Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 03/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν μου κλείσετε τη μύτη θα κάνω μπουμ..!!!! Για τόσο πολύ. Σκοτάδια, άγχος, νευρικότητα, απαισιοδοξία, με χτύπησαν όλα μαζί από εχθές και σήμερα θέλω να
δαγκώσω κάποιον!
Κατά τα άλλα οι Ταύροι πετούν! Ναι τους πετάνε στα σκουπίδια, αφού πρώτα τους ρουφήξουν τη ψυχή με το καλαμάκι, εκείνο το μυτερό και πολύ κοφτερό..




Πώς έλεγε και εκείνος ο ποιητής ο τρελιάρης;; Μαύρα κοράκια..κόκκινα κοράκια και τα σχετικά.. ο Φανφάρας.. λοιπόν.. το έψαξα.. να που όλα τελικά έχουν τη σημασία τους στη ζωή αυτή και ας έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε..
Και επειδή μου έχει γυρίσει το μάτι κανονικά.. απαντώ .. Ιδού η γη, ιδού και ο ουρανός.. να και το ξωτικό που μπορεί να γίνει κάτι σα μια Φανφαρίνα..

Με πολεμούν από παντού.. Όπου και αν κοιτάξω κάποιος θέλει να μου βγάλει το μάτι. Και αναρωτιέμαι το γιατί; Αφού δεν ενοχλώ κανέναν. Αφού δεν επιδιώκω κάτι. Αφού δεν είμαι η super γκόμενα. Αφού δεν είμαι πλούσια. Αφού δεν είμαι ευτυχισμένη. Αφού δεν έχω ανταπόκριση από το κύριο Έρωτα, τι βλέπετε σε εμένα τόσο πολύ που το ζηλεύετε και θέλετε να το κάνετε δικό σας;;; Τη ψυχή μου;;; Σας το έχω ξανά πει.. Δε ξεπουλιέται σε κανέναν και για κανένα λόγο!!!!!!!

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Μέρα που καλύτερα να ρίξετε λίγο τους τόνους, αρκετά με τα νευράκια σας. Βρείτε το κατάλληλο άτομο για να μιλήσετε, να βγάλετε τα εσώψυχά σας, με τη προϋπόθεση φυσικά πως θα ανοίξετε και τα αυτιά σας και θα ακούσετε και εσείς τις συμβουλές που θα σας δώσει. Μπορεί να μη συμφωνήσετε με τα πάντα, αλλά σίγουρα θα κρατήσετε λόγια και ιδέες που σας ταιριάζουν. Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να έχετε κάνει αυτά που θέλετε εσείς για τον εαυτό σας και όχι οι άλλοι. Πολύ σημαντικό αυτό!!!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πώς είτε τα άστρα μιλούν για χαρωπές καταστάσεις, είτε όχι, σπάνια πέφτουν μέσα σε αυτό! Για σήμερα λένε πώς είναι μια καλή και θετική ημέρα.. Άντε να το δούμε.. αλλά είμαι πλέον δύσπιστη πολύ! Ασχοληθείτε με θέματα που σας αφορούν άμεσα, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά και μη δίνετε σημασία στους γύρω σας. Μπορεί να σας ζηλεύουν, μπορεί να σας φθονούν, μπορεί να θέλουν να σας μειώσουν. Βρείτε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά!

Δίδυμος
Εντάξει η αλήθεια είναι πως τα έχετε κάνει όλα μπάχαλο. Τον κόσμο άνω κάτω και εσείς αγκαζέ με το χάος. Πω πω.. τι μέρα και αυτή.. Λοιπόν, αφήστε τη κλάψα και τη μουρμούρα και μπείτε μπροστά! Σας βασανίζουν διάφορα θέματα, προσωπικά και επαγγελματικά και νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει. Γιατί άραγε; Συνεχώς ρωτάτε τους άλλους για το τι πρέπει να κάνετε. Λάθος αυτό. Η ψυχή σας και η καρδιά σας θα σας πουν την αλήθεια. Μόνο εκεί υπάρχουν οι σωστές οι απαντήσεις!

Καρκίνος
Θετική και χαρωπή η ημέρα σας, αν πάρετε την απόφαση να ξεβολευτείτε για λίγο και να κοιτάξετε τα θέματά σας λίγο πιο σφαιρικά. Δηλαδή αν κάθεστε στο ίδιο το σημείο και λιβανίζετε ένα πρόβλημα, το πολύ-πολύ να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε. Αν όμως σκεφτείτε τις εναλλακτικές που υπάρχουν και κουνηθείτε λιγάκι από τη θέση σας, τότε θα γίνει εκείνο το unlock και μετά ποιος σας πιάνει.. Ναι βρείτε τρόπο να ξεμπλοκάρει ο εγκέφαλος!!!

Λέων
Καλή η ημέρα σας και δυνατή μπορώ να πω. Με τα επαγγελματικά σας θα ασχοληθείτε και σήμερα είναι μια διαφορετική ημέρα για τα δικά σας τα δεδομένα. Βρίσκετε τον τρόπο να πλησιάσετε κάποιον που μέχρι πρότινος τον αποφεύγατε, γιατί δε σας άρεσε η συμπεριφορά του, το στιλ του και οι απόψεις του. Λοιπόν, αν το καταφέρετε αυτό, θα βρεθείτε προ εκπλήξεων, αφού θα διαπιστώσετε πως έχετε πολλά κοινά μαζί του και πως μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που έχετε!

Παρθένος
Κάτι παράξενο θα έχει η διάθεσή σας σήμερα. Δηλαδή, ξαφνικά θα κλείσετε εκείνη την ατζέντα, μπορεί να τη κρύψετε κιόλας, θα αδιαφορήσετε για τα σημειώματα εκείνα που σας αγχώνουν καθημερινά και θα ανατρέψετε το πρόγραμμά σας. Θα κάνετε κοπάνα από τη δουλειά; Θα χρονοτριβήσετε εσκεμμένα; Θα αδιαφορήσετε για όλα αυτά που έχετε να κάνετε; Πάντως πολύ στο χαλαρό σας βρίσκω και ανησυχώ. Μήπως έχετε πυρετό; Μήπως να παίρνατε τελικά άδεια από τη σημαία;

Ζυγός
Νομίζω πως σας ξημέρωσε μια από τις αγαπημένες σας ημέρες. Είστε και μέσα στα χαμόγελα, τι έγινε; Σας έταξαν κάτι καλό; Να μας το πείτε να χαρούμε και εμείς.. Ημέρα που θα χρησιμοποιήσετε το λόγο σας, τη καλή σας τη συμπεριφορά, θα γίνετε οι τέλειοι διπλωμάτες, πάντως κάτι θα πάρετε και κάτι θα πρέπει να δώσετε. Αλλά επειδή είστε πονηροί και άτιμοι, να τη λέμε την αλήθεια, θα αβαντάρετε ως συνήθως τον εαυτό σας και μετά όλους τους άλλους. Το νου σας..!!!

Σκορπιός
Και επειδή είστε άτομα με τη διαίσθηση και τη τηλεπάθεια στο φουλ, σήμερα σας λέω να χρησιμοποιήσετε τα χαρίσματα αυτά για να γλυτώσετε από τα χειρότερα. Ευτυχώς που η διάθεσή σας είναι πολύ καλή, που έχουν φύγει τα μαύρα τα σύννεφα και που θα βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε και με τις μεταφυσικές σας τις ικανότητες. Κάτι θα συμβεί που θα σας χαλάσει κάπως το κέφι, για αυτό αν πέσει στην αντίληψή σας νωρίτερα το όνειρο αυτό, κάντε εκεί τα μαγικά σας, για να το αποτρέψετε.. Do you?

Τοξότης
Και σήμερα θα πάτε να φορέσετε το αγαπημένο σας το ρούχο και δε θα σας μπαίνει με τίποτα. Έχετε πάρει κιλά, είστε εκτός φόρμας, πάντως κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό, γιατί έρχονται και μέρες που το τραπέζι θα έχει όλο και κάτι παραπάνω, πάει καταστροφή μετά. Μη σας πιάσει υστερία, άλλωστε είστε από τα άτομα που έχουν αποδεχθεί το σώμα τους και δε τραβάτε τέτοια ζόρια. Όμως πρέπει να είστε και όμορφοι και σουλουπωμένοι. Πώς θα εντυπωσιάσετε το σύμπαν;

Αιγόκερως
Η ημέρα σας θα μπορούσε να είναι άκρως ερωτική ή να κρύβει επαγγελματικές εκπλήξεις και επιτυχίες. Διαλέγετε και παίρνετε! Ας ξεκινήσουμε από το ένα θέμα. Αν σας αρέσει ένα άτομο καλά θα κάνετε να του το πείτε. Βρείτε τον τρόπο, ξέρω θα είναι παράξενος ως συνήθως, αλλά όποιοι σας αγαπούν και σας εκτιμούν, θα καταλάβουν τις προθέσεις σας. Καιρός να μιλήσετε λίγο πιο ανοιχτά από τα συνηθισμένα. Κάπως έτσι θα πρέπει να κινηθείτε και στη δουλειά σας. Δώστε καλό για να λάβετε καλό!

Υδροχόος
Μέρα που θα γίνετε χίλια κομμάτια. Ξαφνικά όλα είναι super sos για εσάς και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα πάντα. Βάλτε προτεραιότητες, γιατί θα πελαγώσετε, θα εκνευριστείτε και παίζει να τα αφήσετε και όλα στη μέση. Δε γίνεται από τη μια να είστε χαλαροί και από την άλλη στη τσίτα. Βέβαια απρόβλεπτοι χαρακτήρες είστε εσείς και πράττετε όπως νιώθετε και όπως θέλετε. Εντάξει κάντε όπως νομίζετε, όμως μη παρασύρετε και τους άλλους στο τριπάκι το δικό σας!

Ιχθύες
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, αρκετά χαρωπή, για αυτό αφήστε τα ψυχοσωματικά σας στο περιβόλι ένα πράγμα. Σήμερα θα ακούσετε πολλά μπράβο και θετικά σχόλια για τα όνειρά σας, για τους στόχους σας, για τα θέματα που σας απασχολούν και ασχολείστε καθημερινά. Ανάμεσα από τους φίλους, θα υπάρξουν και οι κλασικοί οι κόλακες που δε νομίζω να σας θαυμάζουν και τόσο. Το νου σας, γιατί κάτι θα σας ζητήσουν και παίζει να σας καλοπιάσουν και να τους δώσετε αυτό που θέλουν. Για μαζευτείτε λίγο..!!!

magicfariel@gmail.com
magicfariel.blogspot.com