Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 18/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δύσκολη η σημερινή ημέρα από όλες τις απόψεις! Σιγά μη μας άφηναν τα άστρα να πάρουμε ανάσα.. Παραπονάκια, κλάματα,
απογοητεύσεις, στεναχώρια, παραιτήσεις, από όλα θα έχει ο μπαξές του σκότους! Και το μοναδικό ζώδιο που μας τη βγαίνει με κόκκινο για σήμερα, είναι ο Καρκίνος. Όλοι οι υπόλοιποι, στο καζάνι, που βγάζει εκείνη τη πράσινη τη σούπα.. Έτσι να δηλητηριαστούμε, all together!

Αχ και βαχ.. τίποτα άλλο δε σας λέω.. Θέλω να ερωτευτώ παράφορα, να τρελαθώ, να ξεφύγω. Να ξεχάσω την ηλικία μου, τις δουλειές μου, τους στόχους και τη καριέρα και να ερωτευτώ με όλο μου το είναι.. Βέβαια, να νιώσει και ο άλλος έτσι για εμένα, να ξεφύγουμε παρέα! Γιατί δεν έχει καμία σημασία να είμαι μόνη μου στο παραμύθι αυτό.. Θέλει δυο, ο έρωτας, η αγάπη και το πάθος..

Και είμαι πάλι μόνη.. σα τη καλαμιά στο κάμπο.. Ωραία που είναι η ζωή..

Να και τα παραπονάκια που λέγαμε..

Καλή συνέχεια σε όλους..!!!



Κριός
Μέρα δύσκολη για το ψυχικό σας τον κόσμο. Κάτι πάλι θα σας κάνει το ταίρι σας, ή κάποιος συνάδελφος, που θα βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Μπορεί να έχετε δίκιο για τα παραπονάκια σας, αλλά δε θα το βρείτε αν ξεσπάσετε σε παράλογες συμπεριφορές. Θα πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και την απογοήτευσή σας, γιατί τα φαινόμενα απατούν και ίσως να είναι και για τους άλλους περίεργη και μυστήρια η ημέρα τους!

Ταύρος
Είστε έτοιμοι να χωρίσετε ακόμα και με τον εαυτό σας τον ίδιο! Τίποτα δε σας αρέσει, κανείς δε σας κάνει και ξαφνικά θέλετε να κλείστε τη πόρτα στους πάντες. Ωραία, που νιώθετε σήμερα.. Ή συμβιβάζεστε, αφήνετε τους εγωισμούς και τα πείσματα στην άκρη και όλα φτιάχνουν, ή τα κάνετε όλα μπάχαλο και μένετε σα τη καλαμιά στο κάμπο. Καλά θα κάνετε, να απομονωθείτε αφού δε το έχετε και φυσικά να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό!

Δίδυμος
Σήμερα καλά θα κάνετε να πάτε στο γιατρό γιατί η υγεία σας είναι κάπως κλονισμένη. Δε ντύνεστε και πολύ καλά, σας βλέπω στο κρεβάτι όλες τις ημέρες. Χρειάζεστε ξεκούραση και καλή διατροφή. Υπάρχει κανείς εκεί έξω για να σας φροντίσει, ή τους διώξατε και αυτούς;;; Μπορεί οι δουλειές σας, να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, να είστε πάλι μέσα στα πράγματα, όμως πρέπει να λάμπετε κιόλας! Εν ολίγοις στο γιατρό και σπίτι! Και όχι σεξ..

Καρκίνος
Και εκεί που είστε στο συννεφάκι σας το ροζ και πηγαίνετε λάου-λάου, εκεί θα σας θέσουν τα χρονικά περιθώρια για να παραδώσετε τη δουλειά σας και θα πάθετε ένα βραχυκύκλωμα που θα είναι όλο δικό σας. Ωραία η ημέρα σας, χαρωπή και ρομαντική θα έλεγα, όμως δε γίνεται εσείς να είστε μέσα στις γλύκες ή στο κόσμο σας και οι άλλοι δίπλα σας να πέφτουν στα πατώματα. Για αυτό ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα και όλα θα πάνε μια χαρά.

Λέων
Με το καλημέρα σας νευράκια. Κάτι θα σας ενοχλήσει, εντός σπιτιού και να υποθέσω πως θα είναι ένα θέμα καθαριότητας;;; Μήπως τα πιάτα έχουν φτάσει στο ταβάνι; Μήπως έχουν χαθεί τα ρούχα σας στα άπλυτα;;; Μήπως να κάνατε κάτι για αυτό;; Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά πρέπει να βάλετε και εσείς ένα χεράκι, για να φτιάξει η κατάσταση και να μη τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Βλέπω να τσακώνεστε με το ταίρι σας, με τη μητέρα σας, με τους πάντες! Πάει.. χάθηκε η μπλούζα!

Παρθένος
Άλλα περιμένετε να σας πουν σήμερα, άλλα θα προκύψουν, πάλι μουτράκια γιατί τελικά κάποια πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε. Πάρτε το απόφαση πως είναι μια δύσκολη ημέρα, σχεδόν για όλο τον κόσμο και πως αύριο είναι και πάλι μια νέα ημέρα. Βέβαια, θα σας πρότεινα να παίρνατε μια άδεια από τη δουλειά σας και να ξεκουραζόσασταν, γιατί έχετε μπλοκάρει και δε βλέπετε τα πράγματα καθαρά. Συν του ότι η υγεία σας, είναι στα κόκκινα..

Ζυγός
Κάτι ετοιμάζατε χρυσά μου και δε θα σας κάτσει με τίποτα και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Ναι δύσκολη η ημέρα σας, γιατί δε σας αρέσει να κουράζεστε άδικα, ούτε να σας υπόσχονται διάφορα και μετά να τα παίρνουν πίσω. Να σκεφτείτε το κάθε εμπόδιο για καλό και πως αυτά που θα έρθουν θα είναι ακόμα καλύτερα. Μη ξεφύγετε με αντιδράσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Ίσως να είναι και η παγίδα της ημέρας! Βαλεριάνα.. super strong..!!

Σκορπιός
Μέρα σκοτεινή και παράξενη για εσάς. Καιρός να σοβαρευτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Κάτι που έχει τελειώσει, πάει πέρασε, έφτασε η ημέρα που ή θα κάνετε το επόμενο βήμα, ή θα μείνετε στα παλιά και θα κλάψετε τη μοίρα σας. Μη παρατάτε τα όπλα, πάντα υπάρχει εκεί έξω κάτι που δε γνωρίζετε, κάτι που θα σας αναστατώσει και θα σας βάλει στο παιχνίδι δυναμικά. Αλλά κάτι που έχει τελειώσει, αφήστε το να φύγει.. Πήρατε ότι ήταν να πάρετε, να είστε σίγουροι για αυτό!

Τοξότης
Λοιπόν γλυκά μου σήμερα είναι η ημέρα σας, αν και δε θα φαντάζει κάπως έτσι από το πρωί. Εάν έχετε βάλει κάποιο άτομο στο μάτι, ή μια δουλειά, θα βρείτε τον τρόπο, να κάνετε εντύπωση και να ακούσετε και εκείνα τα λόγια που τόσο καιρό προσμένετε. Τι έγινε; Κάνατε δίαιτα και πρέπει να σας δει το πρόσωπο; Φτιάξατε μαλλί και άλλαξε το πρόσωπό σας; Ή ολοκληρώσατε το έργο σας και είναι μοναδικό και πρωτότυπο; Ότι και αν είναι καιρός να αποκαλυφτείτε..

Αιγόκερως
Μαύρη και άραχνη η σημερινή ημέρα για εσάς, αφού θα νιώσετε πως οτιδήποτε κάνετε το τελευταίο καιρό, δεν έχει κανένα αντίκρισμα και τσάμπα χαλάσατε το χρόνο σας και τη ψυχική σας ηρεμία. Ότι και αν σας πω, το συναίσθημα αυτό δε θα φύγει και τόσο δύσκολα, όμως σκεφτείτε πως τίποτα δε πηγαίνει χαμένο στη ζωή αυτή και πως φτάσατε στο σημείο μηδέν, για να ξεκινήσετε νέα πράγματα, πιο όμορφα και με μεγαλύτερη σημασία. Μη το βάζετε κάτω.. it’s just another day..

Υδροχόος
Νευράκια, άγχος, φωνές.. Πω πω.. μιλάμε για σκοτάδια, πέρα κάθε φαντασίας! Γιατί χρυσά μου; Τι θέλετε τόσο πολύ και δε σας το δίνουν; Μήπως ήσασταν κακά παιδιά και τώρα σας μαλώνουν;;; Κούραση θα βγει από μέσα σας, τόση πολύ που δε βλέπω να κάνετε κάτι το δημιουργικό σήμερα, ούτε το αποτελεσματικό. Βασικά πρέπει να τα πείτε με τον εαυτό σας, να δείτε τι πραγματικά θέλετε και να αφήσετε τους εγωισμούς και τα πείσματα στην άκρη. Βελτιώστε τη συμπεριφορά σας!!!

Ιχθύες
Και ναι θα σας ανακοινώσουν κάποιοι πως δε θα σας ακολουθήσουν στο όνειρο. Θα απογοητευθείτε αρκετά, αλλά αυτό δε πρέπει να είναι η αιτία, να μη προχωρήσετε παραπέρα. Κάντε μια καλύτερη έρευνα και οργανωθείτε. Ο επιμένων νικά και εσείς είστε από τους δυνατούς τους παίχτες, μόνο όταν θέλετε φυσικά. Δύσκολη η ημέρα σας, γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το ένα χτύπημα μετά το άλλο, όμως με αυτό τον τρόπο θα ξυπνήσετε και θα δείτε τα θέματά σας από διαφορετική οπτική γωνία.

magicfariel@gmail.com