Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 23/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και σκέφτομαι ας μπούμε λίγο στο κλίμα των εορτών και να σας πω πώς βλέπω τα Χριστούγεννα.. Είναι μέρες γιορτινές, γεμάτες από χρώμα, στολίδια, λιχουδιές. Οικογενειακές μέρες, με φίλους παρέα, all together, μουσική, ποτό και
χαρτάκι.

Μια φορά έκανα το λάθος και έφυγα, πήγα στο εξωτερικό, που ναι μεν το ταξίδι μπορώ να πω πως ήταν φοβερό και απερίγραπτο, όμως υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ποτέ ξανά!

Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές, μόνο Ελλάδα! Γιατί ζούμε σε ένα παράδεισο, που κάτι τέτοιες μέρες, τις χειμερινές τώρα πια, αγαπάμε περισσότερο τους συνανθρώπους μας, ζεσταίνει η καρδιά μας και μοιράζουμε καλύτερα χαμόγελα. Το σπίτι της μαμάς μου, είναι ο δικός μου ο παράδεισος.


Για αυτό θέλω να σας πω, πως τις ημέρες αυτές, μιλήστε στους ανθρώπους που αγαπάτε, ας είναι μακριά, δώστε λίγη από τη μαγεία σας και στους άλλους, να νιώσουμε όλοι πάνω κάτω Χριστούγεννα. Οι γονείς μας, οι φίλοι μας, τα ξαδέρφια μας, ακόμα και κάποιος πρώην, δε παύουν να είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται κάθε μέρα μέσα στη ζωή μας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τα καλύτερα δώρα, μπορεί να είναι απλές και όμορφες κουβέντες..

Merry Christmas Baby..


Κριός
Σταματήστε επιτέλους να αγχώνεστε και να τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα! Λίγη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση δε βλάπτει. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και όλα θα πάνε μια χαρά. Αλλαγές έχετε στο μυαλό σας να κάνετε, κυρίως σε θέματα της δουλειά σας, γιατί υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος να πετύχετε τους στόχους σας. Θετική η ημέρα σας, για αυτό μη σας ακούσω να γκρινιάξετε..!!

Ταύρος
Υπάρχει ένα θέμα που σας βασανίζει καιρό τώρα. Μπορεί να είναι η σχέση σας με έναν άνθρωπο, μπορεί η διατροφή σας και οι κακές σας οι συνήθειες, μπορεί ακόμα και κάτι στη δουλειά σας. Σήμερα λοιπόν, θα βρείτε το κουράγιο και τη δύναμη, να το κάνετε πέρα, να το διώξετε, να απελευθερωθείτε από το οτιδήποτε σας πηγαίνει πίσω και σας χαλάει το κέφι. Να είστε απολύτως σίγουροι πριν πείτε ή κάνετε το οτιδήποτε!

Δίδυμος
Τι λέγαμε προχθές;;; Σε τραπέζια είστε καλεσμένοι, σε διάφορες εκδηλώσεις, σε βαρετά event, ή ακόμα και με συγγενείς που ακόμα δεν έχουν γίνει και τόσο άμεσοι. Από το πρωί θα σκέφτεστε, πώς να το αποφύγετε όλο αυτό, γιατί στη τελική εσείς δεν είστε τέτοιοι τύποι. Αφού πιεστείτε και πάθετε εκεί μερικά εγκεφαλικά, το σύμπαν όλως τυχαίως θα σας ξελασπώσει. Δηλαδή, κάτι θα συμβεί και θα τα αποφύγετε όλα και δίχως παρεξήγηση.. χα χα ..!!

Καρκίνος
Τα άστρα επιμένουν αν και οι ημέρες είναι γιορτινές. Αλλάζετε δουλειά. Δε κάθεστε σε αυτή που είστε με τίποτα. Μπορεί να την έχετε και έτοιμη την επόμενη, αλλά είτε αυτό συμβαίνει, είτε όχι, τα βροντάτε όλα και φεύγετε! Μπορεί ακόμα και αντικείμενο. Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια και είναι καιρός να ασχοληθείτε με κάτι πιο ουσιαστικό. Πάντως μέρες που βρίσκετε και εσείς να επαναστατείτε..!!!

Λέων
Τι έγινε χρυσά μου; Ετοιμάζεστε να γράψετε το βιβλίο της ζωής σας; Κάτι θα μπει μέσα στο μυαλό σας και δε θα φύγει με τίποτα αν δε το κάνετε. Ξαφνικά θέλετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας, πιο ουσιαστικά και να κάνετε και εκείνο το επόμενο το βήμα, μπας και βρείτε το νόημα της ζωής. Δε ξέρω με τι τρέλα θα ξυπνήσετε μέσα στο κεφάλι, πάντως η αισιοδοξία σας στα κόκκινα!!!

Παρθένος
Τα λεφτά θα έχετε έντονα πολύ μέσα στο μυαλό σας όλη την ημέρα. Το καλό είναι πως δε θα δώσετε κάπου, αντιθέτως είναι να λάβετε και θα έρθουν, αρκεί να μη το σκέφτεστε και πολύ. Να σκέφτεστε θετικά και μόνο, γιατί όλα είναι θέμα ενέργειας. Αν από το πρωί γκρινιάζετε και παραπονιέστε, μη περιμένετε να δείτε κάτι καλό. Αν είστε καλοί, ευγενικοί και άνετοι, τότε να σου και το δώρο!

Ζυγός
Η ημέρα σας γλυκά μου είναι απρόβλεπτα ερωτική. Δηλαδή όλα παίζουν και τίποτα. Παράξενη θα είναι, μη τη περιμένετε μέσα στα σορόπια, γιατί εκεί που θα έχετε κανονίσει κάτι με το σύντροφό σας, εκεί θα συμβεί το απρόοπτο και ίσως να βρεθείτε με άλλη παρέα, σε άλλος μέρος και να κάνετε αταξίες! Δε ξέρω τι εννοεί το σύμπαν για εσάς. Κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται.. Για να δούμε..

Σκορπιός
Η αλλαγή είναι σίγουρη. Τι θα είναι αυτό; Μόνο η ψυχή σας το ξέρει. Μπορεί να αλλάξετε πάλι δουλειά. Να βρείτε κάτι άλλο που σας εκφράζει περισσότερο, είτε τα χρήματα είναι καλά, είτε όχι. Μπορεί ακόμα να ανοίξετε το ψυγείο και να πετάξετε τα πάντα από μέσα, γιατί ρίχνετε την απόλυτη ευθύνη στις σοκολάτες και τα μπέικον, που δε χωράτε στα ρούχα σας μέσα. Παίρνετε αποφάσεις αλλά είστε θυμωμένοι..

Τοξότης
Και εκεί που θα πηγαίνετε στο περίπτερο ή το super market, θα συναντήσετε ένα άτομο που θα σας πάρει τα μυαλά κανονικά. Μπορεί να βρίσκεστε κάπου αλλού, το κλου της υπόθεσης είναι πως όλως τυχαίως τα μάτια σας θα πέσουν πάνω στα μάτια ξένα και θα πάθετε πυρετό. Έρωτας κεραυνοβόλος, κάτι τέτοιο θέλει το σύμπαν για εσάς σήμερα. Για βγείτε έξω και κυκλοφορήστε. Και πείτε μου να μάθω..

Αιγόκερως
Σήμερα θα το φάτε το φλας πως πρέπει να μπείτε μπροστά, να αναλάβετε τα ηνία και να δώσετε κατευθύνσεις. Είτε για θέματα δουλειάς, είτε για θέματα σπιτιού. Αρκετά αφήσατε κάποιους να πάρουν υποτιθέμενες πρωτοβουλίες, το μόνο που σας φέρνουν είναι πονοκέφαλο και ανακατωσούρες. Να φορέστε τη στολή του στρατηγού καλύτερα, πιάστε και ένα τσιμπούκι στο χέρι, για να έχετε τη φιγούρα, όχι τίποτα άλλο..

Υδροχόος
Εντάξει το καταλάβαμε, θέλετε να ταξιδέψετε, να φύγετε μακριά. Τίποτα δε σας κρατά στο μέρος σας, αφού όλα σας ενοχλούν κατά κάποιο τρόπο. Εντάξει να πάτε αλλού να κάνετε τις βρομοδουλειές σας, γιατί όσο καλά παιδιά και αν είστε, την αταξία την έχετε στο αίμα σας. Η φυγή το ίδιο, αλλά αναρωτιέμαι, για πόσο ακόμα θα κάνετε κλικ σε αυτή την επιλογή;;; Πότε θα αντιμετωπίσετε τη πραγματικότητα;; Ίσως και ποτέ, σωστά;;; Γιατί εσείς έχετε πάντα δίκιο.. ενώ οι άλλοι τι ξέρουν;;;

Ιχθύες
Η ατάκα της ημέρας, «..Όποιος γουστάρει..». Δε θα κάτσετε να σκάσετε επειδή κάποιοι δε συμφωνούν με τις απόψεις σας. Ότι έχετε να πείτε, θα το πείτε δυνατά και καθαρά και όποιος πιάσει το νόημα καλός. Εντάξει πάρτε το απόφαση πως δε γίνεται να συμφωνούν όλοι με τις δικές σας τις ψυχαναγκαστικές τις απόψεις. Όμως δε χρειάζεται να χαλάσετε το κέφι σας για αυτό. Απολαύστε την ένταση, ξέρετε εσείς..

magicfariel@gmail.com