Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 01/12/2014, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα! Μπήκαμε στη τελική ευθεία, για να πούμε αντίο και σε αυτό το φοβερό και απαίσιο έτος! Εντάξει είχε και τις καλές τις στιγμές του, όμως μας τσάκισε ο Κρόνος, τα γεγονότα,
η κρίση, όλα αυτά τα κακά που μας απειλούν και μας περιτριγυρίζουν, αλλά νομίζω πως τα καταφέραμε. Ακόμα ζούμε, είμαστε εδώ και ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο!

Είναι ωραίο να πιστεύουμε σε κάποιον άνθρωπο. 


Να έχουμε δηλαδή ένα πρότυπο, μια πυξίδα! Είναι ακόμα πιο ωραίο, όταν τον θαυμάζουμε αυτόν τον άνθρωπο. Σίγουρα κάτι μας προσφέρει, πολύ μοναδικό και αξιόλογο, ίσως και αξεπέραστο. Η ενέργεια που μας δίνει μια τέτοια κατάσταση, είναι τόσο φοβερή, τόσο λαμπερή, τόσο αισιόδοξη, που χωρίς να το έχουμε καταλάβει, έχει γίνει σημαντικό μέρος της ζωής μας, το οξυγόνο μας, ο λόγος ύπαρξής μας..
Ναι ένας άνθρωπος, μπορεί να το κάνει αυτό σε κάποιον άλλον. Γιατί η ζωή είναι παράξενη και μυστήρια, αλλά πάντα κρύβει εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες.

Στη χαρά ήμουν μαζί σου. Θα είμαι και στη λύπη σου.

Γιατί τώρα ήρθε η σειρά μου, να σου προσφέρω, όλα αυτά που κάποτε μου πρόσφερες με το τσουβάλι. Οι στιγμές που πέρασαν ήταν τόσο ανεκτίμητες, που τώρα είναι καιρός να στις επιστρέψω, τόσο απλόχερα, γιατί έτσι είναι η ζωή. Εχθές εσύ, σήμερα εγώ, μεθαύριο κάποιος άλλος.

Αυτό το λέω αγάπη, ανθρωπιά, σεβασμός, εκτίμηση..
Αυτά που μου αρέσουν..

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Λυπάμαι που θα σας το πω έτσι κάπως απότομα, όμως δε ξεκινάει και τόσο ρόδινα ο Δεκέμβρης για εσάς. Είναι γενικό το αστρολογικό το κακό, για αυτό μη το πάρετε και προσωπικά το θέμα. Νεύρα, υπερένταση, άγχος και πολύ γκρίνια. Οτιδήποτε και αν συμβεί, θα πρέπει να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας, να συμβιβαστείτε και να υποχωρήσετε παρακαλώ πολύ! Ως και τις 3 κάπως έτσι θα είναι το κλίμα, για αυτό αποφύγετε την επαφή με το πολύ τον κόσμο.

Ταύρος
Κάτι θα σας ζητήσουν σήμερα, ίσως να κάνετε μια έξτρα δουλειά, αλλά για το χρήμα ούτε λόγος! Μη δεχθείτε αμέσως, κοιτάξτε το συμφέρον σας πάνω από όλα και τη τσέπη σας. Μια καλή συμφωνία, μπορεί να κλείσετε, ναι θα δουλέψετε παραπάνω, όμως αν το χειριστείτε σωστά, θα ανταμειφτείτε αναλόγως. Όλες οι ημέρες σας θα είναι κάπως έτσι. Δουλειά και χαρά. Να όμως που είναι και η περίοδος, όπου οι ευκαιρίες θα βολτάρουν επιδεικτικά από μπροστά σας. Να τις αρπάξετε!

Δίδυμος
Μέρα που σας ξημέρωσε… Παράξενη και δύσκολη πολύ. Καταρχήν να κλείσετε τα αυτιά σας και να μη πιστέψετε λέξη από αυτά που θα σας πουν, διάφοροι καλοθελητές. Ο σκοπός τους θα είναι να σας αποσυντονίσουν από τους στόχους που έχετε βάλει. Αποφύγετε επαγγελματικές συνεργασίες, γιατί πάνω στη φούρια σας, μπορεί να υποσχεθείτε κάτι και μετά να μη μπορέσετε να το πάρετε πίσω. Αποφύγετε τις σοβαρές τις δεσμεύσεις, είτε αφορά κάτι το ερωτικό, είτε επαγγελματικό..!!

Καρκίνος
Χαοτική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Δίπλα σας ο κόσμος πέφτει στα πατώματα και ξαφνικά χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, θα πέσετε και εσείς. Το νου σας, γιατί θα παρασυρθείτε και θα κάνετε πράγματα αψυχολόγητα σίγουρα, θα χαλάσετε το κέφι σας και φυσικά θα χάσετε το χρόνο σας άδικα. Θα φτάσει βράδυ και θα αναρωτιέστε τι κάνατε όλη την ημέρα και θα σοκαριστείτε! Τρέξτε για τις δικές σας τις υποθέσεις και όχι των άλλων. Και κλείστε μόνο τις δικές σας τις εκκρεμότητες.

Λέων
Να ξέρετε ποτέ αρχές του μήνα και Δευτέρα δε πληρώνουμε τους λογαριασμούς. Για αυτό σήμερα, που είναι και η ημέρα κάπως ταραχώδες, αφήστε την να περάσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα. Δηλαδή, αν σκοπεύετε να τα βάλετε κάτω με το ταίρι σας ή με τους δικούς σας τους ανθρώπους, θα διαπιστώσετε πως πάλι φεύγουν περισσότερα λεφτά από τη τσέπη σας και πάλι οι άλλοι κάνουν τις πάπιες. Αυτό θα σας εξοργίσει και σας βλέπω να τα κάνετε όλα μπάχαλο! Και αύριο μέρα είναι..

Παρθένος
Σήμερα θα έχει μπόλικη από εκείνη τη μουρμούρα που τόσο πολύ δε σας αρέσει. Γκρίνιες, εντάσεις, λόγια, νομίζω θα σας στριμώξουν εκεί σε μια γωνιά και θα σας τα ψάλλουν κανονικά. Περισσότερο μπορεί να συμβεί αυτό στο σπίτι σας, από ένα δικό σας άνθρωπο, αφού συνεχώς δουλεύετε, λείπετε, ή είστε στο κόσμο σας. Μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα, γιατί μετά θα περιμένουν ακόμα περισσότερα από εσάς. Αποφύγετε τα πολλά-πολλά!

Ζυγός
Γλυκά μου κάποιος θα σας στεναχωρήσει στη δουλειά σας σήμερα και παίζει να βάλετε ακόμα και τα κλάματα. Θα σας προδώσει κάποιος συνάδελφος; Θα σας θάψει ζωντανούς; Πάντως κάτι τέτοιο θα συμβεί και δεν είστε και άτομα που αντιδρούν αμέσως, πάει σας παίρνει από κάτω μια και έξω. Καλύτερα που έγινε αυτό τώρα, για να ξέρετε σε ποιους μπορείτε να βασίζεστε και ποιους να εμπιστεύεστε φυσικά. Αντιδράστε άμεσα, κλείστε τις πόρτες και γυρίστε πλάτη! Η καλύτερη εκδίκηση!

Σκορπιός
Ακούστε τι θα σας συμβεί σήμερα.. Κάποιο άτομο θα σας κάνει κουτσομπολιό για κάποιον που εσάς σας αρέσει πολύ ή ακόμα και για το σύντροφό σας. Ο σκοπός του/της δε θα είναι και τόσο αγνός, ούτε φιλικός, αφού ουσιαστικά ζηλεύει, γιατί κάποιος να σας αγαπά τόσο πολύ στη ζωή αυτή; Ανοίξτε τα ματάκια σας, για να δείτε με τι ανθρώπους συναναστρέφεστε και φυσικά μη πιστεύετε λέξη! Εννοείται πως μόνο η διαίσθησή σας γνωρίζει την αλήθεια και η ψυχή σας, για αυτό το νου σας!

Τοξότης
Θέματα με το σπίτι σας θα σας αναστατώσουν για τα καλά. Λόγια, κουβέντες, εντάσεις, πολύ δηλητήριο θα έλεγα, από κάποιο άτομο που δε το περιμένατε με τίποτα. Δε πρέπει να βάλετε τα κλάματα, αντιθέτως να είστε έτοιμοι προς επίθεση. Ότι έγινε στο παρελθόν πάει τελείωσε, δε κοιτάμε πίσω και δε σκαλίζουμε θέματα που πονάνε. Αν επιμένει το άτομο αυτό, τότε διώξτε το αν χρειαστεί, ή πάρτε τα πράγματά σας και εξαφανιστείτε. Δύσκολη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις..

Αιγόκερως
Η ημέρα ευτυχώς δε σας αγγίζει και τόσο αστρολογικά όπως τους άλλους. Βέβαια βαριέστε μέχρι θανάτου και θέλετε να αναβάλετε όλα σας τα ραντεβού, ακόμα και να μη πάτε και στη δουλειά. Αφήστε τις χαζομάρες και να κάνετε ότι έχετε σχεδιάσει, γιατί ποτέ δε ξέρετε την εξέλιξη σε μια υπόθεση. Είτε αυτή είναι ερωτική, είτε επαγγελματική. Να πάτε όπου έχετε κανονίσει και φροντίστε να είστε και συνεπέστατοι. Ντροπή μετά από ΣΚ.. χα χα ..!!

Υδροχόος
Αποφύγετε σήμερα να ασχοληθείτε με το χρήμα. Δηλαδή ούτε να το ζητήσετε, ούτε να το δώσετε, ούτε να δανείσετε. Είναι αρνητικό το σύμπαν πολύ και παίζει να χαλάσετε τη διάθεσή σας ακόμα περισσότερο, αν μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες. Ο κόσμος δεν είναι και στα καλύτερά του και το όχι παίζει να το ακούσετε έντονα και από παντού. Αφήστε την ημέρα να περάσει, δίχως να κάνετε απολύτως τίποτα το ουσιαστικό και το ενδιαφέρον. Ξεκουραστείτε καλύτερα, από αύριο αλλάζουν τα δεδομένα..!!

Ιχθύες
Μέρα που σας ξημέρωσε.. Όσο και αν θελήσετε σήμερα να είστε στην ώρα σας, είτε στη δουλειά, είτε στα ραντεβού σας, δε θα τα καταφέρετε. Ενώ θα έχετε άφθονο χρόνο να ετοιμαστείτε, σας βλέπω να παρασύρεστε μια με το ένα, μια με το άλλο, να φοράτε ότι βρείτε μπροστά σας και να τρέχετε σα τους λωλούς. Χαοτική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Το μυαλό σας θα βρίσκετε αλλού. Το σώμα σας το ίδιο. Και από πράξεις, ότι προκύψει. Νεύρα και εντάσεις στο φουλ!!!

magicfariel