Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Υδροχόε ψάχνεις να χωρίσεις..;;;

Μέρες που είναι δε περίμενα να δω κάτι τέτοιο στις μηχανές αναζήτησης της magicfariel..

Ποιος εκεί έξω ψάχνει να βρει πως ένας Υδροχόος χωρίζει; Δίνει το οριστικό το τέλος; Γιατί χρυσό μου πλασματάκι;;; Τι σου
έκανε ο βάναυσος ή η σκληρή η γυναίκα;;; Ή μήπως ψάχνεσαι απο μόνο σου, γιατί είσαι Υδροχόος, πνίγεσαι και θες να φύγεις;;;

Παράξενος ο Υδροχόος πολύ. Σε λίγο θα πάρω και μεταπτυχιακό στο ζώδιο αυτό! Μου αρέσει. Έχει μυστήριο. Έχει μυστικά. Έχει αυτό που κανείς άλλος δεν έχει. Χαρακτήρα, προσωπικότητα και άποψη. Όμως το θέμα μας δεν είναι ιδεολογικό, αλλά ερωτικό. Σωστά;

Ας κάνω για ακόμα μια φορά, μια ψυχανάλυση στο άτομο που ανήκει στο ζώδιο αυτό. Κάθε φορά ανακαλύπτω καινούρια πράγματα και κατανοώ τις παραξενιές του και μου αρέσουν οι εκπλήξεις..

Καταρχήν ένας Υδροχόος δε δεσμεύεται! Ξεκινάμε απο εκεί. Τίτλους δε βάζει, γιατί μόνο ως ιδέα κάνει χαρακίρι. Συνήθως το άτομο που θα του τραβήξει τη προσοχή θα είναι μέσα απο τη δουλειά του, ή απο μια κοινωνική εκδήλωση. Πρέπει να μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και βασικά να θαυμάζει ο ένας τον άλλον, για το τρόπο που εκφράζεται και αντιλαμβάνεται τη κατάσταση ξεχωριστά. Όλα μέσα στο μυαλό είναι, απο εκεί ξεκινούν τα πάντα. Για αυτό αν εσύ ενδιαφέρεσαι για έναν ή μια Υδροχόο, θα πρέπει αληθινά να σε εκφράζει στο απόλυτο, γιατί έχουν διαίσθηση μεγάλη, όπως και αντίληψη. Και φυσικά η κοροϊδία και τα ψέματα δε τους αρέσουν καθόλου.

Μια σχέση ξεκινάει ως φιλική. Το σεξ δεν είναι άμεσο γιατί πρώτα πρέπει να γίνει παιχνίδι εγκεφαλικό. Απο εκεί ξεκινούν τα test drive. Βέβαια, αν καταλήξετε αμέσως στο κρεβάτι, τότε ο Υδροχόος, έχει να φοβάται. Λέγεται ταχύτητα κάτι που πιστεύει πως μόνο ο ίδιος την έχει.

Αν μπει σε διαδικασία σχέσης, τότε είναι πιστό ως ζώδιο. Βέβαια άγνωστο για τη χρονική τη διάρκεια, αφού ο σύντροφος του Υδροχόου, πρέπει σε καθημερινή βάση, να ανακαλύπτει νέα πράγματα που να του τραβούν τη προσοχή. Γιατί ένας Υδροχόος βαριέται πολύ εύκολα. Ο καθένας έχει κάποια στάνταρτ μέσα του. Δηλαδή αν μπει στη διαδικασία της απιστίας, είναι γιατί ο σύντροφός του τον οδήγησε. Ποτέ δε φταίει ένας Υδροχόος. Πάντα όλοι οι άλλοι.. Και δεν έχει και ενοχές.. Μοναδικό το χάρισμα αυτό..

Στο οριστικό τέλος.. φτάσαμε στο θέμα μας.. Την απιστία ένας Υδροχόος δε τη συγχωρεί με τίποτα. Μπορεί ο ίδιος να κάνει οτι θέλει, όμως ο σύντροφός του πρέπει να είναι παρόν και σούζα. Πολύ εγωιστικό, πολύ σκληρό, όμως αυτός είναι ο χαρακτήρας του.

Δε του αρέσουν οι χωρισμοί, αντιθέτως θεωρεί τις σχέσεις του δεδομένες και πολύ ελεύθερες συγχρόνως. Είναι άτομο που μοιράζει τον έρωτά του, απο εδώ και εκεί και ο τρόπος που το κάνει είναι τέτοιος που δε μπορεί κανείς να πει κουβέντα. Μπορεί να βασανίζεται καιρό για να χωρίσει, γιατί ο Κρόνος δεν τον αφήνει εύκολα, αλλά έρχεται ο Ουρανός και προκαλεί το χάος, εκείνες τις ανεξήγητες και απρόβλεπτες συμπεριφορές. Τότε ο Υδροχόος, εξαφανίζεται και μπορεί να τον δείτε με άλλο σύντροφο, δίχως να χάσει ούτε μέρα.

Αν χωρίσει δύσκολα γυρίζει πίσω, αλλά επειδή του αρέσει να μπαινοβγαίνει στις ζωές των άλλων και να τις αναστατώνει, θα αφήσει ένα παράθυρο ανοιχτό, αόρατο όμως, που μόνο ο Υδροχόος το βλέπει..

Άρα τι μπορεί να οδηγήσει έναν Υδροχόο στο τέλος μια σχέσης;;

Η Απιστία
Τα Ψέματα
Η Υποκρισία
Η Αχαριστία
Η Καταπίεση
Η Κακή Κριτική

Πώς να κρατήσεις έναν Υδροχόο;;;

...Άγνωστο..!!!


magicfariel