Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ποια Ζώδια τολμούν, να προχωρήσουν σε δεύτερο και τρίτο γάμο, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι, αφού σας τα έχω πει όλα, γιατί να μη σας πω και αυτό.. Άλλωστε τα διαζύγια έχουν πάρει φωτιά, το φωνάζουν παντού, λίγο η κρίση, λίγο η καθημερινότητα, πολύ η
φασολάδα, ας το πούμε και έτσι, χωρίζουν τα ζευγάρια.
Όχι, και η δική μου η περίπτωση δε πηγαίνει πίσω, αφού είναι μια σκέψη που βολτάρει έντονα στο μυαλό μου, κατά καιρούς, μόνο που τις ημέρες αυτές η φωνή εκείνη έχει σωπάσει, αφού τα πράγματα είναι χαλαρά..
Προσωπικά, αν χωρίσω, δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά παντρευτώ με τη καμία! Δε πάει να έρθει ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό το άλογο, δε πάει να μου προσφέρει αμύθητους θησαυρούς, ούτε θέμα προς σκέψη..


Η ελευθερία είναι ανεκτίμητη και τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο! Αχ εσύ πλούσιε Άραβα.. κάτσε εκεί που είσαι, προτιμώ τον αέρα μου, παρά τα παλάτια σου.. Λέω εγώ τώρα.. χα χα !! Είδατε τι μου κάνει ο Υδροχόος;;; Κακό κορίτσι. Γιατί η Ταυρίνα μου λέει άλλα. Αλλά θα τη σφάξω καμιά μέρα, γιατί μου προκαλεί πυρετό!

Λοιπόν, στο θέμα μας, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για το γάμο και δε φοβούνται να τον κάνουν κάτι σα χόμπι, δηλαδή να παντρευτούν και δυο και τρεις φορές! Υπάρχουν άλλοι που δε θα το κάνουν ποτέ στη ζωή τους. Και οι κλασικοί, που θα φορέσουν τη κουλούρα μια φορά και μετά ήρθε και η αιωνιότητα. Παναγίτσα μου.. ένιωσα ένα σφίξιμο εκεί στο λαιμό.. Λέτε να είναι εκείνη η θηλιά.. ;;; Πω πω…
Τολμηρούς σας βρίσκω εσάς, που αλλάζετε τις βέρες σα τα πουκάμισα, αλλά αν σας αρέσει, περισσεύω..

Για να δούμε λοιπόν, ποιοι είστε επιρρεπείς στους γάμους και ποιοι όχι! Τονίζω για ακόμα μια φορά, παίζει σημαντικό ρόλο ο ωροσκόπος και οι πλανήτες που έχει ο καθένας ξεχωριστά.. για αυτό υπάρχουν και οι γνωστές οι εξαιρέσεις..


Κριός
Αγαπητά μου, σε τι κατηγορία βάζετε τον εαυτό σας; Ας σας απαντήσω! Θα το κάνετε και το δεύτερο και το τρίτο και όσους γάμους χρειαστεί, αν είναι να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας πάνω από όλα. Ενθουσιώδες και παρορμητικοί, μόλις κάτι δε σας αρέσει λέτε το αντίο μια και έξω και προχωράτε παρακάτω. Χαρακτηρίζεστε ως ασυμβίβαστοι και περιπετειώδες. Για αυτό να μην απορείτε με τον εαυτό σας, πολλές φορές..

Ταύρος
Εσείς για να χωρίσετε από το πρώτο σας το γάμο, θα πρέπει να γκρεμιστεί κάποιος φούρνος. Δεν σας αρέσει καθόλου μια τέτοια κατάσταση. Το ξεβόλεμα είναι για εσάς, ο χάρος ο ίδιος. Δύσκολα ξανά παντρεύεστε, θα πρέπει να προκύψει θέμα τρελό. Δηλαδή έρωτας δυνατός, μοναδικός, ανεπανάληπτος και το όνειρο και η φαντασία πηγαίνουν σύννεφο. Όχι, δεν είστε λάτρεις των πολλών των γάμων.

Δίδυμος
Θέλει και ερώτηση; Εδώ δε μπορείτε να πάρετε την απόφαση για το πρώτο το γάμο.. σιγά μην ακολουθήσουν και άλλοι! Βέβαια, όλα παίζουν και τίποτα, γιατί είστε αστέρια στο να χωρίζετε με τους συντρόφους σας στο πιτς φιτίλι. Άρα το θέμα των σχέσεων για εσάς είναι ένα παιχνιδάκι. Για αυτό μπορεί να κάνετε πολλούς γάμους στη ζωή σας, γιατί σας αρέσει η περιπέτεια και το άγνωστο. Κρίμα στους ανθρώπους που σας έχουν ερωτευθεί..

Καρκίνος
Ρομαντικά μου και ευαίσθητα πλασματάκια, για εσάς ο γάμος είναι ένας και αιώνιος. Προκειμένου να παραμείνετε με το σύντροφό σας, θα κάνετε τις απίστευτες τις θυσίες, θα συμβιβαστείτε ως εκεί που δε φτάνει και καλύτερα να σας σκοτώσουν, παρά να σας χωρίσουν. Συνεπώς ο δεύτερος ο γάμος, δε παίζει σε κανένα σας όνειρο. Ούτε καν! Δε μπορείτε να ξεπεράσετε ποτέ μια αποτυχημένη σχέση! Αιώνιο θύμα..!!!

Λέων
Αν παντρευτείτε και χωρίσετε, μετά το χάος! Δε παίζει να το ξανά κάνετε με τίποτα. Όχι γιατί θα φοβάστε, αλλά μια αποτυχία τέτοιου είδους, σας μπλοκάρει κανονικά και μέχρι να τα βρείτε με τον εαυτό σας, φέξε μου και γλίστρησε! Βέβαια, αν βρεθεί το κατάλληλο άτομο, τη στιγμή τη σωστή, που θα σας θαυμάσει και θα σας μιλήσει γλυκά, εκεί μπορεί κάτι να αλλάξει. Αλλά όχι, δεν είστε των πολλών των γάμων εσείς. Ένας και καλός και ότι προκύψει..

Παρθένος
Εντάξει μεταξύ μας τώρα είστε ψυχροί εκτελεστές! Δε θα χωρίσετε και τόσο εύκολα, αφού έχετε μάθει να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας, αλλά και να το κάνετε αυτό, θα είναι σα να σφραγίζετε μια συμφωνία. Μετά από ένα αποτυχημένο γάμο, όχι δε θα μπείτε στη διαδικασία να προχωρήσετε σε επόμενους. Άλλωστε δεν είναι και του χαρακτήρα σας όλο το θέμα αυτό. Μπορεί να τον αποζητάτε, αλλά κατά βάθος προτιμάτε τη μοναξιά σας.

Ζυγός
Γλυκά μου ότι και αν κάνετε, όσο και αν το προσπαθείτε, αν δε περνάτε καλά μέσα στο γάμο σας, να περιμένετε να ακολουθήσουν και άλλοι. Ναι είστε από τα άτομα, που δε φοβάστε να παντρευτείτε και να ξανά παντρευτείτε, αν το νιώθετε και είστε και φουλ ερωτευμένοι. Ρομαντικοί και ανέμελοι όπως πάντα, παρασύρεστε από τα συναισθήματα της εποχής και κάνετε ότι σας κατέβει στο νου.. Το χόμπι σας ένα πράγμα..

Σκορπιός
Καταρχήν ένα Σκορπιό ποτέ δε τον χωρίζουν. Μέγα σφάλμα, τολμηρό για όποιον το κάνει, η έναρξη ενός πολέμου, ας υποθέσουμε. Όχι εσείς δε θα πάτε σε δεύτερο και τρίτο γάμο, αφού θα έχετε το πρώτο για καβάντζα, για εκείνη τη σταθερότητα που τόσο σας αρέσει κατά βάθος και θα παίζετε δεξιά και αριστερά καλύπτοντας τα κενά της καθημερινότητας και της ρουτίνας και πάει λέγοντας το πράγμα. Σκοτεινοί και ανελέητοι χαρακτήρες, προτιμάτε την απιστία, παρά ένα χωρισμό. Δεν υπάρχουν επόμενοι γάμοι. Εδώ για να φτάσετε στο πρώτο, βγάλατε τη ψυχή σε αμέτρητες υπάρξεις.. Ούτε καν..!!

Τοξότης
Καταρχήν δε μπαίνετε καν στη διαδικασία του γάμου. Και όσοι κάνατε το λάθος, για τα δικά σας δεδομένα πάντα, τον χωρισμό να τον περιμένετε, γιατί απλά το θέμα δε σας ταιριάζει καθόλου. Δεν είναι του χαρακτήρα σας, ούτε η οικογενειακή ζωή, ούτε η καθημερινότητα, ούτε η ρουτίνα. Βέβαια, αν μπείτε στη διαδικασία αυτή, τότε θα ξεγλιστράτε σα πεταλουδίτσες, θα φλερτάρετε από εδώ και εκεί και θα επιστρέφετε στη φωλίτσα σας, σα να μη συνέβη τίποτα. Όχι δεν είστε των πολλών των γάμων εσείς, εδώ τον έναν και με το ζόρι!

Αιγόκερως
Ούτε καν! Αν αποφασίσετε να παντρευτείτε, δε χωρίζετε με τίποτα! Γιατί για να φτάσετε να κάνετε ακόμα και τον ένα και μοναδικό το γάμο, ταλαιπωρηθήκατε ψυχικά, αφού όλα θα έπρεπε να είναι ιδανικά και τέλεια για εσάς. Και να σας διώχνουν, δε πάτε πουθενά. Εκεί εσείς! Όχι δεν είστε των δεύτερων και τρίτων γάμων, ούτε καν! Ένας και καλός και αιώνιος! Έτσι σας θέλω! Βράχους!!! 

Υδροχόος
Τι να συζητήσουμε εδώ πέρα! Εδώ δε μπαίνετε στη διαδικασία ούτε για τον έναν, σιγά μην ακολουθήσουν και άλλοι. Όμως επειδή είστε και απρόβλεπτοι χαρακτήρες, μπορεί να ακολουθήσουν και αμέτρητοι. Ναι τα χάπια μου πρωί-πρωί!!! Σας αρέσουν οι καβάντζες και η ποικιλία. Αν παντρευτείτε, τότε ως σταθερό ζώδιο, χα χα .. δε πάτε πουθενά. Μένετε εκεί, αλλά τη ζωούλα σας τη κάνετε κανονικά. Τα θέλετε όλα στο πιάτο και ως δια μαγείας τα έχετε. Το δημαρχείο της περιοχής σας, πρέπει να σας γνωρίζει καλά πλέον.. Έτσι δεν είναι;;; Ή αιώνια μοναχικοί ή οι ληξιαρχικές πράξεις πηγαίνουν σύννεφο..!!

Ιχθύες
Μπορεί να είστε ψαράκια και να ξεγλιστράτε, αλλά εδώ έχετε θέμα. Σας αρέσει να έχετε ένα σύντροφο, τη παρείτσα σας και κάποιον να βασανίζετε φυσικά με τα ψυχοσωματικά σας. Δε σας αρέσει καθόλου ο χωρισμός, τον θεωρείτε παράλογο και αν μπείτε σε τέτοια διαδικασία, τότε θα πρέπει να σας έχει γκρεμιστεί ο κόσμος όλος και να έχετε φτάσει πάτο.. Συνήθως έχετε έτοιμη την επόμενη τη σχέση σας, πριν πείτε το αντίο στη παλιά.. Νομίζω ο δεύτερος γάμος ίσως και ο τρίτος παίζουν πολύ.. Θέμα συνήθειας είναι.. σας αρέσει και το παραμύθι..

magicfariel@gmail.com