Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος 2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα κατάφερα! Γράφω κάτι ώρες τώρα, αλλά έπρεπε να σας δώσω τα φώτα μου, για αυτό το συγκλονιστικό και τόσο λατρεμένο μήνα που μπήκε, τον Δεκέμβρη! Κάλιο αργά, παρά ποτέ. Τι να σας πω πάλι! Το χαρμόσυνο είναι πως
στις 23 φεύγει ο Κρόνος από το Σκορπιό. Το λέω και το ξανά λέω, γιατί ειλικρινά, τα σάρωσε όλα στο πέρασμά του και ακόμα δίνει ρέστα ως και τη τελευταία τη στιγμή.


Από την άλλη έχουμε τον Άρη στον Υδροχόο, άλλο φοβερό αστρολογικό γεγονός και μια πανσέληνο σήμερα στους Διδύμους! Μήπως για αυτό έχουμε τρελαθεί όλοι εντελώς, παντελώς και παραλογιζόμαστε;;;; Το μάτι γυαλίζει κανονικά και ας το θεωρούμε και αυτό κάπως ανεξήγητο!

Λοιπόν ο Δεκέμβρης είναι ένας καθοριστικός μήνας, κυρίως για τα ζώδια του σταθερού σταυρού. Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι! Είναι αυτοί που έχουν ταλαιπωρηθεί, έχουν βασανιστεί, έχουν ισοπεδωθεί, από τα χτυπήματα του Κρόνου. Ο κακός ο πλανήτης φτιάχνει βαλίτσα, εσείς τη παίρνετε και αλλάζετε οριστικά σελίδα στη ζωή σας. Για αυτό να τα περιμένετε όλα να συμβούν ακόμα και παραμονή πρωτοχρονιάς! Ναι το απρόβλεπτο υπάρχει για να σας αιφνιδιάζει!

Το παράξενο της υπόθεσης είναι τα Ψαράκια μας! Θα νιώσετε εσείς οι Ιχθύες, τον ουρανό με τα άστρα. Δηλαδή ανατρεπτικό το κλίμα σε ερωτικό επίπεδο όσο εκεί που δε φτάνει. Η συμβουλή μου; Δείτε βαθιά μέσα στη καρδιά σας, ρωτήστε την ειλικρινά, τι θέλει, τι αποζητά, τι την ενοχλεί και δώστε πρώτα εσείς τις απαντήσεις στον εαυτό σας και μετά να τις ζητήσετε από τους άλλους..

Κατά τα άλλα έρχονται Χριστούγεννα, πρέπει να είμαστε μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά και να μη σταματήσουμε ποτέ να ελπίζουμε για ένα καλύτερα αύριο. Μπορεί τα άστρα να μας αρέσουν, μπορεί να τα αφήνουμε να μας παρασέρνουν και να μας ξεγελούν, όμως κουμάντο κάνει ο καθένας για πάρτη του! Το βασικό είναι να είσαι εσύ και εσύ και όλοι μας ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με τις επιλογές μας. Και να κάνουμε κάπου λάθος, ας το φτιάξουμε, αν δε φτιάχνει ας βρούμε κάτι καλύτερο. Η ζωή είναι μικρή με αμέτρητες καθημερινές απολαύσεις.. Δε λέτε και εσείς;;;

Καλό μήνα.. έστω και σήμερα και όλα θα πάνε μια χαρά..!!!!


Κριός
Έχω την εντύπωση πως τα δύσκολα, πάει πέρασαν! Βέβαια, φτάσαμε στο τέλος του χρόνου, άρα θέλει δε θέλει θα μπει η ρημάδα η τελεία, δε λέτε και εσείς; Τις ημέρες αυτές από την αρχή του μήνα κιόλας, θα αλλάξει κατά πολύ η διάθεσή σας, θα γίνετε πιο χαρωποί και πιο επικοινωνιακοί, συνεπώς, θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας ξανά. Αν χρειάζεται να ζητήσετε ένα συγγνώμη, μη διστάσετε, το σύμπαν θέλει να επανέλθουν οι ισορροπίες και θα το πετύχει.. Ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα ως τις 11 γιατί μετά επιστρέφουν η γκρίνια και η μουρμούρα στη ζωή σας. Εσείς που γνωρίσατε κάποιο άτομο πρόσφατα, θα δείτε τα σημάδια και το αν θα υπάρξει συνέχεια ή όχι. Επαγγελματικά τώρα, τρεχάτε ποδαράκια μου η κατάσταση, αφού όλο το Δεκέμβρη, οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, στα κόκκινα ένα πράγμα. Βάλτε κανένα φράγκο στην άκρη γιατί θα ξεπαραδιαστείτε. Θα βαρεθείτε να πληρώνετε. Για αυτό οργανωθείτε καλύτερα, γιατί θα πελαγώσετε κανονικά..!!!

Ταύρος
Γλυκά μου φεύγει ο Κρόνος από το Σκορπιό! Πιο ευχάριστο νέο από αυτό δεν υπάρχει. Μας έκανε τη ζωή ποδήλατο, μας ξετίναξε κανονικά και μόνο με την ιδέα της απελευθέρωσης αυτής, θα πρέπει όλοι μαζί να πετάμε!!! Εντάξει δε θα ξημερώσει μια φοβερή ημέρα έτσι ξαφνικά, όλα θέλουν το χρόνο τους.. Την ανάσα όμως μέσα στις γιορτές θα τη νιώσουμε και θα είναι άκρως απολαυστική.. Και ας σοβαρευτούμε τώρα. Ο Δεκέμβρης, θα είναι σχεδόν καθοριστικός πάνω στη σχέση σας. Δηλαδή, αν ένας χωρισμός σας γυροφέρνει καιρό τώρα, μπορεί να συμβεί, ο κίνδυνος δεν έχει φύγει ακόμα. Ο Άρης στον Υδροχόο, σας τρελαίνει το μυαλό! Λειτουργείτε με το συναίσθημα και αυτό κάνει κακό, αφού είστε και της υπερβολής, πολλές φορές. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, κάποιο άτομο από το παρελθόν επιστρέφει, όλα θα παίξουν κανονικά και θα το δείτε το όνειρο και τη συνέχεια φυσικά.. Επαγγελματικά, έρχεται το χρήμα. Εσείς που το παλεύετε δεξιά και αριστερά, ξαφνικά θα δείτε κάπως έτσι να έρχεται και ο παράς.. Δε σας μένει σάλιο, μη χαίρεστε, αλλά κάτι καλό κινείται εκεί έξω.. δε λέτε;

Δίδυμος
Πάει τον έχετε χάσει ήδη τον ύπνο σας και αυτό θα είναι το άκρως βασανιστικό τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, μη πω ως τη μέση του.. Για όλα φταίει η Αφροδίτη που αυτή τη φορά την έχουν πιάσει οι κακίες της και σας στέλνει το χάος, κανονικά. Τι εννοεί ο ποιητής; Τα θέλετε όλα δικά σας. Ερωτικά γίνεται μια κόλαση, αφού ο πειρασμός θα σκάσει μύτη, μη πω πως ήδη έχει συμβεί αυτό και ξαφνικά θα μπείτε σε μια πολύ παράξενη διαδικασία. Και εντάξει να είστε ελεύθεροι και να παίζετε μπάλα παντού, αλλά αν έχετε ήδη σχέση, να περιμένετε φουρτούνες! Μη ξεγελαστείτε από το φανταστικό με το πραγματικό, γιατί μπορεί να ξενερώσετε με το πρώτο και να χάσετε το δεύτερο! Ευτυχώς που όσο θα περνούν οι ημέρες, θα βρείτε ξανά το παλιό καλό σας εαυτό.. Επαγγελματικά τώρα ως και τις 23 θα πρέπει να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Ότι δε σας αρέσει, να το πείτε έξω, φωναχτά αλλά πάντα να έχετε εναλλακτικές προτάσεις! Λεφτά έρχονται, αλλά δε ξέρω με πιο τρόπο…

Καρκίνος
Πώς να σας το πω τώρα αυτό.. Δεν έχω άλλο τρόπο. Λοιπόν ο Δεκέμβρης για εσάς θα είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας, κυρίως για το συναισθηματικό και ερωτικό σας κόσμο. Θα είστε κάπως ανήσυχοι, σε μια υπερένταση, θέλετε να ανάψουν τα αίματα και να ζήστε ξανά εκείνο το πάθος και την αγάπη που είχατε μια φορά και ένα καιρό με το σύντροφό σας. Θέλετε όλα τα φώτα επάνω σας, δηλαδή να σας δώσει την απόλυτη σημασία και να σας επιβεβαιώσει ότι ο έρωτάς σας καλά κρατεί. Συνεπώς θα είστε μέσα στο νιαούρισμα όλες τις ημέρες, όμως και με τα νύχια έτοιμα να του βγάλετε τα μάτια. Καταλαβαίνετε πως θα φτάσετε στο άλλο άκρο και θα γίνετε ζηλιάρηδες και άκρως καταπιεστικοί. Μιλάμε για πολύ μελό και δράμα, ακόμα και δάκρυα θα κυλήσουν από τα μάτια σας. Δεν είναι καλές οι ημέρες για νέες γνωριμίες και νέους έρωτες. Λίγο σεξ και τέλος! Επαγγελματικά τώρα βρίσκεστε στη καλύτερη φάση της ζωής σας, αφού οι μηχανές πήραν μπρος και τίποτα δε τις σταματά. Δημιουργικές ιδέες, έμπνευση, έντονες πολύ οι ημέρες σας. Σίγουρα θα βγει κάτι καλό από αυτό!

Λέων
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να χωρίζετε μέσα στις γιορτές. Μέρες αγάπης, αλλά το σύμπαν τέτοια δε κοιτά. Λοιπόν, εσείς που βρίσκεστε σε μια σχέση, σίγουρα τα έχετε δει όλα το τελευταίο τον καιρό και ψάχνετε εκείνες τις απαντήσεις για το τι θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Δηλαδή αν θα χωρίσετε ή θα προχωρήσετε παραπέρα. Θα έρθουν έτσι τα γεγονότα και οι καταστάσεις, που η αλήθεια θα φανεί και ίσως να μιλήσει και από μόνη της. Θα είναι τόσο ξαφνικό, που δε θα προλάβετε να μπείτε σε διαδικασίες έντονης στεναχώριας και λύπης. Άλλωστε όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και τα καλύτερα έρχονται! Νέες γνωριμίες ναι, αλλά μικρής διάρκειας δε. Εσείς αποφασίζετε! Επαγγελματικά, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα υπάρξει ανταγωνισμός, λάθη, παρεξηγήσεις και πολύ ανακάτεμα. Από εσάς εξαρτάται αν θα υπάρξει μέλλον και προοπτική, ή το αντίθετο! Κατά τα άλλα, πολύ γιορτινό το κλίμα. Τι να πω..

Παρθένος
Αστρολογικά γλυκά μου γίνεται εκεί στους πλανήτες σας ένα mix, ένα κοκτέιλ, για να καταλάβετε που θα σας ζορίσουν αρκετά κυρίως στο θέμα των σχέσεων. Άλλοι μεθάνε, άλλοι τη πληρώνουν, αλλά ως συνήθως είναι ένα από τα ανεξήγητα και αυτό. Μια άρνηση θα τη βρείτε από τους πάντες, δηλαδή από το χώρο της δουλειάς σας, ως και το σύντροφό σας. Δε θα σας δώσουν καμία σημασία, όσο και αν την αποζητήσετε. Έτσι θα σας πιάσει μια ανασφάλεια στα καλά τα καθούμενα και θα αρχίσετε να στάζετε φαρμάκι, σχεδόν όλο το Δεκέμβρη. Πείτε αυτά που θέλετε, αλλά με προσοχή. Δεν είναι καλές οι ημέρες ούτε για διαζύγια, ούτε για παραιτήσεις, ούτε για αποχωρισμούς. Η αλήθεια είναι πως δε ξέρω τι Χριστούγεννα θα κάνετε, πάντως να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για τα πάντα! Και ως συνήθως όταν ο έρωτας πεθαίνει, ανθίζει η καριέρα! Ευκαιρίες φαίνονται στον ορίζοντα τις οποίες τις αρπάζετε από τα μαλλιά και προχωράτε παραπέρα!

Ζυγός
Πικάντικος ο μήνας σας από όλες τις απόψεις. Θα το φροντίσει αυτό ο Άρης από τον Υδροχόο. Να είστε σίγουροι για αυτό! Εσείς λοιπόν που βρίσκεστε ήδη σε σχέση να προσδεθείτε καλά στη θέση σας, γιατί πολλά κενά αέρος θα υπάρξουν και σας βλέπω να ταράζεστε κάπως. Εντάξει δε θα πάθετε και τίποτα το κακό, αφού έχετε εσείς τον τρόπο σας να στρώνετε τη κατάσταση και να επαναφέρετε τα πράγματα σε εκείνη την αόρατη γραμμή.. Όσο θα πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, το ερωτικό στοιχείο δε θα υπάρξει και τόσο, γιατί οι δουλειές σας θα είναι τόσες που θα χαθείτε βασικά από προσώπου γης! Βέβαια θα βρεθείτε σε ένα άλλο τόπο, λίγο μαγικό και διεφθαρμένο, για μερικούς, που παίζει να μπείτε στο πειρασμό να δοκιμάσετε κάτι το απαγορευμένο. Το νου σας, τίποτα άλλο δε σας λέω! Οι φίλοι πάντα σώζουν τις καταστάσεις. Μη το ξεχνάτε ποτέ αυτό! Επαγγελματικά τώρα, τσίτα τα γκάζια και τα μάτια σας ανοιχτά. Οργανωθείτε καλά για να αποφύγετε λάθη και πραγματοποιήστε τους στόχους σας, κλείνοντας τα αυτιά σας σε κακοπροαίρετους ανθρώπους. Πολύ κούραση, νεύρα το ίδιο, για αυτό να μη ξεχνάτε να κοιμάστε πού και πού και να το ρίξετε και λίγο έξω. Άλλωστε Χριστούγεννα είναι αυτά!

Σκορπιός
Εντάξει γλυκά μου ετοιμαστείτε από τις 23 και μετά να κάνουμε ένα τρελό party, all together, αφού ο Κρόνος φτιάχνει βαλίτσα και δρόμο! Στα τσακίδια να πάει να είμαι απολύτως ειλικρινής, γιατί μαζί με εσάς, ταράχτηκε όλος ο Σταθερός σταυρός, ένα πράγμα. Και όχι μόνο.. !! Βέβαια τώρα έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας, εκείνο το πολεμοχαρή, που σημαίνει ότι μέχρι να φύγει ο Κρόνος, γίνεται ένας συνδυασμός φοβερός και άκρως συγκλονιστικός! Έχω την εντύπωση πως θέλετε απεγνωσμένα να φτιάξετε τις σχέσεις σας, θα αποζητήσετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων, λίγη ζεστασιά παραπάνω και θα βγείτε ξανά στο κυνήγι του έρωτα. Μπορεί να μην έρθει το αστέρι το καλό, δε παρατάτε τα όπλα, συνεχίζετε ακάθεκτα. Είναι θέμα χρόνου να βρείτε ένα ταίρι.. Πάντως θερμαίνονται κάπως τα πράγματα. Επαγγελματικά τώρα, εσείς θέλετε και βρίσκετε εμπόδια από τους άλλους. Έχετε βαρεθεί να είστε ο κακός της παρέας και να φέρνετε συνέχεια αντιρρήσεις. Πρέπει όμως να το παλέψετε για να γίνει το δικό σας. Μέσα στις γιορτές θα χρειαστεί σίγουρα να τρέξετε και να σώσετε καταστάσεις, λίγο πριν φτάσουν στο χείλος του γκρεμού. Μη χάνετε το χαμόγελό σας.. Τα τελευταία σκοτάδια είναι αυτά!

Τοξότης
Ενώ θα ξεκινήσει κάπως αισιόδοξα ο Δεκέμβρης για εσάς, άλλωστε έχετε και τα γενέθλιά σας το μήνα αυτό, στη συνέχεια ένα πέπλο μυστηρίου, θα καλύψει τις σκέψεις σας και τη ζωή σας. Θα μπείτε στο ρόλο του εκείνου που λέμε το τρίτο μάτι, αυτό που βλέπει τα πράγματα από την απέξω, πιο σφαιρικά και δίχως συναισθηματισμούς. Πλέον γνωρίζετε τι σας ενοχλεί και τι όχι και θα πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα για να το αλλάξετε αυτό. Κοντά στις γιορτές παίζει να σας πάρει πολύ από κάτω, για αυτό θα φροντίσετε να είστε με φίλους, με συγγενείς, με παρέες για να μην έχετε το χρόνο να σκεφτείτε τα δικά σας τα βάσανα. Τις αποφάσεις όμως τις παίρνετε και ίσως να είναι πολύ σκληρές για τους άλλους. Επαγγελματικά θα βρίσκεστε όλες τις ημέρες, μέσα σε ένα πεδίο μάχης. Καυγάδες, εντάσεις, παρανοήσεις, όλα τα καλά θα συμβούν, για αυτό σας προτείνω να κάνετε πίσω για να αποφύγετε τα χειρότερα. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Κοιτάξτε τη πάρτη σας και μόνο. Εγωιστικό πολύ, αλλά αναγκαίο κακό!

Αιγόκερως
Λοιπόν, ως και τις 22 θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και τις γλύκες. Χαμόγελα, αισιοδοξία, κέφι, ερωτισμός, από όλα τα καλά θα σας συμβούν και θα νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Θα αποζητήσετε πολύ εκείνο το γούτσου-γούτσου που σας αρέσει κατά περιόδους φυσικά.. Μετά έρχονται σκοτάδια, αφού οι πλανήτες παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια πάνω από το κεφάλι σας. Δηλαδή, θα γίνετε λίγο πιο μπόσικοι με το σύντροφό σας, εντάσεις, λόγια αλλά και βίαιο σεξ. Από όλα τα καλά έχει το μενού. Είναι αυτό που λέμε, το αλατοπίπερο της ζωής. Το καλό είναι πως έχετε όρεξη για διασκέδαση, για τσάρκες, ποτά και ξενύχτια και θα το ρίξετε πολύ έξω. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, αλλά τίποτα το μόνιμο και το αξιόλογο. Επαγγελματικά εκεί που θα είστε μέσα στο άγχος, εκεί θα το πάρετε και απόφαση να βάλετε μια τελεία και να απολαύσετε τις γιορτινές τις ημέρες. Δηλαδή ο Σκρουτζ αλλάζει ύφος για λίγο και αράζει, αφού έχει αρκετά μαζέψει τόσα χρόνια. Λίγο τις τελευταίες μέρες θα ζοριστείτε, αλλά το χρήμα να βγαίνει και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον!

Υδροχόος
Γλυκά μου μέσα στο άγχος είστε και την υπερένταση. Αλλιώς δαγκώνετε κανονικά. Εντάξει να ελπίσουμε πως τα βάσανά σας φτάνουν στο τέλος τους, αρκετά! Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας που δε θα σας αφήσει και τόσο να τον απολαύσετε αφού οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις πρωταγωνιστούν για ακόμα μια φορά. Προκύπτουν και διάφορα ευτράπελα με τα δικά σας τα άτομα, δε βρίσκετε ηρεμία πουθενά. Ως τις 17, όμως ξεκλέβετε χρόνο και για εκείνο τον έρωτα, που σας αρέσει και τόσο και για αυτό μπορείτε να πάτε ένα ταξιδάκι με το σύντροφό σας, έτσι να ξενοιάσετε! Και μόνοι αν είστε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο μπορεί να κάνετε παιχνίδι. Πάντως σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε, επιβάλλεται να αλλάξετε το σκηνικό, για να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σας.. Κάντε πίσω σε εντάσεις, αρκετά! Επαγγελματικά, με τον Άρη στο ζώδιό σας, τσίτα τα γκάζια από όλες τις απόψεις. Προσέξτε τα λόγια σας, τι υποσχέσεις δίνετε γιατί ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει προς τα πού γέρνει η βάρκα και έτσι δημιουργείτε αντιπάθειες στο χώρο της δουλειάς σας. Εντάσεις ακόμα και εκεί! Θα ηρεμήσετε ποτέ στη ζωή σας;;;

Ιχθύες
Καλά έχω συγκλονιστεί μόνο που θα σας τα γράψω. Λοιπόν χρυσά μου πλασματάκια δε ξέρω μου είναι δύσκολο αλλά πρέπει.. Αυτός ο Κρόνος που ετοιμάζεται να πάει στο Τοξότη, θα σας τα κάνει μαντάρα! Ρημαδιό! Νομίζω πως εσείς θα πληρώσετε τη νύφη, για αυτό ακούστε με προσοχή! Ερωτικά σας φέρνει φουρτούνες και ανακατωσούρες, δηλαδή υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χωρίσετε, ιδιαίτερα εάν η σχέση σας βαδίζει σε μια τεντωμένη κλωστή. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία που λέμε. Αν όμως έχετε ήδη περάσει από ένα τέτοιο παρόμοιο στάδιο και το ξεπεράσατε, τότε δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβάστε. Ένα ταρακούνημα όμως θα το νιώσετε. Πάντως ένα ξεκαθάρισμα το κάνετε και έχετε και τη συμπαράσταση των φίλων σας σε αυτό. Επαγγελματικά έρχονται επιτυχίες και νέα πράγματα. Προχωράτε παραπέρα πολύ δυναμικά και θα γεμίσει η τσέπη σας μελλοντικά! Μπορεί ακόμα να αλλάξετε και αντικείμενο.

magicfariel@gmail.com