Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 13/12 – 14/12/2014, by F’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να πω, το σύμπαν τα έχει βάλει με τη πάρτη μου και το πολεμώ πάλι πίσω! Δεν υπάρχει περίπτωση, να μη γίνει το δικό μου, αφού
όταν κάτι το θέλω πολύ, το παλεύω, όσο εκεί που δε φτάνει, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ταυαρίνα, πεισματάρα, ξεροκέφαλη και πολύ εγωίστρια..

Βέβαια ξενιτεύτηκα, ήρθα στη μανούλα μου, που τη λατρεύω τόσο.. Έχει από όλα τα καλά του κόσμου, internet, πολύ βασικό, αλλά πέρα από αυτό θα μου φτιάξει και εκείνο το φαγητό που τελικά ποτέ δεν έκανα. Κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο με πατάτες. Και ναι έχει και φετούλα..


Τι να πω.. τα άστρα είναι μέσα στη τρελή τη χαρά και την ευτυχία. Ερωτικό το ΣΚ αυτό για τα περισσότερα τα ζώδια. Κάποιοι συναντούν παλιές αγάπες, κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο το βήμα, κάποιοι ρίχνουν νερό στο κρασί τους, πάντως μιλάμε για αγάπες και λουλούδια στο φουλ.. Ας είναι έτσι λοιπόν.. αν και προσωπικά δεν έχω λόγια.. για τη γκαντεμιά που με δέρνει.. αλλά δε πειράζει.. απλά δεν είναι οι μέρες μου.. ας είναι σε κάποιους άλλους λοιπόν..

Καλό ΣΚ σε όλους..!!!


Κριός
Λίγο παράξενο το Σάββατο το δικό σας, αφού ξαφνικά θα διαπιστώσετε πως έχετε αφήσει πολλά πράγματα στην άκρη και πως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Εκκρεμότητες είναι αυτές, καλύτερα να τις αντιμετωπίσετε γιατί αν τις αφήσετε για μετά, θα πελαγώσετε κανονικά! Η Κυριακή σας, όμως άλλη φάση. Χαρωπή και άκρως ερωτική μπορώ να πω. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να περάσετε χαλαρά και ρομαντικά την ημέρα σας, όμως το ίδιο να κάνετε και εσείς που πρόσφατα γνωρίσατε κάποιον! Μη μάθω άλλα, θα σας μαλώσω..

Ταύρος
Ερωτική η ημέρα σας, έτσι λένε τα άστρα.. Περιμένετε απεγνωσμένα μια είδηση από την απέναντι την όχθη, βρίσκεστε σε ετοιμότητα μπορώ να πω και δε ξέρω πώς να το πω.. το σύμπαν σκέφτεται πολύ να σας κάνει τη χάρη αυτή. Πάντως οποιοιδήποτε κίνηση, ακόμα και η πιο μικρή, θα είναι το τέλειο σημάδι, για να ανταποκριθείτε και να γίνει ο χαμός! Η Κυριακή σας βρίσκει λίγο πιο αγχωμένους, αφού έχετε διάφορες εκκρεμότητες να αντιμετωπίσετε. Οργανωθείτε καλά και φροντίστε να ξεκουραστείτε περισσότερο. Τα μικρά πράγματα έχουν τη σημασία τους. Μη το ξεχνάτε αυτό!

Δίδυμος
Δεν είστε και πολύ καλά ψυχολογικά. Καλά θα κάνετε σήμερα Σάββατο, να κανονίσετε να είστε όλη την ημέρα με τους φίλους σας, με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και γενικά μη μείνετε μόνοι, γιατί θα σας πάρει πολύ από κάτω. Από την άλλη βάλτε κάτω τον εαυτό σας και να του τα ψάλετε λιγάκι, γιατί ήσασταν λίγο άτακτοι τον καιρό αυτό! Αύριο Κυριακή, καλύτερα να ανακοινώσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφορά τη σχέση σας; Θέλετε να χωρίσετε ας υποθέσουμε; Νομίζω πως θα το κάνετε. Θέλετε να πείτε τι σας ενοχλεί; Θα το φωνάξετε. Πάντως βάζετε τα πράγματα στη θέση τους!

Καρκίνος
Πολύ καλή η διάθεσή σας σήμερα Σάββατο, θέλετε να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να δείτε τους φίλους σας, να κυκλοφορήσετε. Αυτό θέλουν τα άστρα για εσάς, αυτό επιβάλλεται να κάνετε! Αποζητήστε όμορφες και χαρωπές συζητήσεις, γιατί καλό είναι να χαλαρώσετε και εσείς και να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας βάσανα. Η Κυριακή σας άκρως ερωτική αλλά μπορεί και να κρύβει και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Μη μένετε με τα χέρια σταυρωμένα. Σηκώστε το τηλέφωνο, ζητήστε για να λάβετε, τόσο απλά!

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά και σήμερα και αύριο! Πώς έγινε αυτό; Βρήκατε τίποτα ξεχασμένα λεφτά και έφτιαξε το κέφι σας ξαφνικά; Πάντως είτε συνέβη κάτι τέτοιο, είτε όχι, θα μπείτε σε διαδικασίες τρελές, αφού έχετε όρεξη να πάτε στα μαγαζιά και να τα σηκώσετε! Καμία συμβουλή, δική μου ή των άστρων, δε πρόκειται να ακούσετε. Πάλι του κεφαλιού σας θα κάνετε. Κυριακή τώρα το μυαλό σας είναι στη δουλειά, κατά πολύ βάθος και ακόμα και σε οικογενειακό τραπέζι και αν βρεθείτε εσείς θα είστε αλλού. Πάντως από διάθεση, πετάει η ομάδα!!

Παρθένος
Κάτι θα σας πουν σήμερα που σίγουρα θα πρέπει να το κρατήσετε μυστικό. Όμως η ψυχούλα σας θα ηρεμίσει πολύ γιατί τα λόγια αυτιά θα σας ανακουφίσουν και θα διώξουν κάθε αμφιβολία είτε για ένα θέμα ερωτικό, είτε για επαγγελματικό. Αν και ξέρω πως η χαρά δε κρύβεται, καλά θα κάνετε να πείτε ένα αθώο ψεματάκι αν σας ρωτήσουν, παρά να διαδώσετε τους λόγους σας.. Η Κυριακή σας άκρως ερωτική και πολύ ρομαντική μπορώ να πω. Θα βρείτε το χρόνο, για αυτό να καθίσετε και να ακούσετε το ταίρι σας γιατί θα σας βγει σε καλό.

Ζυγός
Σήμερα γλυκά μου, όσο καλή ημέρα και αν έχει έξω, εσείς δεν έχετε και τα κέφια τα τρελά και θα θελήσετε να κλειστείτε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε. Ότι και αν σας πουν, ότι και αν σας προτείνουν, δε χρειάζεται να πείτε το ναι για να φτιάξετε τους άλλους ή για να αποφύγετε τη γκρίνια τους. Πείτε ένα ηρωικό όχι γιατί έχετε και εσείς τις ανάγκες σας. Και αφού τους ξινίσετε όλους με το ύφος σας, αύριο Κυριακή, θα καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι και με μεζέδες και λιχουδιές θα τους εντυπωσιάσετε και θα τους κάνετε να σας αγαπήσουν ξανα!

Σκορπιός
Ο έρωτας έχει μπει στη ζωή σας ξανά και σας αναστατώνει γλυκά. Σήμερα θα συναντήσετε κάποιο φίλο ή φίλη, από τα παλιά και ξαφνικά θα βρεθείτε μέσα σε ένα πέλαγος από αναμνήσεις. Και κάπως έτσι θα αναπολήσετε και θα αποζητήσετε τον έρωτα, εκείνο το φοβερό το συναίσθημα, που όλο σας κάνει νερά αλλά να που δε μπορείτε να ζήσετε δίχως αυτόν! Για αυτό φροντίστε τουλάχιστον οι αδέσμευτοι της παρέας, να κλείσετε εκείνο το ραντεβού και να βγείτε έξω. Πρέπει να γίνει συνάντηση τρελή. Αυτή τη φορά έχετε και τα κατάλληλα τα λόγια..

Τοξότης
Εντάξει γλυκά μου, σήμερα είναι ημέρα σας. Από το πρωί κοιτάξτε να κάνετε τα beaute σας γιατί απόψε έχει έξοδο! Πρέπει να είστε όμορφοι, ξεκούραστοι και να λάμπετε. Το σύμπαν σας γυροφέρνει θετικά και νομίζω τουλάχιστον οι ελεύθεροι της παρέας, θα κάνετε μια γνωριμία πολύ σύντομα που θα σας απογειώσει. Πάντως όλα τα φώτα επάνω σας, για αυτό να ντυθείτε και σεξι. Αφήστε τα χίπικα τα ρούχα για το καλοκαιράκι τώρα πια.. Από την άλλη, μπορείτε τη Κυριακή, να φωνάξετε τους φίλους σας στο σπίτι και να φάτε όλοι μαζί παρείτσα.. Τέλειο το ΣΚ αυτό για εσάς!

Αιγόκερως
Επιτέλους σας ξημέρωσε μια απίστευτα θετική ημέρα και θα βρείτε την όρεξη να στολίσετε το σπίτι σας, λατέρνα ένα πράγμα. Να είστε σίγουροι πως θα ξεφύγετε αλλά αν είναι να περάσετε καλά και να γελάσετε με τη ψυχή σας να το κάνετε. Από την άλλη ένα ταξιδάκι θα καρφωθεί ξαφνικά μέσα στο μυαλό σας και ίσως και να το οργανώσετε μια και έξω. Όλα παίζουν τις γιορτές αυτές, για αυτό κρύψτε τη γκρίνια και τη τσιγκουνιά σας στο πατάρι! Και η Κυριακή σας, ίσως να σας βρει με ένα φωτογραφικό άλμπουμ στο χέρι. Το παρελθόν θα είναι για εσάς, μια πολύ γλυκιά ανάμνηση.. Αυτά παθαίνετε όταν σκαλίζετε στα ξεχασμένα..

Υδροχόος
Μμμμμ μέρα που σας ξημέρωσε. Μαγική μπορώ να πω και άκρως τηλεπαθητική. Τι εννοώ.. Ξαφνικά κάποιο άτομο θα μπει μέσα στο μυαλό σας και δε θα φεύγει με τίποτα. Ότι σκέφτεστε θα σας το λέει, ή ακόμα μπορεί να σας το κοινοποιεί με τρόπο παράξενο, αλλά ακριβέστατο στις δικές σας σκέψεις και επιθυμίες. Σας βλέπω να ανατριχιάζετε με τόση τηλεπάθεια, αλλά δεν αντιμετωπίζεται αυτό. Απλά κάθεστε στην άκρη και το απολαμβάνετε.. Η Κυριακή σας εντελώς διαφορετική, αλλά άκρως αισιόδοξη και χαρωπή. Πάλι με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε. Ξανά βλέπετε προτάσεις που σας έχουν κάνει και ίσως αυτή τη φορά να δώσετε τη θετική σας την απάντηση.

Ιχθύες
Καλή ημέρα για όλο τον κόσμο, καλή και για εσάς. Σπάνιο το φαινόμενο αυτό, αφού συνήθως συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα. Δε ξέρω τι έχετε πάθει, πάντως δε σκοπεύετε να φέρετε αντιρρήσεις στους δικούς σας τους ανθρώπους. Θα ακολουθήσετε είτε σας αρέσει, είτε όχι, γιατί καιρός να κάνετε τα χατίρια τους, όπως κάνουν και οι άλλοι τα δικά σας. Η Κυριακή σας εντελώς διαφορετική. Δηλαδή ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα. Εσείς οι ελεύθεροι, ανοίγετε τα ματάκια σας κάπως καλύτερα και βλέπετε πως ένα φιλαράκι είναι ιδανικό για σχέση. Καιρός να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας..

magicfariel@gmail.com