Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 30/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να σας λέω; Και σπίτι που κάθομαι, ήσυχη και φρόνιμη, δίχως να ενοχλώ κανέναν, πέφτουν οι βόμβες βροχή! Δε ξέρω πού να κρυφτώ ή γιατί να συμβαίνει αυτό, αφού αγαπητό μου σύμπαν,
είμαι καλό κορίτσι.. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια ξανά..

Μέρες παράξενες, μυστήριες, απρόβλεπτες, αφού από τη μια οι ψυχές θέλουν να μοιράσουν το καλό και την αγάπη και από την άλλη διστάζουν, φοβούνται, έχουν ενοχές.. Γιατί; Επειδή τελικά ο απώτερος σκοπός είναι άλλος; Μήπως υπάρχει δόλος; Δε θέλω να πιστεύω κάτι τέτοια.. Είπαμε, αρκετά με το κάρβουνο..

Μέρες γιορτινές, όπου οι εκβιασμοί και οι απειλές είτε άμεσα, είτε όχι, πρωταγωνίστησαν σε όλα τα επίπεδα, αλλά τελικά δεν έπιασαν τόπο. Να χαρώ εγώ επανάσταση. Για να δούμε θα είναι για καλό, ή πάλι υπάρχει εκείνος ο δόλος, που μας τσακίζει το ψυχικό μας κόσμο κάθε φορά;

Αστρολογικά όλα μια χαρά.. Εγκεφαλικά το χάος.. Γιατί; Γιατί τα συναισθήματα συνεχώς αλλάζουν κέφια. Εκεί που αγαπούν, εκεί μισούν. Εκεί που χαμογελούν, εκεί κλαίνε. Εκεί που επαναστατούν, εκεί και συμβιβάζονται.. Παράνοια, σωστά;;

Έξω ρίχνει κάτι, δε βλέπω ακόμα.. Κρύο και παγωνιά, άντε να δούμε να πέφτει καμιά τούφα, έτσι να γουστάρουμε.. Γιατί ακόμα και αυτό το θέαμα, να βλέπουμε το χιόνι να πέφτει από τον ουρανό, είναι πανέμορφο, μοναδικό και πολύ ρομαντικό.. Και μου αρέσει.. πολύ!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Ζαμάν φου.. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα. Ναι το πήρατε απόφαση, πως όσο και αν προσπαθείτε, μέρες που είναι, το αποτέλεσμα θα παραμένει το ίδιο. Ναι για χαλαρώστε λιγάκι στη ζωή σας και φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που δεν έχετε κανέναν κοινό σημείο, έτσι ώστε να αποφύγετε τις ερωτήσεις που θα σας κάνουν να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια. Όσο πιο άγνωστοι τόσο το καλύτερο. Θα ταξιδέψετε στη δική τους τη παρέα.. αυτή τη φορά..!!

Ταύρος
Γκρεμίζετε κάπως ο κόσμος σας, με τα κουλά που συμβαίνουν, όμως εσείς το παίρνετε απόφαση, να μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Μέσα στη τρελή τη χαρά και την αυτοπεποίθηση, δε θα αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει το κέφι. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας φτιάχνουν το κέφι, δημιουργικά, ρομαντικά, το οτιδήποτε και η ημέρα σας θα κυλήσει όμορφα και ήρεμα. Φτιάξτε πρόσωπο, μαλλιά, περιποιηθείτε τον εαυτό σας.. Πρέπει να λάμπετε αύριο..

Δίδυμος
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δώσετε σημασία σε εκείνο το φίλο ή τη φίλη που μέρες τώρα προσπαθεί να σας μιλήσει και εσείς όλο έχετε κάτι και τον/την αποφεύγετε. Λοιπόν, κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά σας εκεί έξω και καλό είναι να τη δώσετε για να νιώσετε και εσείς ωραία με τον εαυτό σας αλλά και οι άλλοι. Ναι μέρα που θα κάνετε πολλές καλές πράξεις μαζεμένες κιόλας και θα απορήσετε με τον εαυτό σας κανονικά. Μη κάνετε δεύτερες σκέψεις.. κάνουν κακό!

Καρκίνος
Μέρα που θα είστε με τους φίλους σας για πολλές ώρες. Κοιτάξτε να το απολαύσετε αυτό, να βολτάρετε, να ξενοιάσετε, γιατί η πανσέληνος στις 5 που γίνεται στο ζώδιό σας, θα σας τρελάνει κανονικά και αλλάζει το σκηνικό με τη νέα τη χρονιά. Συγγνώμη που σας χαλώ την έκπληξη, όμως κάθε μέρα που περνάει, είναι πολύτιμη για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε, για αυτό μη κλείνεστε σπίτι και μη βαριέστε. Οι στιγμές που έρχονται είναι αξεπέραστες και πάντα για μια φορά..

Λέων
Κοινωνικοί και αγαπητοί όσο ποτέ άλλοτε. Μπαίνετε για τα καλά στο κλίμα των εορτών, άλλωστε προτιμάτε τη παραμονή Πρωτοχρονιάς, χρόνια τώρα.. Τηλέφωνα από εδώ, συναντήσεις από εκεί, προσκλήσεις για διασκέδαση. Από όλα τα καλά θα έχει η ημέρα σας, σας βλέπω να χάνετε το μυαλό σας κανονικά. Μπράβο χρυσά μου, δε πειράζει που ο ήλιος χάθηκε, εσείς λάμπετε από μόνοι σας.. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις..

Παρθένος
Μέρα που άλλα πράγματα έχετε κατά νου να κάνετε και άλλα θα προκύψουν. Δηλαδή σας το λέω από τώρα, καλύτερα να αφήσετε την ατζέντα σας στην άκρη και να ακολουθήσετε τη παρέα, όπου και αν πάει. Να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και το άγνωστο μερικές φορές είναι πολύ ωραίο. Δε ξέρω τι ευχάριστες εκπλήξεις σας κρύβει το σύμπαν, πάντως σας λέει να απελευθερωθείτε και να αφήσετε να εξελιχθεί το story, όσα πάνε και όσα έρθουν..

Ζυγός
Το τελευταίο καιρό συναναστρέφεστε με ένα άτομο που μέχρι και σήμερα νομίζατε πως το ξέρατε πολύ καλά. Να περιμένετε την έκπληξη, που θα σας γοητέψει και θα σας βάλει σε ερωτικές περιπέτειες. Γιατί τα φαινόμενα απατούν και ίσως να σας εξαπάτησαν και αυτό σας αρέσει ακόμα περισσότερο. Μυστήρια η ημέρα σας, κρύβει μυστικά, αποκαλύψεις, ματιές, που θα αναστατώσουν όλο σας το είναι.. Μήπως να παίξετε κάπως έτσι και με το σύντροφό σας..;;; Φαντασία να υπάρχει..

Σκορπιός
Ότι έγινε-έγινε. Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα, νέα, φρέσκια και νιώθετε και πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Μπράβο χρυσά μου, αφού είναι κάπως έτσι το θέμα, τότε φροντίστε να αγαπήσετε με τους φίλους σας, την οικογένειά σας, το σύντροφό σας και να δείξετε με πράξεις πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. Ξεχάστε τα λόγια που ανταλλάξατε, τις μπηχτές και ξεπεράσετε κακίες που ουσιαστικά εσείς τις προκαλέσατε.. Καιρός να ζεστάνει η καρδιά σας..

Τοξότης
Να και ένα ζώδιο που θα έχει τις μαύρες του σήμερα. Ξαφνικά γυρίσατε το κεφάλι προς τα εκεί που αποφεύγατε και βλέπετε πως έχουν μαζευτεί πάλι ένα σκασμό εκκρεμότητες και πως πρέπει όλες να τις αντιμετωπίσετε άμεσα. Ναι θα πελαγώσετε, θα αγχωθείτε, γιατί έτσι είναι αυτά, αλλά θα πρέπει να βάλετε και προτεραιότητες. Ένα μικρό χάος θα το νιώσετε, αλλά θα τη βρείτε την άκρη εσείς, άλλωστε για αυτό υπάρχουν και οι φίλοι. Για τις δύσκολες στιγμές..

Αιγόκερως
Αστρολογικά χαρωπή η ημέρα σας. Τώρα τι θα προκύψει πραγματικά, θα δείξει η πορεία.. Πάντως μια έκπληξη χαρούμενη θα λάβετε σήμερα, από κάποιο άτομο και θα ξετρελαθείτε. Αν το περιμένατε πάνω-κάτω, να είστε προετοιμασμένοι να το ανταποδώσετε το καλό, γιατί ποτέ, τίποτα δεν είναι μονόπλευρο. Πάντως διώξτε την αρνητική την ενέργεια, μια κακή μέρα ήταν η χθεσινή και αφήστε την ημέρα να κυλήσει όμορφα και ρομαντικά.. Καλά πράγματα έρχονται..

Υδροχόος
Σήμερα θα πάτε στα μαγαζιά και θα ψωνίσετε τα πάντα. Πρέπει να είστε όμορφοι αύριο, ανανεωμένοι και λαμπεροί και να εντυπωσιάσετε τα πλήθη. Λίγο σα τους τρελούς θα κάνετε, γιατί είστε ανυπόμονοι για το τι θα βρείτε εκεί έξω, είστε και κάπως παράξενοι, στα χρώματα και στα σχέδια, θα πάθετε κάτι μέχρι να γίνει το δικό σας. Εντάξει μη γκρινιάζετε, τα ψώνια άλλοι τα κάνουν για ψυχοθεραπεία.. Εσείς βέβαια, δεν έχετε γιατρειά.. χα χα ..

Ιχθύες
Ανάσες χρυσά μου, πολλές ανάσες.. Εντάξει εχθές ήταν μια κακή ημέρα. Σήμερα αλλάξτε το σκηνικό στη ζωή σας, βρεθείτε με φίλους, πηγαίνετε μια βόλτα, πρέπει να ξεσκάσετε και να σταματήσετε να σκέφτεστε. Δε θα λύσετε εσείς το παγκόσμιο, ούτε το εγχώριο πρόβλημα. Αν έχετε αντιμετωπίσει τα ζητήματά σας σωστά, τότε δεν υπάρχει και λόγος ανησυχίας. Λοιπόν, περπατήστε, δείτε βιτρίνες, ψωνίστε δωράκια, μπείτε στο mood των ημερών και αφήστε τα παράλογα..!!!

magicfariel@gmail.com