Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια των Χριστουγέννων 25/12 – 26/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα να έχουμε..!! Οι αγαπημένες μου ημέρες έφτασαν, τις λατρεύω και ας μη χιονίζει. Τι να κάνουμε τώρα; Πόσο μου αρέσει που
είναι Χριστούγεννα.. Μέρες πραγματικά γιορτινές, γεμάτες από αγάπη, ηρεμία, γαλήνη, χαμόγελα, ξεγνοιασιά..

Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι, γιατί κάθε χρόνο είναι διαφορετικά τα πράγματα, δυστυχώς όχι και απαραίτητα και καλύτερα, αλλά αφού είμαστε ακόμα εδώ, λέω πως είμαστε άξιοι, είμαστε ήρωες και θα κάνουμε και Χριστούγεννα και φέτος.. Δε χρειάζεται να φάμε γαλοπούλα, ωραία τα ήθη και τα έθιμα, αλλά για εμένα άλλα πράγματα έχουν σημασία. Η παρέα. Οι κουβέντες. Οι αταξίες. Μη ξεχνάμε και τα αγαπημένα μας τα καλικαντζαράκια.. Είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα.

Δε θέλω δώρα. Προτιμώ να λάβω την ευχή σου, γιατί έτσι θα ξέρω πως με σκέφτεσαι και με νοιάζεσαι.

Ένα τηλεφώνημα σε ένα φίλο, σε ένα ξάδερφο, σε μια αδερφή, σε κάποιον που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, είναι πάντα πολύ ανατρεπτικό συναισθηματικά. Δε λέτε;; Πόση χαρά και ευτυχία μπορεί να φέρει.. ένα «..γεια σου.. Χρόνια Πολλά..»

Για αυτό εσείς που νιώθετε κάπως έτσι, κάντε τη κίνηση, μη φοβάστε. Μη διώχνετε τους ανθρώπους από τη ζωή σας, να τους αγκαλιάσετε είναι πολύ καλύτερα..

Βέβαια, ανεξάρτητα από τα ρομαντικά που σας λέω, πρωί-πρωί, οι ημέρες 25/12 και 26/12,, είναι αστρολογικά πολύ χάλια. Ειλικρινά, ντρέπομαι για αυτά που γράφω, γιατί είμαι μέσα στο mood των Χριστουγέννων, κέφια έχω προς το παρόν, συνεπώς, απορώ για μια συνέχεια, που μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι.. Πάντως ότι και να γίνει, συνιστώ ψυχραιμία, σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε εμένα την ίδια..

Χρόνια Πολλά σε όλους!



Κριός
Μέρες γιορτινές αλλά όχι αστρολογικά καλές! Εντάσεις, καυγάδες, λόγια πικρόχολα, θα ανάψουν τα αίματα πάνω στο οικογενειακό το τραπέζι και θα αναστατωθείτε στα καλά τα καθούμενα. Στις 25 κάτι μαθαίνετε λοιπόν, ένα μαντάτο, που ίσως να σας χαλάσει αρκετά το κέφι. Αντιμετωπίστε το άμεσα και προσπεράστε το! Και το κακό συνεχίζεται, στις 26, αφού θα κάποιο άτομο από την οικογένειά σας, θα φερθεί άκρως καταπιεστικά και θα σας αναγκάσει να το ανεχτείτε και να κρατήσετε εσείς τις ισορροπίες. Ψυχραιμία, κάπως έτσι είναι οι οικογενειακές στιγμές.. Έντονες και απρόβλεπτες..

Ταύρος
Εντάξει δε θα πετάτε από χαρά και ευτυχία. Το σύμπαν στέλνει τα εμπόδιά του, κυρίως σε εσάς που ετοιμάζεστε να κάνετε μια μικρή απόδραση. Μπορεί εσείς να έχετε οργανωθεί μια χαρά, όμως οι άλλοι έχουν άλλους ρυθμούς και σας πετούν εκτός πλάνου. Συνεπώς στις 25, θα είστε λίγο μέσα στη γκρίνια, θα ανέβει κάπως η πίεση, ακόμα και στο θέμα του φαγητού! Μέχρι να μαζευτούν όλοι στο τραπέζι, ίσως να έχετε ήδη φάει! Δράση, - αντίδραση! Και τα εμπόδια συνεχίζουν ακάθεκτα, αφού και στις 26, άλλα κανονίζετε και άλλα θα προκύψουν. Μόνο που σε αυτή τη περίπτωση, θα ισχύει, το κάθε εμπόδιο, για καλό!!!

Δίδυμος
Παράξενα Χριστούγεννα! Τι άλλο να σας πω.. Βασικά θα είστε μέσα στα μουτράκια, γιατί άλλα θέλετε να κάνετε τις ημέρες αυτές και όσο να είναι θα πρέπει να ακολουθήσετε είτε τη παρέα, είτε τα γνωστά βαρετά οικογενειακά τραπέζια. Στις 25, θα νιώσετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει και ίσως και πολύ μόνοι, άσχετα εάν θα βρεθείτε με πολύ κόσμο. Κάπως αλλιώς έχετε φανταστεί τις ημέρες αυτές. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι στις 26, θα τη κάνετε την ανατροπή και ακολουθήσετε τη καλύτερη πρόταση που σας έχουν κάνει. Ανεξάρτητα από το κόστος! Και αρκετά με τους συμβιβασμούς.

Καρκίνος
Εσείς γλυκά μου θα τα βάλετε με το σύντροφό σας ή με κάποιον πολύ δικό σας άνθρωπο. Κάτι έγινε που σας ενόχλησε ή θα σας πιέσουν να κάνετε κάτι που δε σας αρέσει και εσείς θα εκραγείτε κανονικά. Στις 25 αντί να μοιράζετε λόγια αγάπης και συμπόνιας, θα στάζει το στόμα σας φαρμάκι. Το να σας πω να συγκρατηθείτε, είναι μια κουβέντα, γιατί σας πνίγει το δίκιο και το παράπονο. Επειδή το σύμπαν σας στέλνει τα σκοτάδια του, τουλάχιστον προσέξτε μη φτάσετε ακόμα και στο διαζύγιο. Για τόσο πολύ! Αν ξεπεράσετε το γεγονός, στις 26 θα μπορέσετε να εξηγήσετε με καλύτερο τρόπο, γιατί αντιδράσατε κάπως έτσι..

Λέων
Τα Χριστούγεννα αυτά όσο και αν θέλετε να είναι γιορτινά, δε θα είναι και τόσο. Στις 25 εμφανίζεται ένα άτομο από τα παλιά, με βάσανα πολλά και εσείς θα γίνετε το αποκούμπι του. Μπορεί να μην έχετε όρεξη για τέτοια, όμως αυτά που θα ακούσετε να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστούν κάποια στιγμή στο μέλλον. Για αυτό ανοίξτε τα αυτιά σας, δείξτε κατανόηση και συμπαρασταθείτε! Στις 26 μια ψυχή θα σας προκαλέσει λεκτικά. Εσείς όμως δε θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, αφού η σκέψη σας είναι πώς θα περάσουν οι ημέρες αυτές, πιο ήρεμα και χαρωπές.. Αποφύγετε τις κουβέντες που οδηγούν σε καυγάδες!

Παρθένος
Ανεξάρτητα του πως νιώθετε θα κάνετε τα πάντα για να είστε με το χαμόγελο στα χείλη τις ημέρες αυτές. Στις 25 με δώρα στα χέρια σας βρίσκω, αφού θα τα μοιράσετε είτε στη κυριολεξία, είτε όχι. Πάντως καλό κάνετε, κάτι το οποίο μερικοί ίσως να θελήσουν να το εκμεταλλευτούν καταλλήλως. Και εσείς το αντιλαμβάνεστε και αντιδράτε. Να κάτι που θα μπορούσε να σας χαλάσει το κέφι. Στις 26 αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπουμ! Θέλετε τόσα πολλά να πείτε, να ανοίξετε τη καρδιά σας, να εκφραστείτε ελεύθερα, που ίσως συμβεί και αυτό και τότε εσείς θα νιώσετε τέλεια και κάποιοι άλλοι ίσως να κλαίνε..

Ζυγός
Τα Χριστούγεννα αυτά ίσως να είναι και από τα πιο δύσκολα όλων των εποχών. Τα άστρα κάνουν εκεί τα μαγικά τους και αντί να αγαπήσετε με τον κόσμο και την οικογένειά σας, θα προκύψουν εντάσεις, λόγια πικρόχολα και θα ανάψουν τα αίματα κανονικά! Και όλα αυτά στις 25, πάνω στο τραπέζι και σε στιγμή χαλαρότητας. Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα και όσο μπορείτε κρατήστε τη ψυχραιμία σας, μπορεί να γίνει της μουρλής! Ευτυχώς στις 26, καταλαβαίνετε πού φταίξατε και θα κάνετε τα πάντα για να επανέλθουν οι ισορροπίες. Μη στεναχωριέστε από τις 27 ως και τις 31 όλα θα πάνε μια χαρά..

Σκορπιός
Νομίζω πως με το ρολόι στο χέρι θα είστε μέρες που είναι. Τα έχετε όλα μελετημένα, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα και όποιος στις 25 δε το τηρήσει, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Επειδή όμως είναι μέρες γιορτινές και ο κόσμος βγαίνει, μη περιμένετε όλοι να είναι στην ώρα τους, ή να έχουν τη διάθεση να φάνε το καταπέτασμα επειδή το θέλετε εσείς. Σας βλέπω να γκρινιάζετε και να χαλάτε το κέφι όλου του κόσμου. Στις 26 θα σας πρότεινα να προσέχατε πολύ τα λόγια σας. Μπορεί να σας ξεφύγει κάτι, που δε πρέπει να το μάθουν οι άλλοι με τίποτα! Να είστε χαλαροί αλλά όχι και τόσο, γιατί σκάει η βόμβα, λένε τα άστρα..

Τοξότης
Φέτος δε θέλετε να κάνετε τα κλασικά, δηλαδή τραπέζια, οικογένεια, συγγενείς. Θέλετε κάτι το διαφορετικό. Στις 25 θα το νιώσετε αυτό πολύ έντονα και ενώ θα κοιτάζετε την ώρα, πότε να τελειώσει η συγκέντρωση και να φύγετε, οι άλλοι θα κάνουν τα πάντα για να μη συμβεί αυτό. Δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείτε και φυσικά να μη ξεστομίσετε λόγια που χωλαίνουν. Μέρα είναι θα περάσει. Στις 26 μια μικρή επανάσταση τη κάνετε, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσετε τις προτάσεις των άλλων, αλλά πράττετε όπως εσείς θέλετε. Από την άλλη αν χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα είναι οι κατάλληλη ημέρα, μπας και καταλάβουν και τη δική σας τη πλευρά.

Αιγόκερως
Λυπάμαι που το λέω αλλά κάποιος θα σας χαλάσει το κέφι. Αλλιώς έχετε φανταστεί την ημέρα σας στις 25, αλλιώς προκύπτει και λόγω Χριστουγέννων, θα κάνετε μια προσπάθεια να μη μιλήσετε αλλά δύσκολο πολύ το βλέπω. Πάλι λόγια και εντάσεις θα έχει το τραπέζι σας, αφού και εσείς ότι θυμάστε χαίρεστε.. ως συνήθως. Ξεχάστε για λίγο τις ιδιοτροπίες σας και κάντε πως δεν ακούσατε καλά. Στις 26 κάτι παθαίνετε, σας τσιμπάει μια μύγα και οτιδήποτε κάνουν οι άλλοι θα το βρίσκετε λανθασμένο. Και αντί να βοηθήσετε όμορφα και ωραία, θα ξεκινήσετε με τα κοσμητικά επίθετα. Είναι μέρες τώρα για να τους σιχτιρίσετε όλους;;; Ρωτώ..;;;

Υδροχόος
Και εσείς μη νομίζετε πως θα ξεφύγετε από το μάτι του κυκλώνα. Μπορεί να είστε σχετικά φρόνιμοι, αλλά οι αταξίες σας, κάτι ή κάποιον προκάλεσαν, σωστά; Στις 25 κάτι θα σας πουν, που θα σας αναστατώσει ως εκεί που δε φτάνει. Θα το πάθετε το εγκεφαλικό, ένα χάος θα σας επισκεφτεί κανονικά, αλλά πριν εκραγείτε και τα κάνετε όλα λίμπα, καλύτερα να το ψάξετε και να μάθετε την αλήθεια. Κάτι μου μυρίζει, παράξενο.. Στις 26 δε φτιάχνει και τόσο το κέφι σας, αντιθέτως είστε ευαίσθητοι πολύ και από εσάς εξαρτάται αν η ημέρα θα κυλήσει όμορφα, δίχως παρατράγουδα ή και το κακό συνεχίζεται..!!!

Ιχθύες
Το χαβά σας που λένε.. Με φίλους και γνωστούς θα περάσετε τις ημέρες σας, αλλά το μυαλό σας θα είναι στα θέματα που σας βασανίζουν. Οικονομικά ζητήματα, οφειλές, συναλλαγές και τέτοια πράγματα. Καλό θα ήταν στις 25 να μην αναφερθείτε καθόλου σε αυτά τα ζητήματα, αν θέλετε να περάσετε ήρεμα την ημέρα σας. Αλλιώς θα φουντώσει λίγο η κατάσταση, θα στραβώσει και το κλίμα και μια ψύχρα θα πέσει στην ατμόσφαιρα. Στις 26 βάζετε παγίδες στον εαυτό σας και πέφτετε μέσα. Τι εννοεί ο ποιητής;; Αν έχετε κρυμμένα συναισθήματα πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας θα τα αποκαλύψετε και θα εκπλαγείτε και εσείς με τον εαυτό σας.

magicfariel@gmail.com