Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Τα σημάδια που λένε πως το μάτι του παίζει..

Αν και αγαπώ πολύ τους άντρες, δηλαδή πεθαίνω για το γνήσιο το αρσενικό, δε παύω να είμαι μια γυναίκα.. Ποτέ μη το ξεχνάτε και αυτό!

Με αφορμή λοιπόν
μια συζήτηση που είχα με μια φιλενάδα μου Ιχθύες, μου ξύπνησε η φαντασία, μου ήρθε η όρεξη και σκέφτηκα να γράψω..

Ο άντρας είναι το αιώνιο παιδί.. Ξεκινάμε απο εκεί. Για να το κατακτήσεις, δε χρειάζεται να είσαι 2 μέτρα, ούτε κοκαλιάρα, ούτε απαραίτητα ξανθιά.. Αυτά που χρειάζονται, είναι ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, η εξυπνάδα! Δηλαδή όταν μπεις μέσα στο μυαλό του, τότε ρουά ματ! Εκεί κρύβεται όλο το μυστικό. Πουθενά αλλού.. Το μυαλό μετά παίζει τα δικά του τα παιχνίδια. Ξυπνάει τη φαντασία και γίνεται το έλα να δεις!!! Τότε γλυκιά μου έχεις νικήσει!

Στα μικρά τα παιδιά τι αρέσουν; Τα γλυκά, τα χάδια, τα παραμύθια, τα παιχνίδια, η αγάπη, η φροντίδα και το προδερμ που λέμε.. Έτσι είναι και ο άντρας. Αυτά θέλει, αυτά ψάχνει, αυτά αποζητά, αιώνες τώρα..

Μερικοί είναι ασυμμάζευτοι φυσικά αφού το παιχνίδι δε λέει να σταματήσει, αλλά ίσως και αυτός να είναι τρόπος ζωής!

Όλα καλά ως εδώ.. Έτσι δεν είναι;

Και συνεχίζω..

Τα μικρά τα παιδιά βαριούνται και εύκολα. Δε θέλουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Τους αρέσει η ποικιλία. Γιατί ακόμα μαθαίνουν, είναι περίεργα και το ταξίδι στο άγνωστο τα συναρπάζει.. να γιατί βάζουν και τα χέρια στη πρίζα μερικές φορές..

Και εδώ ξεκινάνε τα παρατράγουδα..


Ξαφνικά ο κύριος θέλει να βγει με τους φίλους του. Μέχρι πρότινος δε σηκωνόταν απο το καναπέ. Εντάξει να πάει να ξεσκάσει, αλλά αν γίνεται συστηματικά και πιο συχνά, σημαίνει πως πρέπει να δώσετε σημασία. Δηλαδή να πάτε μαζί του! Να γνωρίσετε τους φίλους του. Αν αντιδράσει, τότε γλυκές μου κάτι βρωμάει εδώ πέρα..

Αν αλλάξει άρωμα, ή στυλ, ρωτήστε το γιατί; Παρακολουθήστε τις κινήσεις του. Είναι για να εντυπωσιάσει εσάς, ή μήπως παίζει το ματάκι του;; Να πάτε μια βόλτα απο τη δουλειά του. Μήπως άλλαξε γραμματέα; Μήπως υπάρχει κάποια ύπαρξη εκεί; Αφού δε πάει πουθενά αλλού πέρα απο το σπιτι και τη δουλειά.. Ένα ντου απο παντού, είναι πάντα μια ωραία έκπληξη!

Είναι σπίτι χαλαρός. Σερφάρει στο διαδίκτυο. Στα γνωστά social media, με τους φίλους και τις γνωριμίες τις άγνωστες. Σηκώνεται να πάει στο μπάνιο. Αν τα αφήσει όλα ανοιχτά, τότε σημαίνει πως δεν έχει κάτι ένοχο να κρύψει. Βέβαια, μπορεί να είναι και μπλόφα. Αν όμως απενεργοποιήσει όλους του τους λογαριασμούς, έστω και για τα λίγα λεπτά που θα σηκωθεί, τότε ύποπτα τα πράγματα. Δε λέω να του κλέψετε τους κωδικούς, είναι ανήθικο κάτι τέτοιο, αλλά με τη πρώτη ευκαιρία, να ψάξετε λίγο τα μηνύματά του, ακόμα και απο το κινητό μπορεί να γίνει αυτό.. Η τεχνολογία, τόσο γλυκιά και άτιμη!

Αν παίρνει το κινητό του παντού, το έχει κάτω απο το μαξιλάρι του, ακόμα και στο μπάνιο, μιλάει ψιθυριστά, σταματάει ξαφνικά τις συζητήσεις, λέει μισόλογα και κλείνει το τηλέφωνο, δε χρειάζεται και πολύ σκέψη.. Είναι ένοχος απο πάνω ως κάτω..

Σε ποια ζώδια ανήκουν; Να το πούμε και αυτό;

Κριός
Μεγάλος απατεώνας!

Δίδυμος
Ο Ψεύτης!

Ζυγός
Ο Μαλαγάνας!

Σκορπιός
Έχει διπλή ζωή. Ο σκοτεινός ο τύπος..

Τοξότης
Ο φιλελεύθερος..

Υδροχόος
Ο άπιαστος..

Ιχθύες
Ο ηθοποιός..


Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια δύσκολα παντρεύονται και εύκολα χωρίζουν και ξανά παντρεύονται αλλά μπορεί και να μη το κάνουν και ποτέ.. Βλέπουν τη ζωή με άλλο μάτι και είναι σίγουρα τα αιώνια τα παιδιά που χρειάζονται πολύ περισσότερη αγάπη και φροντίδα απο τα συνηθισμένα.. Είναι όμως και οι τέλειοι εραστές.. Αυτό πού το πάτε.. Φωτιά που καίει ο καθένας απο αυτούς ξεχωριστά..

Μη τους κρεμάσετε απόψε επειδή το ξωτικό παραλογίζεται.. χα χα ..

Αλλά μιας που χειμωνιάζει ας ανάψουμε και μερικές φωτιές..

Καλό σας βράδυ..

magicfariel