Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 10/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να πούμε σήμερα, τι να πούμε; Έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας; Σωστά; Άλλα λέω εγώ, άλλα ακούς εσύ και άκρη δε βγάζουμε.. Και κάπως έτσι ξεκινούν οι ημέρες μας, αφού
καθημερινά συναναστρεφόμαστε με πολύ κόσμο, ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις, αλλά κατά βάθος να σας μιλήσω ειλικρινά, έχουμε γεμίσει στην απόλυτη τη χαζομάρα..!!!!


Δε το παίζω έξυπνη, ούτε είμαι καμιά διάνοια, αλλά όσο να’ναι με τον κόσμο του χρήματος ασχολούμαι, συνεπώς κόβει το μυαλό αρκετά!! Και κάπως έτσι συναντώ κόσμο, που δε μπορεί να μιλήσει, δεν έχει άποψη, ούτε πυγμή, αντιθέτως πηγαίνει όπου τον στέλνουν και πρέπει ο άνθρωπος κλειδί, να κάνει τις ερωτήσεις παγίδα για να καταλάβουμε τι εννοεί ο ποιητής..

Πλέον πριν ανοίξει ο άλλος το στόμα του, μόνο από το βλέμμα που έχει έχω καταλάβει τα πάντα.. Προσόν και αυτό, αλλά βρε κοπελιά πού πας;;; Ξέρεις γιατί σήμερα βγήκες από το σπίτι σου;; Αναρωτήθηκες ποτέ ποιος μπορεί να είναι ο σκοπός σου, στη ζωή αυτή;; Η απλά υπάρχεις και πας και έρχεσαι σα το τσουβάλι.. ;;; Λέω η φαρμακόγλωσσα πρωί-πρωί…

Γελάω, με πιάνει νευρικό, γιατί απλά δεν αντέχω άλλη χαζομάρα.. Ο καθένας στο κόσμο του. Στη νιρβάνα του. Δε στροφάρει ο εγκέφαλος με τίποτα. Ούτε καν με μανιβέλα. Γιατί και κάπως έτσι είναι βολεμένοι. Τους τα κάνουν όλα οι άλλοι. Είναι και αυτό ένα μέγα κόλπο των τεμπέληδων, εκείνων που απλά δε θέλουν να σκεφτούν, να ακούσουν, να καταλάβουν, να μιλήσουν σωστά..

Και ναι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας..


Κριός
Κάτι καλό σας περιτριγυρίζει επαγγελματικά. Αν έχετε μοιράσει το βιογραφικό σας, ή έχετε κάνει συζητήσεις πάνω σε νέα σχέδια, να περιμένετε τηλεφώνημα. Είναι πολύ θετική η ημέρα σας, για αυτό αν αναζητάτε μια δουλειά καλά θα κάνετε να το κυνηγήσετε το θέμα. Κάτι καλό μπορεί να βγει. Ο επιμένων νικά και αν κινηθείτε κάπως έτσι, τότε να περιμένετε και ένα μικρό θαύμα. Μη το βάζετε κάτω στις πρώτες αρνήσεις.. Δέκα όχι, ένα ναι..!!!

Ταύρος
Λέτε να προκύψει ξαφνικά το ταξίδι στο Ροβανιέμι ως δώρο ας πούμε; Πάντως η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της και ας μη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας ξεσηκώνει, σας ξυπνά και να σου και ο Indiana Jones.. Κάπως έτσι θα νιώθετε τις ημέρες αυτές. Έτοιμοι να μάθετε νέα πράγματα, να βάλτε ξανά τη περιπέτεια μέσα στη ζωή σας και ναι θα ανάψουν τα αίματα, μια και καλή και μετά θέλω να σας δω! Πάντως φεύγετε. Πού πάτε; Θα δείξει..

Δίδυμος
Θετική η ημέρα σας αλλά συγχρόνως και λίγο παράξενη, αφού πρέπει να πληρώσετε τους λογαριασμούς που τρέχουν. Είστε σε καλό δρόμο, δε χρωστάτε πια της Μιχαλούς, για αυτό αφήστε τα νάζια και το δε βαριέσαι και τρέξετε να τακτοποιήσετε τα πάντα. Και ας μην έχετε μετά ούτε για τσίχλες. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει πολύ σύντομα, για τις καλές σας τις πράξεις. Ο έρωτας πού είναι καλέ; Τον έχετε ξεχάσει νομίζω..

Καρκίνος
Είστε καλά. Δεν έχετε λόγο να γκρινιάζετε, για αυτό χαμογελάστε και πάρτε το απόφαση, πως σήμερα θα είστε όλη την ημέρα με κόσμο και θα πρέπει να συνεργαστείτε κιόλας. Τα άστρα λένε πως έχετε τη καλή τη διάθεση. Αφήστε τα μουτράκια και τις αρνητικές τις σκέψεις και να προσφέρετε ότι μπορείτε απλόχερα. Σήμερα εσείς, αύριο κάποιος άλλος. Οι σχέσεις με τον κόσμο φτιάχνουν.

Λέων
Η αλήθεια είναι πως τρώτε τον αγλέουρα τις ημέρες αυτές. Σε λίγο δε θα μπαίνετε στα ρούχα σας, για αυτό σας χτυπώ τη καμπάνα. Μέρα όμορφη, που σημαίνει πως δε θα υπάρξουν παρατράγουδα ούτε στη δουλειά, ούτε στο σπίτι. Χαλαρά που λένε. Ηρεμούν και τα πνεύματα, για αυτό φροντίστε να ηρεμίσετε και εσείς. Φτιάξτε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, γιατί σε λίγο δε θα σας μιλά κανείς.. Μέρες που είναι κιόλας..

Παρθένος
Γλυκά μου σας ξημέρωσε μια πολύ ερωτική ημέρα. Που σημαίνει πως όπου πάτε θα σας φλερτάρουν, θα σας κοιτάξουν λίγο παράξενα και θα σας αρέσει. Για τους ελεύθερους, μια νέα γνωριμία έρχεται κατά επάνω σας και δε θα σας ρωτήσει καν! Αφού δε πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ… Δηλαδή μπορεί να εμφανισθεί ακόμα και στη δουλειά σας και να νιώσετε εκείνη τη φλόγα από το πουθενά. Και να μη συμβεί αυτό, είστε πιο δημιουργικοί από ποτέ. Εκμεταλλευτείτε το!

Ζυγός
Μετά από πόσο καιρό θα αράξετε σπίτι σας, στην ησυχία σας, δίχως κανένας να σας ενοχλήσει. Βάλτε απαλή μουσική, ανάψτε κεριά και απολαύστε τη στιγμή. Κάπως έτσι σας θέλουν τα άστρα για σήμερα, ούτε καν με το σύντροφό σας. Μερικές φορές όντως πιο καλή η μοναξιά, να την αποζητήσετε. Εντάξει ξέρω τι σκέφτηκε το πονηρό το μυαλό σας, αν θέλετε να προχωρήσετε παραπέρα, δικό σας το πρόβλημα.. χα χα .. Πάντως εξαφανισθείτε από παντού.. και ξεκουραστείτε!

Σκορπιός
Πολύ ερωτική η ημέρα σας να ντυθείτε όμορφα. Όπου και αν πάτε, είτε μια βόλτα, είτε για δουλειά ή ακόμα και ένα ταξιδάκι, τη γνωριμία θα τη κάνετε και θα είναι τόσο δυνατή που μπορεί να καταλήξει ακόμα και στο σεξ. Ναι είναι πολύ του χαρακτήρα σας κάτι τέτοιο αφού ζείτε για τα πάθη σας! Πάντως πολύ κόσμος μπαίνει μέσα στη ζωή σας ξαφνικά και σας χαροποιεί ιδιαιτέρως..

Τοξότης
Να δείτε που θα ξεχάσετε σήμερα να γυρίσετε στο σπίτι σας. Σας βλέπω μετά τη δουλειά να πηγαίνετε για ένα καφεδάκι, που μετά μπορεί να εξελιχθεί και σε ποτάκι να το πρωί σπίτι ξανά ίσως και μεθυσμένοι. Πάντως τα άστρα σας ξεσηκώνουν και θέλουν να το ρίξετε λίγο έξω, για διασκέδαση. Και επειδή νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, θα το κάνετε και ότι προκύψει..

Αιγόκερως
Αν και σας έχουν μεταδώσει ένα απίστευτο άγχος, είστε κατά βάθος πολύ αισιόδοξοι και όλα θα πάνε μια χαρά. Σπάνιο αυτό για το σκληρό το χαρακτήρα σας, αλλά τους στόχους που έχετε θα τους πετύχετε στο τέλος. Αυτό δε σημαίνει πως δε το παλεύουμε και δε το προσπαθούμε, γιατί όλα με κόπο και ιδρώτα γίνονται. Μην αγκομαχάτε, μην απαισιοδοξείτε, χαμογελάστε και δώστε τα όλα!

Υδροχόος
Τι έχετε πάθει; Γιατί είστε τόσο ανήσυχοι; Ποιος σας πείραξε, να τον μαλώσω. Νομίζω πως ξυπνήσατε και τώρα αποζητάτε την αγάπη, την ανθρωπιά, τη συμπόνια και όλα εκείνα τα συναισθήματα που κατά βάθος σας γεμίζουν. Και επειδή τα έχετε κάνει ρημδιό δε θα είναι και τόσο εύκολο. Δηλαδή πώς να σας εμπιστευθούν, όταν τόσο καιρό τους χτυπάτε ανελέητα με τη κάκιστη συμπεριφορά σας; Εντάξει δίπλα σας είναι ακόμα, αλλά δώστε τους χρόνο να πιστέψουν..

Ιχθύες
Καιρός να φτιάξετε ξανά τις σχέσεις σας. Τα κάνατε όλα μαντάρα τις προηγούμενες ημέρες, μπορεί να τσακωθήκατε με τους πάντες, αλλά ίσως να έφταιγε το φεγγάρι. Πάντως να ξανά σκεφτείτε πού έχετε κάνει λάθος, να ζητήσετε ένα συγγνώμη και να γλυκάνετε τις σχέσεις σας, είτε με την οικογένειά σας, είτε με τους συναδέλφους σας, είτε με τους φίλους σας. Γιορτές έρχονται..

magicfariel@gmail.com