Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 05/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή, όλοι γνωρίζετε πλέον, “..It’s Friday, I’m in love..” Και για αυτό το λόγο θα μιλήσω ξανά για εκείνο τον ανεκπλήρωτο τον έρωτα, τον άκρως βασανιστικό, όμως που
είναι ο άτιμος και απολαυστικός..

Και εκεί που ήμουν αμέριμνη εχθές το απόγευμα στο γραφείο και συζητώ με μια φιλενάδα μου, μου λέει μια ιστορία. Και ξαφνικά τσουπ και η ατάκα «Ανεκπλήρωτος Έρωτας»!

Ένιωσα το στομάχι μου να γίνεται κόμπος, φούντωσα, αναστατώθηκα, γιατί όσο και αν μου αρέσει, όσο και αν με γοητεύει, μου προκαλεί ένα χάος και τον αποφεύγω τον καιρό αυτόν.. Περισσότερο αποφεύγω τις λέξεις αυτές, αφού με πληγώνουν κατά βάθος, γιατί ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, όταν βαφτιστεί έτσι, συνήθως μένει και έτσι, για να έχει και ο τίτλος την ύψιστη σημασία.

Σήμερα όμως δε θα τον αποφύγω, θα τον φωνάζω κάπως έτσι ξανά και ξανά και θα τον αντιμετωπίσω σα να τον γνώρισα τώρα.

Και ξεκινώ το πρωινό μου παραλογισμό..

"..εεεε κύριε Έρωτα στάσου, ψιτ, με ακούς;;; γιατί σε φωνάζουν ανεκπλήρωτο;; αφού τα βέλη σου τα έριξες, τις ματιές σου το ίδιο, με προκάλεσες, με αναστάτωσες, γιατί δε θες να το ολοκληρώσουμε το έργο αυτό;;; για πόσα χρόνια θα βαστάς ακόμα το τίτλο;;; δεν είναι λίγο εγωιστικό εκ μέρους σου, να πετάς τζούφια τόξα και να προκαλείς τέτοια συναισθήματα σε ψυχές ευαίσθητες σα τη δικιά μου..;;; Πού πας; Μη φεύγεις.. Δε τελείωσα ακόμα..
Κύριε Έρωτα, μαζί με τα τζούφια, σου ξέφυγαν και κάποια αληθινά.. που έχουν το φίλτρο σου, εκείνο το μαγικό.. το έκανες κατά λάθος; Ή εσκεμμένα;; μήπως σκέφτεσαι να πετάξεις για λίγο το τίτλο.. και να αλλάξεις ύφος..;;; Ας πούμε θες να κάνουμε μια μπίζνα; Δηλαδή άσε με να σου δείξω το όνειρο και εσύ αποκάλυψέ μου τη φαντασία σου.. Θα εκπλαγείς..!!!.."  


Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Να και μια χαλαρή ημέρα για εσάς. Θα είστε ήρεμοι, αλλά συγχρόνως πολύ δυναμικοί μέσα στην αυτοπεποίθηση. Καθίστε φρόνιμα, μη προκαλείτε καταστάσεις, για να μη σας ενοχλήσουν με διάφορες χαζές απορίες. Παίρνετε τα ηνία, σε όλες τις υποθέσεις που σας αφορούν άμεσα και δεν αφήνετε κανέναν να ανακατευτεί στα πόδια σας. Ναι μεν ομαδικό το πνεύμα, αλλά ένας αρχηγός, πάντα βρίσκεται μερικά βήματα πιο μπροστά και κάθεται λίγο πιο πέρα. Για να παρατηρεί καλύτερα..!!

Ταύρος
Με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε τις ημέρες αυτές και βαδίζετε ολοταχώς προς την επίτευξη των στόχων σας, ή ακόμα καλύτερα στο να πραγματοποιήσετε κάποιο από τα όνειρά σας. Έχετε πάρει τα επάνω σας, είστε πιο δυναμικοί από ποτέ και να ξέρετε πως αυτή η ανεξήγητη ενέργεια που νιώθετε, οφείλεται στον Άρη που μπήκε στον Υδροχόο σήμερα και θα μείνει εκεί για ένα μήνα περίπου! Μπείτε στο παιχνίδι, παίξτε δυναμικά και δε θα χάσετε! Λεφτά έρχονται!!!

Δίδυμος
Λοιπόν το σύμπαν σήμερα είναι τόσο power, γεμίζει και το φεγγάρι με γοργούς ρυθμούς, θα είστε σα να έχετε πιει ένα κασόνι red bull! Στη τσίτα που λέμε! Εντάξει το έχουμε καταλάβει πως έχετε τρελαθεί εντελώς τις ημέρες αυτές, που να δείτε αύριο γλέντια! Κάτι πολύ τρελό θα κάνετε. Ή θα αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να χωρίσετε! Ή θα δηλώσετε παραίτηση και θα εξαφανιστείτε ή θα αναλάβετε μια νέα δουλειά πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα. Σίγουρα των άκρων η επιλογή σας! Αναμένω με αγωνία..!!!

Καρκίνος
Από κάπου περιμένετε λεφτά καιρό τώρα. Δεν έρχονται με τη καμία, όμως σήμερα θα υπάρξει κάποιο σημάδι και η ελπίδα επανέρχεται κανονικά. Θα είναι μια αύξηση; Ένα μπόνους; Μια νέα συμφωνία; Πάντως ανοίγουν οι δρόμοι για εσάς, εντάξει μη περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια. Τσιγκλήστε λίγο το σύμπαν, για να σας τσιγκλήσει και αυτό. Πάντως στάσιμες καταστάσεις ξεμπλοκάρουν και αν το χειριστείτε σωστά θα έχετε και άμεσα αποτελέσματα.

Λέων
Μου αρέσετε πολύ τον καιρό αυτόν. Είστε πολύ δυναμικοί και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Επιτέλους, αλλά ως παιδιά του καλοκαιριού, θέλετε και εσείς το χρόνο σας. Θέλετε περισσότερα από τους άλλους, είτε αφορά προσωπικά ζητήματα, είτε επαγγελματικά. Από εδώ και πέρα ότι δίνετε πρέπει να παίρνετε και να σταματήσετε να υπερβαίνετε συνέχεια τα δικά σας τα όρια. Πάντα όμως με λογική γιατί έχετε μια τάση να ξεφεύγετε κατά καιρούς!

Παρθένος
Έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και νομίζω είναι θέμα χρόνου να πέσετε και στο κρεβάτι τέζα από υπερκόπωση. Η ημέρα σας μπορεί να είναι θετική και να κρύβει ευκαιρίες, αλλά εσείς πάλι έχετε ξεπεράσει κάθε λογικά όρια για να πετύχετε τους στόχους που σας έχουν βάλει. Το ξέρουμε πως δε παίζετε ομαδικά, έχετε ένα θέμα σε αυτό, αλλά καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια, τουλάχιστον στα απλά τα πράγματα για να ξεμπερδέψετε κάποια στιγμή. Ύπνο σας προτείνω τίποτα άλλο!

Ζυγός
Ωχ μέρα που σας ξημέρωσε! Άκρως ερωτική μπορώ να πω και το φλερτ θα πάει σύννεφο. Ξαφνικά σας τη πέφτουν διάφορες υπάρξεις και ίσως να μπείτε και στο πειρασμό και η κατάληξη άγνωστη. Για τους extreme τις παρέας, ίσως να βγει και το όνειρό σας πραγματικότητα, ένα group sex, ας υποθέσουμε.. χα χα .. σας πειράζω, μεταξύ σοβαρού και αστείου.. φυσικά! Πάντως η αλήθεια είναι πως θα γοητέψετε τους πάντες και θα σας το δείξουν. Έντονα!!!

Σκορπιός
Άλλη μέρα σήμερα, σίγουρα πράγματα. Ξαφνικά θα χαλάσουν τα πάντα μέσα στο σπίτι σας και θα πρέπει να φωνάξετε σχεδόν όλες τις ειδικότητες, αν θέλετε να έχετε ρεύμα, ή ζεστό νερό, ή ακόμα και θέρμανση. Δύσκολη ημέρα, αφού ξαφνικά θα πρέπει να μπείτε σε έξοδα και όχι μόνο. Οι δικοί σας άνθρωποι αντί να βοηθήσουν θα σας προβληματίσουν ακόμα περισσότερο. Σας βλέπω ή να τα κάνετε όλα τέλεια ή να τα αφήνετε όλα στον αέρα.. Κρόνος είναι αυτός..!!!

Τοξότης
Σήμερα θα τα πείτε όλα χύμα και τσουβαλάτα και ξύδι σε όποιον δε του αρέσουν τα λόγια σας. Έχετε τα κέφια σας, αλλά περισσότερο έχει ξεπροβάλει ο πολεμοχαρής ο εαυτός σας, παρά η γατούλα. Αν προτιμάτε και αγριόγατα, μου κάνει. Ότι σας έχει ενοχλήσει τις ημέρες αυτές, θα το πείτε δυνατά και φωναχτά και δε θα σας νοιάξει τίποτα απολύτως. Άντε να βλέπουμε τα πτώματα κάτω.. Καιρός ήταν..!!!

Αιγόκερως
Εσείς όσα λεφτά και να σας δώσουν, θα τα σκορπίσετε από εδώ και εκεί, με τη πρόφαση πως πρέπει να κλείσετε κάποιες τρύπες. Η αλήθεια είναι πως παιχνίδι να γίνεται και να κινείται το χρήμα. Αφού ξέρετε πώς να το βγάλετε και πώς να το χρησιμοποιήσετε! Αν σας χρωστούν ω ρε μαύρο φίδι που τους έφαγε. Σας βλέπω να τα παίρνετε με τρόπο πολύ αυταρχικό και μπόσικο. Έτσι βγάλτε και μια selfie με τα λεφτά στο χέρι, να σας βλέπουμε να σας χαιρόμαστε!

Υδροχόος
Πετάει η ομάδα! Καιρός ήταν! Σήμερα θα νιώθετε πολύ δυνατοί, πολύ αισιόδοξοι και πως θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους νέους στόχους που έχετε βάλει στον εαυτό σας. Μπράβο σας, καιρός ήταν να νιώσετε λίγο όμορφα με τον εαυτό σας και με τις επιλογές σας φυσικά. Η πανσέληνος αύριο ευτυχώς σας κάνει πιο όμορφους, πιο λαμπερούς και πιο ερωτικούς.. Από σήμερα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε καταλλήλως κυρίως όταν πέσει η νύχτα, που τόσο τη λατρεύετε!

Ιχθύες
Μήπως πριν πάτε στο γραφείο να βγαίνατε για ένα πρωινό jogging; Ή να κάνατε άγριο σεξ; Πάντως μια εκτόνωση τη χρειάζεστε γιατί η αδρεναλίνη έχει ανέβει πολύ στα ύψη και σας βλέπω να τρώτε τοίχους..!!! Έχετε πολύ άγχος και δε κάνει καλό. Θα πάθετε τίποτα! Βρείτε τρόπους μέσα στην ημέρα σας, να ηρεμίστε, να χαμογελάσετε, να περάσετε όμορφα, γιατί δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο στη ζωή αυτή. Πάντως στο σεξ επιμένω. Κάνει καλό! Ακόμα και το βράδυ δεν είναι άσχημη ιδέα.. Πάντα με κεριά όμως και απαλή μουσική..

magicfariel@gmail.com