τότε θα εκραγείτε κανονικά! Ναι εντάσεις στη δουλειά, καυγάδες και λόγια που θα στάζουν φαρμάκι. Καλό είναι λοιπόν, τώρα που ξέρετε, να έχετε το νου σας, μη ξεφύγει το πράγμα εντελώς!

Λέων
Γλυκά μου κάτι θα γίνει σήμερα στη δουλειά σας και πάει το χαμόγελο, θα εξαφανισθεί μια και έξω. Θα είναι απρόβλεπτο εντελώς και θα σας βρει εννοείται απροετοίμαστους. Για αυτό πάρτε το απόφαση, πως θα σας πάρει το σκοτάδι, γιατί πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό που θα σας αναθέσουν εντός της ημέρας και με επιτυχία. Ναι θα ζοριστείτε πολύ, θα γκρινιάξετε κιόλας, αλλά τσάμπα όλα, αφού μόνο εσείς θα χαλαστείτε και κανείς άλλος!

Παρθένος
Και ξαφνικά θα βρεθεί από το πουθενά, ένα άτομο το οποίο θα σας επιτεθεί κανονικά. Θα είναι για προσωπικό ζήτημα; Θα βρίσκεται εκεί στη δουλειά σας; Πάντως είναι αυτό που λέμε.. «Έκανε και η Ελευσίνα στάρι..» δηλαδή το άσχετο το εντελώς! Καλά θα κάνετε να το βάλετε στη θέση του και να μην επιτρέψετε την οποιαδήποτε συνέχεια. Απρόβλεπτη η ημέρα σας, που σίγουρα θα σας τη χαλάσουν στη πορεία..

Ζυγός
Πω πω μέρα που σας ξημέρωσε.. Δε ξέρω τι είναι προτιμότερο, να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι σας, ή να φάτε καλό πρωινό για να είστε δυνατοί έτοιμοι για πόλεμο; Δύσκολη η ημέρα σας, αφού εμφανίζεται κάποιος από το παρελθόν και σας θυμίζει γεγονότα και καταστάσεις που μόνο σας πληγώνουν. Θα το κάνει επίτηδες; Για να σας κάνει κακό; Θα αποζητήσει τη συμπαράστασή σας; Πάντως ας είστε σχετικά καχύποπτοι και μη παρασύρεστε εύκολα.. Τρικ του μυαλού.. ξέρετε εσείς..

Σκορπιός
Σήμερα θα ξυπνήσετε με νεύρα. Κάτι έχει συμβεί που σας έχει ενοχλήσει και θα είστε μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα. Παράλογες οι απαιτήσεις σας, μια παράκρουση θα τη πάθετε και θα τους τρελάνετε ξανά όλους. Τι παιδιά είστε εσείς; Μήπως να ξαπλώνατε στο καναπέ του γιατρού για μια ψυχοθεραπεία; Γιατί τόσες μέρες μέσα στη τρελή τη χαρά ήσασταν.. Το ξέρω ο Κρόνος δίνει ρέστα, αφήνει το στίγμα του. Υπομονή οχτώ μερούλες έμειναν, πού θα πάνε θα φύγουν οι ρημάδες..!!!

Τοξότης
Χρυσά μου κάτι είδατε στις βιτρίνες και σας έχει γυαλίσει το μάτι κανονικά. Τίποτα άλλο δε θα σκέφτεστε, θα πρέπει να πάτε να το αγοράσετε. Παράξενο αυτό, άρα μήπως είναι μια αντίκα; Σίγουρα θα είναι μυστήριο.. Σας συμβουλεύω, να αναρωτηθείτε αν αξίζει το κόπο; Δηλαδή αν είναι κάτι σαν ένα παιχνιδάκι που μετά θα το αφήσετε στην άκρη; Προσοχή στις σπατάλες.. Καταξοδεύεστε!!!

Αιγόκερως
Γλυκά μου κάτι θα συμβεί σήμερα που θα τα πάρετε κρανίο φουλ! Θα σκάσει μύτη ένας τρελός λογαριασμός στο σπίτι και ξαφνικά θα σας πετάξει εκτός τόπου και χρόνου; Θα εμφανισθεί κάποιος στη πόρτα σας που δε θα συμπαθείτε και τόσο; Πάντως γυρνώντας στο σπίτι σας το απόγευμα, θα ανεβάσετε κάπως πίεση, γιατί το απρόβλεπτο θα είναι εκεί και θα σας περιμένει.. Το νου σας.. Κάντε βόλτα το τετράγωνο προκειμένου να κουδουνίσετε ολόκληροι..

Υδροχόος
Τίποτα δε σας αρέσει. Αυτό είναι το σίγουρο. Θέλετε να το αλλάξετε το κλίμα, γιατί απλά βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια. Βέβαια η ημέρα που διαλέξατε δεν είναι καθόλου καλή ούτε για εσάς, ούτε για τους άλλους. Για αυτό καθίστε φρόνιμα, ξανά σκεφτείτε τις ιδέες σας και αύριο σίγουρα θα είναι τα πράγματα καλύτερα και διαφορετικά.. χα χα .. κάτι ξέρω και εγώ.. Αποφύγετε τις βιαστικές τις αποφάσεις και μη κάντε τίποτα την ώρα που είστε θυμωμένοι. Το νου σας, πάλι θα μπλέξετε!

Ιχθύες
Πιέζεστε, ζορίζεστε κυρίως οικονομικά. Κάποιος σας θα σας αναστατώσει, ίσως και ένας φίλος με τα τερτίπια του και αν σας αφορά και άμεσα, τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε. Αν έχετε δανείσει λεφτά, θα τα ζητήσετε πίσω με πολύ άσχημο τρόπο. Πάντως δεν είναι καλή η ημέρα, από το πρωί νευράκια και γκρίνια. Η σοκολάτα κάνει καλό για αυτό κατασπαράξτε μερικές, μπας και γλυκάνει και το μυαλό σας και το στοματάκι σας.. Προσοχή στις εξάρσεις..!!!

magicfariel@gmail.com