Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 31/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελευταία μέρα του έτους! Έχω μια αγωνία… Πω πω.. Ούτε μικρή δεν έκανα έτσι, που περίμενα τον Αϊ Βασίλη και τα δώρα του..!!! Βέβαια, πάλι το ίδιο προσμένω αλλά αυτή τη φορά είναι
πολύ μαγικά τα πράγματα. Beyond any imagination..

Ξύπνησα, έτρεξα στο παράθυρο, μπας και δω χιονισμένο το τοπίο, αλλά πού τέτοια τύχη; Δεν απογοητεύομαι όμως, γιατί έχω άλλα σχέδια, πριν ξεκινήσω το σκι! Να χορέψω!!!

Τραγουδώ «I’ve got you, under my skin..» και χαμογελώ, γιατί πολύ θα ήθελα να γίνω η ντάμα σου απόψε. Να με πιάσεις από τη μέση και να με χορέψεις, να απογειωθούμε, να παρασυρθούμε σε μια εποχή, άλλη, πιο ρομαντική, πιο ερωτική, πιο γκανγκστερική.. όπως εκείνη του φοβερού και ανεπανάληπτου Sinatra..
Θα αφήσω τη φαντασία μου να καλπάσει και ας μη γίνει τίποτα από όλα αυτά, γιατί θέλω να ζήσω το όνειρο και ας παραμείνει και κάπως έτσι.. Ένα όνειρο.. Δε πειράζει.. Το συναίσθημα μετράει πάνω από όλα.. και τα μάτια σου..

Προς το παρόν, βάζω δυνατά το τραγούδι αυτό και χορεύω μαζί σου.. Είναι απλά τέλεια..!!! Θέλω και φιγούρα.. μωρό.. Να τους τρελάνουμε όλους..!!!

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά & Υγεία, πάνω από όλα!

Έρωτα, ζούμε για αυτό! Αγάπη, απαραίτητο συναίσθημα! Συντροφικότητα, Ανθρωπιά, Επικοινωνία, Συμπόνια, γιατί ωραία τα λεφτά αλλά.. αν δεν υπάρχει καρδιά… δεν έχουν νόημα. τόσο απλά!

Φιλάκια..


Κριός
Σήμερα αγαπητά μου θα ξεπαραδιαστείτε κανονικά! Μη τρελαίνεστε ακόμα. Θα είναι για καλό σκοπό. Δηλαδή για τη διασκέδασή σας.. Μπορεί να ξεχυθείτε στα μαγαζιά και να αγοράσετε δώρα στους δικούς σας τους ανθρώπους, ή ακόμα και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Πάντως ότι καιρό και αν κάνει έξω, εσείς έχετε το σκοπό σας και κανείς μα κανείς δε θα σας φέρει αντιρρήσεις! Απολαύστε την ημέρα σας στο έπακρο!!!

Ταύρος
Τι να πω στην ημέρα αστρολογικά, φτού-φτου μη τη ματιάσω γιατί είναι από τις πιο τέλειες του χρόνου. Ήθελε το σύμπαν να κρατήσει την έκπληξη για το τέλος και κάπως έτσι θα γίνει. Άκρως ερωτική η ημέρα σας, γοητεύετε τα πλήθη και ναι θα σας φλερτάρουν ακατάπαυστα. Για αυτό φροντίστε να είστε όμορφοι, καθαροί και περιποιημένοι, γιατί το κερασάκι μπορεί να είναι και σεξ αχαλίνωτο.. !!!

Δίδυμος
Τι να σας πω; Τι να σας πω; Πρέπει να σας έχουν μαγέψει. Αλλού θα θελήσετε να βρεθείτε σήμερα και αλλού θα καταλήξετε. Βασικά θα συναναστραφείτε με κόσμο που δε σας κάνει και πολύ κέφι και ενώ θα σας μιλούν και θα σας δίνουν σημασία μεγάλη, το μυαλό σας θα είναι σε άλλες καταστάσεις και ανθρώπους. Σας βλέπω κάπως σα τη ταινία Η νύφη το έσκασε.. είτε με τα πόδια τρέχοντας, άντε και τα ταξί κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους..!!!

Καρκίνος
Ρομαντικοί και ευαίσθητοι ως συνήθως, σήμερα θα κοιτάζετε έξω από το παράθυρο, κάπως μελαγχολικά και θα σκέφτεστε πώς περνάει η ζωή.. Δε χρειάζεται να σας πάρει από κάτω, γιατί αν κάνετε ένα flash back, θα διαπιστώσετε πως αρκετά από τα όνειρά σας έχουν πραγματοποιηθεί και πως ακόμα υπάρχει ελπίδα. Ναι θέλετε χαδάκια, γλυκές κουβεντούλες και αγκαλιές.. Νιαουρίστε γλυκά και αφήστε τη κλάψα.. μέρα που είναι..

Λέων
Να πάτε κομμωτήριο, να φτιαχτείτε, να είστε όμορφοι. Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δε κάθεστε σπίτι, βγαίνετε απόψε και του δίνετε να καταλάβει. Ξεδώστε, ξεσαλώστε, δώστε ρέστα που λένε, γιατί το σύμπαν θα σας δώσει πολύ μεγάλη σημασία και το φλερτ θα πάει σύννεφο. Δε πειράζει αν συνοδεύεστε, όλοι μια παρέα είμαστε. Σωστά;;; Χα χα.. μεταξύ μας αυτά που λέμε.. Χαμογελάστε και όλα θα πάνε μια χαρά..

Παρθένος
Αγαπητά μου, ανοίξτε το κινητό, να το ακούτε γιατί σήμερα θα σας προτείνουν διάφορα τη τελευταία τη στιγμή και επιβάλλεται να ακολουθήσετε. Όπου και αν σας πουν να πάτε, θα ντυθείτε ωραία, θα βγείτε από το σπίτι και θα πάτε. Μπορεί εκεί να κρύβεται ο έρωτας της ζωής σας. Πάντως η τύχη είναι με το μέρος σας και ειδικά σήμερα, θα σπρώξει πολύ τη κατάσταση. Αφήστε τις μοναξιές και τα ψυχολογικά και βουρ έξω, να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά..!!!

Ζυγός
Λοιπόν και εκεί που νομίζετε πως η αποψινή σας η βραδιά θα είναι βαρετή και μια από τα ίδια, θα εμφανισθεί το πρόσωπο που θα σας ανάψει φωτιές. Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, μπορεί όμως και κάτι νέο. Σιγά μη σας αφήσει έτσι το σύμπαν. Μη φέρνετε αντιρρήσεις και αφήστε την ημέρα να κυλήσει όπως έρθει. Ξεχάστε τις ταμπέλες, τα πρέπει και τα μη και εννοείται πως πρέπει να διώξετε κάθε ίχνος αρνητικής ενέργειας.. Ερωτικές εκπλήξεις σας περιμένουν..

Σκορπιός
Σήμερα θα είστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Κάποιοι μπορεί να κάνετε κάτι ιδιαίτερο και ακριβό, κάποιοι όχι και τόσο, πάντως όσο πιο απλά τόσο το καλύτερο. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι, πως θα βρεθείτε με κόσμο, θα χαμογελάσετε, θα ζεστάνει η καρδιά σας, γιατί κάτι τέτοιο έχει καιρό να συμβεί και το έχετε και εσείς μεγάλη ανάγκη. Να είστε κοινωνικοί, ευχάριστοι και δεκτικοί. Έφυγε και ο Κρόνος.. ποιος σας πιάνει τώρα..

Τοξότης
Σήμερα σας βλέπω σπίτι με κόσμο. Στο δικό σας, σε κάποιου άλλου, πάντως οι λιχουδιές της παρέας, θα σας παρασύρουν σε ακολασίες και παίζει αύριο να μη χωράτε πουθενά. Δε πειράζει, για απόψε σας συγχωρούμε, φάτε το καταπέτασμα, αν αυτό σας ευχαριστεί και μετά έχει ο Θεός.. Απολαύστε την ημέρα με φίλους, με την οικογένεια, με τους δικούς σας τους ανθρώπους και όχι να μη βγείτε έξω. Η φετινή παραμονή σας θέλει πιο cozy..

Αιγόκερως
Μπα φλέγεστε εσείς από έρωτα και πάθος; Πώς έγινε αυτό; Είδατε το σύμπαν κάνει εκεί πέρα τα μαγικά του και έχει τρυπώσει και μέσα στο μυαλό σας, κάνετε σχέδια για απόψε άκρως πονηρά και σέξι. Ναι θα εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας, με τα κόλπα σας, με αυτά που θα φορέσετε, με αυτά που θα πείτε. Πάντως μόνοι δε μένετε με τίποτα και αυτό είναι πολύ καλό και θετικό για μια ύπαρξη σα και εσάς.. Στο τέλος και ο Σκρούτζ έπεσε, γιατί όχι και εσείς..;;;

Υδροχόος
Η ημέρα και η νύχτα σας ανήκει. Να δώσετε σημασία στα απλά τα πράγματα, στα αληθινά, σε ανθρώπους που πραγματικά σας νοιάζονται και αφήστε τα εφέ και τα δήθεν. Εντάξει ωραία και αυτά, αλλά να ξέρετε πως θα καταλήξετε και πάλι, με τους φίλους σας, αυτούς που σας αγαπούν και σας στηρίζουν χρόνια. Γιατί δεν είστε και η πιο εύκολη περίπτωση, όλου του κόσμου.. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει από μόνη της. Μη πιέζετε καταστάσεις. Θα είναι μαγευτική η βραδιά σας απόψε..

Ιχθύες
Είστε λίγο στη τρέλα τις ημέρες αυτές και πρέπει να έρθετε στα ίσα σας, γιατί προκαλείτε σύγχυση στο κόσμο και δε κάνει. Αν σήμερα είχατε κατά νου να φύγετε για έναν εξωτικό προορισμό, μπα.. τζίφος η υπόθεση. Να καθίσετε φρόνιμα, στα αυγά σας, να απολαύσετε το σπιτάκι σας, τους φίλους σας, τη ζεστασιά σας. Μη νομίζετε και εσείς που είστε στο βουνό, να είστε σίγουροι πως σήμερα θα ζήσετε και μια περιπέτεια ανεπανάληπτη. Προσοχή στο σκι, γιατί δεν είστε και πιπίνια.. όλοι!!

magicfariel@gmail.com