Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Πρόταση Γάμου απο ένα Καρκίνο..

Πω πω τι ρομαντικό το βρίσκω..

Ας λύσουμε τη περιέργεια ενός ξωτικού ακόμα.. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι αυτό..

Ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο αυτό, είναι εξίσου ρομαντικός και ονειροπαρμένος, όπως
και η γυναίκα. Μη παρ εξηγείστε, η αλήθεια πρέπει πάντα να λέγεται.. Λατρεύει το γάμο και την οικογένεια. Ζει για αυτό. Συνεπώς, θέλει να ερωτευθεί, να νιώσει πως ζει το όνειρο και να κάνει ένα γάμο πέρα κάθε φαντασίας.

Ναι είναι ο ιππότης, που θα έρθει επάνω στο λευκό το άλογο, γιατί του αρέσουν πολύ τα παραμύθια. Αν είναι ευκατάστατος, τότε να περιμένετε να σας κάνει μια πρόταση γάμου πολύ μοναδική. Και σε ρομαντικό εστιατόριο και δαχτυλίδι ακριβό και τα φώτα των κεριών και οτιδήποτε είναι βγαλμένο απο και απο ταινία. Αν δεν έχει τη δυνατότητα, τότε θα συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο αλλά θα πρέπει να είναι εξίσου πρωτότυπο και γεμάτο απο έντονα συναισθήματα.

Ο άντρας Καρκίνος, είναι καριερίστας! Πέρα απο φαντασμένος και ωραιοπαθής! Χα χα .. να τις λέμε τις αλήθειες, είπαμε.. Αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά του, στις φιλοδοξίες του, που όταν γυρίσει σπίτι θέλει μια γυναίκα να τον περιμένει, με ένα πιάτο ζεστό φαί, καθαρά σεντόνια και γλυκές, πολύ γλυκές συζητήσεις.. Η επιθυμία του είναι, μόλις σκεφτεί το σπιτικό του και την οικογένεια του, να τρέξει και να βρει την αγάπη και τη θαλπωρή που τόσο λατρεύει..

Μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού, όταν έχει χρόνο φυσικά και βοηθάει όσο μπορεί. Αλλά και πάλι θα ακούσει μουρμούρες γιατί ως συνήθως είναι αλλού η σκέψη του..

Πρόταση γάμου, ναι θα τη κάνει, όμως θα πρέπει να είναι ιδανικό το περιβάλλον, η στιγμή, η τσέπη.. Είναι ο άντρας που δε φοβάται να παντρευτεί, αντιθέτως ζει για αυτό..

magicfariel