Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 16/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι σας είπα εχθές; Πως θα πέσουν πτώματα;;; χα χα ήδη ξεκίνησαν τα γλέντια και όχι μόνο πέφτουν, σκάβουν και το λάκκο τους από λίγο πιο πριν, όχι για να
βρουν στα μαλακά, αλλά για να ξεμπερδεύουν και μια ώρα αρχύτερα!!!! Εμείς οι λοιποί που ξεπερνάμε κάθε χρόνο την εποχή αυτή, νομίζω πως έχουμε γίνει κάπως χοντρόπετσοι, αφού τίποτα δε μας αγγίζει πια. Αντιθέτως γουστάρουμε η αδρεναλίνη να είναι στα ύψη και τη μάχη.

Έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας! Από εκεί ξεκινούν όλα! Η χαοτική η σκέψη η δική σου, είναι το αίνιγμα το δικό μου. Εντάξει, κάποιοι το έχουν και κάποιοι όχι. Αλλά αν άνοιγες το στοματάκι σου και μίλαγες, με μια λογική και με επιχειρήματα σωστά, ίσως να σε καταλάβαινε και κάποιος. Έτσι όμως όπως κάνεις πάσα τα θέματα καις τον κόσμο σου και μεταξύ μας, παίζει να γίνουν όλοι μπουχός..!!!

Κάποτε, πριν αιώνες, ήμουν σε ένα σπίτι. Τα παιδιά εκείνης της οικογένειας είχαν ένα κακό συνήθειο. Όταν θέλανε κάτι, πριν το ζητήσουν, έκλαιγαν, σα δαιμονισμένα. Χωρίς λόγο. Έτσι για να είναι σίγουρα πως θα γινόταν το δικό τους. Οι γονείς μας, γιατί έχω και μια αδερφή, μας τα έκαναν παράδειγμα και μας είπαν πως αυτός ο τρόπος πέρα του ότι ήταν άκρως ενοχλητικός, δεν ήταν ο σωστός. Ζητάς με όμορφο τρόπο για να λάβεις.
Έτσι μια ωραία ημέρα, η αδερφή μου αποφάσισε να μιμηθεί εκείνα τα κακομαθημένα τα παιδάκια και άρχισε να κλαίει.. Κάτι ήθελε.. Όταν τη πήραν χαμπάρι, έφαγε μια σφαλιάρα που της γύρισε το κεφάλι.. χα χα .. εποχές και εκείνες.. Δε το ξανά έκανε! Έβαλε μυαλό!!!

Ο κόσμος έχει μάθει γενικώς να γκρινιάζει. Του αρέσει το παράπονο. Και αυτό εμένα με εκνευρίζει απίστευτα, ιδιαίτερα όταν αφορά επαγγελματικά ζητήματα ή ακόμα περισσότερο οικονομικά. Ζήτα φίλε μου, για να λάβεις. Συζήτησε μαζί μου το πρόβλημά σου και θα σε βοηθήσω. Αν γκρινιάζεις, θα με εκνευρίσεις και θα σου μιλήσω άσχημα και θα σε αγνοήσω.. ίσως και για πάντα.. γιατί τέτοιες προσωπικότητες απλά δε τις γουστάρω..

Ξηγήσου.. δε με νοιάζει ο τίτλος σου.. Να τον έχεις και να το χαίρεσαι.. Να μιλάς ξέρεις;;;; ή μόνο να γκρινιάζεις…;;;

και κάπως έτσι σηκώνω τα μανίκια μου κάθε πρωί και πάω για μάχη…

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Καλέ γιατί τα έχετε πάρει τόσο πολύ στο κρανίο; Τι έχει συμβεί; Μήπως σας ενοχλεί κάποιος στη δουλειά σας και θέλετε να του χώσετε μπουκέτο; Ανοίξτε το στοματάκι σας και βάλτε μερικούς-μερικούς στη θέση τους όμως με όμορφο τρόπο. Δε χρειάζεται να ξεφύγετε, ούτε να ξεκατινιασθείτε. Δύσκολη πολύ η ημέρα σας, αφού υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τσακωθείτε με κάποιον και να χρειαστεί να κάνετε πίσω. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί.

Ταύρος
Βλέπω να πελαγώνετε σήμερα στη δουλειά κανονικά. Πρέπει να οργανωθείτε λίγο καλύτερα, γιατί πετάγεστε συνέχεια από το ένα πράγμα στο άλλο και έτσι δε θα βάλετε ποτέ τη τελεία σας σε διάφορα θέματα. Βάλτε μια σειρά, δείτε τι είναι σημαντικότερο και στη τελική πετάξτε και τίποτα στην απέξω. Μπορούν και κάποια να γίνουν από αύριο, αλλά το ζητούμενο είναι πριν φύγετε για διακοπές να έχετε κλείσει τις περισσότερες από τις εκκρεμότητες που έχετε!

Δίδυμος
Τι έγινε χρυσά μου; Κάνατε γνωριμία φοβερή και τρομερή; Γιατί τόσο άγχος; Δε σας ανοίγει τα χαρτιά του και βρίσκεστε σε αγωνία μεγάλη; Μήπως μετά από εκείνο το ραντεβού δε σας πήρε ξανά τηλέφωνο; Αν βασανίζεστε κάπως έτσι σήμερα, τότε καιρός να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς. Δηλαδή να αφήσετε εκείνο τον εγωισμό στην άκρη και να έρθετε σε επαφή. Δε ξέρετε ποτέ ο άλλος τι μπορεί να τραβάει. Ίσως να αποζητάει κατά κάποιο τρόπο το δικό σας το ενδιαφέρον. Πάντως για κουνηθείτε λιγάκι..

Καρκίνος
Δεν είστε καλά ψυχολογικά, το έχουμε μάθει και το έχουμε καταλάβει. Ωραία ημέρα για να μη πάτε στη δουλειά, να κλειδαμπαρωθείτε στο σπίτι σας και να ηρεμίσετε. Βέβαια, δεν είναι ώριμο κάτι τέτοιο, αλλά αν έχετε ανάγκη από την απόλυτη την ησυχία τότε δε βρίσκω άλλο μέρος για να κάνετε διαλογισμό και όλα τα σχετικά.. Γιόγκα, να τι να πάτε να κάνετε. Να διώξετε και την αρνητική ενέργεια και να έρθετε σε επαφή με εκείνο το ροζ το συννεφάκι. Κάποιος σας το έκλεψε σωστά;;;

Λέων
Γλυκά μου αν έχετε διάφορες ενοχλήσεις πρέπει να πάτε στο γιατρό. Το ξέρω πως τον αποφεύγετε σα το διάολο το λιβάνι, όμως είναι αναγκαίο κακό. Δείτε το κάπως έτσι. Θα γλυτώσετε πολλά, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Σήμερα τα άστρα λένε, πως παίζει να πάρετε διάφορα χάπια, ροζ, πράσινα, μπλε, δίχως να γνωρίζετε αν θα σας κάνουν καλό ή όχι. Μη γίνεστε το πειραματόζωο του καθενός.. Άλλη ασθένεια μπορεί να έχει ο ένας, άλλη ο άλλος. Εκείνοι πήγαν στο γιατρό.. Εσείς;;;

Παρθένος
Έχετε λίγο τα ψυχολογικά σας και μόνο ένα shopping therapy θα σας έκανε καλό. Βέβαια, αν δε σας περισσεύουν, μη το κάνετε το λάθος, γιατί πάλι θα ξεπαραδιαστείτε και μετά θα κλαίτε. Σας προτείνω λοιπόν, αν νιώσετε έτσι μια πίεση ή ένα άγχος, να πάτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, να σας φροντίσουν, να πιείτε εκείνο το κρασάκι και να χαλαρώσετε κάπως έτσι. Μετά μια βόλτα με τα πόδια θα είναι το ιδανικό για να χωνέψετε και να αδειάσει και το κεφάλι σας από τις πολλές τις σκέψεις.. Καλύτερα δεν είναι κάπως έτσι..;;

Ζυγός
Χρυσά μου ως και τις 18 θα είστε μέσα στα χαμόγελα και τη τρελή τη χαρά.. Διάφορα χαρμόσυνα θα συμβούν, αφού θα επικοινωνήσουν μαζί σας οι πάντες και σας βλέπω με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Συναντήσεις από εδώ, βόλτες από εκεί, επιτέλους φτιάχνει το κέφι σας αρκετά. Σήμερα θα βάλετε ένα στόχο. Δε ξέρω τι θα είναι αυτό. Μπορεί να αφορά ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, μπορεί και προσωπικό. Πάντως δε θα είναι ακατόρθωτος και θα σας φέρει πολύ γλυκά αποτελέσματα. Όσο χαμογελάτε, άλλο τόσο το σύμπαν σας αγαπά.. άσχετα αν σας βασανίζει ακατάπαυστα..!!!

Σκορπιός
Ευτυχώς που είστε χαρωποί. Έφυγαν τα γκρίζα τα σύννεφα και ως τις 18 κάπως έτσι θα είστε. Βασικά από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη και όσο πλησιάζει να ξεκουμπιστεί να φύγει εκείνος ο Κρόνος, άλλο τόσο η διάθεσή σας θα φτιάχνει. Σήμερα ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας, δίχως να αφήσετε να ανακατευθούν στα πόδια σας διάφοροι. Πιο καλή η μοναξιά, στη προκειμένη τη περίπτωση. Θα ξεμπλέξετε πιο γρήγορα και με επιτυχία!

Τοξότης
Μέρα που σας ξημέρωσε. Και εκεί που θα κάθεστε αμέριμνοι στο γραφείο σας ή στο σπίτι, θα μπει στο μυαλό σας ένα φιλαράκι. Ξαφνικά η σκέψη του θα γίνει πολύ έντονη και κάπως έτσι ή θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι αυτός, ή θα το πάρετε εσείς και θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ακούσετε. Πάντως η επαφή πρέπει να γίνει, γιατί η συζήτηση που θα κάνετε θα σας βοηθήσει πολύ στα μελλοντικά σας σχέδια! Η ημέρα αστρολογικά είναι θετική από όλες τις απόψεις.

Αιγόκερως
Δύσκολη η ημέρα σας αφού σήμερα θα σας ζητήσουν το παράλογο στη δουλειά. Εντάσεις και λόγια βλέπω αλλά θα βρείτε τον τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Πάντως καλύτερα να πείτε το ναι εξ αρχής, παρά να μπείτε σε διαδικασία αντίδρασης. Τσάμπα το χρόνο σας θα χάσετε, αφού στο τέλος θα πρέπει να γίνει αυτό που θα σας ζητήσουν. Αύριο θα είναι η ιδανική ημέρα για να βρείτε τον τρόπο να γίνει το δικό σας τελικά.. Σήμερα τη πάπια..

Υδροχόος
Μια χαρά και δυο τρομάρες σας βρίσκω. Σήμερα νομίζω θα πάρετε τα βουνά γιατί θέλετε λίγο καθαρό αέρα και λίγη περιπέτεια. Δε ξέρω αν έχει χιονίσει κάπου για να πάτε για σκι, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας. Βασικά θα σας έλεγα να κάνατε ένα αεροπλανικό σεξ, δίπλα στο τζάκι ας πούμε, μη ταλαιπωρηθείτε τώρα με τις αποστάσεις και μέσα στο κρύο. Εσείς διαλέγετε χρυσά μου, αν και θα έπρεπε να σας στείλω για rafting.. να μουσκέψετε ως κόκαλο..!!!

Ιχθύες
Σήμερα είναι η ημέρα της φαμφάρας. Δηλαδή θα ακούσετε διάφορα κουλά από τον έναν και τον άλλον και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Εντάξει είπαμε να είστε καλοί και συζητήσιμοι αλλά πόσο ανεκτικοί στη χαζομάρα;;; Εσείς έχετε το στόχο σας και πρέπει να βαδίσετε σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Όποιος γουστάρει ακολουθεί. Όποιος όχι αλλάζει δρόμο ή καλύτερα να απομακρυνθεί.. Το πιάσατε το νόημα σωστά; Πάντως τη φωνούλα θα την υψώσετε.. έτσι γιατί σας αρέσουν τα ντεσιμπελ..

magicfariel@gmail.com