Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 12/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δεν είμαι καλά, δεν είμαι καλά και ας έφτασε και η πολυαγαπημένη μου Παρασκευή.. Το χάνουμε το κορμί πατριώτη.. κάπως έτσι νιώθω..!!! Δεν έχω internet στο σπίτι, προφανώς
χάθηκε το σήμα, να πνίγηκε με τόση βροχή που έπεσε, όμως τα νεύρα μου κοτσίδες.. Και τι μου λένε, έχει πρόβλημα η γραμμή και θα φτιαχτεί σε 3 εργάσιμες ημέρες, δηλαδή ως τη Τετάρτη που μας έρχεται….;;;; Τις κόβω μια και έξω.. έτσι θέλει το σύμπαν, αυτό θα κάνω λοιπόν..

 Μαζί με το σήμα, νομίζω πνίγηκε και ο κύριος Έρωτας, γιατί με τέτοιον ουρανό, γκριζωπό, μαύρο και άραχνο, που να βρει τα κουράγια, να βγει έξω στο κρύο και τη παγωνιά.. Σου λέει, τόσο βέλη σου έχω ρίξει, αν δε σε έπιασε κανένα, πρόβλημά σου! Και ο κύριος Έρωτας είναι σπίτι του, στη ζεστασιά του και ετοιμάζει τα βέλη του, που θα τα ρίξει, μόλις βγει εκείνος ο ήλιος.. μέχρι τότε εσύ και εγώ, θα κοιτάμε ο ένας τον άλλον, γιατί πάει η μαγεία, χάθηκε εκεί στα νότια και στο απέραντο γαλάζιο.. τη πήραν τα κύματα και τη βολοδέρνουν κάπου εκεί μεσοπέλαγα.. Αυτός είναι ο κύριος Έρωτας, μας περιπαίζει και μετά Casperτο φαντασματάκι..

Δε τη παλεύω.. δε τη παλεύω..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Τι ευχάριστη ημέρα σας ξημέρωσε. Σήμερα θα κλείσετε επιτέλους εκείνα τα εισιτήρια για το ταξιδάκι που τόσο καιρό λέγατε. Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα χαμόγελα θα είστε, γιατί καιρός ήταν να γίνει και λίγο το δικό σας. Και αν δε γίνει αυτό από μόνο του, τότε να το σκαλίσετε το θέμα και να μη το αφήσετε έτσι. Δηλαδή ψάξτε το και να είστε σίγουροι πως είναι η τυχερή σας ημέρα.

Ταύρος
Μέρα που θα καταφέρετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Δηλαδή αν τσακωθήκατε με κάποιον στο παρελθόν, ή έχετε απομακρυνθεί, καιρός να μονιάσετε και να αγαπήσετε ξανά. Ποιο άτομο θα μπορούσε να είναι αυτό; Θαύματα γίνονται κάθε μέρα. Να έχετε το τηλέφωνό σας ανοιχτό και εκεί κοντά σας, γιατί οι ευκαιρίες μπορεί να είναι μοναδικές. Πάντως θετική η ημέρα σας, έτσι λένε τα άστρα..

Δίδυμος
Φτιάξτε βαλίτσα, πάλι φεύγετε. Μια νέα δουλειά προκύπτει από το πουθενά και όσοι έχετε τη δυνατότητα, τη κάνετε και όλα πάνε μια χαρά. Επιτυχίες έρχονται, είναι άμεσο αυτό και μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσετε και από τον τρόπο που θα σας συμπεριφερθούν και από αυτά που θα ζητήσουν από εσάς. Αυτό σημαίνει λεφτά και πάλι λεφτά. Ανοίξτε το παράθυρο οι ευκαιρίες μπουκάρουν μέσα!

Καρκίνος
Σήμερα θα χτυπήσει το τηλέφωνο και ίσως ακόμα και το παλιό σας αφεντικό σας προτείνει να επιστρέψετε πίσω, εκεί στη θέση σας, που μπορεί να αγαπήσατε και τόσο. Τα λεφτά θα είναι καλά και νομίζω πρέπει να τη δεχθείτε δίχως καμία σκέψη την ευκαιρία αυτή, γιατί θα σηματοδοτήσει το μέλλον σας. Και κάπου καλά να είστε τώρα, να μπείτε στο πειρασμό, ιδιαίτερα αν νιώθετε ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το σας ξημερώνει. Ο τολμών νικά!

Λέων
Γλυκά μου εσείς που είστε ελεύθερα και ωραία, να κοιτάξετε να κλείσετε εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι που τόσο καιρό θέλατε και ντρεπόσασταν. Για κάντε το πρώτο βήμα εσείς και η απάντηση κατά 99,999% θα είναι θετική. Αν όχι, δε θα φταίνε τα άστρα αλλά ο τρόπος σας και τα λόγια σας. Για αυτό γράψτε τα σε ένα χαρτάκι, κάντε πρόβα νυφικού, πάντως μη το αφήσετε έτσι, γιατί η ημέρα σας είναι άκρως τυχερή. Ακόμα και τα επαγγελματικά ραντεβού ευοδώνονται.

Παρθένος
Να μείνετε μέσα να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα. Φτιάξτε το σπίτι σας, να το στολίσετε ή ακόμα και να μαγειρέψετε λιχουδιές. Αφήστε την ημέρα να περάσει ήρεμα και ως το βράδυ θα νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Ναι καλέστε και φίλους για παρέα, γιατί λίγη μουσική και κρασάκι δε θα ήταν και άσχημη ιδέα..

Ζυγός
Κάτι που θεωρούσατε ακατόρθωτο ξαφνικά θα εμφανισθεί μπροστά σας και θα ξετρελαθείτε. Ναι η ημέρα σας είναι χαρωπή και κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Πάντως θα κάνετε ένα συνδυασμό δηλαδή τις εμπειρίες που αποκτήσατε στο παρελθόν, με αυτά που θα έρθουν στο μέλλον. Πάντως παίξτε μπάλα, θα είστε από τους τυχερούς της παρέας, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός
Μια καλή νεράιδα θα είναι από δίπλα σας όλη την ημέρα και θα σας βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που έχετε. Κάποιοι θα σας στηρίξουν και θα σας δώσουν τα χρήματα που ψάχνατε καιρό τώρα, ή ακόμα και ένα δάνειο μπορεί να εγκριθεί. Πάντως ως δια μαγείας, θα γίνει το δικό σας και θα χαμογελάσετε ξανά! Τέτοια θέλω, για αυτό αν είναι να πάρετε κάποιο τηλέφωνο, να ζητήσετε εκείνη τη χάρη, μη διστάσετε καθόλου!

Τοξότης
Και σήμερα θα σας συμβούν τα πάντα, αλλά έχετε τόσο καλή διάθεση, που ίσως να φτιάξετε και μια λίστα από προτεραιότητες και να καθίσετε με το πάσο σας και να τακτοποιήσετε τα πάντα και στην ώρα τους. Κανένα άγχος δε θα νιώσετε, καμία βιασύνη. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις για αυτό φροντίστε να την απολαύσετε καταλλήλως. Πάντως ίσως να βρείτε και χρόνο για μια βολτίτσα βραδινή.

Αιγόκερως
Πάλι θα σας ρίξουν μια ιδέα για να φτιάξετε κάτι δικό σας. Αυτή τη φορά θα σας αρέσει ακόμα πιο πολύ γιατί κάπου θα έχει μια βάση. Ξεσηκώνεστε για νέες businessκαι κανείς δε σας σταματά. Εντάξει να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις τις ωραίες, αλλά μη βιαστείτε να βάλετε το χέρι στη τσέπη. Στις επενδύσεις και στο τζόγο είστε μανούλες, αλλά μέρες που είναι καλύτερα να συγκρατηθείτε.

Υδροχόος
Πολύ όμορφη ημέρα σας ξημέρωσε, αφού θα βρεθεί το άτομο που θα ζεστάνει τη καρδιά σας και θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Σπάνιο αυτό στη περίπτωσή σας, αλλά έχετε και εσείς κάποια κουμπιά που λίγοι τα ξέρουν τόσο καλά. Μιλήστε, πείτε αυτά που νιώθετε, ανταλλάξτε απόψεις και θα βρεθείτε με τόσες πολλές πληροφορίες και συναισθήματα, που θα ξυπνήσει κάτι μέσα σας. Το παιδί; Εκείνο το πείραγμα; Το κακό και άτακτο πλασματάκι;;; Θα δείξει..

Ιχθύες
Μέρα που θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας. Φεύγουν όλα τα εμπόδια και επιτέλους βλέπετε φως στα νέα σχέδια που κάνετε. Ναι έχετε πάρει φόρα και κανείς δε σας σταματά, για αυτό διατηρήστε ταχύτητα και προχωρήστε παραπέρα. Δημιουργικοί, αισιόδοξοι, μέσα στα χαμόγελα και τη τρελή τη χαρά. Άντε πάλι βρήκατε νέο παιχνιδάκι, πάλι έχετε ξετρελαθεί.

magicfariel@gmail.com