Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ως τις 03/01! Ο Έρωτας βάζει μυαλό.. by F’Ariel!

Που λέει ο λόγος βάζει μυαλό, γιατί ο Έρωτας είναι άμυαλος και ξεμαλλιασμένος, always.. Τι σημαίνει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω;;; Τι άλλο παρά σοβαρότητα και δεσμεύσεις.. Αρκετοί λοιπόν θα αποφασίσετε να
προχωρήσετε σε γάμο, ή να κάνετε ένα παιδί.

Οι δεσμευμένοι αποζητάτε τη σιγουριά, την αγάπη και τη φροντίδα σε όλο τους το μεγαλείο. Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίζετε τη θέση σας και τις προθέσεις σας..

Πάντως τα άστρα για τα Χριστούγεννα, μας τα λένε κάπως χαρωπά, αφού ζεσταίνουν οι καρδιές του κόσμου για τα καλά. Θα εκφραστείτε πολύ ελεύθερα, πολύ στοχευμένα, γιατί θέλετε να λάβετε τις απαντήσεις που καιρό ψάχνετε από το ήδη ταίρι σας, ή από μια πιο φρέσκια γνωριμία.. Παίζει πολύ αγάπη, πολύ έρωτας, πολύ συντροφικότητα και καλή επικοινωνία. Η λογική κυριαρχεί, παραμερίζει λίγο τα πάθη και τις αδυναμίες και μήπως θα γίνουμε και καλοί άνθρωποι;;;

Μπράβο στη Θεά Αφροδίτη λοιπόν, τυχαίο βέβαια το γεγονός, αλλά αφού εκείνη αποφάσισε να σταματήσει τα τσιλημπουρδήματα και να σοβαρέψει, ας το κάνουμε και εμείς..

Κάτι ξέρει η Θεά..


Κριός
Ξαφνικά θα το φάτε το φλας και εσείς οι ελεύθεροι θα αποζητήσετε κάτι πιο μόνιμο και πιο σοβαρό. Νομίζω πως θα γκρινιάξετε πάλι, με το παραπάνω, γιατί ωραία τα πάθη και οι αδυναμίες, αλλά ο χειμώνας και οι γιορτές θέλουν κάτι πιο ζεστό, πιο μαζεμένο, πιο to know us better..!! Ακόμα και οι δεσμευμένοι, θα απαιτήσετε από το ταίρι σας να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο. Όλα αυτά ωραία, αλλά άγνωστο τι αντιδράσεις θα δεχθείτε! Προσοχή γιατί κάποιοι τσινάνε έντονα και παίζει να κάνετε γιορτές με μουτράκια. Ακόμα ζητάτε και ημερομηνία γάμου για να κλείσετε εκκλησία, κουμπάρο και παππά… Κάτι τέτοια σας κάνει η Αφροδίτη.. Χριστουγεννιάτικο..

Ταύρος
Αγαπητά μου ταυράκια κάτι καλό έρχεται για εσάς ερωτικά. Να ξεκινήσω με τους δεσμευμένους της παρέας, που ως δια μαγείας, ξανά αγαπάτε το ταίρι σας και ναι υπάρχει προοπτική να περάσετε πολύ όμορφα μέσα στις γιορτές. Βέβαια, επειδή ο Κρόνος θα βρίσκεται σε κίνηση, μπορεί ακόμα να σας πει ένα θεαματικό αντίο! Δηλαδή να σας ρίξει λίγο τα σκάγια του, έτσι για να υπάρχει και λίγο σασπένς! Οι ελεύθεροι της παρέας, κάνετε γνωριμία πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα. Μπορεί να μένει μακριά και να χρειαστεί να ταξιδεύετε από εδώ και πέρα, μπορεί όμως να είναι και κάτι χρονάκια μεγαλύτερος από εσάς.

Δίδυμος
Έφτασε η ώρα που σας τιμωρεί κάπως το σύμπαν, πάνω στα ερωτικά σας τα ζητήματα, γιατί τόσο καιρό το παίζατε ελεύθεροι, ωραίοι και ανεξάρτητοι και τώρα καίγεστε κανονικά! Έχει ο καιρός γυρίσματα και ναι τώρα σειρά σας να ζηλέψετε, να θυμώσετε, να αποζητήσετε μια πιο σοβαρή σχέση. Είτε έχετε σύντροφο, είτε κάτι πιο ελεύθερο θα σας τσιμπήσει εκείνη η μύγα και θα υπάρξουν εντάσεις και λόγια που ουσιαστικά θα θέσετε τα όριά σας, δηλαδή ή θα μπει τίτλος μόνιμος δεσμός ή όχι. Νομίζω πως θα έχετε πυρετό όλες τις ημέρες αυτές, ούτε το ταίρι σας δε θα σας αναγνωρίζει. Ψυχραιμία… αγαπάτε ή είστε απλά εγωιστές..;;;

Καρκίνος
Η Αφροδίτη σας μαγεύει σε σημείο άκρως καταπιεστικό. Τι εννοεί ο ποιητής; Θέλετε ο σύντροφός σας αυτός που υπάρχει φυσικά, να σας αγαπήσει με όλο του το είναι, να σας προσέξει περισσότερο από τα συνηθισμένα και αν πάρει και άδεια από τη δουλειά για τις μέρες τις γιορτινές, να είναι συνέχεια δίπλα σας. Αγοράστε και ένα λουρί, για να είστε απολύτως σίγουροι. Μπορεί εσείς να έχετε τα τρελά τα κέφια, αλλά με μέτρο πουλάκια μου, αλλιώς θα υπάρξουν αντιδράσεις.. Εντάξει πάρτε το απόφαση, πως θα πρέπει να συμβιβαστείτε ακόμα περισσότερο, για να υπάρξουν τα επιθυμητά τα αποτελέσματα. Ακόμα και για γάμο αρκετοί μιλάτε.. Λέτε ο Αϊ Βασίλης να σας φέρει για δώρο μια βέρα;;;

Λέων
Λυπάμαι που θα σας το πω κάπως έτσι.. δηλαδή χύμα στο κύμα αλλά ο έρωτας σας ξεχνά τις ημέρες αυτές. Όχι μη το πάρετε κατάκαρδα, γιατί πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά το σύμπαν δε θα σιγοντάρει όπως άλλες φορές. Η Αφροδίτη σίγουρα θα σας μαγέψει, όμως με διαφορετικό τρόπο. Θα δώσετε έμφαση στο θέμα ξεκούραση, ύπνος και ομορφιά. Σας βλέπω να παστώνεστε με κρέμες, να αλλάζετε τη διατροφή σας και να τρέχετε και σε εκείνα τα ινστιτούτα ομορφιάς. Πρέπει παραμονή πρωτοχρονιάς να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Μπορεί ακόμα να κόψετε και το τσιγάρο, αλλά τα γλυκά και τα ποτά.. δύσκολο πολύ..!

Παρθένος
Εντάξει το καλύτερο σας το άφησε για το τέλος το σύμπαν, μπορώ να πω. Ο Έρωτας σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες και δε νομίζω να του ξεγλιστρήσετε με τίποτα. Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, θα πέσετε με τα μούτρα και θα το απολαύσετε. Πάθη ξυπνούν, αδυναμίες τρελές και ναι πολύ σεξ, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Οι δεσμευμένοι, αποζητάτε έναν αρραβώνα ή ένα γάμο απεγνωσμένα. Κάποιοι ένα παιδί. Αλλά ακόμα και οι ελεύθεροι, μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι και δίνετε ρέστα κανονικά! Πάντως οι ελεύθεροι κυρίως, καιρός να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, να αφήσετε να σας παρασύρει το άρωμα του έρωτα και όπου σας βγάλει.. Θα αξίζει το κόπο σίγουρα..!!!

Ζυγός
Αγαπητά μου επιτέλους μαζεύεστε σπιτάκι σας. Δε θέλετε να πάτε πουθενά, ούτε να δείτε πολύ κόσμο. Ο στόχος σας είναι να ζεστάνουν οι σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους και να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις που προέκυψαν το τελευταίο καιρό. Η Αφροδίτη λοιπόν σας μεταμορφώνει σε τέλειους οικοδεσπότες και θα φτιάξετε και τις απίστευτες τις λιχουδιές. Αυτό σημαίνει κιλά μέσα στις γιορτές, αλλά δε θα σας νοιάξει και τόσο. Σε prive καταστάσεις σας βρίσκω, αφού δε θα ξεμυτίσετε που λέει ο λόγος, ούτε για να πάτε στο περίπτερο. Θα φροντίσετε το σύντροφό σας, έτσι όπως σας το έχει ζητήσει μήνες τώρα..!!!

Σκορπιός
Εσείς γλυκά μου θα ρίξετε όλο σας το βάρος στο να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους ξανά. Καιρός να μάθουν οι άλλοι τι σκέφτεστε, πώς νιώθετε και τι θέλετε γενικώς από τη ζωή σας. Εντάξει έχουν διαταραχθεί όλες σας οι σχέσεις, ο Κρόνος φρόντισε για αυτό. Λίγοι σας μιλούν, λίγοι σας αγαπούν, λίγοι ασχολούνται μαζί σας και ναι με την Αφροδίτη εκεί στον Αιγόκερω, θα καταφέρετε να αλλάξετε το κλίμα, υπερ σας φυσικά. Ξαφνικά σας θυμούνται, σας προσκαλούν σε διάφορα event, η ατζέντα σας γεμίζει από όλα τα καλά. Να πάτε, να σας δουν, να σας αγαπήσουν και να σας θαυμάσουν. Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα κανονικά. Μη κάνετε τα στραβά τα μάτια. Καιρός να ενδώσετε!

Τοξότης
Καλέ τι πάθατε εσείς;;; Πού είναι ο έρωτας;;; Μήπως τον πάτησε το τρένο;; Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας κάνει να ασχοληθείτε με τα λεφτά και μόνο με τα λεφτά. Δηλαδή, δε ξέρω πως θα το καταφέρετε αυτό, αλλά θα κάνετε όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες για να γεμίσουν οι τσέπες σας ξανά. Τα άστρα μας τα λένε περίεργα στη περίπτωσή σας, πάντως να πάτε σε εκείνο το καζίνο, να παίξετε τυχερά παιχνίδια, γιατί τα 2ευρώ μπορεί να γίνουν και 1000ευρώ και να απογειωθείτε στα καλά τα καθούμενα. Το ότι σας δίνει το σύμπαν το πράσινο το φως, δε σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπαραδιαστείτε είτε κερδίσετε λεφτά, είτε όχι. Και κάπου προς το τέλος, μπορεί να κάνετε και μια τρελή γνωριμία. Σας φλερτάρουν, πάρτε το χαμπάρι!

Αιγόκερως
Το αστρολογικό γεγονός γίνεται στο προσκεφάλι σας, για αυτό μην ακούσω γκρίνιες θα σας μαλώσω. Όλος ο έρωτας, ο ενθουσιασμός, η αγάπη θα είναι δικά σας, άμα κόψετε τα πείσματα και τις ξεροκεφαλιές.. Φέτος θα περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σας, γεμάτα από πανέμορφα συναισθήματα. Θα βρείτε το χρόνο να φτιάξετε τη σχέση σας, να ρίξετε εκεί τα βέλη σας, να κάνετε το ταίρι σας, να σας ερωτευθεί ακόμα περισσότερο. Αν υπήρχαν θέματα στον αέρα, τα επιλύετε και αποφασίζετε να προχωρήσετε παρακάτω. Ναι ένας γάμος παίζει πολύ. Οι ελεύθεροι της παρέας, κάνετε γνωριμία πέρα των προσδοκιών σας και θα είναι συνάντηση απρόβλεπτη και άκρως ερωτική.. Φωτιά θα είστε χρυσά μου.. Φωτιά!

Υδροχόος
Καλά συγκλονίζομαι μόνο που πρέπει να τα γράψω! Αποζητάτε την αγάπη και μια μόνιμη σχέση που θα δώσει ξανά νόημα στη ζωή σας. Έχετε πυρετό;;;; Μπα.. μήπως βαρεθήκατε να ξυπνάτε μόνοι, ή σε ξένες αγκαλιές;; Μπράβο στην Αφροδίτη, που επιτέλους σας βάζει σε τέτοιες σκέψεις. Θέλετε έναν άνθρωπο δίπλα σας, να μοιραστείτε επιτέλους τις ανησυχίες σας και να νιώσετε τον έρωτα στο απόλυτο. Λάθη πολλά έχετε κάνει και πρέπει να τα διορθώσετε. Ξέρω δε σας αρέσει να σας κρίνουν, αλλά δώστε για να πάρετε. Γιατί τόσο καιρό σας δίνουν. Θα έχετε έντονη την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και να μοιράσετε χαμόγελα. Θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα, δηλαδή, να γυρίσετε πίσω σε έναν άνθρωπο που ήδη γνωρίζετε;; ή να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο;; Πάντως τώρα που παίζει, αγαπήστε!

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε όλες τις ημέρες αυτές. Οι προσκλήσεις για έξω θα πέφτουν βροχή και θα πάτε παντού. Νέες γνωριμίες, προκύπτουν από το πουθενά, όπως και ένας έρωτας! Βασικά περισσότερο σε μορφή απιστίας, αφού δε θα κοιτάξει τώρα βέρες και τίτλους. Σας μαλώνω από τώρα, γιατί δεν είναι σωστό σε τέτοιες μέρες να ξένο κοιτάτε! Χαρές, γλέντια, ξεσηκώματα, ματιές πονηρές, φλερτ και φουντώματα. Εντάξει αν είστε ελεύθεροι, να το απολαύσετε, αλλά οι δεσμευμένοι φροντίστε να τα νιώσετε όλα αυτά με το ταίρι σας.!! Ξύλο που θα φάτε.. Παντόφλα!

magicfariel@gmail.com