Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 08/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πραγματικά απορώ τον καιρό αυτόν, πόσο πάτο μπορεί να φτάσει κανείς; Υπάρχουν άνθρωποι τόσο αυτοκαταστροφικοί, που άμα
δε δουν τον εαυτό τους στα πατώματα, δε συνέρχονται με τίποτα!
Δεν έχει σημασία εάν έχουν άφθονα χρήματα, να τα χαίρονται! Ούτε αν έχουν τις απίστευτες τις γνωριμίες. Αγνοούν εσκεμμένα τις εμπειρίες τους, τα μαθήματα της ζωής, τους φίλους τους, την οικογένειά τους και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους..

"..Εκεί που ότι ακουμπούσες γινόταν χρυσός, εκεί τώρα έρχεται η στάχτη. Γιατί φίλε μου, μπορεί εσύ να θες να δεις τον εαυτό σου κάτω από τη γη, αλλά εμείς που σε αγαπάμε καιγόμαστε και υποφέρουμε.. Σε θέλουμε εκεί ψιλά στον ουρανό.. Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Δεν τον αγαπάς καθόλου;
Είδες η δόξα και τα λάφυρα ετών, έφεραν και πίκρες αξεπέραστες. Γιατί ναι μεν money talks, αλλά μαζί με αυτά έρχονται και ακατάλληλοι άνθρωποι που κάνουν κακό και τίποτα άλλο. Τι σου έταξαν και δε στο έδωσαν; Ποιες υποσχέσεις δε κράτησαν; Ναι όσο έπαιζε το χρήμα, έπαιζαν και αυτοί. Τώρα πού είναι όλοι; Τους πρόδωσες, μέσα σε μια νύχτα και σε πρόδωσαν πίσω. Το παιχνίδι σου είναι αυτό. Τους δίδαξες και σε μαχαίρωσαν πισώπλατα! Και δε σου άρεσε καθόλου.. φυσικά..!!!

Ξεπέρασε το παρελθόν, ξεπέρασε τη λύπη που σου έδωσαν ξεπέρασε τον εαυτό σου, γιατί αγάπη μου, δεν υπάρχει άλλος σα και εσένα. Εσύ έχεις τη δύναμη, να ξανά γεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου, όμως σταμάτα να λασπώνεσαι σα να είσαι ένα μικρό γουρουνάκι.. Άσε τους άλλους να λερωθούν..

Έλα αν θες να το κάνουμε παρέα … θα σε βοηθήσω..! .."




Κριός
Τα βάζετε όλα κάτω από την αρχή και οργανώνεστε ακόμα καλύτερα. Αφορά κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε; Αφορά τη δουλειά σας; Πάντως βρίσκετε την όρεξη, να ασχοληθείτε εκ νέου, γιατί πρέπει να είναι όλα τέλεια. Χαρωπή η ημέρα σας, δόξα να έχει, για αυτό ρίξτε το βάρος σας σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Θα έρθουν οι λύσεις από το πουθενά. Άλλωστε η πανσέληνος που πέρασε, σας έκανε καλό, από όλες τις απόψεις. Σπάνιο το φαινόμενο αυτό..

Ταύρος
Θα ξυπνήσετε με μια διάθεση λίγο περίεργη. Δηλαδή, ότι δουλειές και αν έχετε, θέματα του σπιτιού έχουν καρφωθεί στον εγκέφαλό σας και θέλετε να το καθαρίσετε, να το στολίσετε, να το διακοσμήσετε, για τέτοια πώρωση λέμε. Μπορείτε να το ξενυχτίσετε αν εργάζεστε, ή να βάλετε εκεί στη μέση μια κούτα και κάθε μέρα να φτιάχνετε και από κάτι. Τι σας λέω τώρα; Αν δε περιμένετε επισκέψεις, δε βρίσκω το λόγο να τρελαίνεστε. Όλα θα γίνουν στο καιρό τους!

Δίδυμος
Κάτι σας έχουν κάνει στη δουλειά σας, μπορεί και να σας πρόσβαλαν ευγενικά, πάντως σας έδειξαν πως κάποια πράγματα δε τα γνωρίζετε και τόσο καλά. Αυτό θα σας τρελάνει το μυαλό κανονικά και σκέψεις τύπου να τρέξετε για εκείνο το πτυχίο ή κάτι επιπλέον, θα γίνονται όσο περνάει η ημέρα και πιο έντονες. Καλό θα κάνετε στον εαυτό σας, αν αποφασίσετε να ανοίξετε βιβλία ξανά, μόνο που δε πρέπει να τα παρατήσετε στη μέση. Όχι όσο κρατάει το συναίσθημα του ανταγωνισμού. Γιατί πάλι θα το βρείτε μπροστά σας και τότε τι θα κάνετε;;;

Καρκίνος
Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά η ημέρα σας δε θα είναι και από τις πολύ αγαπημένες σας. Δηλαδή, θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα, που δε σας αρέσουν καθόλου. Με το ζόρι κιόλας, αφού πρέπει να οργανωθείτε λιγάκι και να δείτε από πού έχετε να λάβετε και πού έχετε να δώσετε. Ναι τις μισείτε κάτι τέτοιες στιγμές, αλλά μερικές φορές πρέπει να κατεβαίνετε από το συννεφάκι σας, να αντιμετωπίζετε τη πραγματικότητα και μετά να ξανά ανεβαίνετε. Μέρα είναι θα περάσει..

Λέων
Κάτι νέο σας ανακοινώνουν στη δουλειά σας και θέλετε δε θέλετε θα πρέπει να το αναλάβετε. Ευτυχώς που είστε κάπως ξεκούραστοι και από διάθεση μια χαρά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, θα πρέπει να γίνετε μέρος της ομάδας και να συμβαδίσετε με τους άλλους. Αν το κάνετε αυτό, τότε σίγουρα θα βγει κάτι καλό, αλλά αν όχι, τότε σκούρα τα πράγματα. Ο Δίας, δε σας έχει ξεχάσει, αντιθέτως σας ταρακουνά, μπας και ξυπνήσετε και δραστηριοποιηθείτε ακόμα περισσότερο. Κάτι θέλει να σας πει το σύμπαν..!!!

Παρθένος
Είστε ένα βήμα πριν την υπερκόπωση. Το ξέρετε αυτό; Χρειάζεστε μια άδεια επειγόντως, γιατί υπάρχουν θέματα στη προσωπική σας τη ζωή, που πρέπει να λύσετε άμεσα. Σήμερα παίζει να σας πάρει τηλέφωνο κάποιος φίλος ή ένας πρώην, ένας άνθρωπος από το παρελθόν και να θελήσει να σας συναντήσει. Να το κάνετε το ραντεβού αυτό, χαλάστε το πρόγραμμά σας, θα αξίζει το κόπο. Είναι ο άνθρωπος κλειδί, που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και ήρεμα, τουλάχιστον για αρκετές από τις επιλογές σας!

Ζυγός
Γλυκά μου πρέπει να είστε υπομονετικοί πολύ τις ημέρες αυτές και να μη βιάζεστε. Τι έγινε; Ψάχνετε για μια καλύτερη δουλειά; Ζητήσατε μια προαγωγή; Επενδύσατε τα λεφτά σας σε κάτι παράξενο; Κυνηγάτε τη τύχη σας και αυτή θα έρθει στη πόρτα σας, αλλά όχι ακόμα. Δε πρέπει να απογοητεύεστε, ούτε να παρατήσετε τα όπλα. Αντιθέτως ο επιμένων νικά! Βασικά χρειάζεστε ξεκούραση και να σταματήσετε να σκέφτεστε τόσο πολύ. Βρείτε τρόπους να αδειάσετε το μυαλό σας..

Σκορπιός
Οι ημέρες σας είναι πολύ θετικές και χαρωπές και δυνατές από όλες τις απόψεις. Το φεγγάρι αυτό σας έδωσε έτσι μια ώθηση κάπως μαγική και ας έγινε στους Διδύμους. Τα επαγγελματικά σας σε πρώτο πλάνο, βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο και σήμερα είναι μια φοβερή ημέρα για να διορθώσετε τα λάθη σας. Ακόμα και τη συμπεριφορά σας, εκείνη τη ψυχρή, τη κακιά και τη δύστροπη. Το ξέρουμε πως ο Κρόνος σας έχει τσακίσει κανονικά, κάνει party τις ημέρες αυτές, αλλά το σύμπαν είναι όλο με το μέρος σας!!!

Τοξότης
Σήμερα θα τα βάλετε κάτω στη δουλειά σας και θα δείτε τα υπέρ και τα κατά σε ένα θέμα που σας βασανίζει πολύ. Βασικά θα βάλετε νέους στόχους για το έτος που έρχεται και από τώρα οργανώνεστε, γιατί πρέπει να ξεκινήσετε κάπως δυναμικά. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, να έχετε φιλοδοξίες, για αυτό μη μένετε μόνο σε αυτό. Κάποια ευκαιρία σας μιλά μέρες τώρα.. Μη κάνετε το δύσκολο. Να την αρπάξετε, άλλωστε το άγνωστο είναι μια αγαπημένη σας συνήθεια..

Αιγόκερως
Μέρα που σας ξημέρωσε… Λογαριασμοί και πάλι λογαριασμοί. Τι είχατε αφήσει στη μέση;;; Τι είχατε κρύψει σε εκείνο το συρτάρι;;; Να όλα μαζί ξανά, στο τραπέζι σας, σας φωνάζουν να τα τακτοποιήσετε και άμεσα κιόλας. Ναι θα σας ανέβει η πίεση κανονικά και θα είστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δε ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσετε, πάντως η λογική λέει να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη και να κάνετε το σωστό. Να πληρώσετε! Τι σας λέω πρωί-πρωί;;;

Υδροχόος
Αυτό το παρελθόν σας, δε σας αφήνει σε ησυχία με τίποτα. Ούτε καν να αγιάσετε ένα πράγμα. Σήμερα θα επικοινωνήσουν άτομα μαζί σας, από εποχές παλιές και ξεχασμένες και θα σας αναστατώσουν γλυκά. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί όμως και επαγγελματικό. Σας ξεσηκώνουν, για να ξυπνήσετε από το λήθαργο, ή τα κακά τα μάγια, γιατί δε βρίσκω κάποια άλλη εξήγηση για τη περίπτωσή σας. Θετική η ημέρα σας, γεμάτη από χαμόγελα και αναμνήσεις. Απολαύστε την!

Ιχθύες
Πάλι ξεφύγατε διατροφικά μέσα στο ΣΚ! Η ζυγαριά στα κόκκινα, σας βλέπω να αυτομαστιγώνεστε μπροστά από το καθρέπτη. Σας θυμίζει κάποια ταινία αυτό;;; Ξεκινήστε διατροφή και κοιτάξτε να σουλουπωθείτε, γιατί τόσο κόπος να πάει χαμένος; Από την άλλη έχετε και τα επαγγελματικά σας τα βάσανα. Άγχος πολύ. Μια σοκολάτα είναι απαραίτητη μέσα στην ημέρα. Ακολουθήστε τα βήματα ένα-ένα και με προσοχή. Οι λεπτομέρειες έχουν μεγάλη σημασία.

magicfariel@gmail.com