Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 17/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Θα σας εξομολογηθώ κάτι ακόμα.. Δε ξέρω για εσάς, αλλά το τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια παππάδες στο δρόμο. Αυτούς τους μαυροφορεμένους, με τα ράσα.. Τι έγινε ξαφνικά; Έχει
ζήτηση το επάγγελμα, βρήκαν κενές θέσεις, είναι και της μόδας τα μούσια και τσουπ.. ;;; Το θεωρώ μεγάλη γρουσουζιά, γιατί τι να μου πουν και αυτοί από τη ζωή τους.. Εντάξει πιστεύω, αλλά εξ αποστάσεως και για πάρτη μου… Αλλά τους παππάδες δε τους γουστάρω μια!

Βασικά βιώνω ένα θρίλερ, κάθε φορά που περνάω εκεί ανάμεσα από Νέα Ιωνία, Ηράκλειο και Μεταμόρφωση, λες και έχουν κάποια βάση και ξεπετάγονται από το πουθενά και να σου το ράσο.. Σταυροκοπιέμαι, φτύνομαι, πιάνω κόκκινο, ρίχνω και τη βρισιά γιατί ξωτικά μου κάθε φορά που βλέπω και από έναν, κάθε φορά κάτι κακό παθαίνω!!!! Για τόση γρουσουζιά λέμε.. Και λέω στον εαυτό μου, τι άλλο μπορεί να σου συμβεί; Όλα τα έχεις πάθει;

Εχθές που λέτε, εκεί που οδηγούσα, πάει το μάτι μου σε μια σκοτεινή φιγούρα, κάτω από ένα δέντρο. Ήταν παππάς! Ω ρε φίλε, το μαγνήτη έχουν και με τραβούν; Φτάνω σπίτι και σκέφτομαι, εντάξει τι κακό μπορεί να συμβεί; Έφτασα! Δε σκοτώθηκα πουθενά.. Μπαίνω στο ασανσέρ και εκεί που κράζω το καρά κιτς χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχουν κάνει στο Νέο Ψυχικό, αντί να πατήσω το νούμερο 2 πάτησα το κουδούνι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!!! Κόλλησε το ρημάδι και όλη η πολυκατοικία κουδούνισε κανονικά! Δε σταματούσε με τίποτα! Λες και πήραμε φωτιά, λες και γίνεται πόλεμος, λες και δε ξέρω και γω τι… Ήθελα να κάνω φόνο! Δαιμονίστηκα… χα χα … το γρουσούζι το παππά…

..μήπως να βάλω παρωπίδες… όπως κάνουν και στα άλογα;;; ή να αρχίσω να τους πατάω με το αμάξι μπας και λιγοστέψουν;;;

ωωωωωω κατά τα άλλα… μέσα στο γιορτινό το κλίμα το ξωτικό… χο χο χο..!

Καλή συνέχεια σε όλους..



Κριός
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Επιτέλους φεύγει ένα βάρος και θα έτσι θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα τις υποθέσεις σας. Από σήμερα και ως τις 05/01, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, γιατί οι προτάσεις για έξω θα πέφτουν βροχή. Και όχι μόνο. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν. Κάποιος θα σας κάνει σήμερα πάσα ένα θέμα, το οποίο θα το αναπτύξετε με ένα πολύ φοβερό τρόπο και θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας..

Ταύρος
Τα άστρα λένε πως αλλάζει από εδώ και πέρα η ζωή σας, προς το καλύτερο. Άλλες παρέες, άλλες απόψεις, άλλοι δρόμοι! Θέλετε διάφορα καλά για τον εαυτό σας και αυτή τη φορά θα τον στηρίξετε, γιατί έχετε στόχους. Νέους και παλιούς που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Για αυτό ετοιμαστείτε για ένα ταξιδάκι, ή να πάτε σε κάποια σχολή. Ακόμα και συναντήσεις θα έχετε με ανθρώπους που ούτε καν το έχετε φανταστεί πως υπάρχουν. Και όλα αυτά άμεσα θα συμβούν και οι εξελίξεις έρχονται..

Δίδυμος
Γλυκά μου θα τη βρείτε την άκρη και στον ερωτικό τομέα και στον επαγγελματικό. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν σε αυτό, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε αναλόγως. Δηλαδή με τα χέρια σταυρωμένα, μη περιμένετε και θαύματα. Βάλτε τα κάτω, με ψυχραιμία και σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή σας επιτέλους. Ο συμβιβασμός, δεν είναι του χαρακτήρα σας και κάποια στιγμή θα τσινήσετε! Πρέπει να δείτε τι πραγματικά σας λέει η καρδιά σας και να την ακολουθήσετε δίχως φόβο, μόνο με πάθος! Και λεφτά θα έρθουν, για αυτό σταματήστε τη γκρίνια..

Καρκίνος
Γνωρίζετε πολύ καλά από πού έρχονται οι τυφώνες και μαζεύεστε. Δηλαδή ότι σας ζητούν λέτε ναι για να αποφύγετε τα χειρότερα. Γυαλίζει το ματάκι του κόσμου και όλως τυχαίως τα φώτα έχουν πέσει επάνω σας και κάποια μπορεί να σας κάψουν, έτσι πολύ ξαφνικά. Η ημέρα του συμβιβασμού θα έλεγα, το έχετε ήδη πάρει απόφαση. Ακούστε προσεχτικά, μη μιλήσετε καθόλου. Κάπως έτσι..

Λέων
Για το έτος να ξέρετε πως οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα είναι και οι τελευταίες για αυτό καλύτερα να αφήσετε για λίγο τις σκέψεις του πότε θα αράξετε και να τρέξετε λίγο παραπάνω. Η ημέρα σας είναι θετική από όλες τις απόψεις, για αυτό αφήστε τα αχ και τα βαχ και κινηθείτε αναλόγως. Ότι κάνετε ως τις 05/01, αλλά με τόσες αργίες στο ενδιάμεσο δε βλέπω να έχετε και τη πολυτέλεια του χρόνου. Δώστε τα όλα τώρα και μη κοιτάζετε πίσω.. Ας πέσει και κανείς άλλος..

Παρθένος
Σας το λέω από τώρα, η σημερινή ημέρα είναι από εκείνες τις άκρως ερωτικές που λέγαμε.. Σα να γέμισε η καρδιά σας με συναισθήματα και θέλετε όλα να τα δείξετε, σε κάποιο άτομο που μόλις γνωρίσατε ή ακόμα και στο σύντροφό σας. Καλά θα κάνετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να αγαπήσετε ξανά. Ακόμα γίνεστε και δημιουργικοί, γράφετε, ή ζωγραφίζετε, ή αλλάζετε ακόμα και το ντεκόρ του σπιτιού σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας. Αρέσει πού στο σύμπαν αυτό..

Ζυγός
Το μυαλό σας σήμερα θα είναι στους φίλους σας και στην οικογένειά σας. Έχετε χαθεί καιρό τώρα και πρέπει να τους δείτε και να φτιάξουν οι σχέσεις σας ξανά. Μπορεί λίγο η φαντασία σας να οργιάσει, δηλαδή να θελήσετε να τους μαζέψετε όλους σπίτι σας για τις γιορτές, ή να πάτε να τους βρείτε και ξαφνικά αύριο να σας έρθουν τα πάνω κάτω με αυτά που θα μάθετε. Κρατήστε τις σκέψεις αυτές για τον εαυτό σας γιατί το σύμπαν μια τρικλοποδιά θα σας τη βάλει.. να το περιμένετε..

Σκορπιός
Ένα ταξιδάκι θα το κάνετε. Όχι απλά να το περιμένετε, απλά φτιάξτε βαλίτσα να είναι έτοιμη. Φεύγετε, κάπου πάτε και θα είναι και πολύ ξαφνικό. Μια πρόταση από κάποιο φίλο; Μια δουλειά κάπου εκτός έδρας; Πάντως από στιγμή σε στιγμή το τηλέφωνο θα χτυπήσει και εξαφανίζεστε. Αν αυτό πραγματικά θέλετε και το έχετε και ανάγκη, κάντε το για να ξεσκάσετε από τη καθημερινότητα και τα παρατράγουδά της!

Τοξότης
Πιάστε χαρτί και μολύβι και καταγράψτε τα άτομα που έχετε δώσει χρήματα το τελευταίο καιρό. Αν κάνετε τη σούμα θα συγκλονιστείτε γιατί αυτά τώρα σας λείπουν και τα χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ. Για αυτό φροντίστε να τα μαζέψετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η ημέρα σας είναι θετική και θα δείτε ξανά το πορτοφόλι σας γεμάτο. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πάτε να τα ψωνίσετε όλα ρούχα και παπούτσια. Υπάρχει και η γνωστή καβάντζα..

Αιγόκερως
Και σήμερα που η ημέρα σας είναι πολύ καλή μπορείτε να επιτεθείτε πάλι πίσω. Δηλαδή να βάλετε μερικούς στη θέση τους, να τους πείτε πώς έχουν τα πράγματα και αφήστε τους μετά να σφάζονται μεταξύ τους. Πάντως χωρίς να εμπλακείτε σε λόγια και καταστάσεις, μπορείτε να πείσετε τους πάντες πως έχετε δίκιο και πως θα πρέπει να βρουν άλλες λύσεις στα θέματά τους. Από μακριά όμως και αγαπημένοι. Ξέρετε εσείς..

Υδροχόος
Ευτυχώς χαμογελάτε. Όμως βασανίζεστε. Γιατί χρυσά μου; Ποιος σας πείραξε ξανά; Να τον μαλώσω. Είστε και ήρεμοι όμως πολύ σιωπηλοί. Λίγο τρομακτικό αυτό, για όσους σας γνωρίζουν, αλλά σίγουρα θα το κάνετε το θαύμα σας ξανά σύντομα. Το μυρίζομαι. Πάντως σκεφτείτε λίγο τα θέματα που σας απασχολούν, είναι προσωπικά; Είναι ερωτικά; Τι γουστάρει η καρδιά σας επιτέλους; Πιστέψτε σε αυτήν και ακολουθήστε την..

Ιχθύες
Ετοιμαστείτε να σας φάνε οι δρόμοι. Καλεσμένοι από εδώ και εκεί, θα πρέπει να πάτε γιατί αυτό λέγεται δημόσιες σχέσεις. Μην αποφεύγετε, γιατί τα όνειρα και οι στόχοι που έχετε βάλει στον εαυτό σας, απαιτούν και αυτό. Ευτυχώς έχετε τα κέφια, χαμογελάτε, γοητεύετε και μπορείτε να αντεπεξέλθετε, σε νυχτοπερπατήματα, πολύ άνετα. Μόνο να ντύνεστε όμορφα και νορμάλ, γιατί σας βλέπω πάλι με τίποτα φτερά και πούπουλα, ή κάτι ροζ γυαλιά και ξέρετε.. αφήνετε τον κόσμο κάπως..

magicfariel@gmail.com