Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Το Ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως by F’Ariel!

Αιγόκερως, το ζώδιο των Χριστουγέννων, το ζώδιο που καλωσορίζει το νέο έτος κάθε φορά, ο άνθρωπος κλειδί στην όλη ιστορία. Οι πλανήτες θα κάνουν party πάνω από το κεφάλι σας και
θα θολώσουν πολύ τα νερά κυρίως στο θέμα των σχέσεων.

Από τη στιγμή που μπαίνει ο Κρόνος στο Τοξότη, ξεκινάει το πανηγύρι. Ο Ποσειδώνας, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, από όπου και αν βρίσκονται, θα σας φέρουν ψευδαισθήσεις και σκοτάδια. Θα συμβούν διάφορα γεγονότα, βασικά θα βιώσετε συμπεριφορές από ανθρώπους που δε το περιμένατε. Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, μπορεί όμως και οι άμεσοι οι συνεργάτες σας. Για αυτό να περιμένετε εντάσεις και η συμπεριφορά σας να είναι άκρως εκρηκτική.

Θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα είναι χαρωπές και αισιόδοξες, όμως θα είναι λίγες. Να κρατηθείτε από εκεί και κάθε φορά που θα σας συμβαίνει κάτι κακό, να τις θυμάστε για να περνάει ο θυμός σας. Δυστυχώς με τους πλανητικούς συνδυασμούς αυτούς, δε θα μπορέσετε να δείτε με καθαρό μάτι, το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.

Την ανάσα θα τη πάρετε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όπου εκεί θα διαλέξετε το σύντροφο της ζωής σας, ή το αντίθετο, να χωρίσετε και να βρείτε την υγειά σας. Εσείς θα επιλέξετε.

Επαγγελματικά τώρα, μη περιμένετε και θαύματα. Ναι μεν θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας το τι πραγματικά θέλετε, αλλά περισσότερο θα δουλέψετε σκληρά για να θέσετε τις βάσεις, για ένα καλύτερο μέλλον. Να βάλετε όρια και περιορισμούς, να κάνετε χρονοδιαγράμματα, γιατί θα πρέπει να κινηθείτε με πειθαρχία και σύνεση.
Εντάξει δε χρειάζεται να κλειδωθείτε μέσα στο μαγαζί σας, ή στο γραφείο, απλά να οργανωθείτε καλύτερα.

Οικονομικά τώρα το χρήμα συνήθως έρχεται κατά επάνω σας. Του αρέσετε ένα πράγμα, άσχετα αν εσείς το σπαταλάτε από εδώ και εκεί. Έξοδα απρόοπτα προκύπτουν, εκκρεμότητες, φθορές, πάλι μια από τα ίδια, αλλά πάλι θα ξελασπώσετε τη τελευταία τη στιγμή. Μην επενδύσετε σε κάτι νέο, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Από την άλλη αν βρήκατε κάτι που σας συναρπάζει, κάντε το βήμα, αλλά με προσοχή. Όχι Μάρτιο, όχι Σεπτέμβριο, γιατί οι εκλείψεις δε φέρνουν κάτι το θετικό!

Να κοιτάξετε να διασκεδάζετε περισσότερο, γιατί το έχετε ανάγκη και αυτό και στη τελική, αν χρειάζεται να πάτε σε ένα ψυχολόγο. Δεν είναι ντροπή, αντιθέτως το ψυχολογικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς, αφού επηρεάζει άμεσα την ομορφιά σας, τη δουλειά σας και τη σχέση σας. Προσέξτε τη διατροφή σας και γυμναστείτε. Ανανεωθείτε για να δείτε τα πράγματα διαφορετικά..

Μέρες που θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί είναι: 04/01 05/01 15/01 21/01

Άκρως ερωτική ημέρα 26/01

magicfariel@gmail.com