Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 02/12/2014, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορώ να πω πως σήμερα μας ξημέρωσε μια θετική και πολύ δυνατή ημέρα. Εντάξει δε γίνεται όλοι να είμαστε μέσα στη τρελή την ευτυχία, υπάρχουν πάντα
οι γνωστές οι εξαιρέσεις!

Μπορώ να σας αποκαλύψω γιατί ποτέ δε θα γίνω πλούσια..

Καταρχήν δε μου περισσεύουν, αλλά όταν τα έχω τα σκορπώ, σα να υπάρχει μια μηχανή εκεί πίσω, στη κουρτίνα 3 ας πούμε, που θα μου δώσει λίγα ακόμα όταν τα χρειαστώ.. Ή ακόμα καλύτερα, σα να έχω τη χήνα με το χρυσό το αυγό.. Τι εννοώ..

Όταν πάω σε ένα εστιατόριο ή σε ένα καφέ, θα αφήσω πάντα πουρμπουάρ. Γιατί έχω δουλέψει και ξέρω. Αυτά είναι που ανεβάζουν το ημερομίσθιο, αυτά ικανοποιούν ακόμα περισσότερο τον εργαζόμενο. Δυστυχώς στο επάγγελμα που βρίσκομαι δεν έχω τέτοιες αβάντες, αλλά δε πειράζει.. Ποτέ δε πρέπει να ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε.. Γιατί δε βρεθήκαμε όλοι ξαφνικά μέσα σε ένα γραφείο με ηγετικές ικανότητες.. Σωστά;;;
Ακόμα και στο delivery boy, μπορεί να του αφήσω και 1 ευρώ, έτσι επειδή τον έφερα μέσα στο κρύο και ας το ψάχνω τέλος του μήνα!
Περιττά έξοδα.. η λατρεία μου η μεγάλη. Είμαι και τσιγκούνα, μόνο για τους άλλους. Για τις προσωπικές μου απολαύσεις, ποτέ!

Τρύπιες τσέπες.. η κλασική παρατήρηση του πατέρα μου.. Ναι τις έχω και αν και ξέρω πώς να τις μπαλώνω, όλο ξεχνάω να αγοράσω κλωστή.. χα χα ..!! 

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Αν υπήρχε μια μέρα μέσα στο χρόνο, που υπήρχε περίπτωση να μαλλιοτραβηχτείτε στη δουλειά σας ή ακόμα στη μέση του δρόμου με κάποιο άτομο, τότε είναι η σημερινή!!! Θα σας προκαλέσουν, μπορεί ακόμα και να σας θίξουν, είστε και πιεσμένοι από τις προηγούμενες ημέρες, δε νομίζω να μπορέσετε να συγκρατηθείτε! Οι γυναίκες μαζέψτε τα μαλλιά σας κότσο, οι άντρες τι να πω.. βγάλτε τα σκουλαρίκια από τα αυτιά! Σηκώστε από νωρίς τα μανίκια, έχει πόλεμο!!!

Ταύρος
Από σήμερα και ως τις 6 πετάει η ομάδα, για αυτό να μη δω μουτράκια πουθενά, θα σας μαλώσω. Βασικά πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, είναι και οι μέρες τέτοιες, αλλά το καλό είναι πως έχετε κέφια τρελά και με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε θα έχετε επιτυχίες και θαυμασμούς.. Η ημέρα σας είναι θετική από όλες τις απόψεις, μη φοβηθείτε να πιάσετε τα ηνία δίχως να ρωτήσετε κάποιον. Ξέρετε καλύτερα από όλους τι θα πρέπει να κάνετε… Βουρ για τη νίκη..!!!

Δίδυμος
Ακόμα μια παράξενη ημέρα ξημέρωσε για εσάς. Σήμερα θα σας φορτώσουν σα το γαϊδούρι, θα σας ρίξουν και ευθύνες και θα σας αφήσουν να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα, είτε αφορά το σπίτι σας, είτε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Πάλι λεφτά φεύγουν από τη τσέπη σας, γεγονός που σας εκνευρίζει αφάνταστα, γιατί η αλήθεια είναι πως το μερίδιό σας, το έχετε ήδη καλύψει και ξαφνικά θα βρεθείτε να πληρώνετε τα σπασμένα των άλλων. Αντιδράτε αλλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Καρκίνος
Ήρθε και η πρώτη η ερωτική ημέρα του μήνα. Ρομαντική πολύ συγχρόνως, μέσα στα ροζ σας βρίσκω, κάνετε σκέψεις πολύ μιας άλλης εποχής, αλλά αν μπορείτε να τις ζήσετε ακόμα καλύτερα. Εσείς που γνωρίσατε κάποιον πρόσφατα, να δώσετε περισσότερη σημασία, γιατί μπορεί να είναι ακόμα και ο σύντροφος της ζωής σας. Κάπως χαλαρά ξεκινούν και αλλιώς καταλήγουν, αλλά εσείς είστε γεννημένοι για τις σοβαρές και αιώνιες σχέσεις.. Οι δεσμευμένοι, φτιάξτε κατάσταση.. θα υπάρξει ανταπόκριση!

Λέων
Θετική η ημέρα σας κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Την έχετε βρει την άκρη του νήματος, απλά πρέπει να δουλέψετε λίγο παραπάνω, για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ξαφνικά σοβαρεύεστε, γίνεστε πιο παράξενοι και τα λέτε και χύμα και τσουβαλάτα σε όποιον προσπαθήσει να σας φέρει αντιρρήσεις, είτε εμπόδια! Μπράβο, γλυκά μου, καιρός ήταν να κοιτάξετε λίγο τη πάρτη σας, το συμφέρον σας και φυσικά να πάψετε να είστε το θύμα της παρέας!

Παρθένος
Πιάστε την ατζέντα σας αγκαλιά και ξεψαχνίστε την μέχρι να βρείτε το κατάλληλο το άτομο που θα μπορέσει να σας βοηθήσει σε κάτι που ετοιμάζετε στη δουλειά σας. Μόνοι δε θα τα καταφέρετε άμεσα, γιατί ο χρόνος δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θετική και χαρωπή η ημέρα σας, γιατί θα τη βρείτε τη λύση που αποζητάτε και θα ξεμπλοκάρουν και οι λοιπές οι υποθέσεις σας ως δια μαγείας. Μη διστάστε να ζητήσετε βοήθεια, δε γίνεται τα πάντα να τα κάνετε μόνοι σας!

Ζυγός
Ότι και αν σας αναθέσουν στη δουλειά ή στο σπίτι, μη φέρετε καμία αντίρρηση και φυσικά μη γκρινιάξετε. Τα άστρα τουλάχιστον σας στέλνουν χαρά και χαμόγελα, για αυτό θα ήταν άδικο να χαλάσετε την ημέρα σας από πείσματα και εγωισμούς. Οτιδήποτε και αν σας κάνουν πάσα, παίξετε δυναμικά και με όρεξη και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Δεν έχετε ανάγκη καμία βοήθεια. Άλλωστε όταν μπλέκουν πολλοί στα πόδια σας, σας φέρνουν το χάος.. Πιο καλή η μοναξιά. Τώρα με καταλάβατε;

Σκορπιός
Να είναι καλά το web και οι γνωριμίες. Σήμερα έχετε δουλειές με φούντες που λέμε, να τακτοποιήσετε νομικά ή οικονομικά θέματα, που θα πρέπει να φύγετε νωρίς από το σπίτι και να γυρίσετε βράδυ. Όμως το καλό το παλικάρι έχει και άλλο μονοπάτι, για αυτό θα συνδεθείτε μπορεί και να καλωδιωθείτε και με ένα κλικ να κάνετε τα πάντα. Κάπως έτσι κινηθείτε, για να μη χάσετε άδικα το χρόνο σας, στους δρόμους, στις δημόσιες υπηρεσίες ή στις τράπεζες!

Τοξότης
Ναι κάτι σας τσίμπησε την ώρα που κοιμόσασταν και θα ξυπνήσετε άλλος άνθρωπος. Μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά σε σημείο που η αυτοπεποίθηση σας, θα χτυπήσει κόκκινο και δε ξέρω πώς θα το χειριστείτε όλο αυτό. Δηλαδή, μπορεί ακόμα και να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις και να κλείσετε μερικές πόρτες με το παρελθόν, μια και έξω! Για να σας δω!! Πάντως πλέον γνωρίζετε, πως το παρελθόν σας πηγαίνει πίσω και δε σας αφήνει να προχωρήσετε παρακάτω.. Καιρός για αλλαγές!!!

Αιγόκερως
Κάτι πάλι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, λίγο ριψοκίνδυνο όμως αν πετύχει, μετά ποιος σας πιάνει. Και επειδή είστε και άνθρωποι του τζόγου, είτε το παραδέχεστε, είτε όχι, θα το κάνετε το άλμα και ο Θεός βοηθός! Όχι δε θα ενεργήσετε αυθόρμητα, αφού είστε από τα άτομα τα πολύ καλά οργανωμένα και μελετάτε το κάθε σας βήμα, πριν πάρετε κάποια απόφαση. Προχωρήστε ακάθεκτα, το σύμπαν σας στηρίζει!!!

Υδροχόος
Επιτέλους μια θετική ημέρα για εσάς! Νομίζω πως είδατε κάποιο όνειρο και θα ξυπνήσετε με τόση πολύ όρεξη, γιατί θα πρέπει να το κάνετε αληθινό. Κάτι μπαίνει στο μυαλό σας, κάτι παράξενο, που σας αρέσει πολύ και ξανά βρίσκετε το νόημα της ζωής ένα πράγμα. Σας βλέπω να το ξενυχτάτε το θέμα, μέχρι να πάρει σάρκα και οστά και μέχρι να σας φέρει εκείνο το χαμόγελο της ικανοποίησης. Θα μαστορέψετε το παλιό σας το ποδήλατο ή το ραδιοφωνάκι; Πάντως με ότι και αν καταπιαστείτε, θα τα καταφέρετε, γιατί έτσι είστε εσείς! Μοναδικοί και αξεπέραστοι!!!

Ιχθύες
Είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, που ότι και αν σας πουν, τύπου εμπόδια και άλλες ιδέες ή αναβολές, εσείς δε θα ακούσετε κανέναν. Βασικά να κλείσετε τα αυτιά σας, γιατί όσο είστε εσείς καλά, είναι και οι άλλοι. Πλέον ξέρετε τι θέλετε, πώς το θέλετε και δε πρόκειται να το βάλετε κάτω, αν δε γίνει το δικό σας. Όλα τα όνειρα πραγματοποιούνται, αρκεί να υπάρχει θέληση και καλή στήριξη. Όποιος δε θέλει, να πάει στο δίπλα όνειρο…!!!

magicfariel