Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 19/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή σήμερα, σωστά; Όμως δε τραγουδώ, γιατί .. I’m not in love, άρα δεν έχω να το γιορτάσω! Θέλετε να μιλήσουμε για το κύριο Έρωτα, που τον έχουμε ξεχάσει και
μας έχει ξεχάσει;;; Θέλετε να σας αποκαλύψω τι θα γίνει αστρολογικά τα Χριστούγεννα; Ότι θέλετε θα σας το πω, γιατί άλλωστε δεν έχω να κρύψω κάτι..


Ο κύριος Έρωτας, πάει χάθηκε. Εξαφανίσθηκε εκεί στα δικά του, στα εγωιστικά του, στα πείσματά του και πρέπει να κρυώνει το χρυσό μου. Δε του πάει ο χειμώνας, δε του πάει. Για αυτό συνεχίζει να προσποιείται πως είναι καλοκαίρι και συνεχίζει το βιολί του δηλαδή, ξέρει πολύ καλά τι εννοώ.. Με τόσα που του έχει κάνει ο Κρόνος, νομίζω πως έχει χάσει τα φτερά του. Πού είσαι να σου στείλω μερικά από τα δικά μου, μπας και σε ζεστάνω και μου δώσεις λίγη προσοχή;;; Φτερά και πούπουλα θες;; Τι άλλο;;; Μήπως και από εκείνο το μαγικό το φίλτρο, το ροζ;;; Άμα το πιείς ξέρεις τι θα πάθεις..;;; Φαντασία και παραλογισμός λέγεται αυτό..

Όσο για τα Χριστούγεννα το σύμπαν μας γυρίζει πλάτη κανονικά. Το γιορτινό το τραπέζι θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ μάχιμο, αφού οι εντάσεις, τα πικρόχολα τα λόγια και οι παρεξηγήσεις θα πρωταγωνιστήσουν! Στις 25 και 26 λοιπόν, να περιμένουμε όλοι μαζί, τα χειρότερα, γιατί τίποτα, μα τίποτα και για κανένα ζώδιο, δε θα πάει καλά. Μετά τις 27 θα έρθουν οι αγάπες και τα λουλούδια…

Κατά τα άλλα, μες στην αισιοδοξία.. πω πω πω..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Σήμερα γλυκά μου παίζει να παρεξηγηθείτε με ένα πολύ δικό σας άνθρωπο. Μπορεί να είναι για μια ασήμαντη λεπτομέρεια αλλά κάπως θα ξεσπάσετε με αυτό τον τρόπο και μετά θα το μετανιώσετε. Μην αφήσετε να περάσει η ώρα, ούτε η ημέρα, για να ζητήσετε συγγνώμη. Όσο πιο νωρίς το κάνετε, τόσο καλύτερα θα νιώσετε με τον εαυτό σας και η ημέρα σας δε θα καταστραφεί. Για αυτό μήπως λίγο ψυχραιμία;;;

Ταύρος
Η ημέρα σας σήμερα θα είναι η πιο δύσκολη του μήνα, μπορώ να πω. Κάποιος θα σας προκαλέσει, κάτι θα σας πει, που θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο και ναι θα τα κάνετε όλα λίμπα με το κλασικό τον τρόπο σας. Καλύτερα να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές με τον κόσμο και να μη δώσετε συνέχεια σε συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν σε καυγά. Επικίνδυνη η ημέρα σας, ακόμα και για το ψυχικό σας τον κόσμο. Ξεφεύγει πολύ το πράγμα..

Δίδυμος
Πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Σας βλέπω να τη βγάζετε όλη την ημέρα στο γυμναστήριο και να πετάτε μέσα από το ψυγείο οτιδήποτε σας παχαίνει. Μήπως αφήσατε τον εαυτό σας κάπως και τώρα δε σας μπαίνουν τα ρούχα; Μια υστερία θα τη πάθετε και πάλι διατροφή και γυμναστική γιατί επιβάλλεται να βρείτε ξανά τη φυσική σας τη κατάσταση και να δείξετε πιο όμορφοι από ποτέ. Τι έγινε σας κάλεσαν κάπου και δε μπαίνει το φουστάνι ή το κουστούμι;;; χα χα .. σας έπιασα!

Καρκίνος
Πω πω τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Μέσα στα κέφια και στη τρελή τη χαρά θα είστε και τη θετική ενέργεια παρακαλώ πολύ. Για αυτό από νωρίς να πάτε κομμωτήριο, να βάλετε εκεί τις μάσκες σας, να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να απολαύσετε τη ζωή έτσι όπως σας έρθει. Δε σας πτοεί τίποτα. Ούτε το θέμα της δουλειάς, ούτε των χρημάτων, ούτε η πίεση της καθημερινότητας. Θα τα κάνετε όλα και δίχως να γκρινιάζετε..!!

Λέων
Ξέρω, θα δείτε σήμερα το σπίτι σας και θα αποφασίσετε να κάνετε μια γενική. Οι αράχνες ίσως και να κάνουν πάρτι εκεί στα ταβάνια, κάτι πλέον που σας ενοχλεί απίστευτα. Ναι πρέπει να το οργανώσετε και αυτό, γιατί μέρες που είναι πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια και να μοσχομυρίζουν. Φτιάξτε οτιδήποτε έχει χαλάσει και προστατέψτε τη φωλίτσα σας. Έξοδα είναι και αυτά όμως δείτε το ως επένδυση στον εαυτό σας..

Παρθένος
Τις ημέρες αυτές τρέχετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δε σας προλαβαίνουν. Να δω πότε θα πέσετε στο κρεβάτι τέζα; Πάντως θέλετε οι δουλειές σας να κλείνουν άμεσα και ο κόσμος δίπλα σας, δε το στηρίζει καθόλου αυτό, αφού όσο να είναι έχουν αρχίσει και παραδίδουν πνεύμα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη τους προκαλείτε. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε αν είστε ευγενικοί..

Ζυγός
Είδατε πέντε φράγκα στη τσέπη σας και σκέφτεστε πώς να τα ξοδέψετε και αυτά; Δηλαδή εσείς δε θα μαζευτείτε ποτέ στη ζωή σας; Κάπως έτσι θα είναι η ημέρα σας, αφού θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε εκείνο το φοβερό shopping therapy και πάλι θα μείνετε με ψίχουλα. Αν είναι όμως να χαμογελάσετε τότε χαλάλι. Βέβαια η λογική λέει να καθίσετε φρόνιμα, να αγοράσετε τα άκρως απαραίτητα και να βάλετε και τίποτα στην άκρη.. Ακριβώς, τίποτα! χα χα ..

Σκορπιός
Εντάξει εσείς μπορεί να θέλετε να πετάξετε, αυτό δε σημαίνει πως και οι άλλοι θέλουν το ίδιο πράγμα. Μπορεί να θέλετε να είστε κάθε βράδυ έξω. Ούτε σε αυτό μπορούν να ακολουθήσουν. Αν οι επιλογές σας είναι ακραίες, τότε να περιμένετε και αντιδράσεις τέτοιου είδους. Από την άλλη αν θέλετε να ικανοποιήσετε το εγώ σας, να το κάνετε μόνοι σας ή παρέα με κάποιο κολλητό. Δε χρειάζεται το τσούρμο άλλωστε. Πάντως τρελή η ημέρα σας και μουτράκι βλέπω..

Τοξότης
Κατά βάθος, πολύ βάθος είστε μια χαρά. Όμως το σύμπαν θα σας βάλει έτσι μερικές τρικλοποδιές, θα κάνει εκείνο το test drive, για να δει τις αντοχές σας. Κάτι θα συμβεί στη δουλειά, μια ένταση, ένα κακοπροαίρετο γεγονός, που εσείς θα πρέπει απλά να παραμείνετε θεατές. Καμία ανάμειξη, καμία κουβέντα. Τίποτα απολύτως. Αν κάνετε το λάθος τότε μαύρο φίδι που σας έφαγε. Θα εκτεθείτε από το πουθενά και δίχως να φταίτε. Θα καταφέρετε να αντισταθείτε στο πειρασμό;

Αιγόκερως
Μέρα που θα κάνετε πολλές συζητήσεις και θα φέρετε και πάρα πολλές αντιρρήσεις. Το αγαπημένο σας παιχνίδι. Όχι εντάσεις δε θα υπάρξουν, αλλά θα ακουστούν διαφορετικές απόψεις για τα ίδια θέματα και αυτό όσο να είναι ακονίζει το μυαλό και κάπως έτσι θα αντλήσετε τις πληροφορίες που θέλετε. Μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω, στα χαμόγελα, όμως το δηλητήριο έτοιμο να στάξει…!!! Πάντα με αγάπη..

Υδροχόος
Εντάσεις, νεύρα και λόγια. Πολλά λόγια. Σήμερα θα έχετε να κάνετε με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη δουλειά σας, τη προσφορά σας και γενικά το κόπο σας. Θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ και θα εκραγείτε κανονικά. Αν δε σας νοιάζει η πορεία αυτής της σχέσης να το φτάσετε στα άκρα, αλλά αν σας ενδιαφέρει ακόμα, τότε ψυχραιμία και προσοχή στο τι λέτε. Ότι μπορέσετε να αποφύγετε, να το κάνετε γιατί όλα τα άλλα θα φέρουν κακά μαντάτα..!!!

Ιχθύες
Μήπως σήμερα να καθόσασταν σπίτι και να κάνατε τους άρρωστους; Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, θα βγει και ο ήλιος σε λίγο, τι θέλετε να πάτε εκεί στη δουλειά και να σας τρελάνουν το κεφάλι. Σωστά; Βρείτε χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και να χαλαρώσετε φυσικά. Μια βόλτα στα παλιά σας τα λημέρια δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Έτσι να θυμηθείτε λίγο τα παλιά. Εκείνο το ταβερνάκι δίπλα στο κύμα ήταν πάντα το αγαπημένο σας το μέρος..

magicfariel@gmail.com