Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 09/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλη μέρα σήμερα.. άλλες και οι διαθέσεις.. Σκέφτομαι ξανά το θέμα της απιστίας. Μπορεί να λέω πως είμαι κακό κορίτσι, αλλά μόνο μέσα στο μυαλό. Γιατί από πράξεις, είμαι ακόμα με το σταυρό στο χέρι! Εντάξει αντιλαμβάνομαι πως
οι πληγωμένες ψυχές, θα ήθελαν να με πυροβολήσουν τώρα, αλλά don’t worry.. έχω φάει κέρατο με το τσουβάλι. Άρα δεν είμαι εκτός χορού, άσχετα εάν τώρα η ζωή μου είναι σχετικά ήρεμη..

Τι είναι ηθικό και τι ανήθικο; Τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα, γιατί ο καθένας πράττει όπως τον βολεύει. Η απιστία δεν έχει ηλικία, δεν έχει τίτλους, δε μπορεί κανείς τη προμελετήσει. Απλά συμβαίνει. Γιατί μη ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και πάθη. Όμως αλλιώς είναι το αυθόρμητο, της στιγμής εκείνης και αλλιώς είναι το μη!

Τι εννοώ.. ;;;

Κανείς δε γεννήθηκε και ξαφνικά βρέθηκε παντρεμένος με οικογένεια. Υπάρχει και εκείνο το παρελθόν που σκάει μύτη όποτε του γουστάρει και εκεί παίζονται όλα για όλα. Ή έχεις χαρακτήρα και καθαρή ψυχή και αντιστέκεσαι, ή είσαι μια από τα ίδια και προχωράς σε πράξεις ναι μεν κολασμένες και παθιάρικες, που όμως έχουν ένα τεράστιο κόστος. Ίσως ακόμα και την οικογένειά σου την ίδια.


Γιατί το ρισκάρεις λοιπόν;

Σκέφτηκες πως μπορεί να πληγωθεί κόσμος και κοσμάκης από τις πράξεις σου αυτές;;; Όταν υπάρχουν παιδιά, είναι αλλιώς. Εσύ κύριε παντρεμένε άντρα, τι αρχές θα δώσεις στις κόρες σου; Πώς θα τις μεγαλώσεις, όταν ο ίδιος δε τηρείς αυτά που λες; Αυτό ξέρεις πόσο πολύ ανήθικο είναι;

Θες άγνωστο σεξ;

Μια περιπέτεια; Ξαμολήσου. Αλλά μην αποζητάς και παράλληλη σχέση.. Έχεις οικογένεια! Ξύπνα! Πού πας;;;

Ακόμα και στο θέμα της απιστίας, υπάρχουν ταμπού. Η άλλη πλευρά του νομίσματος. Είναι ένα σπορ διαφορετικό. Ανεβάζει την αδρεναλίνη. Ζεις έντονα. Ξανά γεννιέσαι.. Ωραία όλα αυτά.. Αλλά φίλε μου.. όταν έχεις οικογένεια, καλά θα κάνεις να τα ξεχάσεις όλα αυτά..

Γιατί ότι δε θες να σου κάνουν, μη τα κάνεις.. τόσο απλά.. 



Κριός
Με μουτράκια σας βρίσκω πρωί-πρωί. Δεν έχετε όρεξη για τίποτα και δε θέλετε να σας μιλάει άνθρωπος. Κατεβάζετε ρολά, αλλά να που θα σας ανεβάσουν με το ζόρι και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Μέρα δύσκολη, αφού θα χρειαστούν τη βοήθειά σας και θα πρέπει να τη προσφέρετε. Συνεργαστείτε με τον κόσμο, βγάλτε και καμιά ευαισθησία σας προς τα έξω και θα νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, εκεί προς το βραδάκι μεριά.. Έχετε χρόνο ακόμα… ουυυυυυυυυ!

Ταύρος
Πάλι με τα λεφτά ασχολείστε αφού συνέχεια τα μαζεύετε και συνέχεια τα σκορπάτε από εδώ και εκεί. Θα μου πείτε υποχρεώσεις είναι αυτές και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Κάποιος θα σας ζορίσει σήμερα με θέματα οικονομικά και θα νιώσετε να ανεβαίνει κάπως η πίεσή σας, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε όλα μια χαρά, αφού το έχετε και το ξέρετε. Εντάξει καλού-κακού, ας έχετε εκεί παρά δίπλα σας και ένα υπογλώσσιο, θα το χρειαστείτε μέχρι να βρείτε την άκρη του νήματος!

Δίδυμος
Αγαπητά μου χαμογελάστε γιατί σήμερα θα ακούσετε ένα πολύ ευχάριστο νέο. Κάποιος από τα παλιά σας θυμάται και έρχεται σε επαφή μαζί σας. Έχει να σας προτείνει μια νέα δουλειά. Νομίζω πως θα απογειωθείτε κανονικά με αυτό που θα ακούσετε και μέχρι και τις 12 θα έχετε τακτοποιηθεί. Είναι φοβερές οι ημέρες σας αστρολογικά, δε καταλαβαίνω γιατί να είστε και εσείς στα πατώματα. Το ότι δε σας κάνουν τα χατίρια δε σημαίνει πως δε σας αγαπούν!

Καρκίνος
Μια χαρά θα είναι η ημέρα σας και δυο τρομάρες. Το εννοώ, για αυτό να το εκμεταλλευτείτε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Δηλαδή οτιδήποτε καλό σας προκύψει να το δεχθείτε και να αφήσετε για λίγο τις λεπτομέρειες στην άκρη. Ο σκοπός στη παρούσα φάση είναι να ακολουθήσετε και στη πορεία βλέπετε. Κοιτάξτε να ολοκληρώσετε το έργο σας και να το παραδώσετε, γιατί χρόνος δεν υπάρχει, ούτε η πολυτέλεια της επανεξέτασης!

Λέων
Σας λείπει ο ήλιος και η ζεστασιά του. Το ξέρω. Σήμερα περισσότερο από ποτέ. Σας βλέπω να είστε αφηρημένοι όλη την ημέρα και να αγναντεύετε προς το άγνωστο, παρέα με εκείνες τις σκέψεις τις άκρως καλοκαιρινές. Εντάξει το καταλάβαμε, θέλετε να τα πετάξετε όλα έξω, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε μερικούς μήνες ακόμα. Μια νοσταλγία θα τη νιώσετε. Μήπως να αράζατε σπίτι σας καλύτερα;;;

Παρθένος
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βρεθείτε με τους φίλους σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους, πολύ βασικό και αυτό. Καλέστε τους στο σπίτι ή βγείτε έξω για φαγητό, το έχετε μεγάλη ανάγκη και θα σας κάνει και καλό. Αρκετά με τις δουλειές σας, έχετε και προσωπική ζωή, για αυτό οργανωθείτε από τώρα που είναι ακόμα πρωί. Νομίζω βγήκε και ποιηματάκι, για αυτό έτσι όπως αυθόρμητα έγινε αυτό, κάπως έτσι αυθόρμητα να φτιάξετε την ημέρα σας!

Ζυγός
Το μυαλό σας είναι σε ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε. Μπορεί να είναι κάπου κοντά, μπορεί όμως και λίγο πιο μακριά, αλλά βλέπω να τα παρατάτε όλα στη μέση και να εξαφανίζεστε. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, από ηρεμία και να μείνετε και λίγο μόνοι. Μπορεί να πάτε και ως τη Λούτσα ένα πράγμα.. καταλαβαίνετε το πνεύμα μου, αρκεί να μπείτε στο αμάξι και να φύγετε. Τάσεις φυγής εν ολίγοις αλλά ευτυχώς με τη θετική έννοια των πραγμάτων.

Σκορπιός
Δε ξέρω πού θα τη βρείτε την όρεξη ή το χρήμα, πάντως θέλετε να πάτε στα μαγαζιά και να τα σηκώσετε όλα. Να το πω shopping therapy; Να το πω σπατάλες γενικώς; Πάντως βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και θέλετε να αγοράσετε δώρα για τους πάντες. Εντάξει λοιπόν σας το επιτρέπω, γιατί είναι και αυτό ένα σπάνιο φαινόμενο. Δηλαδή διώξατε τα σκοτάδια σας, βρήκατε λεφτά και θέλετε να ξεπαραδιαστείτε μια και έξω! Είστε σίγουροι για αυτό;;;

Τοξότης
Μέρα που σας ξημέρωσε. Μόνο λόγο που δε θα βγάλετε εκεί ψιλά. Τη πήρατε την απόφασή σας, είστε πιο σίγουροι από ποτέ και σήμερα θα την ανακοινώσετε και θα τους αφήσετε όλους σύξυλους! Τι είναι αυτό; Μια νέα δουλειά; Μια μετακόμιση; Η ανεξαρτησία σας η ίδια; Ή ακόμα χειρότερα, παντρεύεστε και όποιον πάρει ο χάρος;; Κάτι συγκλονιστικό θα είναι σίγουρα και για εσάς τους ίδιους αλλά και για τους άλλους. Μια και έξω, να τα πείτε.. σωστά;;;

Αιγόκερως
Λοιπόν ακούστε το φοβερό.. Σήμερα το στόμα σας θα στάζει μέλι. Μιλάμε για πολύ καλοσύνη και ανθρωπιά. Τι έγινε; Είδατε όνειρο κακό και είπατε να αλλάξετε λίγο το τροπάρι; Ναι κοιταχτείτε στο καθρέπτη και κάντε και φτου-φτου, γιατί ούτε εσείς οι ίδιοι δε θα πιστεύετε στα αυτιά σας. Ένας δικός σας άνθρωπος θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Θα τη δώσετε απλόχερα δίχως κανένα αντάλλαγμα. Θα σας βγει πολύ αυθόρμητα και θα νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας!

Υδροχόος
Νευράκια και άγχος για πράγματα που δε σας αφορούν; Μια χαρά δεν ήσασταν τόσες μέρες στη καρακοσμάρα σας; Κάτι θα ακούσετε, κάτι θα δείτε, μπορεί και να διαδραματιστεί και ένα παρατράγουδο μπροστά σας και να επέμβετε ως καλοί Σαμαρείτες και να σας βγάλουν και τα μάτια στο τέλος! Καθίστε στην άκρη, δύσκολο πολύ αυτό ή εξαφανιστείτε. Εύκολο αυτό.. Δεν είναι η ημέρα σας και δε θα σας δώσει και κανείς σημασία. Εξολοθρευτικό αυτό.. χα χα ..

Ιχθύες
Οργανωθείτε χρυσά μου γιατί έχετε ανοίξει τόσα πολλά μέτωπα και στη δουλειά και στο σπίτι που σίγουρα θα πελαγώσετε. Μέσα στη γκρίνια και το άγχος σας βρίσκω, αλλά δε φταίει κανείς άλλος. Το μυαλό σας το φευγάτο φταίει που μια είναι εδώ και μια εκεί. Χάος εσείς, χάος και τριγύρω. Συμμαζέψτε τα μυαλά σας, βάλτε προτεραιότητες και να κλείνετε τα θέματά σας ένα-ένα. Ψιτ.. και μη φωνάζετε, γιατί θα πάθετε τίποτα και θα σας ψάχνουμε..

magicfariel@gmail.com